Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Posted 26 June 2008 - 12:16
My freakin’ damned bad day is fixed.
Αυτό είναι επίσημα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι Wii την παρούσα φάση για εμένα. (Μου θυμίζουν Eureka Seven ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τα arts. Μόνο αυτό.)
Posted 26 June 2008 - 14:20
...
Έπαιξα τον πρόλογο (demo) του Nanashi no Geemu. Και με κόψανε πάνω στο καλό, δεν πρόλαβα να βρω καν τον Odaka-senpai στο διαμέρισμά του. Cliffhangers...

edit:
Nanashi no Game TV Spot
Edited by jaken23, 28 June 2008 - 10:18.
Posted 28 June 2008 - 16:46
Posted 29 June 2008 - 00:21
Οι αριθμοί μιλάνε.GOT.BRAWL.

9 ώρες και 28 λεπτά έκλεισα στο Wii σήμερα δεν έχει όρια η πώρωση.

Πρέπει να πω ότι ευχαριστήθικα και με το παραπάνω τις μάχες.

Posted 29 June 2008 - 02:57
Λέει τίποτα τελικά;
Μόνο 30/40 πήρε από Famitsu...
To Famitsu είναι σκουπίδι.*
Kirby Better Then F-Zero? - The MagicBox Forums
34/40 στο Kirby...που αποδείχτηκε τεράστια μούφα²³. Ακόμα κλαίω τα (πάρα πάρα πολλά) €υρώ που έδωσα τότε. Και μην περιμένεις από ιαπωνικό περιοδικό να δώσει υψηλό score σε παιχνίδι first-person τόσο εύκολα. Στην Ιαπωνία μισούν θανάσιμα την προοπτική πρώτου προσώπου. Και πολλοί παραπονιούνται οτι παθαίνουν motion sickness από τα FPS...

* Στο 2ch το λένε Gomitsu.

Posted 29 June 2008 - 10:12

Posted 29 June 2008 - 10:50
http://gonintendo.com/?p=47612
My freakin’ damned bad day is fixed.
Αυτό είναι επίσημα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι Wii την παρούσα φάση για εμένα. (Μου θυμίζουν Eureka Seven ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τα arts. Μόνο αυτό.)
Να δεις εγώ πόσο το αναμένω.Με σενάριο από τον σεναριογράφο των Tales of Symphonia/the Abyss (τα καλύτερα Tales of δηλαδή) και κυρίως μουσική από τον -θεό- Yasunori Mitsuda,αλλά και σχεδιαστή που έχει δουλέψει στις μεγαλύτερες σειρές anime,οι προσδοκίες μου από το εν λόγο παιχνίδι είναι αστρονομικές.Αχ, αυτή η Marvelous.Πάει να γίνει από τις αγαπημένες μου 3rd party σαν εκδότης κυρίως για τους ακόλουθους τίτλους.
DS>>>
Avalon Code
Contact
Luminous Arc
Luminous Arc 2
Lux Pain
Rune Factory
Rune Factory 2
Steal Princess
The Silver Case
The Silver Case Word 25
With Flowers,Sun & Rain
Wii>>>
Arc Rise Fantasia
Harvest Moon Heroes
King Story
No More Heroes
Oboro Murasama Youtouden
Rune Factory Frontier
Watching the events of the cosmos unfold in tears and solitude
Greek Otaku's Essential Thread
Όλα τα Anime & Manga της Ελλάδας
Posted 30 June 2008 - 10:33
Βέβαια δεν έχω παίξει ακόμα κάποιο διπλό για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά το μόνο καταντάει κουραστικό.
btw, το τρόπος που παίζει ο snake είναι απίστευτος.
Posted 30 June 2008 - 15:07
Όσο αφορά το Brawl. Εγώ πήρα το γιαπωνέζικο, και στην αρχή πορώθηκα απιστεύτα, περισσότερο με το story mode που δείχνει την ιστορία. Όμως το gameplay είναι το ίδιο ακριβώς με του cube. Δεν ξέρω ρε σεις, αλλά εγώ άρχισα να ψιλοβαρίεμαι.
Βέβαια δεν έχω παίξει ακόμα κάποιο διπλό για να έχω ολοκληρωμένη άποψη, αλλά το μόνο καταντάει κουραστικό.
btw, το τρόπος που παίζει ο snake είναι απίστευτος.
Κακώς το πήρες Ιαπωνέζικο. Έχει του κερατά τα text στα Trophies.

Χάνει αρκετό μέρος του παιχνιδιού με αυτόν τον τρόπο! (έχω περάσει διψήφιο αριθμό ωρών κοιτώντας τα trophies

Και καλά, θα έπρεπε να αλλάξει το GamePlay;

Μα το gameplay είναι όλο το παιχνίδι... Δηλαδή αυτό είναι που το κάνει ξεχωριστό... Αν ήταν ξέρω 'γω σαν Tekken δεν θα με τρέλενε και τόσο...

Επίσης, αν δεν έχεις παίξει multiplayer, δεν έχεις παίξει καν. Solo/Vault/Και όλα τα άλλα = 5% του παιχνιδιού. Multiplayer = 95%!

So, πιάσε controllers και πάμε να πωρωθούμε! The more the better!

Posted 02 July 2008 - 12:41
I gotta say "LOL."

This is Chrono Trigger DS.
Posted 02 July 2008 - 16:25
PM me if you've added me, so I can add you.
Posted 03 July 2008 - 09:03
http://www.square-enix.co.jp/ctds/
I gotta say "LOL."
This is Chrono Trigger DS.
I...M...So..MOVED:if:!!!!Και port να είναι θα το πάρω.Chrono for live:nod:!!!7 του μηνός άκουσα η αποκάλυψη του.
Posted 03 July 2008 - 10:49
I...M...So..MOVED:if:!!!!Και port να είναι θα το πάρω.Chrono for live:nod:!!!7 του μηνός άκουσα η αποκάλυψη του.
7 Ιουλίου 00:00 για την Ιαπωνία. Δηλαδή 6 Ιουλίου 18:00 εδώ.
Posted 03 July 2008 - 11:10
Εγώ θα έλεγα μακάρι να είναι port και όχι κάτι άλλο σε στυλ card game ή strategy spin off. Αν είναι port θα το πάρω με τα χίλια. Χαλαρά από τα καλύτερα games ever.I...M...So..MOVED:if:!!!!Και port να είναι θα το πάρω.Chrono for live:nod:!!!7 του μηνός άκουσα η αποκάλυψη του.
Posted 03 July 2008 - 11:59