Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#721 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 02 October 2007 - 12:08

αα αληθευει οτι το ds ειναι region free?

Όλα τα φορητά της Nintendo είναι region free.

#722 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 02 October 2007 - 12:47

Guess what... Βγήκε το Ζelda PH . Τώρα το παίζω στο Μ3 , εκπληρώνει όλες τις φιλοδοξίες των οπαδών του, αλλά οι ηλικίες που απευθύνεται είναι πολύ μικρότερες από το Zelda twilight princess

Ω,ναι! Χθές πριν πέσω για ύπνο το κατεβάσα. Και σε λίγο θα πάω να το εγκαινιάσω. Τώρα τα το θέμα σε ποιές ηλικίες απευθύνεται ας μην το κρίνουμε δεδομένου των γραφικών και του στόρυ του. It's all about gameplay. Aπλό. ;)

Lucas confirmed for Brawl

MOTHER 3 character

A! Λές γι' αυτό το παιχνιδάκι που υποτίθεται θα έβγαινε για το Nintendo 64 DD και βγήκε μετά από χρόοοοοοοοοοοοονια για GameBoy Advance και για αμερικάνικη έκδοση ούτε συζύτηση; :erk:Λες κι εμείς οι δυτικοί δεν παίζουμε εναλλακτικά RPGs! :uhh: Kαι θα παίζει στο Brawl έτσι για να μας ρίξουν σπόντα! Ε, αει σιχτήρ!

Με την ευκαιρία, έχει παίξει κανείς σας το Mother 1 (κοινώς, Earthbound) για SNES;

#723 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 02 October 2007 - 14:06

Με την ευκαιρία, έχει παίξει κανείς σας το Mother 1 (κοινώς, Earthbound) για SNES;

Mήπως εννοείς το MOTHER2(κοινώς, Earthbound)? To MOTHER1 δε βγήκε ποτέ εκτός Ιαπωνίας. Ούτε το MOTHER3. To 3 το έχω, αλλά λέω ν' αρχίσω με το 1+2 που θα μου έρθει σε 3-6 μέρες περίπου για GBA...

#724 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 02 October 2007 - 17:53

Huge update:

Snake videos, snake stage announced.

Gametrailers.com - Super Smash Bros. Brawl - Snake Joins the Brawl!
Gametrailers.com - Super Smash Bros. Brawl - Snake on Yoshi
Gametrailers.com - Super Smash Bros. Brawl - Snake on Samus
Gametrailers.com - Super Smash Bros. Brawl - Snake on Wario

ƒXƒ}ƒuƒ‰!!
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#725 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 02 October 2007 - 18:13

Mήπως εννοείς το MOTHER2(κοινώς, Earthbound)? To MOTHER1 δε βγήκε ποτέ εκτός Ιαπωνίας.

Oρίστε;!; :oo: Kαλά, κι εγώ ο βλάκας τόσα χρόνια νόμιζα ότι ήταν το πρώτο Mother; Kατευθείαν στο δεύτερο παιχνίδι μας πήγαν χωρίς να 'χουμε παίξει το πρώτο; A, μα είναι τελείως ηλίθιοι αυτοί οι αμερικάνοι! Σαν την γκάφα με τα πρώτα Final Fantasy στις ΗΠΑ όπου βγήκαν μόνο το πρώτο, το τέταρτο και το έκτο κι έτσι το Final Fantasy IV έγινε ΙΙ και το V έγινε ΙΙΙ. WTF! Που πήγαν τα ΙΙ, ΙΙΙ και ΙV; Tα έφαγε ο Yoshi;

Για να μην σας πω ότι στο Earthbound είχανε κάνει κάποιες τελείως ηλίθιες αλλαγές (για παράδειγμα: στην αρχή του παιχνιδιού όπου ο πατέρας δυο παιδιών τα πλακώνει στο ξύλο - έστω κι εκτός οθόνης - επειδή άργησαν να έρθουν σπίτι και στο αμερικάνικο τον βλέπουμε απλά να τα μαλώνει).

λέω ν' αρχίσω με το 1+2 που θα μου έρθει σε 3-6 μέρες περίπου για GBA...

Για το ιαπωνικό φαντάζομαι ότι λες, ε; Eπειδή δεν έχω ακούσει ποτέ μου ότι θα το κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ.

#726 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 02 October 2007 - 18:52

Ναι, το ιαπωνικό. Πήγα σήμερα(2/10) στο ταχυδρομείο επειδή μου ήρθε δέμα από Hong Kong...ελπίζοντας να είναι το MOTHER 1+2. Αλλά ήταν ένα Wii Classic Controller...:bahhh: Δυστυχώς, απ' ότι διαβάζω στο wikipedia, στο GBA το MOTHER 1 έχει υποστεί censorship. Not kewl. Ελπίζω όταν βγει στο jpn Virtual Console να είναι «αγνό». Χαλάστηκα τώρα. Btw, σε 4 μέρες βγαίνει σειρά MOTHER T-shirts στην Ιαπωνία και λέω να χτυπήσω ένα. :)

Argh, δεν μπόρεσα να περιμένω και ξεκίνησα το 3. Και είναι πολύ καλό. Έχει solid χιούμορ. Θα μπορούσε να έχει καλύτερα γραφικά όμως...Δε φαίνεται να είναι σεναριακό sequel των προηγούμενων.

#727 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 08 October 2007 - 01:11

Great news: Nanostray 2 για DS προς το τέλος του χρόνου:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_4-5NGSBVsY[/youtube]
Διαβάζοντας, μάλιστα, και πληροφορίες στο Gamespot φαίνεται πολύ πιο ενδιαφέρον κι ανανεωμένο από τον προκάτοχό του (δεν μπορώ να πω ότι έκοβα και φλέβες για το πρώτο Nanostray).

Αυτός ο χειμώνας θα είναι ο καλύτερος για το DS με τόσα φοβερά παιχνίδια που περιμένουμε (όπως το Contra 4, Bangai-O, Geometry Wars Galaxies...). Για την ώρα ας απολαύσουμε το νέο Zelda και το Sonic Rush Adventures.

Δυστυχώς, απ' ότι διαβάζω στο wikipedia, στο GBA το MOTHER 1 έχει υποστεί censorship.

Πως γίνεται αυτό; :oo: Aκόμα και στην ιαπωνική έκδοση; Μα καλά, για ναρκωτικά μιλάνε σ' αυτό το παιχνίδι;

Argh, δεν μπόρεσα να περιμένω και ξεκίνησα το 3. Και είναι πολύ καλό. Έχει solid χιούμορ. Θα μπορούσε να έχει καλύτερα γραφικά όμως...Δε φαίνεται να είναι σεναριακό sequel των προηγούμενων.

Το humor αυτό είναι για τ' οποίο μου τράβηξε την προσοχή στο Earthbound (τ' οποίο αν το παίξεις σε SNES emulator θα βρεις σχετικά εύκολα την ιαπωνική έκδοση μεταφρασμένη από fans). Μάλλον πρέπει να το ξανασχοληθώ... :wis:

Tσακωστέ κι αυτήν την ωραία Nintendo-related pic: moe.imouto.org - ds_lite tagme triforce

#728 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 09 October 2007 - 00:35

νιντεντο ppl δωστε ενα τοπ 20 απο τα games tou gba, ποια ειναι τα must, ποια ειναι ta c00l που πρέπει να παι3ουμε ^^

#729 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 09 October 2007 - 12:05

νιντεντο ppl δωστε ενα τοπ 20 απο τα games tou gba, ποια ειναι τα must, ποια ειναι ta c00l που πρέπει να παι3ουμε ^^

Χωρις να ξερω παρα πολλα καλα games στο GBA θα σου προτεινα και τα δυο Golden Sun καθως και τα Advanced Wars και το FF:Tactics.

Aν και με ενδιαφερει και μενα ενα τοπ 20. Περιμενω να το αναλαβει καποιος. :P
Have you ever seen the Lain?

#730 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 09 October 2007 - 12:26

Για Top 20 δεν μπορώ να πω αλλά θα σου πω μερικους must τίτλους:

- Gunstar Heroes Fusion
- Astro Boy: Omega Factor
- Wario Ware Inc
- Zelda - The Minish Cap
- Kirby & the Amazing Mirror
- Διάφορα ports από παλιότερα συστήματα (όπως το Zelda - A Link to the Past από SNES και το Super Puzzle Fighter II Turbo από Arcade/PSX/Saturn)

#731 SteveCof

SteveCof

Itoh Misaki~ no1 fan!

• Members
  • 86 posts

Posted 09 October 2007 - 14:32

Για Top 20 δεν μπορώ να πω αλλά θα σου πω μερικους must τίτλους:

- Gunstar Heroes Fusion
- Astro Boy: Omega Factor
- Wario Ware Inc
- Zelda - The Minish Cap
- Kirby & the Amazing Mirror
- Διάφορα ports από παλιότερα συστήματα (όπως το Zelda - A Link to the Past από SNES και το Super Puzzle Fighter II Turbo από Arcade/PSX/Saturn)

Συμφωνω απολυτα με το Zelda - A Link to the Past, Zelda - The Minish Cap και το Wario Ware INC. Τα υπολειπα θα τα τσεκαρω συντομα.
Have you ever seen the Lain?

#732 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 10 October 2007 - 11:05

ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΜΠΗΚΕ Ο SONIC ΣΤΟ SMASH BROS BRAWL!!!!!!!! OMFGSQERMASPVDFGASHAWOFEDJFVNDFSFGWOGUJHA *poof* επιτέλους η παιδική φαντασίωση με mario και sonic να πλακώνονται γίνεται πραγματικότητα!
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#733 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 10 October 2007 - 12:58

Θέλω την Kumatora, όχι τον Sonic. >_>
Tελικά, κανείς δε θα παίξει Smash Brothers X φέτος. Btw, τερμάτισα το Mother 3 και είμαι έτοιμος να spoilάρω τα πάντα. :) (Άρχισα το Mother 1 χθες και κοντεύω να χάσω το φως μου με τα dazzling γραφικά του.) :deadga6:

#734 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 10 October 2007 - 17:22

A,ναι! Για GBA ξέχασα ν' αναφέρω το Wario Land 4 (το καλύτερο Wario Land που 'χω παίξει μετά το πρώτο) και το Pokemon Ruby/Saphire (κλασσική αξία). Και για τους λάτρεις των πρωτότυπων παιχνιδιών το Boktai (RPG/Shooting από τον Hideo Kojima όπου φορτίζεις το πιστόλι σου με πραγματική ηλιακή ενέργεια! :o )

ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΜΠΗΚΕ Ο SONIC ΣΤΟ SMASH BROS BRAWL!!!!!!!! OMFGSQERMASPVDFGASHAWOFEDJFVNDFSFGWOGUJHA *poof* επιτέλους η παιδική φαντασίωση με mario και sonic να πλακώνονται γίνεται πραγματικότητα!

NANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? :oo: Δηλαδή, δεν ήταν επινόηση από fans τα animated gifs με τον Sonic που έβλεπα για Smash Bros Brawl; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! Εϊσαι σίγουρος γι' αυτό; Παίζει κανα βιντεάκι για να μας δείξεις;

#735 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 10 October 2007 - 20:31

A,ναι! Για GBA ξέχασα ν' αναφέρω το Wario Land 4 (το καλύτερο Wario Land που 'χω παίξει μετά το πρώτο) και το Pokemon Ruby/Saphire (κλασσική αξία). Και για τους λάτρεις των πρωτότυπων παιχνιδιών το Boktai (RPG/Shooting από τον Hideo Kojima όπου φορτίζεις το πιστόλι σου με πραγματική ηλιακή ενέργεια! :o )

NANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII? :oo: Δηλαδή, δεν ήταν επινόηση από fans τα animated gifs με τον Sonic που έβλεπα για Smash Bros Brawl; ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! Εϊσαι σίγουρος γι' αυτό; Παίζει κανα βιντεάκι για να μας δείξεις;

Well,δεν εχω την κονσολα κλπ αλλα ειχα πετηχει το σαϊτ κ ειδα οτι ο Σονικ ειναι μεσα στο παιχνιδι...
Smash Bros. DOJO!!
Εγω παντως ημουν ετσι :oo: όταν ειδα τον Σνεϊκ μεσα σε αυτο το παιχνιδι...:deadga6:

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ