Θα ποστάρω και εγώ αύριο το Brawl Friend Code μου, μιας και τώρα δεν το έχω πρόχειρο...
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Nintendo Place
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2008 - 22:04
Θα ποστάρω και εγώ αύριο το Brawl Friend Code μου, μιας και τώρα δεν το έχω πρόχειρο...
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 22:02
Last edited by Ash_Pokemaster : 10-03-07 at 14:24.
NO MORE.
Ναι. Μετά από 1 χρόνο, 1 μήνα και 19 μέρες, ανανέωσα το post.
Ποστάρετε friend codes για την επόμενη ανανέωση.
Next Update: Jule 2011.
Καταχωρήθηκε 29 Απρίλιος 2008 - 23:39
~Αναμένεται Ανανέωση του Post Σύντομα.
Last edited by Ash_Pokemaster : 10-03-07 at 14:24.
NO MORE.
Ναι. Μετά από 1 χρόνο, 1 μήνα και 19 μέρες, ανανέωσα το post.
Ποστάρετε friend codes για την επόμενη ανανέωση.
Next Update: Jule 2011.
Ποιος μήνας είναι ο Jule;
Και γιατί 2011;

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 01:31
Θα εφευρεθεί το 2011, για αυτό και πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε.
In other news...
ƒiƒiƒV ƒm ƒQƒGƒ€
Ok. Fuck you once again Square-Enix. Δηλαδή έλεος. Για δεύτερη φορά αυτή η εταιρία κάνει ένα απίστευτο release, και εγώ έχω πανελλήνιες.
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 01:55
In other news...
ƒiƒiƒV ƒm ƒQƒGƒ€
Ok. Fuck you once again Square-Enix. Δηλαδή έλεος. Για δεύτερη φορά αυτή η εταιρία κάνει ένα απίστευτο release, και εγώ έχω πανελλήνιες.
I came...
Edit
Μ'έκαψες Ash... Κάθησα και έψαξα για το παιχνιδι...
Nanashi no Game (No-Name Game)
Ο πρωταγωνιστής παίζει ένα καταραμένο παιχνίδι που λέγετε πως σε σκοτώνει σε 7 μέρες (σαν το ringu)
τεχνολογία 3D ήχου που σε κάνει να ακούς ήχους ακομα και απο πίσω σου αν φοράς ακουστικά...
Now I really really want it... Kusoooooooo. D:
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 09:40
[σπόντα για τον odin]Άντε, η Square-Enix μοιάζει να γυρίζει δυνατά στο παιχνίδι!
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2008 - 22:25
ΡΕ ΤΙ ZELDA SOUNDTRACK ΚΑΙ Μ@Λ@ΚΙΕΣ;
MOTHER. FOREVER.
Lyrics:
Eight Melodies
Simple as can be
Give it some words
And sweet harmony
Raise your voices
All day long now
Love grows strong now
Sing a melody of love, oh love
Take a melody
Simple as can be
Give it some words
And sweet harmony
Raise your voices
All day long now
Love grows strong now
Take a melody
Simple as can be
Give it some words
And sweet harmony
Raise your voices
All day long now
Love grows strong now
Love is the power
Love is the glory
Love is the beauty
And the joy of spring
Love is the magic
Love is the story
Love is the melody
We all can sing
Love is the power
Love is the glory
Love is the beauty
And the joy of spring
Love is the magic
Love is the story
Love is the melody
We all can sing
In other news... Τα Wii Homebrew αναπτύσονται αρκετά γρήγορα ώστε να μπορώ να πω ότι σύντομα θα μπορούμε να παίζουμε παλιά παιχνίδια υπολογιστή στο Wii [αλα Myst]. (και το λέω επειδή κάτι πήρε το μάτι μου από LucasArts)
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 12:49
Πολύ ωραία. Τώρα απογοητεύτικα. Τον g@m1s4n τον κακομοίρη τον Pit. Hope it's a joke. Hope it's a freaking joke, και όποιος το έκανε εύχομαι να του σπάσει το Wii.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 13:45
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 14:36
Well said.ΕΛΕΟΣ!
Spoiler:
What you get for giving a Japanese game to a US developer... -_-
[still hopes it's a joke]
Παρεμπιπτόντως.
Λείαν συντόμως το ISO Loader για Wii πιθανότατα να έχει γίνει πραγματικότητα. Τρελό respect προς όλους τους hackers... Μα πού οδεύουμε πια;
Βασικά δεν ξέρω αν το ISO Loader θα γίνει πραγματικότητα πολύ σύντομα. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η Homebrew Scene του Wii έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα μέσα σε ένα εξευτελιστικά μικρό χρονικό διάστημα.
Edit:
Ρε παιδιά, μόλις συνηδειτοποίησα. Το όνομα του franchise δεν είναι Kid Icarus; Ο_ο
FOR CRYING OUT LOUD.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2008 - 16:23
Το ότι δεν υποστηρίζει το Wii κάρτες με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 2GB διορθώνεται εύκολα με αλλαγή των drivers της θύρας SD. Αρκεί κάποιος να τους φτιάξει...
Επίσης, έχουν καταφέρει ήδη να διαβάσουν αρχεία από συσκευές USB (Hard Drives, MP3 Players κτλ), οπότε αν χρειαστεί να φορτώσουμε κάποιο ISO μεγαλύτερο από 2GB το περνάμε και στο iPod που λέει ο λόγος....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από trynksssj2: 09 Μάιος 2008 - 19:42
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2008 - 08:48
Πω πω!! Υπάρχουν άπειρα γ@μ@τ@ games στο WiiWare! Ήδη έχω βάλει στο μάτι 3-4...
Everyone's Pokemon Ranch ΧΑΛΑΡΑ. Χρειάζομαι χώρο για storage. 15 θέσεις έχω στην Diamond, μετά από ΤΡΕΛΟ σβήσημο. Είχα γεμίσει όλα τα boxes σε κάποια φάση...
Dr. Mario Online Rx. Όντας fan των puzzles, και ιδιαίτερα των multiplayer puzzles, αβάδιστα.
LostWinds. Αν και αρχικά δεν μου κέντρισε το ενδιαφέρον, μετά από λίγο footage μπορώ να δηλώσω ενθουσιασμένος με αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι!
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2008 - 13:24
Ελπίζω να είναι το ίδιο καλό όσο και εντυπωσιακό.
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 12:56
Καταχωρήθηκε 20 Μάιος 2008 - 13:36
Έχω ένα yesasia $5 coupon πρόχειρο και λέω να προπαραγγείλω το Nanashi no Game, αλλά μου φαίνεται λίγο ρίσκο ως αγορά. Δεν ξέρω αν η Squenix έχει το απαραίτητο know-how για ένα τέτοιο project...