Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1186 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1,344 posts

Posted 03 October 2008 - 16:51

Σε περίπτωση που δεν εχει αναφερθεί τα νέα για ds και wii
[media]http://www.youtube.com/watch?v=A_YfRwjogfY[/media]

sin and punishment 2 another code 2 YEAH!

#1187 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 04 October 2008 - 21:02

sin and punishment 2

OMG!!!!:oo::oo::oo::oo::oo::oo:
Too good to be true!!!
Κρίμα που δεν έχω Wii!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1188 neeTHREE

neeTHREE

Anime Freak

• Members
  • 360 posts

Posted 05 October 2008 - 17:24

Καλα έκανα που δεν πήρα DS Lite:wis:

NEED..DSi...NOW! :nod2:

Edit: EU - Spring 2009 :oo: ,με βλέπω να το κάνω import
Posted Image

#1189 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 06 October 2008 - 12:24

Sin & Punishment 2 και τίποτα άλλο δεν θέλω:nod::nod::nod:

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#1190 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 27 October 2008 - 16:40

Έπαιξα χτες το Super Smash Brawl... Τόσος ντόρος... για αυτο!?
Πραγματικά δέν άντεξα πάνω απο 10 λέπτα, και τόσο που άντεξα είμαι ήρωας... Κανονικά δεν κάνω τόσο bashing σε παιχνίδια που δεν μου αρέσουν, αλλα με το hype που είχε το συγκεκριμένο περίμενα κάτι καλό. :deadga6::deadga6::deadga6:

Χίλιες φορές Jump Ultimate Stars στο DS....

LfNX0dh.png

#1191 lucifien

lucifien

hellbound

• Members
  • 5 posts

Posted 28 October 2008 - 18:30

[media]http://www.youtube.com/watch?v=DRIlbVHzskg&feature=related[/media]

#1192 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 03 November 2008 - 12:25

Καλα έκανα που δεν πήρα DS Lite:wis:

NEED..DSi...NOW! :nod2:

Edit: EU - Spring 2009 :oo: ,με βλέπω να το κάνω import

Guess again, dsi is region locked and not only that but to quote wiki:

The front slot for Game Boy Advance (GBA) cartridges will be removed, thus removing the unit's backward compatibility and its compatibility with accessories that require the GBA slot, such as the Guitar Hero: On Tour grip, which is essential to play the game.

The DSi will also not be compatible with flash carts like the R4 and M3.

Due to the higher power consumption and slimmer profile the battery life is reduced compared to its predecessor, the DS Lite.

DS lite ftw.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#1193 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 24 November 2008 - 09:58

Βγήκε το chrono trigger ds την Πέμπτη, και κανείς δεν έχει κάνει έστω ένα σχόλιο! Θα σας μαλώσω!
Το παιχνίδι είναι όπως ήταν στο snes, με τα ίδια γραφικά και gameplay.
Αυτό που έχουν προσθέσει είναι πως μπορείς να έχεις την touch screen για να χειρίζεσαι καλύτερα τους χαρακτήρες στις μάχες, αλλά υπάρχει και η επιλογή, να έχεις αυτό το μενού στην πάνω οθόνη.
Το καλύτερο δεν σας το είπα: η Ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού, έχει επιλογή για Αγγλικά!
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1194 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 24 November 2008 - 10:53

Το chrono trigger ds στην Αμερική βγαίνει σήμερα.Δυστυχώς στην Ευρώπη θα περιμένουμε μέχρι τις αρχές του 2009... Μάλλον θα το κάνω import από Αμερική! Έχω βέβαια κακό προηγούμενο... πριν ένα μήνα αγόρασα το καινούριο Castlevania και δεν έχει έρθει ακόμα:wallbash:
και ο τύπος δεν απαντά στα email μου... σε καμιά βδομάδα θα τον αναφέρω στο Paypal. Τέσπα Chrono Trigger FTW!!!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1195 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 14 December 2008 - 14:13

εγω θελω να ρωτισω αν μπορω να παιξω παιχνιδια snes,nes kai N64 στο wii και αν ναι πως?γινεται να τα κατεβασω απο το ιντερνετ ή πρεπει οπωσδηποτε να συνδεσω το wii με το ιντερνετ.μπορω απο το pc?αυτα.

#1196 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 15 December 2008 - 14:43

εγω θελω να ρωτισω αν μπορω να παιξω παιχνιδια snes,nes kai N64 στο wii και αν ναι πως?γινεται να τα κατεβασω απο το ιντερνετ ή πρεπει οπωσδηποτε να συνδεσω το wii με το ιντερνετ.μπορω απο το pc?αυτα.

Υπάρχει κανάλι στο wii λέγεται shop channel. Πρέπει να αγοράσεις πόντους είτε με κάρτες της Νιντέντο είτε χρεώνοντας μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Μετά εξαργυρώνεις τους πόντους κατεβάζοντας παιχνίδια. Το wii πρέπει να συνδεθεί στο ίντερνετ είτε με δικό του καλώδιο είτε αν έχεις wireless modem.

Σήμερα μου ήρθε το chrono trigger για ds!!! Aπίστευτο παιχνίδι ξυπνάει αναμνήσεις!!! Στην Ευρώπη τελικά θα κυκλοφορήσει 6 Φεβρουαρίου.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1197 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 20 December 2008 - 11:23

Guys μια ερώτηση: Μπορούμε μήπως να μαθαίνουμε από κάπου για τις μελλοντικές κυκλοφορίες της Virtual Console; Περιμένω πως και πως το Majora's Mask... και το Secret of Mana που έχει ήδη κυκλοφορήσει σε Αμερική και Ιαπωνία αλλά όχι Ευρώπη :mad2:
Πέρσι ανήμερα Χριστούγεννα είχαν δώσει έξτρα το Donkey Kong Country 3 λέτε να έχουμε και φέτος καμια τέτοια έκπληξη;

#1198 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 23 December 2008 - 18:42

Friday on Virtual Console - Nintendo - News

Και ναι η χριστουγεννιάτικη ευχή μου έγινε πραγματικότητα :oo:

Όσοι δεν έχετε παίξει Secret Of Mana τρέξτε!!!

#1199 ...xXx...

...xXx...

– - – - – - – - ░ ▒▓▓█D

• Members
  • 134 posts

Posted 02 January 2009 - 17:25

Οι φήμες τελικά επιβεβαιώθηκαν και η Nintendo ανακοίνωσε την αναβαθμισμένη έκδοση του Nintendo DS Lite με την ονομασία Nintendo DSi. To νέο DSi θα προστεθεί στην γκάμα και δεν πρόκειται να αντικαταστήσει κάποια άλλη έκδοση ωστόσο αυτό αναμένεται να συμβεί σταδιακά.
Είναι λεπτότερο (12% περίπου) αφού απουσιάζει το GBA slot ενώ οι οθόνες του διαθέτουν ελαφρώς μεγαλύτερη διαγώνιο, στις 3,25 ίντσες από τις 3″. Επιπλέον ενσωματώνει δυο κάμερες, μια εξωτερική (των 3,0Megapixels, 640 x 480 pixels) και μια “front-face” camera που είναι τοποθετημένη στην κυλινδρική άρθρωση, στην “εσωτερική” πτυχή. Το νέο Nintendo DSi ενσωματώνει επίσης θύρα για κάρτες flash τύπου Secure Digital (SD) αλλά και μνήμη αποθήκευσης.
Φυσικά οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την δυνατότητα browsing (Built-in browser) αλλά και την δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής (Built-in music playback).
Posted Image
Η Nintendo ανακοίνωσε επίσης και την υπηρεσία “DSi Shop“, από όπου οι χρήστες θα μπορούν μέσω WiFi να αγοράζουν και να κατεβάζουν περιεχόμενο, συμπεριλβανομένων ενός browser και ενός “DS Ware” παιχνιδιού. Μάλιστα, η Nintendo θα προσφέρει δωρεάν hotspots τα οποία ονομάζει “Nintendo Zone” και στα οποία οι χρήστες θα μπορούν να συνδέονται ασύρματα δωρεάν. Στο DSi Shop θα μπορούν να χρησιμοποιούνται οι Nintendo Points (όπως είναι τα Wii Points), 1000 εκ’ των οποίων θα προσφέρονται δωρεάν με την αγορά της συσκευής (έως το 2010).
Posted Image
Το νέο Nintendo DSi θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό φινίρισμα τη 1η Νοεμβρίου και θα κοστίζει $178.[media]http://www.youtube.com/watch?v=UOu5qhWsd_s[/media] [media]http://www.youtube.com/watch?v=w5qKkkFKp5g [media]http://www.youtube.com/watch?v=apNd2w8AQD0[/media][/media]
Posted Image

#1200 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 posts

Posted 02 January 2009 - 22:39

Εδώ κάπου να πώ πως είμαι πολύ απαγοητευμένος απ'το Wii και ίσως μετάνιωσα που το αγόρασα.

Τnx.