Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1651 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 August 2011 - 00:01

Να και ένα black metal συγκρότημα που έχει αυτήν τη μελωδικότητα και μου αρέσει πολύ.

Dark Fortress

Youtube Video

Youtube Video

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#1652 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts
  • LocationKefalonia, Lixouri

Posted 22 August 2011 - 02:02

Όσοι είπαν οτι το metal δεν έχει μέλλον κάνουν λάθος, αυτό το είδος μουσικής δεν πεθαίνει ποτέ! Πάντα θα υπάρχει κάποιο καινούριο συγκρότημα να συνεχίσει το είδος. Συμφωνώ οτι τα τελευταία 10 χρόνια έχει εξαφανιστεί λίγο αλλά ποτέ δεν εξαφανίστηκε τελείως, τουλάχιστον για μένα metal is still alive :head:
Posted Image

#1653 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 23 August 2011 - 14:37

Να και ένα black metal συγκρότημα που έχει αυτήν τη μελωδικότητα και μου αρέσει πολύ.

Dark Fortress

Spoiler:

Μπράβο ρε Night Wizard!! Τι μου θυμισες τωρα! Άξιος!
Ακολουθούν δύο κομμάτια που έχω λιώσει, ειδικά αυτά τα δύο κομμάτια τους τα έχω ακούσει άπειρες φορές

Youtube Video

Youtube Video

Posted Image

#1654 Blacker_than dark

Blacker_than dark

chaotic evil

• Members
  • 295 posts

Posted 23 August 2011 - 19:31

μου το εβαλε χθες ενας φιλος και απο τοτε δεν μπορω να σταματησω να το ακουω..
Youtube Video

#1655 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 24 August 2011 - 23:28

Όσοι είπαν οτι το metal δεν έχει μέλλον κάνουν λάθος, αυτό το είδος μουσικής δεν πεθαίνει ποτέ! Πάντα θα υπάρχει κάποιο καινούριο συγκρότημα να συνεχίσει το είδος. Συμφωνώ οτι τα τελευταία 10 χρόνια έχει εξαφανιστεί λίγο αλλά ποτέ δεν εξαφανίστηκε τελείως, τουλάχιστον για μένα metal is still alive :head:

Δεν έχει εξαφανιστεί λίγο τα τελευταία 10 χρόνια, έχουν βγεί μπάντες, αλλά θα εξαφανιστεί προσεχώς μια γιά πάντα. Απλά είναι στο νεκροκρέβατο του. Όλες οι μουσικές ψοφάνε κάποια στιγμή.
Posted Image

#1656 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 24 August 2011 - 23:32

Μπορεί και να έχεις δίκιο, πάντως για μένα πάντα το metal θα είναι ζωντανό

#1657 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 25 August 2011 - 00:40

Άμα είσαι αληθινός έτσι είναι

HnH5aB0.jpg

#1658 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 25 August 2011 - 13:35

Δεν έχει εξαφανιστεί λίγο τα τελευταία 10 χρόνια, έχουν βγεί μπάντες, αλλά θα εξαφανιστεί προσεχώς μια γιά πάντα. Απλά είναι στο νεκροκρέβατο του. Όλες οι μουσικές ψοφάνε κάποια στιγμή.

Λιγο δυσκολο με τοσους μεταλλαδες,ειδικα αν σκεφτεις οτι πολλοι δεν δεχονται να ακουσουν αλλο ειδος μουσικης...Αν και πραγματι ειναι σε μια φαση που το 90% απο τα γνωστα συγκροτηματα ειναι απο τα 90s και τα 80s...

#1659 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 25 August 2011 - 14:43

Και καθως οι "προφητειες" για νεκραναστασεις απο τους ειδικους συνεχίζουν, εγω θα συνεχισω τα ποστ μου με ΜΟΥΣΙΚΗ και αυτην την καταπληκτικη cyber metal μπαντα απο την Ρωσσια, ILLIDIANCE!!

Illidiance - New Millenium Crushers
Youtube Video

ακουστε οπωσδηποτε σε 720p

Posted Image

#1660 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 25 August 2011 - 20:45

Youtube Video

Αυτο βγηκε πριν 2 χρονια, παρακαλω πολυ, μην ειστε τοσο απολυτοι για το αν πεθανε η μεταλ. Θα συμφωνουσα οτι εχει μπει σε πλαισια εμπορευματοποιησης και οτι εχει παρεκλινει απο την αρχικη της πορεια και οτι χανει το underground υφος της και οτι χανει τους παλιους καλους οπαδους της, αλλα ζουμε σε αλλες εποχες και με αλλες συνθηκες. Εμενα πραγματα σαν αυτο που ποσταρα μου αρεσουν, ειτε θεωρουνται ζωντανα ειτε οχι για τους παλιους. Κατα την ταπεινη μου γνωμη, φτιαξτε μια γενικη αποψη και μετα πειτε τοσο βαρια λογια, χωρις να θελω να θιξω κανεναν (μιλαω γενικα δλδ) και καμια μπαντα, just an opinion!

#1661 ryu

ryu

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

• Members
  • 22 posts

Posted 26 August 2011 - 00:06

ITT: Opinions

#1662 Astargatis

Astargatis

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 26 August 2011 - 03:41

Youtube Video

Kάτι απο Ιράν...

#1663 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 27 August 2011 - 21:04

Το νέο δίσκο του ICS Vortex τον άκουσε κανείς να μας πεί γνώμη ? Αυτό λιώνω συνέχεια τελευταία !

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=c3Cq4EWc04U[/YOUTUBE]

Για όσους δεν τον ξέρουν είναι αυτός που έκανε τα καθαρά φωνητικά στους Dimmu Borgir, Arcturus, ετοιμάζει επιτέλους και νέο άλμπουμ με τους Lamented Souls λεει φέτος...

#1664 metalmusicmaniac

metalmusicmaniac

Psychotic Madness

• Members
  • 240 posts

Posted 27 August 2011 - 21:09

Μιας που ακούω Dimmu Borgir το άκουσα με μεγάλη ευχαρήστηση :head:
Posted Image

#1665 Hyuuga_Nikorasu

Hyuuga_Nikorasu

Cine Iubeste Si Lasa

• Members
  • 374 posts
  • LocationΠάτρα

Posted 28 August 2011 - 13:23

ITT: Opinions

IET: Opinions

i fixed that for you

Kάτι απο Ιράν...

Πολύ ωραίο, μου άρεσε!

Μιας που ακούω Dimmu Borgir το άκουσα με μεγάλη ευχαρήστηση :head:

Αν σου αρεσουν οι Borgir πρεπει να ακουσεις (αν δεν εχεις ακουσει ηδη) την μπαντα του Galder (του κιθαριστα τους). Ο καραφλας πραγματικα τα σπαει, παρε ενα δειγμα
Youtube Video

Youtube Video

Edited by Hyuuga_Nikorasu, 28 August 2011 - 13:28.

Posted Image