Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

The Nintendo Place

• Please log in to reply
1733 replies to this topic

#691 Boss

Boss

Bakemono

• Members
  • 231 posts

Posted 28 September 2007 - 15:29

Μιλώντας για bugs THe_Champloo_mastahh! στο Nintendo.gr διάβασες την ανακοίνωση για το bug του super paper Mario;

jaken23 το Wii Play που βρήκες με 37,5 € έχει και χειριστήριο μέσα;

δεν μπορω να φανταστω με πια λογικη το καναν

πολύ απλό: για να μην χάνουν χρήματα από τη Ευρωπαϊκή αγορά.
Όλοι θα αγόραζαν τα Αμερικάνικα που κυκλοφορούν νωρίτερα ή και τα Ιαπωνικά.

Γιατί τα φορητά είναι region free ,αυτό είναι άλλο θέμα
Posted Image

Posted ImagePosted ImagePosted ImagePosted Image

#692 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 28 September 2007 - 15:40

Kαθυστερημένες κυκλοφορίες, προβληματικά(σχεδόν όλα)VC games, τιμή.

Ρητορικό το ερώτημα υποθέτω. >_>
Τις προάλλες πήρα το Hajimete no Wii(δυτικομαρκετιστί: "Wii Play") για το Wii που θα πάρω. 37,5€. Και την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να περάσω απ' τον Παπασωτηρίου και είδα την ντόπια έκδοση κοντά στα 60€ και ανατρίχιασα.

Καθυστερημένες κυκλοφορίες είναι όντως ένα πρόβλημα αντικειμενικά. Εμένα, φυσικά, δε με πειράζει καθόλου, αφού πάντα κάτι έχω να παίζω. XP. Καταλαβαίνω πάντως πως πολλοί δεν μπορούν να περιμένουν για κάποια games. Γι'αυτό όμως φταίει η Nintendo of Europe, όχι το ευρωπαϊκό Wii σαν μηχάνημα ;)

Προβληματικά VC games...επίσης, δε με νοιάζει καθόλου η Virtual Console. Υπάρχει δεν υπάρχει, το ένα και το αυτό. Πήρε κανείς wii για τη VC; Πιθανόν, αν και εγώ δε θα καθόμουν πάντως στο Wii για να παίξω παλαιολιθικά παιχνίδια.

Τιμή τώρα...212€ το βλέπω στο play-asia, για να έρθει πόσα θέλει σύνολο; Λιγότερα θα βγουν από 250€; Άσε που μερικά μαγαζιά το Wii το έχουν κοντά στα 230€ (ελληνικά e-shops).

Για τα games τώρα, καθόλου ρητορικό, δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ βλέπεις. Το ρητορικό, τώρα, είναι αν είχε και remote μέσα. Επίσης, αυτό γίνεται σε όλα τα games; (μη ρητορικό το τελευταίο) :P
1

#693 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 28 September 2007 - 15:42

ναι, αλλά μιλάς για το Q. Οχι για το Wii. επίσης υπάρχουν προμηθευτές και προμηθευτές.

προβληματικά(σχεδόν όλα)VC games, τιμή.

τα VC games εμένα δέν έχουν κανένα πρόβλημα (εκτός απο το SMB που πάει λίγο πιό γρήγροα ο ήχος). Οι τιμές είναι σίγουρα κάτι που μας καιει στους τίτλους.... (μακάρι η Datel na vgalei freeloader για παιχνίδια Wii.)
αλλα την κονσόλα εφοσον την πάρουμε απ'εξω, θα μας βγεί το ίδιο.... ποιά η διαφορά?
Eπιπλέον δέν τείθεται θέμα αν είναι καλύτερο η όχι.. τειθεται θέμα ποιος ΜΠΟΡΕΪ.:congrats:

επιπλέον... ελπίζω να έστειλαν το ειδικό gbplayer γιατι το Q έχει ποδαράκια.:hahaha:
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....

#694 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 28 September 2007 - 15:42

jaken23 το Wii Play που βρήκες με 37,5 € έχει και χειριστήριο μέσα;

Φυσικά. Το παιχνίδι Hajimete no Wii και ένα Wii remote. Και 2 μπαταρίες. >_> Δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάνε 20+€ παραπάνω εδώ. Δεν είναι πια τόσο υψηλός ο ΦΠΑ για να τον σερβίρουν ως δικαιολογία κάθε φορά. >_<

Επίσης, αυτό γίνεται σε όλα τα games; (μη ρητορικό το τελευταίο) :P

Eννοείς αν όλα τα games είναι υπερτιμημένα εδώ? Ναι, είναι. To Super Paper Mario το πήρα από Ιαπωνία στα 36€ αν θυμάμαι καλά. Εδώ πρέπει να κάνει...50? Το ίδιο και το Biohazard 4(ανάλογη διαφορά στην τιμή).

***ναι, το ειδικό Q Gameboy player πήρε.

#695 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 28 September 2007 - 15:56

Πήρες Ιαπωνικό Wii Play, χωρίς να έχεις Wii, υπό την προϋπόθεση ότι θα πάρεις Ιαπωνικό Wii; O_O

Και αν κάτι αλλάξει στα δεδομένα και συμφέρει πιο πολύ κάτι άλλο; :P

Πάντως και γω σκέφτομαι δυστυχώς να βάλω τσιπάκι. Λέω δυστυχώς, καθώς δεν θα ήθελα ποτέ να κάνω κάτι τέτοιο όταν το αγόραζα, αλλά αφενός απογοητεύτηκα από κάποια πράγματα (από την NoE δλδ) και αφετέρου ούτε θέλω να δίνω 60€ το παιχνίδι, ούτε θέλω να βλέπω την κονσόλα μου να κάθεται. :gn2:
1

#696 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 28 September 2007 - 16:09

Πήρες Ιαπωνικό Wii Play, χωρίς να έχεις Wii, υπό την προϋπόθεση ότι θα πάρεις Ιαπωνικό Wii; O_O

Και αν κάτι αλλάξει στα δεδομένα και συμφέρει πιο πολύ κάτι άλλο; :P

Και να μη συνέφερε(jpn Wii = 158€* btw, με τα μεταφορικά φτάνει τα 210€ περίπου), προτιμώ τα ιαπωνικά games να τα παίζω στα ιαπωνικά. Έχω προπαραγγείλει 6 ιαπωνικά Wii games που κυκλοφορούν από τέλη Οκτώβρη μέχρι αρχές Δεκέμβρη(0_0) και περιμένω να ανακοινώσουν τη ρημάδα ημερομηνία κυκλοφορίας του Dairantou Smash Brothers X για να τα κάνω 7.

*το'χω προγραμματίσει για 20/10, 22 days to go:wooi2:

edit: το Wii play που ανέφερα...το πήρα 36,84€ τελικά(όχι 37,5 που είπα πριν):

#697 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 28 September 2007 - 20:15

Θα πάρω κ εγώ ιαπωνικό Wii όταν πάω ιαπωνία σε 2 χρονάκια για μεταπτυχιακό ^-^

Τα voice over των ιαπωνικών game στις αγγλοφωνες εκδόσεις μου τη δίνουν.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#698 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 September 2007 - 20:17

http://www.anime.gr/forums/video-games/2889-geometry-wars-galaxies.html

Το περιμένω πως και πως αυτό το παιχνίδι. :)

#699 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 29 September 2007 - 03:12

ρε παιδια κανενας δεν εχει βαλει modchip? δεν ξερω τι να κανω!!plz αν εχει βαλει καποιος αν με ενημεροσει αν αξιζει (γιατι ακουσα οτι υπαρχει περιπτοσι ακομη και με modchip τα αμερικανικα/ιαπωνικα παιχνιδια να μην πεζουν!)
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#700 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 29 September 2007 - 04:09

γιατί άκουσα οτι υπάρχει περίπτωση ακόμη και με modchip τα αμερικανικά/ιαπωνικά παιχνίδια να μην παίζουν!)

Αφού το ξέρεις...δε χρειάζεσαι κι άλλη γνώμη. Συν το ότι μπορεί να brickάρει το Wii σου και να μην παίζει τίποτα στο τέλος, εκτός από τα ευρωπαϊκά games. Τρόμος. Εκτός αν ξέρεις ιαπωνικά, καλύτερα είναι να προμηθευτείς ένα NA Wii για να' χεις το κεφάλι σου ήσυχο...και θα αποκτήσεις ένα ακόμα Wii remote και nunchaku. Ή μπορείς να περιμένεις 2-3 χρόνια για τα τέλεια modchips(που μπορεί και να μην υπάρξουν ποτέ κιόλας). Και ένα χρόνο αφού έχεις αποκτήσει το τέλειο(?) τσιπαρισμένο Wii...η Nintendo θα ανακοινώνει την επόμενη οικιακή κονσόλα της.

#701 YaTa

YaTa

Αρχαιολάτρης

• Retired Staff
  • 1,939 posts

Posted 29 September 2007 - 12:48

Βασικά το Wiikey παίζει παιχνίδια όλων των Regions ;)

* Direct boot of wii backups
* Direct boot of GC backups
* Direct boot of homebrew in GC mode
* Supports all currently available console/drive versions
* Supports D2B chipsets
* Sophisticated (true) update mechanism via DVD (future proof, expect cool features to come)
* Direct boot of different NTSC region Wii games/backups on US and JAP consoles
* Partial support for NTSC region Wii games/backups on PAL consoles
* Boots different region GC games/backups (partially without swapping)
* Supports multi-disc games for BOTH Wii and Gamecube
* Supports DVD-R / true DVD+R and +RW support (no bitsetting required!)
* Improved readsettings for recordable media
* Built-in audio fix
* Supports fullsize 4GB discs for gamecube homebrew
* Stealth mode
* 512 byte EEPROM to store configuration
* Quicksolder interface - no wires required
* Unique disc backup application via sdcard
* Compact design, best quality components, rock solid high speed controller
* Professional ESD packing
* Recovery mode - Can recover from a bad flash

Και εγώ σκέφτομαι να το τσιπάρω βασικά, καθώς βρήκα ένα μαγαζί εδώ που την κάνει τη δουλειά με το wiikey. Τώρα αυτό με τα παιχνίδια που brickάρουν το key είναι όντως λίγο ανυσηχητικό, αλλά αν πρόκειται μόνο για συγκεκριμένα παιχνίδια απλώς δεν τα παίζουμε. Αν όμως αυτό γίνεται με πολλά games...

Ίσως εν τέλει περιμένω λίγο ακόμα.
1

#702 THe_Champloo_mastahh!

THe_Champloo_mastahh!

of DisAstaaAhhhH!

• Members
  • 254 posts

Posted 29 September 2007 - 13:02

ναι για το paper mario ηξερα αλλα δεν εχει εμφανιστει λεει προβλημα σε αλλο...τεσπα μαλλον και εγω σαν τον yata θα περιμενω..
Posted Image
My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews :P

#703 jaken23

jaken23

邪剣23

• Members
  • 125 posts

Posted 29 September 2007 - 13:51

Εγώ δεν μπόρεσα να περιμένω...Μόλις έμαθα απ' το usps.com πως το ΝΑ Wii μου είναι σε ελληνικό έδαφος...ελπίζω Δευτέρα πρωί να λάβω το Wii στην πόρτα μου αντί για το τηλεφώνημα «Γεια σας, είμαι η blabla απ' το εκτελωνιστικό νταβατζογραφείο Witakeyermonnies® και σας γνωστοποιώ ότι θέλουμε 500€ απ' το υστέρημά σας για να να εκτελωνιστεί το παιχνιδάκι σας»...:deadga6: Βέβαια με τη USPS έχω καλό history(αν και πολύ μικρό για να κρίνω), οπότε...wish me luck!

#704 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 posts

Posted 29 September 2007 - 14:21

Εγώ έτσι κ αλλιώς θα πάρω ένα Wii στην ιαπωνία γιατί θα θέλει και ένα ο αδερφός μου που θα μείνει Ελλάδα μέχρι να τελειώσει και αυτός το πανεπιστήμιο, οπότε επί τη ευκαιρία θα πάρω ιαπωνικο ^^

Επίσης ένα DS lite για τον ίδιο λόγο, καθώς θα αφήσω το DS μου εδώ.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#705 LeeoN

LeeoN

Anime Newbie

• Members
  • 56 posts

Posted 29 September 2007 - 14:59

Και εγώ σκέφτομαι να το τσιπάρω βασικά, καθώς βρήκα ένα μαγαζί εδώ που την κάνει τη δουλειά με το wiikey. Τώρα αυτό με τα παιχνίδια που brickάρουν το key είναι όντως λίγο ανυσηχητικό, αλλά αν πρόκειται μόνο για συγκεκριμένα παιχνίδια απλώς δεν τα παίζουμε. Αν όμως αυτό γίνεται με πολλά games...

Υπάρχουν είδικά patches που αφαιρούν το Updtade services απο τα Iso's. κι εγώ το σκέφτηκα να σας πώ την μάυρη αλήθεια... αλλά σε κονσόλα που είναι online μου φαίνεται δίκοπο μαχαίρι. Κυρίως το τελευταίο Update μου έδωσε ενα τρομακτικό μύνημα του στύλ "Αμα έχετε κάποιο hardware mod, το παρακάτω update μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην λειτουργεία του Wii σας"
Δεν ξέρω κατα πόσο προκάλεσε τελικά, αλλα είναι κάπως ανησυχητικό...
Α και επιπλέον στο Disclaimer γράφει οτι η Nintendo έχει το δικαίωμα να κάνει monitoring την κίνηση στην κονσόλα εφόσον είναι on line... δέν ξέρω αν αυτό αφορά την πειρατεία. Απο την άλλη χάνοντας το online, χάνεις τα Updates και τις υπηρεσίες που έρχοντα.... Τι διλλημα....
Oh Sh*T.... i mean... mama mia.......
Posted Image
The revolution is near....