Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#991 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάρτιος 2008 - 22:48

Μe και ειναι ολα μια χαρα^^ παιζω απο το πρωι το χω λιωσει!ειναι απλα αριστουργημα!!!!

#992 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 05:28

Το FC μου:

J23: 4339-1936-7824

Κyo's turn. >_>

#993 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Μάρτιος 2008 - 10:49

FC for smash 1160-9657-1947 ^^

Edit: Eννοεις το Friend απο το smash ετσι?Oxi to wii code :S

#994 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 14:18

Oh man...Περιμενω το smash...Moυ ηρ8ε σημερα το freeloader...>< oποτε smash thn τεταρτη εχω να κανω upadate λιγο καιρο αλλα no more games περα απο το smash για το wii m *sigh* η8ελα και το mario kart><

Αμερικάνικη ή ιαπωνική έκδοση πήρες; Το Wii σου το είχες αναβαθμίσει από το ιντερνετ;

#995 Kyo

Kyo

Anime Newbie

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Απρίλιος 2008 - 20:24

Αμερικανικη...Οχι δν το χω κανει update μεχρι να δω τι γινεται με updates kai freeloader .ε τι στο καλο ολο και καποιος δεν 8α την πα8ει(αμα γντ τπτ) να μας πει:P

#996 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2008 - 01:45

Παίζω Ninja Gaiden DS...

Αρκετά καλό με πρωτότυπο control. :stubborn:

LfNX0dh.png

#997 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1.108 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 15:36

Αμερικανικη...Οχι δν το χω κανει update μεχρι να δω τι γινεται με updates kai freeloader .ε τι στο καλο ολο και καποιος δεν 8α την πα8ει(αμα γντ τπτ) να μας πει:P

Ελπίζω να μην την έπαθα εγώ. Ήθελα να κατεβάσω κάποια παιχνίδια για τη virtua console και δεν με άφηνε αν δεν έκανα update. Freeloader δεν έχω πάρει ακόμα, μέχρι το Πάσχα ελπίζω να το κάνω. Ελπίζω να έχει κανένα κλείδωμα, γιατί έχω πάρει και το γιαπωνέζικο ναρούτο.

#998 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Απρίλιος 2008 - 16:17

Προς πάντα ενδιαφερόμενο: To Plaisio έχει το Mario Kart Wii.

#999 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 15:46

Αυτή τη βδομάδα έκανα 2 αγορές. Το πρώτο ήταν το Naruto για το wii. Στην αρχή δε μου πολυάρεσε αλλά όσο το παίζω μου αρέσει περισσότερο... δεν είχα παίξει τα προηγούμενα του Gamecube και μου πήρε χρόνο να το συνηθίσω!

Το άλλο είναι φυσικά το Mario Kart Wii! Τι να λέμε τώρα η απόλυτη διασκέδαση! Και με κορυφαίο multiplayer (αν και περιμένω να γίνω καλός για να ασχοληθώ με Multiplayer!)

#1000 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 18:04

Αυτή τη βδομάδα έκανα 2 αγορές. Το πρώτο ήταν το Naruto για το wii. Στην αρχή δε μου πολυάρεσε αλλά όσο το παίζω μου αρέσει περισσότερο... δεν είχα παίξει τα προηγούμενα του Gamecube και μου πήρε χρόνο να το συνηθίσω!

Το άλλο είναι φυσικά το Mario Kart Wii! Τι να λέμε τώρα η απόλυτη διασκέδαση! Και με κορυφαίο multiplayer (αν και περιμένω να γίνω καλός για να ασχοληθώ με Multiplayer!)

βασικα μπορείς να γίνεις καλος ασχολούμενος με το μουλτιπλέηερ. Εχω την εντυπωση πως γινεσαι κ πιο γρήγορα ετσι.

#1001 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1.005 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2008 - 19:02

Εγώ πάλι αν και θέλω το MKWii, δεν πρόκειται να το πάρω μέχρι το καλοκαίρι... :|
Επειδή.. Next week is...

DAIRANTOU! SMASH BROTHERS X!

:wooi2:

oR4yYRl.gif

#1002 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 12:34

Και εγώ περιμένω το Brawl :gotit: Έφυγε σήμερα από Καναδά :8):

Αλλά θα πάρω και το Mario Kart Wii σύντομα :riiight:

#1003 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2008 - 19:00

@Ash_Pokemaster: τα 16 τα εχεις κλεισμένα φανταζομαι, ετσι? Γιατι το no more heroes ειναι 16+ ετσι?

#1004 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1.368 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 14:37

Πουλάω Datel Freeloader για το Wii στην τιμή των 30€.

Δημοσιευμένη  εικόνα

Όποιος το θέλει ας το πει εδώ ή μέσω pm / email :riiight:

#1005 StoKoS

StoKoS

Starting...

• Members
  • 31 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Απρίλιος 2008 - 21:17

Αγόρασα σήμερα Wii και αφού το σύνδεσα μέσα στη τρελή χαρά διαπίστωσα οτι είναι ελατωματικό, δε διαβάζει τα δισκάκια (Wii sports + Zelda TP) ολοκαίνουργια και τα 2..... Όλα στραβα μου πάνε αυτή την εβδομάδα :emptyonexg1:

Σκέφτομαι αύριο να πάρω τηλ. την nortec και να ζητήσω να μου το αντικαταστήσουν, ελπίζω να μην κάνουν πολύ καιρό γιατί το θέλω για μέσα στο πάσχα καθώς μετά έχει εξεταστική και μετά πάει το καλοκαίρι...

Μηπως κανένας απο εσας έιχε τπτ παρόμοιο? σκέφτομαι να κανω καμια επέμβαση και να καθαρίσω το driver αλλά δε θέλω να ρισκάρω την εγγύηση...

Πάντω τσατίστηκα αρκετά που original προιόν σφραγισμένο στη ζελατίνα του κτλ μου βγήκε ελατωματικό... δε το περίμενα...

:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1: