Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1066 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 17 June 2008 - 13:59

δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα... απλά μη κάνετε το update.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν θα το κάνουμε το χτεσινό.
Το θέμα είναι ότι με το που θα φτάσει το Wii σε έκδοση 4.0 θα αναγκαστούμε, αφού όχι απλά θα εμπεριέχεται στα δισκάκια το update, αλλά θα είναι και απαταίτητο για να λειτουργήσουν τα νεά παιχνίδια. Ε, μέχρι πότε θα το αναβάλλουμε... Βέβαια βρήκαν ήδη τρόπο να τρέξουν το Twilight Hack, και σύντομα θα κυκλοφορίσει, αλλά δεν είναι λύση αυτό. Αν είναι να παίζουμε την κολοκυθιά, ε καλά... Και φυσικά ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι το Freeloader δεν δουλεύει πλέον. Εγώ βαριέμαι να περιμένω 60 ώρες για να κάνω load το Brawl, το οποίο παίζω συνέχεια! Ευτυχώς που δεν επιρεάζεται και το Homebrew Channel. Ελπίζω να βρεθεί κώδικας να γίνει fully region free το Wii. Ελπίζω να μην είναι θέμα χρόνου και αυτό... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

oR4yYRl.gif

#1067 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 17 June 2008 - 14:12

Πάω να πάρω PS3.

Επιτέλους μπήκες στον σωστο δρομο!!! :drink: Και ναι,ειναι απαραδεκτοι που το εκαναν αυτο...

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1068 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 20 June 2008 - 19:36

:o

#1069 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 22 June 2008 - 10:34

Super Mario RPG for the land Down Under

And we care about Japan because? :nosey:
Αναρωτιέμαι πόσα δισ. bugs θα έχει αν το φέρουν στην VC της Ευρώπης... :drink:

oR4yYRl.gif

#1070 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 22 June 2008 - 16:10

Λογικά το Super Mario RPG στάνταρ θα βγει και στην Ευρώπη. Good news indeed γιατί το παιχνίδι τα σπάει. Άντε τώρα να παίρνουν σειρά τα 3 games που προσωπικά περιμένω: Majora's Mask, Secret of Mana και Chrono Trigger:congrats:
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1071 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 22 June 2008 - 17:46

And we care about Japan because? :nosey:

To link στο post μου δε λέει για την Ιαπωνία...:nosey:

#1072 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 22 June 2008 - 19:36

To link στο post μου δε λέει για την Ιαπωνία...:nosey:

WAT.
Πώς δεν το έβαλε στο GoNintendo. :|
Απλώς υπέθεσα ότι μιλούσες για το ιαπωνικό, μιας και βγαίνει αύριο στην Japan... :drink:
Yoooooshu! :wooi2:

oR4yYRl.gif

#1073 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 22 June 2008 - 23:34

Απλώς υπέθεσα ότι μιλούσες για το ιαπωνικό, μιας και βγαίνει αύριο στην Japan...

Χε, Τρίτη 7 το πρωί θα ζοριστούν οι servers της Nintendo πάλι. :)
Κι έχω και το σωστό χειριστήριο...:stubborn:

#1074 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 23 June 2008 - 12:25

Χε, Τρίτη 7 το πρωί θα ζοριστούν οι servers της Nintendo πάλι. :)
Κι έχω και το σωστό χειριστήριο...:stubborn:

Α, ναι, ήθελα να ρωτήσω. :o
Από το Club Nintendo της Ιαπωνίας γίνεται να λάβεις πράγματα στην Ελλάδα; Διότι έχουν αρκετά "φτηνά" όσον αφορά τους πόντους, πράγματα, και αμα λάχει και μαζέψουμε τίποτα, θα 'θελα να πάρω και εγώ... :drink:

oR4yYRl.gif

#1075 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 23 June 2008 - 19:37

Α, ναι, ήθελα να ρωτήσω. :o
Από το Club Nintendo της Ιαπωνίας γίνεται να λάβεις πράγματα στην Ελλάδα; Διότι έχουν αρκετά "φτηνά" όσον αφορά τους πόντους, πράγματα, και αμα λάχει και μαζέψουμε τίποτα, θα 'θελα να πάρω και εγώ... :drink:

Sorry αλλά οι πόντοι από μη ιαπωνικές κυκλοφορίες δεν μπορούν να περαστούν σε ιαπωνικό Club Nintendo account. Και μαζεύονται πάρα πολύ δύσκολα. Και χρειάζεσαι ιαπωνική διεύθυνση, αφού δε στέλνουν εκτός Ιαπωνίας. Ebay μόνο αν θες, ή από Yahoo Auctions Japan μέσω του Shopping Mall Japan - Yahoo Japan Auction Bidding Service and Japanese Web Order Deputy! το οποίο φαίνεται να έχει βελτιωθεί πολύ απ' την τελευταία φορά που το χρησιμοποίησα.

#1076 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 June 2008 - 10:55

Και εγώ για πόντους από ιαπωνικά παιχνίδια μιλούσα, αλλά αν δεν στέλνουν, τι να κάνουμε... :bahhh:
Απλώς, είχα δει κάποιες σελίδες πριν ότι είχες πει ότι βρίκες πώς να ξοδέψεις τους πόντους σου, όταν είδες το Galaxy OST. :P

Anyway! 2-3 μέρες ακόμα έμειναν, και το Brawl θα τρελάνει την Ευρώπη! :D
Προσωπικά είμαι ακόμα σε εξ' ίσου υψηλά επίπεδα hype! Πάμε να κλείσουμε 10ωρα στο WiFi. :|

oR4yYRl.gif

#1077 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 24 June 2008 - 12:18

Και εγώ για πόντους από ιαπωνικά παιχνίδια μιλούσα, αλλά αν δεν στέλνουν, τι να κάνουμε... :bahhh:
Απλώς, είχα δει κάποιες σελίδες πριν ότι είχες πει ότι βρίκες πώς να ξοδέψεις τους πόντους σου, όταν είδες το Galaxy OST. :P

Ναι, έχω δηλώσει τη διεύθυνση ενός φίλου στην Ιαπωνία και το στείλανε σ' αυτόν το OST. Να και το καινούριο campaign για την κλήρωση των 3000 Premium DS Lites. Club Nintendo: Limited Premium DS Lites For Japan.

#1078 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 24 June 2008 - 19:58

Είδα το πρωί για τα premium DS lite, και είναι τρομερά! :oo: Όποιος δεν πήρε lite και σκοπεύει να πάρει, θα τον συμβούλευα να περιμένει αυτά... :terror2:

In other news...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=m1PenJltQfE&eurl=http://gonintendo.com/?p=47334[/media]Dubbing of this specific game took 6 months.

oR4yYRl.gif

#1079 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 25 June 2008 - 19:24

Εγώ προσωπικά αναβάθμισα στην έκδοση 3.3 το Wii μου και όλα δουλεύουν μια χαρά. Εξάλλου βγήκε και καινούργιο Twilight Hack :riiight:

Αναρωτιέμαι πόσα δισ. bugs θα έχει αν το φέρουν στην VC της Ευρώπης... Posted Image

Το κατεβάζεις από Αμερική σε wad, το κάνεις region free και το παίζεις χωρίς bugs.... :tensai:

#1080 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 25 June 2008 - 23:14

http://gonintendo.com/?p=47500
This shit looks good... :nosey:

oR4yYRl.gif