Kαθυστερημένες κυκλοφορίες, προβληματικά(σχεδόν όλα)VC games, τιμή.
Ρητορικό το ερώτημα υποθέτω. >_>
Τις προάλλες πήρα το Hajimete no Wii(δυτικομαρκετιστί: "Wii Play") για το Wii που θα πάρω. 37,5€. Και την προηγούμενη εβδομάδα έτυχε να περάσω απ' τον Παπασωτηρίου και είδα την ντόπια έκδοση κοντά στα 60€ και ανατρίχιασα.
Καθυστερημένες κυκλοφορίες είναι όντως ένα πρόβλημα αντικειμενικά. Εμένα, φυσικά, δε με πειράζει καθόλου, αφού πάντα κάτι έχω να παίζω. XP. Καταλαβαίνω πάντως πως πολλοί δεν μπορούν να περιμένουν για κάποια games. Γι'αυτό όμως φταίει η Nintendo of Europe, όχι το ευρωπαϊκό Wii σαν μηχάνημα

Προβληματικά VC games...επίσης, δε με νοιάζει καθόλου η Virtual Console. Υπάρχει δεν υπάρχει, το ένα και το αυτό. Πήρε κανείς wii για τη VC; Πιθανόν, αν και εγώ δε θα καθόμουν πάντως στο Wii για να παίξω παλαιολιθικά παιχνίδια.
Τιμή τώρα...212€ το βλέπω στο play-asia, για να έρθει πόσα θέλει σύνολο; Λιγότερα θα βγουν από 250€; Άσε που μερικά μαγαζιά το Wii το έχουν κοντά στα 230€ (ελληνικά e-shops).
Για τα games τώρα, καθόλου ρητορικό, δεν ασχολούμαι και τόσο πολύ βλέπεις. Το ρητορικό, τώρα, είναι αν είχε και remote μέσα. Επίσης, αυτό γίνεται σε όλα τα games; (μη ρητορικό το τελευταίο)