Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Metal
Posted 06 May 2006 - 23:37

Posted 08 May 2006 - 00:55
περί Rammstein... όσο και να μην τους φαίνονται αρκετά από τα τραγούδια τους είναι "καψουροτράγουδα". Απλά η Γερμανική γλώσσα τα κάνει να φαίνονται σαν προκυρήξεις πολέμου
![]()
epeidh tygxanei na kserw germanika se diavevaiwnw oti kaneis lathos
anti8etws an kai h germanikh glwssa den einai kai h kalyterh gia stixous ,oi stixoi twn Rammstein vriskontai se poly ypshlo epipedo
opios goustarei rammstein tha tou proteina na akousei kai ministry (tha dei polles epirroes ,afou ministry einai palioteroi )
Posted 08 May 2006 - 02:31
epeidh tygxanei na kserw germanika se diavevaiwnw oti kaneis lathos
anti8etws an kai h germanikh glwssa den einai kai h kalyterh gia stixous ,oi stixoi twn Rammstein vriskontai se poly ypshlo epipedo
Έτσι, να τα λέμε αυτά για τους Rammstein

Όσο για τους Ministry ακουστά τους έχω, αλλά δεν έχω ακούσει κανένα τραγούδι τους. Γερμανοί είναι και αυτοί ?
Posted 08 May 2006 - 12:25
Du riechst so gut - μυρίζεις τόσο όμορφα
Du hast - με μισείς αλλά και με έχεις [και κάπου ακούγεται και ο γαμήλιος όρκος αν δεν κάνω λάθος - μέχρι να μας χωρίσει ο θάνατος]
Heirate mich - παντρέψου με
amour -προφανώς έρωτας...
ohne dich - χωρίς εσένα
wo bist du - που είσαι
Stirb nicht vor mir - μην πεθάνεις πριν από μένα
te quero puta - σε θέλω...
kuss mich - φίλα με
αυτοί είνοι κάποιοι τίτλοι
καψουροτράγουδα δεν είναι μόνο λαλαλα με αγαπάει , λαλαλα τον λατρεύω. Ο έρωτας έχει πολλές παραμέτρους , μερικές είναι και "σκοτεινές"... και όπως λένε και οι rammstein
sex ist eine slacht
liebe ist krieg
το σεξ ειναι μια μάχη
η αγάπη πόλεμος...
επίσης ρίχτε μια ματιά και στους στίχους
wo bist du
Amour για γερμανομαθεις

Du hast
heirate mich
kuss mich
ohne dich (german)
du riechst so gut
te quero pute
stirb nicht vor mir
Posted 08 May 2006 - 12:59
AKOYΣΤΕ ΟΠΩΣ + ΔΗΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ TOOL... ΑΠΛΑ ΣΠΕΡΝΕΙ.
μην περιμένετε μέταλ και ευκολοχώνευτα κομμάτια... θέλει αρκετές ακροάσεις και λίγο ψάξιμο... Και αξίζουν τα 15 ευρώ και μόνο για το artwork από το CD. Και χωρίς δισκάκι να ήταν μέσα , άξιζε...Η μουσική τους απλά δεν υπολογίζεται με χρήματα...
Posted 08 May 2006 - 13:24
Εκτος απο τον τραγουδιστη που εχει Γερμανικες ριζες, οι Ministry δεν ειναι γερμανοι. Παντως σιγουρα αξιζει να ασχοληθεις μαζι τους

Posted 11 July 2006 - 23:43
Posted 13 July 2006 - 21:24

Posted 14 July 2006 - 13:34
ΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ?ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΙΜΕ.
Είναι αρκετά παλιό το ερώτημα αλλα διατίθεμαι να το απαντήσω λοιπόν...

Είναι καλή φάση

Posted 15 July 2006 - 22:45
Poli oraio sugkrotima mou aresoun para poli einai melodiki kai me dia8esi[malakia egine bebea me tin tarja(vocals) :x: ].Alla ego eimai se pio metal pneuma metallica, iron maiden,S.O.A.D,e.t.c.Alla to kalitero gia emena sugkrotima einai auto pou eimai mesa oi SOMNIUM ama den penepsoume to spiti mas 8a pesi na mas plakosi xaxaxaΕγώ πάλι προτιμάω τους Nightwish από όλους

Posted 15 July 2006 - 23:10
Παιδιά εγώ κάνω το εξής φοβερό, ακούω Palestrina (αναγεννησιακός συνθέτης του 16ου αιώνα (σιγά μην τον ξέρετε, μιλάμε για προ-κλασσική (αναγεννησιακή μουσική))) και αμέσως μετά Iced Earth και τούμπαλιν. Γενικά μου αρέσει πολύ να πηγαίνω από το ένα άκρο της μουσικής σε άλλο και να κάνω πολύ περίεργους συνδυασμούς... Μπορεί σε κάποια φάση να ανεβάσω και μερικές συνθέσεις που είναι υβρίδια μεταξύ αναγεννησιακής, κλασσικής, ατονικής, μεταμοντέρνας, rock, metal, heavy metal, thrash... Δυστυχώς ψάχνομαι ακόμα να βρω όσο πιο "φυσικούς" ήχους γίνεται για MIDI...
Πάντως από ΟΛΑ όσα μέταλα έχω ακούσει μέχρι στιγμής (πιστέψτε με, κάλυψα πολύ μεγάλο φάσμα) οι μόνοι που παραδέχομαι είναι οι Dream Theater.
Τα παιδιά είναι μουσικάρες!!!

Posted 16 July 2006 - 00:37

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 16 July 2006 - 08:13
Ακούστηκε ότι το CD που ετοιμάζουν τώρα οι Metallica... θα είναι pop!!! Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο;

Posted 16 July 2006 - 23:21
Posted 17 July 2006 - 10:42

Ακουστε καλυτερα Tool, Theater, Liquid Tension Exp., Ayreon, Buddy Lackey, Deadsoul tribe, OSI, Srappin Young Lad.............. progressive πράγαμτα

Είναι λίγο παίδεμα μέχρι να μυηθείς αλλά More bounce to the Ounce!!!