Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1171 dbgoku

dbgoku

walking down my path...

• Members
  • 80 posts

Posted 15 September 2008 - 21:28

Guys ξερετε κανα link για καλο nitendo ds emulator????

#1172 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 16 September 2008 - 11:26

Πως καταλαβαίνεις ότι η μπαταρία του DS είναι στα τελευταία της, και χρειάζεται αλλαγή?
Έχω την εντύπωση πως το δικό μου DS δεν κρατάει αρκετά τώρα τελευταία..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1173 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 17 September 2008 - 11:30

Μερικές απαντήσεις περί Wii και χειριστηρίων.

Τα χειριστήρια για όλες τις κονσόλες είναι universal. Δεν τίθεται θέμα. Είτε γιαπωνέζικο είναι, είτε ευρωπαϊκό, είτε αμερικάνικο, θα παίζει κανονικά. Οι υποδοχές χειριστηρίων είναι ίδιες, άσχετα από την περιοχή.

Το freeloader του GC παίζει όλα τα αμερικάνικα και ιαπωνικά παιχνίδια στην ευρωπαϊκή κονσόλα. Έχω δοκιμάσει πάνω από 10, και δεν είχα πρόβλημα. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ MEMERY CARD. Δεν μπορείτε να σώσετε στην ίδια ευρωπαϊκά/αμερικάνικα και ιαπωνικά δεδομένα. Αν δοκιμάσετε να το κάνετε, θα γίνεται φορμάτ κάθε φορά, με αποτέλεσμα να χάνετε τα δεδομένα σας. Για αυτό στο GC, καλό είναι να έχετε τουλάχιστον δύο κάρτες μνήμης.

Το freeloader του Wii, είναι πειραματικό ακόμα. Το Brawl που έχω δοκιμάσει, παίζει κανονικά, αλλά κολάει σε κάποιες κινήσεις. Το Naruto δεν το παίζει με τίποτα.
Υπάρχουν 2 κατγορίες παιχνιδίων. Αυτά που παίζουν κατευθείαν, και αυτά που ζητάνε update πριν παίξουν. Το freeloader του Wii παίζει θεωρητικά και τα δύο, αρκεί να φορτωσει δύο φορές, για τα παιχνίδια που απαιτούν αναβάθμιση.
Αναβάθμιση έχω κάνει δύο φορές στο Wii. Μια για να μπω στο ίντερνετ, και την άλλη από το γιαπωνέζικο Brawl. Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα, και ο σκληρός δεν φαίνεται να επιρεάζεται από το γεγονός ότι έχω σώσει και δεδομένα ιαπωνικού παιχνιδιού.
Ωστόσο, είναι πιθανόν στο μέλλον, οι αναβαθμίσεις να εμπδίσουν τη χρήση του freeloader, κανένας δεν ξέρει σίγουρα.
Το twilight princess hack δεν το έχω δοκιμάσει, και έτσι δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Για να συνδεθεί κάποιος με το ασύρματο δίκτυο του Wii, αρκεί να ενεργοποιήσει το wireless connection στο router του (check your manual for this). Αν δεν έχετε ρούτερ με ασύρματη δυνατότητα (άσχετα από το πω συνδέεται στον υπολογιστή) υπάρχει ένα περιφερειακό που σας επιτρέπει να συνδέσετε το Wii με καλώσιο, αλλά είναι ακριβό. Πιο πολύ συμφέρει η αγορά ασύρματου ρούτερ.

#1174 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 18 September 2008 - 08:44

Το freeloader του Wii, είναι πειραματικό ακόμα. Το Brawl που έχω δοκιμάσει, παίζει κανονικά, αλλά κολάει σε κάποιες κινήσεις. Το Naruto δεν το παίζει με τίποτα.
Υπάρχουν 2 κατγορίες παιχνιδίων. Αυτά που παίζουν κατευθείαν, και αυτά που ζητάνε update πριν παίξουν. Το freeloader του Wii παίζει θεωρητικά και τα δύο, αρκεί να φορτωσει δύο φορές, για τα παιχνίδια που απαιτούν αναβάθμιση.
Αναβάθμιση έχω κάνει δύο φορές στο Wii. Μια για να μπω στο ίντερνετ, και την άλλη από το γιαπωνέζικο Brawl. Μέχρι τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα, και ο σκληρός δεν φαίνεται να επιρεάζεται από το γεγονός ότι έχω σώσει και δεδομένα ιαπωνικού παιχνιδιού.
Ωστόσο, είναι πιθανόν στο μέλλον, οι αναβαθμίσεις να εμπδίσουν τη χρήση του freeloader, κανένας δεν ξέρει σίγουρα.
Το twilight princess hack δεν το έχω δοκιμάσει, και έτσι δεν μπορώ να έχω γνώμη.

Περίεργο,γιατί ότι και να έτρεξα με το Wii freeloader όλα έτρεχαν (βέβαια σε κοκκινο χρώμα λόγο ασυμβατότητας με την τηλεόραση και το RGB καλώδιο που χρησιμοποιώ).Το freeloader πάυει να λειτουργεί αν γίνει αναβάθμιση του Wii firmware στο 3.3.Η καλύτερη λύση είναι να περιμένει κανείς λίγο ακόμα που όπου νανε κυκλοφορεί iso loader από τον Wachinko.Αυτό που πρέπει να κάνει κανείς είναι να χρησιμοποιήσει το Twilight hack,για να εγκαταστήσει το Homebrew Channel μέσου του οποίου
α)θα εγκαταστήσει το Custom IOS του Wachinko που απαιτείτε για το Iso loader
β)θα τρέχει όλα τα homebrew για emulators,multimedia,channel installers κ.τ.λ. καθως και το GeckoOS που δίνει πλήρες region free,TV mode fix,ενσωματομένη Cheat Engine και debugging δυνατότητες.
Και όλα αυτά χωρίς modchip:gn2:.

sigpic1127_9.gif
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude

Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας

My Contacts
Website || Page || E-Mail

#1175 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 19 September 2008 - 14:41

Great news cassiel, δεν ήξερα για αυτό που λες από πάνω.
Στο Wii μόνο το Brawl και το Naruto έχω δοκιμάσει γιαπωνέζικα. Το Brawl παίζει κανονικά, αρκεί να γίνει το διπλό φόρτωμα, και να είναι στα 50Hz η κοσνόλα. Το ναρούτο, και στο νετ που έψαξα, λένε ότι δεν παίζει. Φαίνεται να φορτώνει στην αρχή, αλλά μετά βγάζει μόνο μια μαύρη οθόνη....
Χθες είδα ότι βγήκε και ευρωπαϊκό, αλλά ακόμα με απαγορευτική τιμή

#1176 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 19 September 2008 - 14:47

Εγώ νομίζω είχα δοκιμάσει το Naruto EX2 και έπαιζε.Παίζει το 1 να μην είχε γίνει ποτέ σωστό dumb και γι'αυτό να μην παίζει σε κανέναν.
Επίσης.Έγινε leaked σήμερα το iso loader οπότε πλέον δεν χρειάζεται κανείς τσιπάκι για το Wii:nod:.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#1177 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 19 September 2008 - 14:53

Συγνώμη που μονοπολώ το θρεντ, αλλά cassiel μήπως θα μπορούσες να μας δώσεις κάποιες πληροφορίες παραπάνω. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τσιπ και iso. Αν μπορούσες να γράψεις κανένα λινκ:congrats:

#1178 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 19 September 2008 - 16:24

The Wii Loader works like this. You create a legal backup of a game you own, convert the ISO file with a special program then burn it. After this, you copy over the Wii Loader to the Homebrew Channel and run it. It will boot the legal backup. Pretty simple. Oh, and no modchip is required. However, it does require you to have Waninkoko's Custom IOS installed.

1. Install Twilight Hack
==================================
Twilight Hack - WiiBrew

2. Install Homebrew Channel using Twilight Hack
Homebrew Channel - WiiBrew

3. Install CIOS, DVDX & Wii Loader

Download Wii Loader ( RapidShare: Easy Filehosting ).Rename the .dol file to boot.dol.Place the Wii Loader files (boot.dol, icon.png, meta.xml) in the APPS folder on your SD Card.
Place the cIOS******.wad file ( File Details- - ) in your "WAD" folder of your SD card.
Place the DVDx installer ( http://static.hackmii.com/dvdx.zip ) in your "APPS" folder on your SD card
Place the Wad Manager ( File Details- - ) in your "APPS" folder on your SD card

Boot the Homebrew channel.

FIRST
Install cISO via the WAD Manager.
SECOND
Install DVDx. IF YOU SEE UNINSTALL ON THE MENU, DO THAT FIRST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! (i had to reinstall the dvdx - reload the file and install, gotot advance then select the 10s249) then go to ADVANCED, and press LEFT or RIGHT on the wii remote until you get to IOS249. Install then.
THIRD
Patch the game iso.
Put the iso in the same directory of the backup-creator with the common-key file.
You patch the ISO with the .exe that came in the download.
This doesn't work for some people; the alternative (which seems to have worked for them) is to RIGHT CLICK the iso, and go OPEN WITH backup creator.(BUT IT STILL NEEDS TO BE) in the same directory of the backup-creator with the common-key file.
Burn the patched ISO with ImgBurn
FOURTH
Load the Wii Loader, THEN place your disc in the drive when prompted.

***UPDATE*** (Σιγά και τι έγινε δηλαδή εφόσον δουλεύει)
=========================================

Due to GBATEMP recently leaking and *promoting* the Wii Backup Loader Waninkoko has decided to abandon the project. I talked to Waninkoko and here is what he had to say about the leak...

"Congratulations to whoever leaked this. Really nice work. Now that a Backup-Loader is released, I don't have to release the final version so... enjoy this bugged-experimental-beta version!!"

Thanks a lot gbatemp! You can verify my claims on Waninkoko - Wii Projects .

Αν και απ'οτι φαίνεται δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να πάει κάτι στραβά,ΑΝ λέμε ΑΝ γίνει κάτι και όντως πάει κάτι στραβά και χαλάσει η κονσόλα,φυσικά δεν φέρω καμιά ευθύνη:knock-knock:.Εγώ απλά ενημερώνω για τον τρόπο εφόσον μου ζητήθηκε.Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι επιλέξει.Εγώ δεν το χρειάζομαι το εν λόγο κόλπο γιατί έχω τσιπ από τότε που πρωτοβγήκαν.

Edited by Cassiel, 19 September 2008 - 16:46.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#1179 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 20 September 2008 - 14:00

Καμιά ιδέα πως μπορώ να παίξω το One Piece NTSC σε:

Pal Wii - Modchip D2Cpro - 3.3E firmware

Με το gecko region free του homebrew channel μου κρασάρει...

#1180 Cassiel

Cassiel

Hardcore 天使

• Members
  • 1,606 posts

Posted 20 September 2008 - 15:54

Δοκίμασε αυτό που είναι η έκδοση για Homebrew Channel
http://www.usbgecko.com/files/GeckoOS107.zip
και αν έχεις πρόβλημα με το χρώμα αυτό
USB Gecko Forums - Powered by vBulletin
Αν πάλι έχεις πρόβλημα συνδέσου στο internet και άσε το Homebrew Channel να κάνει μόνο του update στην τελευταία έκδοση του μόλις μπεις μέσα σε αυτό.

sigpic1127_9.gif

My Contacts

#1181 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 25 September 2008 - 11:40

Δείτε μια πολύ έξυπνη διαφήμιση του καινούριου wario για το wii
YouTube - experiencewii's Channel
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1182 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 26 September 2008 - 00:41

Δείτε μια πολύ έξυπνη διαφήμιση του καινούριου wario για το wii
YouTube - experiencewii's Channel

Congrats sti Nintendo:hahaha:...Μετα με το ποντικι μπορειτε να κουνησετε τα χαλασματα που εκανε ο Wario

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1183 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 28 September 2008 - 13:17

Posted Image
According to a report from Nikkei Net, Nintendo will introduce a new iteration of this Nintendo DS later this year, featuring a built-in camera and music playback. The new version of the DS is also reported to have improved wireless functions. Some versions of the report indicate the improved wireless capabilities will allow the new DS to connect to "information terminals," expanding the machine's non-gaming features. The Japanese version of the report mentions that pictures taken via the DS's internal camera can be used by games, opening up new gameplay options. (Eye Toy anyone?)
Nikkei Net writes that the new version is "expected to be priced below 20,000 yen." The Nintendo DS Lite is currently priced at 16,800 yen in Japan. The new DS will launch first in Japan, with the country seeing an allocation of "several hundred thousand units" before any overseas sales.

Edited by Seraphimon-T.K., 28 September 2008 - 13:23.

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/

#1184 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 29 September 2008 - 15:02

Οι φήμες δηλαδή που διάβαζα για μεγαλύτερη touch screen και πιο compact μέγεθος, μάλλον παραήταν φήμες..
Όχι ότι δεν μου αρέσει το νέο μοντέλο βέβαια..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1185 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 02 October 2008 - 20:52

Posted Image

Τελικα δεν ηταν φημες :Ρ 2 Καμερες, και λιγο μεγαλητερες οθονες. Δυνατοτητα αναπαραγωγης ACC και βιντεο και κατι διαβασα για μια SD καρτα :Ρ Ευρωπη κ αμερικη απο το 2009...

Posted Image