Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * * 2 votes

Metal

• Please log in to reply
1989 replies to this topic

#1591 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 11 June 2011 - 15:36

Ανάμεσα σε ακροάσεις για προθέρμανση για Priest ανακάλυψα τους Blood Ceremony,

Youtube Video

Youtube Video

Youtube Video

Posted Image

#1592 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 11 June 2011 - 15:57

Μια ελληνική μπάντα,πρώτη φορά τους άκουσα χθες σε ένα φίλο,δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα συνολικά,αλλά αυτό το κομμάτι μου άρεσε αρκετά

Youtube Video

Eπίσης άκουσα κάποια tracks απ' το νέο cd των Morbid Angel,της παλιάς αγαπημένης μου μπάντας μετά απ' τους Bolt thrower,και δυστυχώς δεν έχω λόγια...Ας μιλήσει το video για μένα...

Youtube Video

:rip:

#1593 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 12 June 2011 - 22:09

Quiet Riot ακούει κανείς?άκουσα τώρα τελευταία τα greatest hits τους και πολύ μου άρεσαν
ωρίστε ένα δείγμα [media]http://www.youtube.com/watch?v=qsvD3cupArs&feature=related[/media]

#1594 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 13 June 2011 - 00:43

Μια ελληνική μπάντα,πρώτη φορά τους άκουσα χθες σε ένα φίλο,δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα συνολικά,αλλά αυτό το κομμάτι μου άρεσε αρκετά

Youtube Video

Eπίσης άκουσα κάποια tracks απ' το νέο cd των Morbid Angel,της παλιάς αγαπημένης μου μπάντας μετά απ' τους Bolt thrower,και δυστυχώς δεν έχω λόγια...Ας μιλήσει το video για μένα...

Youtube Video

:rip:

χτεσινή ανακάλυψη οι Enshadowed ? εγώ τους ξέρω κάτι χρόνια, από τότε που υπήρχε η Black Lotus, το μοναδικό ελληνικό label για metal μουσική. το πρώτο τους άξιζε περισσότερο. και το δεύτερο είναι καλό, αλλά άν θυμάμαι καλά κάπως πιο death. το τρίτο δεν έμαθα ποτέ άν το κυκλοφόρησαν, είχα μείνει τότε που πάλευαν, και δεν ξανασχολήθηκα...

το νέο Morbid Angel έχει καταντήσει κλισέ πλέον να το κράζουν όλοι, μοιάζουν λές και ξαφνικά γίναν όλοι μεταλλοπατέρες ψαγμένοι με απαιτήσεις! προσωπικά δύο φορές το άκουσα, είναι αρκετά ευκολοχώνευτο κι αυτό μάλλον πείραξε. το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το Nevermore.

#1595 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 posts

Posted 13 June 2011 - 02:24

χτεσινή ανακάλυψη οι Enshadowed ? εγώ τους ξέρω κάτι χρόνια, από τότε που υπήρχε η Black Lotus, το μοναδικό ελληνικό label για metal μουσική. το πρώτο τους άξιζε περισσότερο. και το δεύτερο είναι καλό, αλλά άν θυμάμαι καλά κάπως πιο death. το τρίτο δεν έμαθα ποτέ άν το κυκλοφόρησαν, είχα μείνει τότε που πάλευαν, και δεν ξανασχολήθηκα...

το νέο Morbid Angel έχει καταντήσει κλισέ πλέον να το κράζουν όλοι, μοιάζουν λές και ξαφνικά γίναν όλοι μεταλλοπατέρες ψαγμένοι με απαιτήσεις! προσωπικά δύο φορές το άκουσα, είναι αρκετά ευκολοχώνευτο κι αυτό μάλλον πείραξε. το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν το Nevermore.

Eίπα εγώ ότι οι Enshadowed είναι χθεσινή αποκάλυψη?Τι λες φίλε μου?>.<

πρώτη φορά τους άκουσα χθες σε ένα φίλο

Σου φαίνεται το ίδιο?

Επίσης για το νέο album των Μorbid δεν πείραξε ότι ήταν ευκολοχώνευτο,πείραξε ότι αυτό το industrial σίχαμα δεν είχε καμία σχέση με το technical death κ το όλο feeling που είχανε στα προηγούμενα albums τους.

Tώρα για αυτά για τους μεταλλοπατέρες με απαιτήσεις τι να πω?Καλά που μας το πες να ξέρουμε άλλη φορά να επιδεικνύουμε πιστοποιητικό μεταλλοσύνης πριν κάνουμε κριτική.

#1596 Yurishizu

Yurishizu

Anime Newbie

• Members
  • 36 posts

Posted 13 June 2011 - 14:45

για Enshadowed, έγραψες ότι πρώτη φορά τους άκουσες χθες. και σου λέω ότι υπάρχουν εδώ και κάτι χρόνια, και τους ξέρω από τότε που ανήκαν στη Black Lotus label. σου γράψα και τη γνώμη μου για τα άλμπουμς τους, κι απλά αυτό, τίποτα παραπάνω.

για το νέο Morbid Angel απλά γούστα. εγώ εδώ στο διαδίκτυο παρατηρώ πάντως υπερβολικό θάψιμο, σαν να έχουν όλοι τρομαχτικών διαστάσεων απαίτηση, λές κι ακούγαν Morbid Angel από το ξεκίνημα. δε το λέω για σένα, αλλά γενικά επειδή όλοι το κράζουν.

#1597 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 15 June 2011 - 01:52

"Άσχετο" και κάπως καθυστερημένο, αλλά ακούσατε τα δύο νέα των Βόρις; (από τα 4!!! που έβγαλαν φέτος)

Το Κλάττερ με τον Μερζ ομορφούλι, χωρίς ear-piercing noise από τον γιάπωνα μάστορα. Το έχω τιμήσει αρκετά.

Το New Album τώρα. Περιμένω αναλυτική περιγραφή αντιδράσεων από την πρώτη σας ακρόαση. Ελάτε θα έχει πλάκα.
Εγώ πάντως τό΄χω λιώσει. :blush2:

Τα άλλα δυο τους τα είχα ξεχάσει, θα τα δοκιμάσω το συντομότερο.

HnH5aB0.jpg

#1598 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 29 June 2011 - 18:48

Αντε φρεσκο φρεσκο...Και ναι οι Dream Theater ζουν και χωρις τον Portnoy.

Youtube Video

#1599 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 29 June 2011 - 21:03

Αντε φρεσκο φρεσκο...Και ναι οι Dream Theater ζουν και χωρις τον Portnoy.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=oasnbzEMV08&feature=channel_video_title[/YOUTUBE]

Mακάρι να μπορούσα να το εγκωμιάσω... DT fan είμαι κι εγώ άλλωστε... αλλά για τα δεδομένα των DT είναι πολύ μέτριο τραγούδι. Αν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του νέου album, λυπάμαι που θα το πω, αλλά προβλέπεται απογοήτευση επιπέδου Falling Into Infinity.

Όχι, δεν εννοώ ότι δεν μπορούν να γράψουν καλά τραγούδια χωρίς τον Portnoy (that remains to be seen)... αλλά είχε δίκιο ο Portnoy όταν έλεγε στο υπόλοιπο συγκρότημα ότι βιάζονται να βγάλουν νέο δίσκο. Το κομμάτι δείχνει ότι γράφτηκε βιαστικά, χωρίς αρκετό inspiration. Αν είναι έτσι και τα υπόλοιπα τραγούδια, ζήτω που καήκαμε.

Εκτός κι αν αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα το πιο βαρετό απ' όλα τα τραγούδια του album.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1600 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 30 June 2011 - 16:20

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Y0nsaOhaisw&feature=player_detailpage[/media]

Αυτό είναι ένα τραγούδι το οποίο προσωπικά το έχω ακούσει πάμπολλες φορές...Δυναμικότατο-μπόμπα ξεκίνημα και ρεφρέν απλώς ξεχωρίζει....Ωραία αίσθηση....Κι αν σκεφτεί κανείς και την διασκευή "Welcome to the machine"...Aξιοσημείωτη και η φωνή του τραγουδιστή

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#1601 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 30 June 2011 - 17:00

Mακάρι να μπορούσα να το εγκωμιάσω... DT fan είμαι κι εγώ άλλωστε... αλλά για τα δεδομένα των DT είναι πολύ μέτριο τραγούδι. Αν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του νέου album, λυπάμαι που θα το πω, αλλά προβλέπεται απογοήτευση επιπέδου Falling Into Infinity.

Όχι, δεν εννοώ ότι δεν μπορούν να γράψουν καλά τραγούδια χωρίς τον Portnoy (that remains to be seen)... αλλά είχε δίκιο ο Portnoy όταν έλεγε στο υπόλοιπο συγκρότημα ότι βιάζονται να βγάλουν νέο δίσκο. Το κομμάτι δείχνει ότι γράφτηκε βιαστικά, χωρίς αρκετό inspiration. Αν είναι έτσι και τα υπόλοιπα τραγούδια, ζήτω που καήκαμε.

Εκτός κι αν αποφάσισαν να δώσουν στη δημοσιότητα το πιο βαρετό απ' όλα τα τραγούδια του album.

Βασικα μου φανηκε σαν αυτο που κανουν τα περισσοτερα mainstream συγκροτηματα τελευταια,δηλαδη μια "επιστροφη στις ριζες"...Μπορει να κανω λαθος.

#1602 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 30 June 2011 - 17:34

Βασικα μου φανηκε σαν αυτο που κανουν τα περισσοτερα mainstream συγκροτηματα τελευταια,δηλαδη μια "επιστροφη στις ριζες"...Μπορει να κανω λαθος.

Επιστροφή στις ρίζες θα ήταν αν 1) κράταγαν τον Portnoy, 2) έφερναν πίσω τον Kevin Moore (όσο βιρτουόζος κι αν είναι ο Rudess, σαν τον Moore δεν μπορεί να συνθέσει), και 3) γράφανε τραγούδια όπως στις παλιές καλές εποχές των Images And Words και Awake. :P Δηλαδή: odd time signatures που αλλάζουν κάθε 5 μέτρα, riffs που χρειάζεται να τα ακούσεις 10 φορές μέχρι να "πιάσεις το νόημα", lyrics που δεν ακολουθούν κανένα μέτρο, εναλλαγές στον ήχο από λεπτό σε λεπτό κτλ κτλ.

Δυστυχώς οι Dream Theater έχουν στερέψει από πρωτοτυπία. Ή αυτό, ή βαριούνται να στίβουν το μυαλό τους. Όπως και νά 'χει, σπάνια πλέον βγάζουν κομμάτια που δικαιολογούν την ονομασία prog. Συγκεκριμένα, το On The Backs Of Angels που βγάλανε τώρα μου θυμίζει εκείνα τα βαρετά και τελείως συμβατικά τραγούδια των Octavarium και Systematic Chaos. No prog value at all.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#1603 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 posts

Posted 30 June 2011 - 19:31

Youtube Video

Μην τα ξεχναμε αυτα...

#1604 God Clande

God Clande

All Fictive

• Members
  • 30 posts

Posted 03 July 2011 - 01:19

Όποιοι γενναίοι αβανγκαρντίστες εδώ μέσα (ελπίζω να μην είμαστε μόνον εγώ κι ο Putin) έχετε συμπαθήσει τους Alcest, Amesoeurs, Heretoir, Austere κλπ., ελπίζω να έχετε ακούσει το άλμπουμ που ξεκίνησε αυτό το κίνημα πίσω στο '95.

Youtube Video

Εαν δεν μπορείτε να φανταστείτε blackmetal album κάτω των 208bpm, που περιλαμβάνει και γυναικεία pop φωνητικά, ακούστε beherit ή κάτι άλλο σε τραγοκαφρέ στύλ (καλό κι αυτό, να τα λέμε) και αφήστε τους Fleurety...

Καλώς σας βρήκα :)

#1605 MikamiTeru

MikamiTeru

Blackholistas United

• Members
  • 467 posts

Posted 03 July 2011 - 01:52

Όποιοι γενναίοι αβανγκαρντίστες εδώ μέσα (ελπίζω να μην είμαστε μόνον εγώ κι ο Putin) έχετε συμπαθήσει τους Alcest, Amesoeurs, Heretoir, Austere κλπ., ελπίζω να έχετε ακούσει το άλμπουμ που ξεκίνησε αυτό το κίνημα πίσω στο '95.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=Uy0eqmgQLrQ[/YOUTUBE]

Εαν δεν μπορείτε να φανταστείτε blackmetal album κάτω των 208bpm, που περιλαμβάνει και γυναικεία pop φωνητικά, ακούστε beherit ή κάτι άλλο σε τραγοκαφρέ στύλ (καλό κι αυτό, να τα λέμε) και αφήστε τους Fleurety...

Καλώς σας βρήκα :)

Δεν ειστε μονοι. :P

Ωραιο το συγκεκριμενο...δεν τους ειχα πετυχει ποτε αυτους....
Posted Image

Ιδού η Black Hole, ιδού και το πήδημα.
Posted Image