Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1156 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 19 August 2008 - 23:07

Σημερα που ξεσκονιζα το δωματιο μου βρηκα θαμενο ενα gamecube:hahaha:
Εχω αρκετα παιχνιδια αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλη memory card με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω 2-3 που δεν τα εχω αγκιξει καν.:nanana:Δυστηχως δεν ειχα τοτε Internet για online αγορες.Συν το οτι ο αδερφος μου μου εσπασε το 2ο χειριστηριο που ειχα:nanana:Οποτε λεω θα παρω μια memory card αντε και ενα χειριστηριο και ολα καλα.:smokingg:Σκεφτηκα και το αλλο ομως:Γιατι να μην παρω ενα wii?:orly:

Τα λεφτα τα διαθετω
Ειμαι nintendo franschises fan
Εχει third party games σε αντιθεση με το gc που ηταν ελαχιστα
Θα μπορεσω να παιξω και τα 10δες gc games που ποτε δεν καταφερα και οτι εχω απο το gc το συνδεω στο wii

Παιδια για πειτε που (90% θα μου πει ο Ash:bleh:)Τι αλλο ειναι Must buy να αγορασω για να απολαυσω στο 100% την κονσολα (εκτος games)?

PS1:Πωληται η συσκευη gc (χωρις καν χειριστηριο :bleh:) 20 ευρω:bleh:
PS2:Αμα μαρεσει παρα πολυ το wii συντομα θα πωλειται και ps2 με ολα το κομφορ ακουω προσφορες:bleh:
PS3:Στο ps1 δεν κανω πλακα:hahaha:

#1157 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 20 August 2008 - 13:58

Σημερα που ξεσκονιζα το δωματιο μου βρηκα θαμενο ενα gamecube:hahaha:
Εχω αρκετα παιχνιδια αλλα το θεμα ειναι οτι δεν εχω αλλη memory card με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω 2-3 που δεν τα εχω αγκιξει καν.:nanana:Δυστηχως δεν ειχα τοτε Internet για online αγορες.Συν το οτι ο αδερφος μου μου εσπασε το 2ο χειριστηριο που ειχα:nanana:Οποτε λεω θα παρω μια memory card αντε και ενα χειριστηριο και ολα καλα.:smokingg:Σκεφτηκα και το αλλο ομως:Γιατι να μην παρω ενα wii?:orly:

Τα λεφτα τα διαθετω
Ειμαι nintendo franschises fan
Εχει third party games σε αντιθεση με το gc που ηταν ελαχιστα
Θα μπορεσω να παιξω και τα 10δες gc games που ποτε δεν καταφερα και οτι εχω απο το gc το συνδεω στο wii

Παιδια για πειτε που (90% θα μου πει ο Ash:bleh:)Τι αλλο ειναι Must buy να αγορασω για να απολαυσω στο 100% την κονσολα (εκτος games)?

PS1:Πωληται η συσκευη gc (χωρις καν χειριστηριο :bleh:) 20 ευρω:bleh:
PS2:Αμα μαρεσει παρα πολυ το wii συντομα θα πωλειται και ps2 με ολα το κομφορ ακουω προσφορες:bleh:
PS3:Στο ps1 δεν κανω πλακα:hahaha:

:tensai:
Λοιπόν, για να απολαύσεις το Wii θα χρειαστείς:

Wii
Παιχνίδια
Wii Remotes/GameCube Controllers

Αυτά. :P

Από περιφερειακά δεν υπάρχει κάτι που να πωλείται ξεχωριστά και να δίνει τεράστια διαφορά στο gameplay. Τα περιφερειακά που υπάρχουν είναι το Wii Zapper για Shooters παιχνίδια όπως Resident Evil: Umbrella Chronicles και Link's Crossbow Training, υπάρχει το Wii Wheel για το Mario Kart Wii και πιθανότατα άλλα Racing που έχω σχεδιαστεί να το χρησιμοποιούν, και τέλος το Wii Balance Board για το Wii Fit και άλλες βλακείες games. Φυσικά υπάρχουν και οι κιθάρες και τα όργανα του Guitar Hero, του Rock Band και του Rock Revolution, αλλά δεν θα τα χρειαστείς εκτός αν θέλεις να παίξεις κάποιο από αυτά˙ εκτός αυτού συνοδεύονται με τα παιχνίδια. Τα λοιπά περιφερειακά όπως αυτά του Wii Sports τα θεωρώ άχρηστα προσωπικά. Βέβαια unofficial υπάρχουν πιστόλια καλύτερα από το Wii Zaper, και τιμώνια καλύτερα από το Wii Wheel, αλλά και πάλι προσωπικά δεν βρίσκω κάποια σοβαρή διαφορά. Τέλος υπάρχει το Wii Classic Controller που είναι κανονικό controller, και χρησιμοποιείται συνήθως σε παιχνίδια της Virtual Console, και σπανίως σε παιχνίδια Wii.

Τέλος πάντων. Για αρχή εγώ θα σου σύστηνα να πάρεις το Wii που είναι συνοδευόμενο με το Wii Sports, μαζί με το Super Smash Bros. Brawl, και θα είσαι καλυμένος για αρκετούς μήνες! :wooi2: Το Brawl όσον αφορά το χειρισμό δουλεύει με όλα τα controllers και remotes˙ εγώ προτειμώ το κλασσικό GameCube Controller, όμως επιλογή του καθενός. ;)

Good Luck. :P

oR4yYRl.gif

#1158 Tong_Po

Tong_Po

Mai Lee Good F**k

• Members
  • 184 posts

Posted 23 August 2008 - 19:56

Μήπως μπορείτε οι Nintendo fanboys να μου προτείνετε κανένα καλό παιχνίδι για παιδί 7 ετών στο GBA?

Προσέξτε καλά γιατί είναι για τον αδερφό της κοπέλας μου και πιθανή αποτυχία καταλήγει στο .........................

:deadga6:
Ο Odin είναι και ΘΕΟΣ και Συνάδελφος!!! (έχει παραπαλιώσει αυτό μάλλον...)

#1159 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 28 August 2008 - 12:31

Proud Wii owner since today:8):
And now i'm trying to connect to the internet but i have no idea about wireless things:fromabove:

I'd appreciate some hints:uhh:

Do i have to do anything from my pc??:nosey:(yes i have a wifi router but i have wired connection with my pc:hahaha:No idea what to do:canthelp:

(why isn't the lanquage changing dammit??)

Edit:Wtf i chose CONNX connection but i had to choose wireless:shock: Updating atm:wooi2:
Edit2:It got updated and became 3.3E(?) but i cant connect again :shock:Well i'm gonna buy the fu@#ing lan adapter and a wire and do my job:erk:

Edit3:I dit it yataaaa:joyful:I had to change the channel from 6 to 1:erk:

Edited by Hellraider, 28 August 2008 - 21:49.

#1160 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 August 2008 - 12:45

re χεορηστηριο gamegube poυ μπορω να παρω και για να παιξω gamegube χρειαζομαι κατι αλλο?

#1161 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 28 August 2008 - 13:09

re χεορηστηριο gamegube poυ μπορω να παρω και για να παιξω gamegube χρειαζομαι κατι αλλο?

Play.com (UK) : Game Controller - Black : GameCube - Free Delivery

If u are asking if u need anything else to play gc games in wii i dont think u need:drink:

#1162 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 28 August 2008 - 13:18

YESASIA: GameCube Controller for Wii (White) (Japan Version) - Nintendo, NINTENDO - Wii Games - Free Shipping

Official χειριστήριο, κυκλοφόρησε το 2008, έχει 3μετρο καλώδιο. Free shipping.

#1163 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 30 August 2008 - 15:28

eυχαριστω παιδια.Χμμ το ενα εχει 12 ευρο και το αλλο 22 ποιο λετε να προτιμησω τα ιδια δεν ειναι?Χρειαζομαι και μεμορι καρντ?

#1164 Hellraider

Hellraider

Anime Elite

• Members
  • 1,348 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 30 August 2008 - 16:15

Would there be a regional problem from the yesAsia's controller?:hmmm:(no idea about controllers:'D)
If not prefer that one:wooi2:

And something more:Is there a way to play another region's games now?I heard that since the last update freeloader isn't working anymore...(Wii)

#1165 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 30 August 2008 - 16:26

Με homebrew,αλλα γι'αυτο θα χρειαστείς το Twilight Princess

http://wiibrew.org/wiki/Main_Page
http://wiibrew.org/wiki/Twilight_Hack
http://wiibrew.org/wiki/Homebrew_Channel
Posted Image

#1166 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 30 August 2008 - 18:56

εμενα ο αδελφος μου παιζει jp region me to freeloader i think

#1167 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 31 August 2008 - 12:52

Would there be a regional problem from the yesAsia's controller?:hmmm:(no idea about controllers:'D)
If not prefer that one:wooi2:

Κανένα πρόβλημα. Ούτε με το Wii Remote Controller.

http://www.yesasia.com/global/wii-remote-japan-version/1004535403-0-0-0-en/info.html

#1168 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 02 September 2008 - 20:38

Μήπως μπορείτε οι Nintendo fanboys να μου προτείνετε κανένα καλό παιχνίδι για παιδί 7 ετών στο GBA?

Προσέξτε καλά γιατί είναι για τον αδερφό της κοπέλας μου και πιθανή αποτυχία καταλήγει στο .........................

:deadga6:

Αν καταφέρεις να βρεις παιχνίδια gba, πάρε κανένα super mario advance ή κανένα pokemon. Αλλά όπως είπα δεν βρίσκεις πλέον στο ελληνικό εμπόριο gba games..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1169 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 07 September 2008 - 03:13

Έπαιξα το demo του Dragonball DS. Το βρήκα αρκετά ευχάριστο.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=6lmg8r2jwcI&fmt=18[/media]
[media]http://www.gametrailers.com/player/39517.html[/media]

#1170 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 07 September 2008 - 10:47

Έπαιξα το demo του Dragonball DS. Το βρήκα αρκετά ευχάριστο.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=6lmg8r2jwcI&fmt=18[/media][media]http://www.gametrailers.com/player/39517.html[/media]

Εμένα πάντως ότι μου έδειξες μου άρεσε πολύ! Kame sennin ftw!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us