Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 5 votes

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#121 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 06 October 2009 - 19:32

Τα σπάνε τα τελευταία κεφάλαια, η Erza θεά όπως πάντα :lovulovu: !
Posted Image

#122 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 09 October 2009 - 23:56

Τα σπάνε τα τελευταία κεφάλαια, η Erza θεά όπως πάντα :lovulovu: !

Αν και το armor γκεισας στο τελευταιο κεφαλαιο δεν μου αρεσε καθολου,η σκηνη που ο natsu πηρε εκεινο το ραβδι-μελος των oracion seis και το βαρουσε στο πατωμα ηταν θεικη!Μαθαμε και το μυστικο και των cait shelter(θα ηταν καλυτερα αν ξεραμε αυτο το guild εδω και καιρο και τωρα μαθεναμε το μυστικο τους).Τα μαγικα του midnight απλα τελεια,μονο ο luffy απο το op μπορει να τον νικησει επειδη απλα ειναι λαστιχανθρωπος και δεν παθαινει τιποτα.

#123 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 24 October 2009 - 20:05

Spoiler:

#124 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 October 2009 - 10:53

Spoiler:

Posted Image

#125 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 27 October 2009 - 12:18

Spoiler:

Spoiler:

Edited by M@R!()$, 27 October 2009 - 12:19.
Added spoiler tag.

#126 Old_Man_Zangetsu

Old_Man_Zangetsu

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 27 October 2009 - 22:31

o Gerrald λίγο δύσκολο να πολέμησεί. Εδώ καλά καλά δεν θύμαται που παν τα τέσσερα. Μού φένεται πάλι ο Natsu θα βγάλει το φίδι από την τρύπα.:8):

#127 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3,599 posts

Posted 27 October 2009 - 22:40

Είναι και ο τύπος με τα αρώματα που μέχρι τώρα ήταν καραγκιόζης αλλά θεωρείται από τους πιο δυνατούς.
Αλλά ποντάρω στον Gerard το επόμενο κεφάλαιο άλλωστε ονομάζεται Door of Memory.
Posted Image

#128 Old_Man_Zangetsu

Old_Man_Zangetsu

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 28 October 2009 - 00:07

Δεν νομίζω το να ξάνα θυμηθεί ο Gerard πιος ήταν καλό πράγμα αλλα θα δείξει......

#129 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 28 October 2009 - 14:09

Spoiler:

#130 Old_Man_Zangetsu

Old_Man_Zangetsu

Starting...

• Members
  • 12 posts

Posted 28 October 2009 - 16:15

παίζει και αύτο..... τον είχα ξεχάσει τον Mist Gun

#131 oremo

oremo

Starting...

• Members
  • 19 posts

Posted 29 October 2009 - 13:15

Spoiler:

Don't put fairy tail in the same class as Bleach!
Fairy tail is way better!!!!!!!!!:chigau:
Posted Image
英語で書いていかっこいい だから。

#132 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 30 October 2009 - 15:19

Εγω θελω να μαθω τι παιζει αναμεσα στον mist gun kαι gerard...:/ αντε να δουμε τι θα γινει τωρα... παντως η τελευταια σελιδα ηταν ωραια... :D

2bbd14fc.jpg

#133 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 30 October 2009 - 15:55

Εγω θελω να μαθω τι παιζει αναμεσα στον mist gun kαι gerard...:/ αντε να δουμε τι θα γινει τωρα... παντως η τελευταια σελιδα ηταν ωραια... :D

Χαχα εκεινη η σελιδα εμενα μου θυμιζε zompie,ο τροπος που σηκωθηκαν...

#134 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2,153 posts

Posted 31 October 2009 - 10:55

Τέλειωσα και εγώ το μάνγκα.Καλά τι να πώ πολύ ωραία τα τελεύταία κεφάλαια και ειδικά εκείνα που μάχονταν fairy tail - luxus.Εκεί είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό.(Mirajane-sannn!!!:joyful:):lovulovu:.
Καλά για την έρζα τι να πρωτοπώ,απίστευτος χαρακτήρας και το τελευταίο ρούχο της ήταν υπέροχο από τα πιό ωραία.Αυτά τα ρούχα είναι τα πιο ωραία στο μάτι και λιώνεις αν βλέπεις να τα φοράει μια τόσο......:blush2:.Ντάξ έχει γράψει αυτή η τελευταία σκηνή που σηκόνονται όλοι ανυπομωνώ!!!
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#135 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 posts

Posted 01 November 2009 - 21:43

Τέλειωσα και εγώ το μάνγκα.Καλά τι να πώ πολύ ωραία τα τελεύταία κεφάλαια και ειδικά εκείνα που μάχονταν fairy tail - luxus.Εκεί είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό.(Mirajane-sannn!!!:joyful:):lovulovu:.
Καλά για την έρζα τι να πρωτοπώ,απίστευτος χαρακτήρας και το τελευταίο ρούχο της ήταν υπέροχο από τα πιό ωραία.Αυτά τα ρούχα είναι τα πιο ωραία στο μάτι και λιώνεις αν βλέπεις να τα φοράει μια τόσο......:blush2:.Ντάξ έχει γράψει αυτή η τελευταία σκηνή που σηκόνονται όλοι ανυπομωνώ!!!

Spoiler:

Τωρα πες μου,ειναι ή δεν ειναι ενα απο τα top shounen σε manga????Και εγω ελπιζω να παρει η lucy τα κλειδια εκεινης της χηνας,ετσι θα εχει τα περισσοτερα απο τα golden keys.Παντως ξερεις τι θελω να δω τωρα?Τον natsu οσο δυνατο οσο ηταν εναντιον του gerard ή να ερθει κανας gazille.