Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1606 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 03 July 2011 - 02:07

Δεν ειστε μονοι. :P

Ωραιο το συγκεκριμενο...δεν τους ειχα πετυχει ποτε αυτους....

Χαχα, εσύ δεν είσαι -αν κατάλαβα καλά- ο τύπος με τα -core;

Να σου πω, The Psyke Project έχεις ακούσει; Είναι κάτι σε Post/alternative/doom/metal/core, ακούω τελευταία το άλμπουμ τους "Apnea" και μάλλον είναι καλό.

Fleurety χαίρομαι που τους μαθαίνει κάποιος από εμένα, το εν λόγω άλμπουμ ("Mid Tid Skal Komme") είναι από τα λίγα άλμπουμς που "κόντραραν" τους vbe του "Written In Waters". Ο ένας απο τους Fleurety είναι ο τυπάς που έπαιζε synths/keys στο "666 International" των Dodheimsgard. Μορφή.

EDIT: Μιάς και τους ανέφερα, οι Austere στο β' άλμπουμ τους ανακατεύουν Post(-Rock)-Black Metal ε αθάνατη επική Bathor-ίλα. Μιλάμε για ανήκουστα πράγματα, έτσι; Πάρτε αυτό κι ελάτε να κλάψουμε παρέα:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=nA07Sm1djdk[/YOUTUBE]

Edited by God Clande, 03 July 2011 - 04:12.

#1607 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 03 July 2011 - 08:43

Τους Fleurety τους αγαπάμε και για τα early infamous wind-like shrieks, τα οποία όπως λένε οι φήμες κατέστρεψαν το λαιμό του Nordgaren μονίμως. (καρδούλα)

Το Min Tid Skall Komme σαφώς όμορφο, αν και τη σύγκριση με το Written in Waters δε μπορούν να την αντιληφθούν να φανμποίστικα αφτιά μου.
Αν και μπορώ να πω πως το Department of Apocalyptic Affairs σου δίνει τόσο το συναίσθημα του τι-ακούω-τώρα, που το έχω ακούσει πολύ περισσότερες φορές από το Min Tid Skall Komme, το οποίο προφανώς και το ακούω παρέα με το προηγούμενο EP.

Επίσης, πρέπει να τους έχω ξαναποστάρει, αλλά ορίστε:
Youtube Video

Απίστευτα λιωμένος δίσκος, και ναι ακούτε το Neige, αν και, παρόλες τις ομοιότητες με Alcest, τη μουσική τη γράφει ο Herbst.
Πραγματικά αγαπημένος δίσκος. Ο προηγούμενος ομώνυμός τους δεν έχει Neige και είναι πιο "τρου", αλλά δε συμπαθώ τόσο. Αξίζει και αυτός βέβαια μερικές ακροάσεις.

HnH5aB0.jpg

#1608 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 03 July 2011 - 09:07

Τους Fleurety τους αγαπάμε και για τα early infamous wind-like shrieks, τα οποία όπως λένε οι φήμες κατέστρεψαν το λαιμό του Nordgaren μονίμως. (καρδούλα)

Το Min Tid Skall Komme σαφώς όμορφο, αν και τη σύγκριση με το Written in Waters δε μπορούν να την αντιληφθούν να φανμποίστικα αφτιά μου.
Αν και μπορώ να πω πως το Department of Apocalyptic Affairs σου δίνει τόσο το συναίσθημα του τι-ακούω-τώρα, που το έχω ακούσει πολύ περισσότερες φορές από το Min Tid Skall Komme, το οποίο προφανώς και το ακούω παρέα με το προηγούμενο EP.

Επίσης, πρέπει να τους έχω ξαναποστάρει, αλλά ορίστε:

Youtube Video

Απίστευτα λιωμένος δίσκος, και ναι ακούτε το Neige, αν και, παρόλες τις ομοιότητες με Alcest, τη μουσική τη γράφει ο Herbst.
Πραγματικά αγαπημένος δίσκος. Ο προηγούμενος ομώνυμός τους δεν έχει Neige και είναι πιο "τρου", αλλά δε συμπαθώ τόσο. Αξίζει και αυτός βέβαια μερικές ακροάσεις.

Προσωπικά, στις 5 λέξεις που λέω, οι τρείς είναι Ved Buens Ende, είμαι κομματόσκυλο. Την "κόντρα" με VBE την βάζω πάντα για να καταλάβει ο κόσμος για τι μεγέθους άλμπουμ μιλάμε. Φυσικά και έχασαν από τους VBE και αυτό και μόνο είναι κοπλιμάν, δεν νομίζεις; :) Επίσης συμφωνώ με τα υπόλοιπα και προσθέτω ότι όταν οι Φλώρετυ έκαναν τέτοια φωνητικά, οι σουϊσάινταλς έκαναν γαργάρες με φασκόμηλο. Α, το πρώτο λάντλος ήταν επιεικώς πατάτα βραστή. Το δεύτερο είχε άλλο class, πως να το κάνουμε. Τέλως πάντων, δεν μπορώ να διαφωνίσω με εσένα, είναι σαν να ακυρώνω τα μουσικά μου γούστα.

Και η αρρώστεια για το τέλος:

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=fmdmnnv2NkY&feature=related[/YOUTUBE]

Είναι το κομμάτι. Το Κομμάτι!
Posted Image

#1609 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 03 July 2011 - 18:42

Χαχα, εσύ δεν είσαι -αν κατάλαβα καλά- ο τύπος με τα -core;

Χαχα, πες το και ετσι. xP Δεν περιοριζομαι, οπως καταλαβες.....

Παρτε και αυτο...οσοι ασχολουνται, θα το ξερουνε, but still...

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=0R46beoBDBo[/YOUTUBE]
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1610 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 04 July 2011 - 19:29

το άλμπουμ των Amesoeurs είναι ότι καλύτερο βγήκε σ'αυτό το είδος, το έχουμε λιώσει και το αγαπάμε, μακάρι να βγάζαν και δεύτερο...!!! υποκατάστατα τους εκτός των Alcest που οκ ουσιαστικά ήταν η ίδια μπάντα, ήταν και οι Lantlos που αναφέρθηκαν, όπως και οι Les Discrets και Heretoir. μετά πιάνουμε τους Lifelover, Joyless, και Caϊna που βγάζει νέο δίσκο αυτό τον αύγουστο. Austere δεν έχω ακούσει. Ved Buens Ende και Fleurety ναι (προτιμώ τους πρώτους άν και δεν ασχολούμαι πλέον), ενώ ελάχιστα είχα τσεκάρει και τους The Psyke Project (οι οποίοι δε πολυκολλάνε σ'αυτούς τους ήχους).

#1611 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 07 July 2011 - 13:55

Youtube Video

You're welcome.
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image

#1612 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 07 July 2011 - 16:17

Youtube Video

You're welcome.

Καλο το συγκεκριμενο κομματι αλλα ο δισκος ηταν μαπα IMO. Σκεφτομαι μαλιστα να του κανω ενα guitar cover στο youtube μιας και εχω κατσει να το βγαλω επακριβως...

Και μιας και περι avant-garde ο λογος παραπανω, να ριξω ενα κλασσικο αγαπημενο

Youtube Video

#1613 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 07 July 2011 - 23:38

Παιδιά όλα ΟΚ, αγαπάμε amesoeurs, post και avantgarde γενικά. Είστε ωραίοι εδώ μέσα. Τώρα σε άλλα πράγματα, πιό ψυχεδέ:

Youtube Video

και λίγη μαυρομεταλλική ξωψυχιά:

Youtube Video

"I am the alpha and the omega"

ΕΔΙΤ: Ω θεοί του Ολύμπου, από πού έσκασε αυτό?!?!?

Youtube Video

Edited by God Clande, 07 July 2011 - 23:45.
Προσθήκη υλικού

Posted Image

#1614 Mike The Great

Mike The Great

Anime Fan

• Members
  • 414 posts

Posted 07 July 2011 - 23:45

[media]http://www.youtube.com/watch?v=8xVd8-Ivp0w[/media]
Να καποιow που μπορει να πει ισαξια αν οχι καλυτερα το The One ton Metallica
Posted Image

I don't worth only 50 Beli.I can prove it in New World.
SET SAIL BASTARDS!!!!

#1615 GkLoc

GkLoc

.: BlackStar :.

• Members
  • 1,233 posts

Posted 10 July 2011 - 21:46

Youtube Video

In Flames we trust!

Έχουνε αλλάξει το στυλ τους και φυσικά τα πρώτα άλμπουμ είναι τα κορυφαία...but I like the change.

Berserk___Gatsu.jpg

#1616 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 11 July 2011 - 10:07

[media]http://www.youtube.com/watch?v=EYSmueaMfUA&feature=player_detailpage[/media]
απλως adorable...όπως λέει και η ίδια η λέξη:fire-wind

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#1617 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 11 July 2011 - 11:52

Τώρα σε άλλα πράγματα, πιό ψυχεδέ:

Youtube Video

πιο πολύ σε alternative/space rock θα έλεγα. και στο wiki σκέτο alternative τους λεει, δεν ξέρω τώρα άν και τα άλλα άλμπουμς είναι με ίδιο ήχο...

και λίγη μαυρομεταλλική ξωψυχιά:

Youtube Video

:respect::respect::respect::respect: μόνο που έχει βγεί ήδη και δεύτερος δίσκος.

#1618 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 11 July 2011 - 23:36

πιο πολύ σε alternative/space rock θα έλεγα. και στο wiki σκέτο alternative τους λεει, δεν ξέρω τώρα άν και τα άλλα άλμπουμς είναι με ίδιο ήχο...

:respect::respect::respect::respect: μόνο που έχει βγεί ήδη και δεύτερος δίσκος.

Jupiter δεν παύει να είναι ψυχεδέ spacιά post-ξερωγώ. Alternative δεν θα το έλεγα προσωπικά.

Maranatha ωραίο άλμπουμ, αλλά Salvation είναι οι Funeral Mist αυτοπροσώπως. Το "άλλο" κάνει κάποιες "κοιλίτσες" είναι η μαύρη (βλ. black) αλήθεια. Κατ' εμέ, τουλάχιστον...
Posted Image

#1619 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts

Posted 16 July 2011 - 19:51

[media]http://www.youtube.com/watch?v=XHMAB9UBUNA&feature=player_detailpage:kakashithumbup:[/media]
worth

Μπρεχτ

#1620 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts

Posted 16 July 2011 - 20:17

http://www.myspace.com/acherontas (for more)
Ο Αχέροντας είναι ένα μουσικό μπλακ μέταλ γκρουπάκι που σχηματίστηκε το 1996.(ex-names=1.)Worship,2.)Stutthof)
Ονομάστηκε έτσι από τον Αχέροντα (μυθολογία),ο οποίος ποταμός κοινώς ήταν δρόμος που οδηγούσε στον κάτω κόσμο και μέσω αυτού γινόταν επικοινωνία με τους νεκρούς.
Πρώτο άλμπουμ:Tat Tvam Asi
Πρόσφατο άλμπουμ:Abpaxae

Μπρεχτ