Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * * 2 Ψήφοι

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#76 stainless

stainless

Sutenresusei

• Members
  • 88 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 11:35

εκτός από τους As I Lay Dying των οποίων έχω τη δισκογραφία στη δισκοθήκη μου ^^

Απ' ότι θυμάμαι τα σπάνε άσχημα. Κρίμα, έχασα το Βack up και έμεινα με τον 1ο δίσκο μισοτελειωμένο και 2 video clip (Confined, Through Struggle). Eίναι καλοί, αλλά από κάποιο σημείο αυτό το "Παίρνω βαθειά ανάσα και δώσ' του τα ουρλιαχτά" καταντάει βαρετό...

#77 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:
  • LocationThe city upon the hill

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 12:50

Οι As I lay Dying,αν και συμπαθητικοί,μου ήτανε πάντοτε μια μπάντα που μου φαινόταν πληκτική,και αυτό υσχίει για όλες σχεδόν τις μπάντες αυτού του στύλ.Πιστεύω ότι έχουν καλές ιδέες μόνο που τις επαναλαμβάνουν μέχρι τέλικής πτώσεως.Πάντως,από κάτι Trivium και τα σχετικά σαφώς και τους προτιμώ.

Για 'μένα το metal έφτασε στη κορυφή του το 1995,με το αλμπουμ 'Demanufacture' των θεών Fear Factory,συγκρότημα επιδραστικότατο για όλα αυτά τα νέα γκρούπ.Δεν πρέπει να έχω ακούσει δίσκο τόσο χαρακτηρισιτκό,και όσοι και αν προσπαθήσαν να τους αντιγράψουν,δεν καταφέραν ποτέ να κάνουν κάτι παρόμοιο.Δυστηχώς,ακόμοι και το ίδιο το συγκρότημα,παρόλο που είχε μια αξιόλογη πορεία(με εξαίρεση το τελευταίο άλμπουμ,Transgression)δεν έφτασ το επίπεδο εκείνης της δισκαρας.Προσωπικός το θεωρώ το καλύτερο metal αλμπουμ όλων των εποχών,και σίγουρα απαραίτητο.Άλλοι προτεινόμενοι δίσκοι,Obsolete,Archetype,Concrete,Soul of a new machine,Digimortal.

http://www.youtube.com/watch?v=Ok9CLFOavj8 απ' το Obsolete
http://www.youtube.com/watch?v=ObLse9LmLwM απ' το Demanufacture
http://www.youtube.com/watch?v=PBaNf6Jk5rM απ' το Obsolete
http://www.youtube.com/watch?v=R-0hmBkkWBM απ' το Digimortal

Προσωπικό αγαπημένο:το Therapy for Pain.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#78 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 18:03

Auτο ειναι υποκειμενικο οι fear factory ξεινισαν απο death metal και λιγο grind και αλλαξαν τελειως.Πρωσωπικα τους βρισκω βαρετους.Λιγο το arcetype akoygetai.

#79 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 18:17

Auτο ειναι υποκειμενικο οι fear factory ξεινισαν απο death metal και λιγο grind και αλλαξαν τελειως.Πρωσωπικα τους βρισκω βαρετους.Λιγο το arcetype akoygetai.

Ναι,οκ,ο καθένας την γνώμη του λέει εδώ.Υπάρχουν άλλοι που αυτά τα λένε για τους Dream Theater(:nod:) ή ξέρω 'γω τους Paradise Lost,και πάει λέγοντας.Γούστο του καθενός.Σίγουρα έχεις ακούσει καλά όμως τα κομμάτια τους?Από περιέργεια ρωταώ.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#80 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 18:53

ε μου τα ειχαν δωσει σε mp3 thn δισκογραφια τους και δεν ενθουσιαστηκα.Η αληθεια ειναι οτι δεν τα ακουσα τοσο πολυ προσεκτικα αλλα ακουσα καθε αλμπουμ απο λιγο.

#81 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 19:23

ναι ουτε εμενα μου αρεσουν

#82 xCorebassistx

xCorebassistx

Starting...

• Members
  • 9 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 19:40

Βασικά οι Fear Factory στο πρώτο τους ήταν πάρα πολύ καλοι. Death full. Μετά το γύρισαν στο tech metal (cyber, κλπ) ε και κάπου κατάντησαν ανούσιοι πιστεύω. Μόνο γρήγορη (σχετικά) δίκαση και 7χορδες κιθάρες. :unsure:
Δεν ξέρω και καλά όμως, εμένα αυτό μου βγάζουν. Υποκειμενικό όπως λέτε.

#83 denisuki~

denisuki~

Stronger than Darth Vapor

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 21:43

Πάντα industrial έπαιζαν πάντως (από τα είδη που δε μου αρέσουν καθόλου). Έχω πολλές φορές προσπαθήσει να ακούσω γιατί έχω κάτι καμένους φίλους αλλά απλά δε με εκφράζουν καθόλου.
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#84 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Αύγουστος 2007 - 22:17

Σόρρυ,αλλά διαβάζωτας τα παραπάνω όστς,είναι αυτό που λέω απαγοήτευση.Από 'κει και πέρα,οι Fear Factory δεν είχαν καμιά σχέση με το grind,ούτε με το industrial.

Grind sounds like that http://www.youtube.com/watch?v=fx0EzWzrvVU
Industrial sound like that http://www.youtube.com/watch?v=RUS3PJ2PtpI

Στην αρχή της πορείς τους παίζαν εντελώς death-αδικα(όποιος έχει ακούσει το Concrete καταλαβένει),και αργότερα βάλλαν το όλο κόνσεπτ :death-idustrial μέσα.Αργότερα μαλακώσαν σιγά σιγά,αλλά ποτέ δνε φτάσαν να ανήκουν μόνο σε ένα είδος.Τεσπα,τι να άλλο να πω...:byejg9:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#85 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 03:50

Σόρρυ,αλλά διαβάζωτας τα παραπάνω όστς,είναι αυτό που λέω απαγοήτευση.Από 'κει και πέρα,οι Fear Factory δεν είχαν καμιά σχέση με το grind,ούτε με το industrial.

Grind sounds like that YouTube - FLCL - Agoraphobic Nosebleed - "mule"
Industrial sound like that YouTube - Skinny Puppy - Killing Game

Στην αρχή της πορείς τους παίζαν εντελώς death-αδικα(όποιος έχει ακούσει το Concrete καταλαβένει),και αργότερα βάλλαν το όλο κόνσεπτ :death-idustrial μέσα.Αργότερα μαλακώσαν σιγά σιγά,αλλά ποτέ δνε φτάσαν να ανήκουν μόνο σε ένα είδος.Τεσπα,τι να άλλο να πω...:byejg9:

Οι ίδιοι στο Metal Hammer είχαν πει σε συνέντευξή τους (αλλά και το MH αναφέρει συχνά) πως είναι οι δημιουργοί του industrial, τουλάχιστον του μη-underground industrial...
"Those who say video games are bad for health are the same ones who say rock is satan's music"
- Shigeru Miyamoto

#86 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 03:54

Οι ίδιοι στο Metal Hammer είχαν πει σε συνέντευξή τους (αλλά και το MH αναφέρει συχνά) πως είναι οι δημιουργοί του industrial, τουλάχιστον του μη-underground industrial...

Αμφιβάλω..ποιο τεύχος ήταν?
Δημοσιευμένη  εικόνα

#87 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 04:18

Αμφιβάλω..ποιο τεύχος ήταν?

Από wiki:

Examples of industrial metal:

American Head Charge
Fear Factory
The Kovenant
Oomph!
Marilyn Manson
Ministry
Mnemic
Rammstein
Rob Zombie
Spineshank
Static-X
White Zombie
Deathstars

Μέσα στα 3 πρωτοαναφερόμενα.

Τώρα το ποιό από τα περίπου 40 τεύχη που έχω είναι, θα σε γελάσω. Προφανώς δεν εννοούν της industrial σαν ρεύμα αλλά σαν μπάντα που έφερε στη σημερινή industrial-deathcore μορφή το ιδίωμα.

To wiki σχετικά αναφέρει:

The influence of industrial metal has permeated throughout the heavy metal genre, with a number of bands accenting their live instrumentation with industrial programming and sampling. Fear Factory is one of the most notable, incorporating electronic elements from a very early stage and often being produced by Rhys Fulber of Front Line Assembly. Devin Townsend's metal band, Strapping Young Lad, also features pronounced industrial-metal aspects. Many contemporary metal/nu-metal groups, drawing influences from industrial, hip hop, and electronica, have incorporated samplers and sequencers. As a result, acts like Rob Zombie, Static-X, Powerman 5000, Monster Voodoo Machine and Dope are often, though inconsistently, included in industrial metal.
- Shigeru Miyamoto

#88 rebelos

rebelos

Inhale/Exhale

• Members
  • 147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 29 Αύγουστος 2007 - 09:00

ρε μην μπερδεβετε το EBM με το Industrial

#89 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1.655 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2007 - 18:24

Δεν αμφιβάλω ότι το wikipedia λέει χίλια άσχετα για πολλές μπάντες,αλλά δεν υσχίει αυτό.Τεσπα,ταμπέλες είναι αυτά,η μουσική μετρά πραγματικά.

Άλλες μπάντες που μου αρέσουν:Static-X,Spineshank,Coal Chameber.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#90 denisuki~

denisuki~

• Members
  • 281 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Σεπτέμβριος 2007 - 19:50

Δεν αμφιβάλω ότι το wikipedia λέει χίλια άσχετα για πολλές μπάντες,αλλά δεν υσχίει αυτό.Τεσπα,ταμπέλες είναι αυτά,η μουσική μετρά πραγματικά.

Άλλες μπάντες που μου αρέσουν:Static-X,Spineshank,Coal Chameber.

Static-X είναι από τις αγαπημένες μου αλλά τις άλλες 2 δεν τις ξέρω.

Έχει ακούσει κανείς Dragonland; Είχα κάποια tabs τους και κατέβασα δισκογραφία έτσι για πλάκα και ήταν αρκετά καλοί και είχαν και διασκευή από X Japan το Rusty Nail που είναι το αγαπημένο μου κομμάτι. Κλασικό power metal βέβαια όχι τίποτα το τρομερά πρωτότυπο. Αλλά ένα τρομερό κομμάτι τους (instrumental, κάπως soundtrack feeling έχει) είναι το Dragondawn και το προτείνω σε όλους να του ρίξουν μια ματιά γιατί τα σπάει κατά τη γνώμη μου.
- Shigeru Miyamoto