Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#1051 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 04 June 2008 - 20:30

Ξέρω πως θα σας βγω πολυ off topic, αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω με τπτ!

Ash παιδι μ', αν δεν ησουν αδερφος μου και δεν σε ηξερα, θα ορκιζομουν οτι ησουν βαλτος απο την nintendo και οτι πληρωνεσαι για να κανεις promotion οπου βρεθεις και οπου σταθεις...

Δλδ διαβαζοντας τα post σου με τον καιρο σε αυτο το thread, πραγματικά δεν μπορω να σε ονομάσω fanboy, διοτι το fanboys κάποτε βαριουνται και τους φεύγει η φανατιλα. Μου μοιαζεις με κάτι σαν τον επισημο εκπροσωπο της nintendo, ο οποιος ασπαζεται ακόμη και τις κλανιές της, ενω αφιερώνεις ωρες απο τη ζωη σου για να γραφεις κάθε φορα διατριβές που εξηγουν την υπεροχή της.

Πραγματικά έπρεπε να πληρωνεσαι!(εδω ειχες φανατισει τα μισα παιδια στο χωριο με το pokemon κάποτε και τους ειχες βαλει να αγορασουν ολοι τα παιχνίδια...)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. Να, σκεφτηκα και το μέλλον σου απο τώρα. Μην σπουδασεις φαρμακευτικές και πρασιν' άλογα. Marketing και μετα αμέσως υπεύθυνος promotion της ninty. :hahaha:

#1052 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 04 June 2008 - 21:21

Και συ αν δεν ήσουν αδερφή του, αυτή θα μπορούσε να είναι η αρχή ενός flame. :wis:

Τα έχω πει. Ανδρέα συνέχισε. Οι αξίες αργούν να αναγνωριστούν, αλλά αναγνωρίζονται. Δεν αργεί η μέρα που θα δει posts σου κανένας εκπρόσωπος της Nintendo/Nortec και θα σε κηρύξει Ninty Ambassador. :hahaha:
1

#1053 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 06 June 2008 - 12:43

Gametrailers.com - Mad World - Debut Trailer
Ρίξτε μια ματία εδώ, όσοι είστε άνω τον 18 μόνο.

#1054 Skiarxon

Skiarxon

Starcaller

• Members
  • 134 posts

Posted 13 June 2008 - 04:00

Ξέρω πως θα σας βγω πολυ off topic, αλλα δεν μπορω να συγκρατηθω με τπτ!

Ash παιδι μ', αν δεν ησουν αδερφος μου και δεν σε ηξερα, θα ορκιζομουν οτι ησουν βαλτος απο την nintendo και οτι πληρωνεσαι για να κανεις promotion οπου βρεθεις και οπου σταθεις...

Δλδ διαβαζοντας τα post σου με τον καιρο σε αυτο το thread, πραγματικά δεν μπορω να σε ονομάσω fanboy, διοτι το fanboys κάποτε βαριουνται και τους φεύγει η φανατιλα. Μου μοιαζεις με κάτι σαν τον επισημο εκπροσωπο της nintendo, ο οποιος ασπαζεται ακόμη και τις κλανιές της, ενω αφιερώνεις ωρες απο τη ζωη σου για να γραφεις κάθε φορα διατριβές που εξηγουν την υπεροχή της.

Πραγματικά έπρεπε να πληρωνεσαι!(εδω ειχες φανατισει τα μισα παιδια στο χωριο με το pokemon κάποτε και τους ειχες βαλει να αγορασουν ολοι τα παιχνίδια...)
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΜΕΣΩΣ. Να, σκεφτηκα και το μέλλον σου απο τώρα. Μην σπουδασεις φαρμακευτικές και πρασιν' άλογα. Marketing και μετα αμέσως υπεύθυνος promotion της ninty. :hahaha:

Κι οχι μονο αυτο.Κοντευει να κανει το ps world σε wii world 2

#1055 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 16 June 2008 - 13:46

Okami (Wii) έχει παίξει κανένας; Σκοπεύω να το δω μετά τις εξετάσεις, πείτε αν αξίζει. ;)
1

#1056 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 June 2008 - 14:42

Okami (Wii) έχει παίξει κανένας; Σκοπεύω να το δω μετά τις εξετάσεις, πείτε αν αξίζει. ;)

Στο ps2 ηταν ενα απο τα καλα παιχνιδια...Θα σου κρατήσει σιγουρα το ενδιαφερον. Αν κ στο Wii απουσιάζει το filter που δινει μια υφή χαρτιου στο παιχνιδι (οι κακες γλωσσες ελεγαν οτι δεν ετρεχε το παιχνιδι καλα στο Wii με αυτο οποτε το αφαίρεσαν :fromabove:) αλλα μικρο το κακο. Απο τις εικονες φαινεται οτι εχει γινει ενα καλο πορτ απο την ομαδα που εφερα το God of War in PSP.:congrats:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1057 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 June 2008 - 17:43

Αν και καλύπτει ο Στέργιος το θέμα, να πω ότι δεν ασπάζομαι την Nintendo. Απλώς μου αρέσουν τα παιχνίδια της. Ούτε ζω γι' αυτήν, ούτε πεθαίνω. Πώς είναι ένα χόμπυ; Α μπράβο.
Εδώ που τα λέμε άλλοι φανατίζονται με τη θρησκεία. Η Nintendo σας πείραξε; :nosey:

(οι κακες γλωσσες ελεγαν οτι δεν ετρεχε το παιχνιδι καλα στο Wii με αυτο οποτε το αφαίρεσαν :fromabove:)

Ναι, και το PlayStation 3 δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια του GameBoy. Υπό αυτή τη λογική GameBoy > PlayStation 3, ε; :nosey:

Και δεν ξαναγράφω νέα. Μου σπάσατε τα νεύρα. :nosey:

Spoiler:

oR4yYRl.gif

#1058 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 16 June 2008 - 19:37

Ναι, και το PlayStation 3 δεν μπορεί να παίξει παιχνίδια του GameBoy. Υπό αυτή τη λογική GameBoy > PlayStation 3, ε; :nosey:

Μεχρι να το σπασουν σαν το psp οχι,δεν παιζει...
αλλα παιζει παιχνιδια του PS1 + tou PS2,οποτε PS1>GameBoy οπως επισης PS2>Gameboy οποτε PlayStation 3 > GameBoy:hahaha: Theres your answer :drink::fromabove:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1059 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 16 June 2008 - 19:44

Να δώ το PSP + PS1 + PS2 + PS3 να το κάνει αυτο και τι στον κόσμο...

Posted Image

Gameboy > Gulf War + You

LfNX0dh.png

#1060 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 16 June 2008 - 20:06

Μεχρι να το σπασουν σαν το psp οχι,δεν παιζει...
αλλα παιζει παιχνιδια του PS1 + tou PS2,οποτε PS1>GameBoy οπως επισης PS2>Gameboy οποτε PlayStation 3 > GameBoy:hahaha: Theres your answer :drink::fromabove:

Ok, όμως αφού το PSP παίζει GameBoy και το PS3 όχι, PSP > PS3. Επίσης, αφού το PSP δεν παίζει DS, DS > PSP, και αφού το DS δεν παίζει Xbox, Xbox > DS. Αφού DS > PSP και PSP > PS3, DS > PS3, άρα Και Xbox > PS3. Το Xbox όμως δεν παίζει GameBoy, άρα GameBoy > Xbox. Καταλήγουμε λοιπόν στο ότι GameBoy > PlayStation 3. Let's cut the crap now. :rolleyes: :kakaka:

Posted Image

This is what we call καμμένος. :|

oR4yYRl.gif

#1061 AkiRoC

AkiRoC

Anime Amateur

• Members
  • 64 posts

Posted 16 June 2008 - 21:53

το Bleach ειναι καλο?? Ειχα δει στο mad που το εδειξε ο τυπος και ειχαν κλασει στο γελιο γιατι ηταν σαν να παλευουν νιντζα. Για πειτε μου....

Btw τωρα που το ειδα πες μου και για το Super Smash Bros

Edited by YaTa, 17 June 2008 - 09:23.

#1062 Matu-san

Matu-san

aoi

• Members
  • 939 posts

Posted 17 June 2008 - 11:30

Για προτείνετε μου καλά rpgs για το nintendo ds (πέρα απο το ff3), μιας και το Καλοκαίρι προβλέπεται να είναι αρκετά μακρύ..
Τι στο yaoi συμβαίνει?

#1063 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 17 June 2008 - 13:07

GoNintendo » Blog Archive » Wii menu update - 3.3: is the Twilight Princess hack dead?- What are you waiting for?
GoNintendo » Blog Archive » Wii update kills Twilight Princess hack, but not Homebrew Channel…and blocks Freeloader?- What are you waiting for?

Πάω να πάρω PS3.

oR4yYRl.gif

#1064 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 17 June 2008 - 13:21

GoNintendo » Blog Archive » Wii menu update - 3.3: is the Twilight Princess hack dead?- What are you waiting for?
GoNintendo » Blog Archive » Wii update kills Twilight Princess hack, but not Homebrew Channel…and blocks Freeloader?- What are you waiting for?

Πάω να πάρω PS3.

Shit happens. :oo:
1

#1065 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 17 June 2008 - 13:49

δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα... απλά μη κάνετε το update.