Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Nintendo Place
Posted 18 March 2008 - 14:16
Posted 18 March 2008 - 14:20
Από που το τσίμπησες τέτοιο πακέτο;;
Από μια αγγελία σε ένα forum για το Xbox 360 το βρήκα

Posted 20 March 2008 - 16:28
Εγώ φίλε μου έχω πάρει όλα σχεδόν τα One Piece και Naruto που κυκλοφορούν στο Cube, και τα έχω καταευχαρισηθεί. Παίζει και τα γιαπωνέζικα μια χαρά με το Freeloader. Και για κάποιον περίεργο λόγο, όσα παιχνίδια Sonic βγήκαν και στις άλλες κονσόλες, στο cube φαίνονταν καλύτερα! Εντάξει, δεν είχε τόσα πολλά RPG όπως το PS 2. Τι να γίνει, δεν μπορεί να έχει τα πάντα. Οπότε παίρνεις και ένα PS2 και ένα XBOX και ξεμπερδεύεις!
Όσο για το GameCube, όντως δεν έχει και τεράστια ποικιλία. Ουσιαστικά έχει μόνο τα παιχνίδια της Nintendo που αξίζουν. No third-party support at all.
Posted 20 March 2008 - 16:36
Posted 21 March 2008 - 21:55
Πάσχα, ε? Μέχρι τότε θα έχω αποφοιτήσει απ' το Brawl.
Αλλά για κανα online, εντάξει. Τα Friend Codes, στο Smash Brothers thread υποθέτω...Τα Friend Codes του Mario Kart πού θα τα postάρουμε?
Δεν νομίζω να το παρατήσεις κιόλας. Δηλαδή, δεν γίνεται να το βαρεθεί κανείς (μέχρι να βγει το επόμενο, that is). Δεν νομίζω, σίγουρος είμαι.

Εντάξει, εννοείται ότι θα παίζεις λιγότερο, αλλά μην λες ότι θα έχεις αποφοιτήσει κιόλας γιατί είναι απογοητευτικό...

Προσωπικά, αν και λένε ότι το Smash Bros. 4 θα βγει 2010 - 2011, δηλαδή πολύ σύντομα, μάλλον θα καώ μακροχρόνια...

Ξέρετε από που μπορώ να πάρω το M3 simply;Πήρε ένας φίλος μου DS και το θέλει.
Όπως σου είχα πει ξέρω ένα site που το έχει με αντικαταβολή, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι το URL...

Posted 22 March 2008 - 08:01
Posted 22 March 2008 - 12:16
There you go for M3.

Posted 22 March 2008 - 13:02
Posted 22 March 2008 - 23:36

Τσιμπησα το super smash bros και ειναι πολλα ακομα που θελω(δεν ειχα πανω μου αλλα λεφτα)Επιτελους ηρθε η ωρα να κανουμε αποσβεση

Το wii παιζει παιχνιδια του gc?

Posted 23 March 2008 - 18:41

Posted 24 March 2008 - 09:12
KATΑΣΤΡΟΦΗ.
Ναι μεν δεν είναι οριστικό, αλλά...
Επειδή εκεί δεν θα βγάλετε άκρη, με τα flames που έχουν γίνει, ορίστε το τι συμβαίνει:
Με το IOS37 το Wii διορθώνει ένα bug το οποίο η Datel χρησιμοποίησε για να φτιάξει το Freeloader. Παρόλ' αυτά, το System Menu είναι ακόμα σε IOS30, και μόνο άλλοι τομείς έχουν αλλάξει, πράγμα που σημαίνει ότι το FreeLoader δουλεύει ακόμα. Η αλλαγή και στο System Menu θα σημάνει, πιθανότατα, την δυσλειτουργία του FreeLoader καθώς και κάθε άλλου homebrew που χρησιμοποιεί το bug αυτό. Προς τω παρρόν λέμε πιθανότατα. Σε μία βδομάδα που θα έχει φτάσει το update θα μάθουμε... Περιμένουμε λοιπόν με σταυρομένα τα χέρια...
Posted 24 March 2008 - 12:08
http://gonintendo.com/?p=38557
KATΑΣΤΡΟΦΗ.
Ναι μεν δεν είναι οριστικό, αλλά...
Επειδή εκεί δεν θα βγάλετε άκρη, με τα flames που έχουν γίνει, ορίστε το τι συμβαίνει:
Με το IOS37 το Wii διορθώνει ένα bug το οποίο η Datel χρησιμοποίησε για να φτιάξει το Freeloader. Παρόλ' αυτά, το System Menu είναι ακόμα σε IOS30, και μόνο άλλοι τομείς έχουν αλλάξει, πράγμα που σημαίνει ότι το FreeLoader δουλεύει ακόμα. Η αλλαγή και στο System Menu θα σημάνει, πιθανότατα, την δυσλειτουργία του FreeLoader καθώς και κάθε άλλου homebrew που χρησιμοποιεί το bug αυτό. Προς τω παρρόν λέμε πιθανότατα. Σε μία βδομάδα που θα έχει φτάσει το update θα μάθουμε... Περιμένουμε λοιπόν με σταυρομένα τα χέρια...
Αυτό εκτός από το freeloader, παίζει να επηρεάσει και άλλα homebrew και εφαρμογές απότι λες, αλλά το θέμα είναι ποιές; Δηλαδή τι ακριβώς είναι αυτό το bug; Μήπως το χρησιμοποιεί και κανένα Modchip;

Posted 24 March 2008 - 12:22

Posted 24 March 2008 - 12:26
Αυτό εκτός από το freeloader, παίζει να επηρεάσει και άλλα homebrew και εφαρμογές απότι λες, αλλά το θέμα είναι ποιές; Δηλαδή τι ακριβώς είναι αυτό το bug; Μήπως το χρησιμοποιεί και κανένα Modchip;
Δεν επιρεάζει hardware.

When a title (game, channel, etc) starts, it tells the system menu (using a field in the TMD) what version of the IOS it needs to run on -- to support this, the Wii stores all previous firmware versions. (For most Wiis, this will be IOS9, IOS11, IOS13, IOS15, IOS17, IOS20, IOS21, IOS30, IOS31, IOS33, IOS34, IOS35, IOS36, and now IOS37).
Πράγμα που σημαίνει ότι το FreeLoader διαλέγει παλιό IOS. Και από την άλλη:
Once the system menu is updated to use IOS37, "Trucha-Signed" discs -- or channels -- will stop working, as will the Datel FreeLoader disc.
Πάντως ξεκίνησαν ήδη οι διεργασίες για downgrade του System Menu. Δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα όσον αφορά το FreeLoader, αλλά υποθέτω ότι σε κάθε περίπτωση θα βρεθεί λύση. This is internet after all.

Και στην χειρότερη περίπτωση, το πολύ πολύ να μην κάνω update...

Posted 25 March 2008 - 20:34
τελικα παιδία εχει αγοράσει κανένας σας το freeloader και το smash? τελικα παίζει στο
net κανονικα?

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews