Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#571 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 15 July 2009 - 21:10

Οι Converge κυκλοφορησαν κ εναν δισκο που ακουει στο ονομα Jane Doe.

Και εγω περιμενω τον νεο δισκο.

#572 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 15 July 2009 - 23:19

Entombed εχω ακουσει τα κλασικα Left Ηand Path και Wolverine Blues.Γαματοι αλλα προτιμω Dismember.

Όχι Clandestine ή Morning Star (αν προτιμάς τα πιο rot and roll τους);

Πάντως, αν μιλάμε για Σουιδικό death, ένας δίσκος μου έρχεται στο μυαλό: At the Gates - Slaughter of the soul.

#573 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 15 July 2009 - 23:37

@6Greed9:Δεν σε κατηγορω που εχεις μεινει στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jane Doe αλλα εχουν βγαλει αλλους δυο γαματους -οπως παντα- δισκους μετα απο αυτο.Αγαπημενο παντως παραμενει το Petitioning the Empty Sky.....

@manOfManyNames:Κοιτα σιγουρα οι At the Gates ειναι οι πρωτοι που σου ρχονται στο μυαλο οταν ακους τον ορο σουηδικο death αλλα η διαφορα τους με τους dismember και πρωιμους entombed ειναι οτι οι Gates ηταν πολυ πιο μελωδικοι απο τους συμπατριωτες τους dismember και carnage ξερω γω.Αρχισαν το ολο ειδος του melodic death και επηρεασαν το ολο κινημα του new wave of swedish death metal που εγινε ιδιαιτερα trendy απο τοτε εως και σημερα για τα πιασαρικα gothenburg ριφακια του.Παντως για καποιο λογο αγαπημενος μου δισκος απο αυτους ειναι το terminal spirit disease με μικρη διαφορα φυσικα απο το slaughter.

Θα τσεκαρω οποτε βρω χρονο τους entombed δισκους που προτεινεις.Ακουω κατι punkiες απο αγγλια μερια τωρα.Gallows και Ghost of a thousand.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#574 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 16 July 2009 - 00:42

To ξερω Hanzo,απλα το υπενθυμισα για να καταλαβουμε οτι τετοιους δισκους λιγες μπαντες βγαζουν.

ναι,οντως πολυ καλα κ τα επομενα 2...

#575 manOfManyNames

manOfManyNames

Anime Newbie

• Members
  • 62 posts

Posted 16 July 2009 - 19:41

@6Greed9:Δεν σε κατηγορω που εχεις μεινει στο ΤΕΡΑΣΤΙΟ Jane Doe αλλα εχουν βγαλει αλλους δυο γαματους -οπως παντα- δισκους μετα απο αυτο.Αγαπημενο παντως παραμενει το Petitioning the Empty Sky.....

@manOfManyNames:Κοιτα σιγουρα οι At the Gates ειναι οι πρωτοι που σου ρχονται στο μυαλο οταν ακους τον ορο σουηδικο death αλλα η διαφορα τους με τους dismember και πρωιμους entombed ειναι οτι οι Gates ηταν πολυ πιο μελωδικοι απο τους συμπατριωτες τους dismember και carnage ξερω γω.Αρχισαν το ολο ειδος του melodic death και επηρεασαν το ολο κινημα του new wave of swedish death metal που εγινε ιδιαιτερα trendy απο τοτε εως και σημερα για τα πιασαρικα gothenburg ριφακια του.Παντως για καποιο λογο αγαπημενος μου δισκος απο αυτους ειναι το terminal spirit disease με μικρη διαφορα φυσικα απο το slaughter.

Θα τσεκαρω οποτε βρω χρονο τους entombed δισκους που προτεινεις.Ακουω κατι punkiες απο αγγλια μερια τωρα.Gallows και Ghost of a thousand.

Το Gayteburg στυλ έγινε τρέντυ επειδή πετάξανε έξω από αυτό όλη τη Slayer-ίλα των AtG.
Όσο για τους Gallows, πολύ καλή φάση.

#576 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 17 July 2009 - 20:38

για τους metal-corαδες...
μια μπαντα που ανακαλυψα σχετικα προσφατα
αρκετα καλοι στο ειδος τους αν και δεν ειμαι και μεγαλος φαν....
http://www.youtube.com/watch?v=wE1YLGl8J5c&feature=related

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#577 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 posts

Posted 24 July 2009 - 19:47

Nαι ρε κλασικοι οι Parkway.Toυ breakdown το καγκελο γινεται.
Και οι δυο τους δισκοι ****** αλλα το πρωτο Killing with a smile ειναι μια σκαλα καλυτερο.
Τσεκαρετε απο αυτους μερικα κομματια οπως Romance is dead,Βοneyards,Gimme a D,it's hard to speak without a tonque και δεν παιζει να μην γουσταρετε.
Barbass Καλο το Carrion αλλα δεν ειναι και πολυ αντιπροσωπευτικο κομματι απο αυτους.Eιναι ισως το ηπιοτερο τους.
Στο ιδιο στιλ ειναι και οι August Burns Red οι οποιοι βγαλαν και δισκο προσφατα.
Posted Image

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#578 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 27 July 2009 - 09:45

οπως ειπα δεν ειμαι και μεγας fan του ειδους.... :P
ειμαι kinda old school στo metal
χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ακουω καινουρια...
μια επισης απιστευτη μπαντα που ανακαλυψα τυχαια μιας και πηρα το cd τους απο ενα φεστιβαλ στην τυχη...

FALL OF EFRAFA.....(a heavy atmospheric post hardcore band οπως δηλωνουν)
hanzo τσεκαρε τους πιστευω θα σ'αρεσουν αν δεν τους ξερεις ηδη

Posted Image

#579 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 27 July 2009 - 09:56

αν και φευγει απο το metal...
μπανταρα απιστευτη και απο τις καλυτερες στον χωρο της crust
Tragedy......
δεν βρηκα τα κομματια που ηθελα στο γιουτουμπι....
τουλαχιστων να παρετε μια μικρη γευση
http://www.youtube.com/watch?v=PByr_Rlnygk
http://www.youtube.com/watch?v=BaS5_-J-7YM&feature=related

Edited by BarbasSs, 27 July 2009 - 10:11.

Posted Image

#580 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 30 July 2009 - 11:37

Ξέρετε πότε περίπου θα είναι έτοιμος ο νέος δίσκος των insomnium ?

Έχει leakάρει στο ΝΕΤ εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Επίσημα θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβρη, ανεπίσημα όμως μπορείτε να το βρείτε στο τορρεντάδικο της γειτονιάς σας.

Πόσο πιο θεοί μπορεί να γίνουν οι άνθρωποι ? :nod:

E5VV38U.jpg

#581 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 30 July 2009 - 16:41

Progressiβάδες και μη , μόλις άκουσα το kalisia - Cybion . οτι καλύτερο έχω ακούσει για φέτος. Το Black Clouds & Silver Linings των DT ήταν καλό , αλλά αυτό είναι απλά αριστούργημα. Οποιοου του αρέσει ο ήχος που βγάζει ο Arjen Lucanssen/Ayreon αυτό το cd θα το λατρέψει . Μιλάμε απίστευτο . Εχει μέσα σαξόφωνο και όχι μόνο δεν ακούγετια παράφωνο , αλλά ταιριαστό. Απλά ακούστε το .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#582 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 01 August 2009 - 14:25

Update ! Το άκουσα το νέο των Insomnium . Οκ το παραδέχομαι . Τα σπάει. Τελικά είναι κι αυτή μια από τις post-2000 bands που όντως αξίζουν .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#583 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 05 August 2009 - 16:01

εγω παντως οταν ακουω Metalcore θελω να αρχισω να σπαω κεφαλια, οπως για παραδειγμα τον reveille - look at me now , δεν ξερω γιατι το παθενω αλλα μου βγαζει τα συναισθηματα μου εξω στην επιφανεια.

ezgif.com-resize.gif

#584 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 05 August 2009 - 22:59

Εγώ πάλι όταν διαβάζω κάτι τέτοια μου βγάζει τα άντερά μου έξω στην επιφάνεια...

Anyway . Bel'Akor , Stone's Reach. MeloDeath/Goetenburg . Μαζί με το Cybion , ότι καλύτερο και πρωτότυπο άκουσα για φέτος.

Περιμένουμε slayer και Megadeth βέβαια...

Posted Image

#585 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 05 August 2009 - 23:40

SLAYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR!

Μια από τα ίδια, δεν ξέρω αν φταίω εγώ αλλά τα metalcore/deathcore/thrashcore/...core των τελευταίων 5-6 ετών δεν μου βγάζουν καμία brutalιά(όχι ότι τα παλαιώτερα μου βγάζαν) αλλά όταν ακούω πχ Lamp Of God απλώς κοιταώ την ώρα να τελειώσει το κομμάτι σε σχέση πχ με τους Biohazard
Posted Image