Εξαίσιο τραγούδι. Με έχει καθηλώσει. Πολύ ωραία χρήση του μύθου επίσης. Εξαιρετικοί στίχοι.

Posted 29 July 2011 - 10:10
Prog/Avant-garde metal does the same (and does it betterΑντιθέτως, το metal από τους slayer & metallica και έπειτα, βασίστηκε κατα κόρον στο hardcore. Μόνο το blackmetal (από τα ζωντανά είδη - μην μιλήσουμε για heavy & power) δεν βασίστηκε στο hardcore, αλλά πήρε επιρροές από παντού, hardcore, folk, classical και άλλα είκοσι είδη.
Δεν νομίζω ότι σταμάτησε ποτέ η πρόοδος του είδους. Απλά η πικρή αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της μουσικής, η πρόοδος του κάθε είδους δεν είναι πια στο προσκήνιο. Οι μάζες έχουν αδρανοποιηθεί στο να ακούνε τα ίδια και τα ίδια, είτε μιλάμε για metal, είτε για pop/rap/electronic/what-have-you. Blame the audience.To metal σήμερα είναι πολύ πιθανόν να φτάσει στο σημείο να χαρακτηριστεί "κλινικά νεκρό". Όλα αυτά που λες δεν είναι κακό να τα ακούει κανείς, αλλά είναι παρωχημένα μέχρι αηδίας και δεν έχουν να προσφέρουν στην εξέλιξη της μουσικής.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 29 July 2011 - 10:37
Prog/Avant-garde metal does the same (and does it better
).Δεν νομίζω ότι σταμάτησε ποτέ η πρόοδος του είδους. Απλά η πικρή αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας, για πρώτη φορά στην ιστορία της μουσικής, η πρόοδος του κάθε είδους δεν είναι πια στο προσκήνιο. Οι μάζες έχουν αδρανοποιηθεί στο να ακούνε τα ίδια και τα ίδια, είτε μιλάμε για metal, είτε για pop/rap/electronic/what-have-you. Blame the audience.
Με κίνδυνο να φανώ πορωμένος, θα ξαναπώ για prog και avant-garde metal. Τουλάχιστον από το δικό μου POV είναι δύο υπο-είδη που εξακολουθούν να φέρνουν φρέσκα πράγματα στο τραπέζι. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα υπο-είδη με φρέσκους ήχους, αλλά δεν έχω ψαχτεί αρκετά προς αυτές τις κατευθύνσεις.
Γενικά δεν βρίσκεις άκρη. Προσωπικά έχω βαρεθεί να πετυχαίνω metalheads που μου λένε ότι το black/thrash/epic/power metal είναι νεκρό. Οι μισοί λένε ότι "δεν βγάζουν πια δίσκους όπως παλιά", οι άλλοι μισοί λένε "βγάζουν όλο τα ίδια και τα ίδια". Go figure. I guess, από έναν metalhead μπορείς να πάρεις τα πάντα, εκτός από το δικαίωμα να γκρινιάζει.
Posted 29 July 2011 - 10:47
Truer words were never spoken. Ειδικά αυτό το "non-metal/false metal" βγάζω φλύκταινες όποτε το ακούω. Ρε μπαγλαμά, αφού ακόμα και το metal που έχεις κάνει ευαγγέλιο αποτελεί deviation του hard rock, γιατί δεν δέχεσαι deviations του metal;Οι metalheads ου λες μου θυμίζουν κάτι "τελειωμένους" οπαδούς των maiden ή των manowar ή των darkthrone που απλά έχουν κλείσει συνειδητά (ή ασυνείδητα) τα αυτιά τους σε ο,τι καινούριο βγήκε τις τελευταίες δεκαετίες κατηγορόντας το για "μη μεταλ-false μεταλ", είτε αυτό ήταν οι Ved Buens Ende/Dodheimsgard, είτε οι Fear Factory, είτε οι Neurosis, είτε οι Cynic και οι Sieges Even. Λες "Blame the audience". Ναι, έχεις δίκιο, εάν υπήρχε συνειδητοποιημένο κοινό, δεν θα είχαμε φτάσει εδώ. Δεν θα δινόταν στον κάθε ηλίθιο η ευκαιρία να βγάλει δίσκο παγκόσμιας διανομής και να έχει την υποστήριξη των media, μόνο και μόνο επειδή αντέγραψε ή πιθίκισε πάνω σε υλικό των slayer, που ήταν δημοφιλείς. Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι περίπου εννοώ.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Posted 31 July 2011 - 02:04
Posted 31 July 2011 - 04:38
Posted 31 July 2011 - 15:30
Posted 01 August 2011 - 20:08
Posted 01 August 2011 - 21:59
Posted 04 August 2011 - 20:33
Posted 05 August 2011 - 20:54
Posted 06 August 2011 - 01:23
Posted 15 August 2011 - 04:24
Edited by LethalMike, 15 August 2011 - 04:30.
Posted 15 August 2011 - 11:51
ζούν ακόμα αυτοί ? γμτ στο Above είχα σταματήσει, και το είχα ακούσει μόλις μία φορά, ελπίζωντας ότι θα έχουν έστω και λίγο απ'τον παλιό ήχο που είχαν στο Passage και το Eternal. στο Reign of Light και Solar Soul μάπες, λές και με το που μπήκαν στη Nuclear Blast άλλαξε ο ήχος τους και χαλάσαν...Κάτι με επιασε σημερα και αρχισα να ακουω Samael...
Youtube Video
...ενα ομορφο κομματακι για το θρεντ
Posted 15 August 2011 - 23:31