Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1111 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 08 July 2008 - 17:39

GoNintendo » Blog Archive » Game Reactor rumor - Shenmue I and II head to Wii- What are you waiting for?
GoNintendo » Blog Archive » IGN Nintendo Voice Chat Ep. 14 - Summary- What are you waiting for?
GoNintendo » Blog Archive » Camelot thinks Golden Sun DS would be great- What are you waiting for?

Rumors for teh Win! :thatsit:

Πλάκα είχε :)
Είχα να παίξω απ' την άνοιξη, ε μετά βγήκε το MK και οι Αμερικανοί το παράτησαν το Brawl. Ευτυχώς το region δεν επηρεάζει τα pings, οπότε έχουμε καλή σύνδεση.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι το With Friends δουλεύει απίστευτα καλά! :chigau:
Σε αντίθεση με άλλες χώρες, μιλάμε για μηδέν lag, ακόμα και με 4 άτομα! :kawaii:
Οι Αμερικάνοι δεν θέλουν να το πιστέψουν καν αυτό. Πράγμα που αποδεικνύεται και από έναν π@π@ρα παραπροχτές στο GoNintendo Podcast που με έβριζε όταν είπα ότι δεν έχω καθόλου lag όταν παίζω online! :hahaha:

Τέσπα! Λείαν συντόμως έρχεται και πρωταθληματάκι. Θα κάνω Poll μετά να δούμε πότε βολεύει τον καθέναν... :tensai:

oR4yYRl.gif

#1112 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 10 July 2008 - 08:45

CaptainRainbow

Tίτλος της skip για Wii. :wooi2:
Must-buy, day 1 purchase κτλ
Το Wii είναι πολύ πιο δημοφιλές απ' το GCN, ελπίζω να μην πάθει GiFTPiAση και μείνει εντός Ιαπωνίας.

#1113 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 10 July 2008 - 11:37

Ok, όταν το είδα χτες, νόμιζα ότι είναι άλλο ένα stand-alone, lame, ανύπαρκτο παιχνίδι.
Όταν είδα όμως ότι θα περιέχει παλιούς Nintendo χαρακτήρες, και απ' ό,τι φαίνεται παλιούς, ΣΠΑΝΙΟΥΣ Nintendo χαρακτήρες όπως η Hikari από το Shin Onigashima
*... Ε, αυτό ήταν!

Νομίζω ότι αν γίνει όπως πρέπει, μπορεί και να καταλήξει να είναι ένα φοβερό παιχνίδι! Ελπίζω να μην αποτελείται αποκλειστικά από Ιαπωνικό χιούμορ, διότι δεν πρόκειται να γελάσουμε και τόσο... :P Βέβαια μόνο να βλέπεις αυτόν τον τρανσέξουαλ δινόσαυρο, Birdo να μιλάει, φτάνει για να γελάσεις. :|

Τέλος πάντων, για day 1 purchase δεν ξέρω, αλλά λογικά θα αξίζει. Περιμένω να δούμε στην E3 περισσότερα δια τούτου. Α, και όσον αφορά τους "κλασσικούς Nintendo χαρακτήρες", ελπίζω να έχει και χαρακτήρες από Nintendo 64. Χαρακτήρες που θέλω να δω είναι ο Saki Amamiya από Sin & Punishment, και ο Ninten από το πρώτο MOTHER! :D

* Translate this shit, anyway.

Edited by Ash_Pokemaster, 10 July 2008 - 11:47.

oR4yYRl.gif

#1114 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 11 July 2008 - 00:29

μου θύμισε viewtiful joe πάντως Οο

#1115 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 11 July 2008 - 07:35

Ξέχασα να postάρω το scan:

Spoiler:

#1116 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 11 July 2008 - 18:12

[media]http://wiimovies.ign.com/wii/video/article/887/887338/warioshake_070808_flvlow.flv[/media]

Wario Land: Shake It! :riiight:

#1117 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 11 July 2008 - 20:51

«Σωστά» scans του Captain★Rainbow:

Posted ImagePosted Image

#1118 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 11 July 2008 - 23:18

http://gonintendo.com/?p=49311
Known Nintendo E3 line-up so far. :)

oR4yYRl.gif

#1119 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 12 July 2008 - 15:04

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ έχω προβλήματα με το online του brawl... κάνω κανα 20λέπτο (wtf) να βρώ κάποιον να παίξω (random) και συνήθως είναι αυτός +2 CPU και το lag πάει σύννεφο.

Έχω την original PAL έκδοση, να αλλάξω μήπως το region απο greece σε κάτι άλλο μπας και έχω περισσότερες πιθανότητες ή τίποτα άλλο? η τα πάντα annoying FC είναι μονόδρομος για το online?

PS: Tο online to MK:Wii τρέχει ΑΨΟΓΑ.

#1120 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 12 July 2008 - 15:14

Δεν ξέρω για εσάς πάντως εγώ έχω προβλήματα με το online του brawl... κάνω κανα 20λέπτο (wtf) να βρώ κάποιον να παίξω (random) και συνήθως είναι αυτός +2 CPU και το lag πάει σύννεφο.

Έχω την original PAL έκδοση, να αλλάξω μήπως το region απο greece σε κάτι άλλο μπας και έχω περισσότερες πιθανότητες ή τίποτα άλλο? η τα πάντα annoying FC είναι μονόδρομος για το online?

PS: Tο online to MK:Wii τρέχει ΑΨΟΓΑ.

ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;
ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ WITH ANYONE;
ΜΟΝΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΝΕΙ;
WOW.

Εμένα δεν έχει δουλέψει ποτέ. Άλλοι λένε ότι θέλει πάνω από μία ώρα να βρουν κάποιον να παίξουν. ΑΣ' ΤΑ. Μην το ψάχνεις. Αν θες αγώνες καλύτερα πήγαινε σε forums όπως smashboards ή brawlcentral και παίξε With Friends. :P Απλά, δεν υπάρχει το With Anyone.

oR4yYRl.gif

#1121 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 13 July 2008 - 00:39

έλεοC και γνωρίζοντας την τακτική της Nintendo δεν πρέπει να ελπίζω σε κάποιο patch...

#1122 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 13 July 2008 - 00:48

έλεοC και γνωρίζοντας την τακτική της Nintendo δεν πρέπει να ελπίζω σε κάποιο patch...

Δεν είναι θέμα patch. Απλώς οι servers δεν είναι καλοί... Αν ήταν απλώς πρόβλημα software, θα είχε λυθεί καιρό τώρα. Πάντως για να λέμε την αλήθεια, οι Ευρωπαϊκοί servers είναι πολύ καλύτεροι. ΑΙΩΝΕΣ όμως. Δεν θέλετε να βιώσεται καταστάσεις που ζούσαμε καθημερινά με τους Αμερικάνικους... :frozen: Ένα θετικό του να είσαι στην Ευρώπη, oh well. Ούτε εγώ ελπίζω σε διόρθωση, αλλά ούτως ή άλλως δεν με ενδιαφέρει τόσο το With Anyone όσο το With Friends. Αν είχε Voice Chat να 'λεγα. :P Με το With Friends μπορείς να επικοινωνήσεις με κάποιον τρόπο...

Ελπίζω στο επόμενο να βάλουν Voice Chat... :| Τώρα καταλαβαίνω πόσο χρήσιμο θα ήταν!

oR4yYRl.gif

#1123 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 14 July 2008 - 19:08

Introducing Wii MotionPlus, Nintendo's upcoming accessory for the revolutionary Wii Remote at Nintendo :: What's New

:oo:

#1124 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 July 2008 - 00:22

Ενδέχεται τρέλα αύριο.
Μόνο αυτό λέω.

oR4yYRl.gif

#1125 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 15 July 2008 - 09:26

Η αδερφή μου χτες το βράδυ.
"Έχω ένα προαίσθημα ότι θα πουν για νέο Zelda αύριο."

Το GoNintnedo σήμερα το πρωί.

Rumor: "New Zelda trailer to debut at Nintendo press conference"

Μόνο αυτό λέω. Θα γίνει χαμός. :|

ΑΝΟΙΞ' ΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ LIVESTEAMS ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

oR4yYRl.gif