Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]
Posted 14 November 2009 - 22:06
Τώρα που είπες πέψη.....τις φωτιές που τρώει τις βγάζει και σαν firefart καμιά φορά?
Ή μήπως θα δούμε κάνα μελλοντικό attack τύπο karyu no fart
χα0α0χ0... πυροκλανη... θα βγαζει τους παντες νοκ-ουτ για καποια δευτερολεπτα και θα το εκμεταλευεται...

Posted 14 November 2009 - 22:42
Τώρα που είπες πέψη.....τις φωτιές που τρώει τις βγάζει και σαν firefart καμιά φορά?
Ή μήπως θα δούμε κάνα μελλοντικό attack τύπο karyu no fart
Μπα,ο luffy θα εκανε μια τετοια επιθεση,οχι ο natsu.Αν και ειχαμε δει στο phantom lord arc εκεινον απο τους element 4 να επιτιθεται στον natsu με φωτια απο κλανια...
Posted 15 November 2009 - 13:54
Νakama??Ποιον μου θυμιζει ποιον μου θυμιζει;;
Posted 15 November 2009 - 14:32

Posted 17 November 2009 - 10:21
Posted 17 November 2009 - 11:28
Λαθος ειχα κανει οταν ειχα πει οτι το dark capricio θμυιζει τα caprice,τα caprice δεν λυγιζουν...
Hope gerard is finally dead...
Posted 17 November 2009 - 12:47

Ωραια η μαχη. Τωρα μενει μονο να δουμε ποιος νικησε (...) και να καταστρεψουν τα ποδαρια αυτηνης της βλακιας.
ΥΓ: Κατι μου λεει οτι το επομενο μελος θα ειναι ο Gerrard....
Devils don't ask favors from God
Posted 17 November 2009 - 13:02
Posted 17 November 2009 - 22:29
Ωραια! Τα Gamini ηρθαν να βοηθησουν (απ ολο το τσαπτερ εγω εκει εμεινα...). Αντε τωρα μενουν μονο η Aries και ο Scorpio (δεν εχουμε ακομα δει το δικο μου ζωδιο. τον/την Libra.)
Ωραια η μαχη. Τωρα μενει μονο να δουμε ποιος νικησε (...) και να καταστρεψουν τα ποδαρια αυτηνης της βλακιας.
ΥΓ: Κατι μου λεει οτι το επομενο μελος θα ειναι ο Gerrard....
και εγω ζυγος.. θελω να το δω...=)
Αραγε η καινουργια δυναμη του Natsu θα παραμεινει ή θα φυγει μετα τη μαχη???
κατα 99% οχι...
Posted 17 November 2009 - 22:48
Κατι που ξεχασα να πω πιο πανω: Τελικα, τι λετε, η Lucy θα τα παρει τα κλειδια? Εχει λογους να τα παρει και τα αλλα δυο ne? Ο Scorpio τα χει με την Aquarrius, η Aries ειναι φιλη του Loki (ελπιζω τιποτα παραπανω....) και νταξει τα Gimini εχουν ηδη παει να τη βοηθησουν....
Posted 18 November 2009 - 23:25
^Μονο μη μας το κανει σε στυλ Sagitarius....
Κατι που ξεχασα να πω πιο πανω: Τελικα, τι λετε, η Lucy θα τα παρει τα κλειδια? Εχει λογους να τα παρει και τα αλλα δυο ne? Ο Scorpio τα χει με την Aquarrius, η Aries ειναι φιλη του Loki (ελπιζω τιποτα παραπανω....) και νταξει τα Gimini εχουν ηδη παει να τη βοηθησουν....
Ρε συ μια τα λες gamini μια gimini...gemini λεγονται ρεεεεεεεεεεεεε!
Αν και εγω θελω η lucy να παρει εκεινο το stellar spirit που μοιαζει με ενα μπαζουκα που γινετε σπαθι....
Posted 18 November 2009 - 23:41
Posted 20 November 2009 - 16:18