Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 5 Ψήφοι

Fairy Tail latest chapter discussion [επιτρέπονται spoilers]

• Please log in to reply
3513 replies to this topic

#136 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2009 - 22:28

Μπουχαχαχαχαχαχαχαχα,η στιγμη που τοσο καιρο περιμενα!Ο GERARD ΞΑΝΑΕΓΙΝΕ ΚΑΚΟΣ!Ιδεα μου ειναι,ή ο zero θυμιζει πιο πολυ brain τωρα,εννοω οτι ειναι σοβαρος...Θελω να δω πως θα καταστρεψει ο ichiya εκεινο το lacryma,με αρωματα?Εκεινο το dark capricio,το λενε ετσι επειδη θυμιζει τα
Spoiler:

Περα απο τη πλακα,πολυ καλο ηταν το chapter.Συνιθισα να βλεπω τον natsu να πολεμαει σαν μαιμου στο anime και ευχαριστιθικα να τον βλεπω να πολεμαει σοβαρα στο manga!Ειπα,"επιτελους ενα πραγματικο Karyyu no houkou!".

#137 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2009 - 23:00

Καλό τσαπτεράκι αλλά λίγο πολύ αδιάφορο...θέλω τα κλειδιάαααααααααααααααααα.(κολλημένος εγώ:hahaha:).Αλλά να πώ ότι με εκπλήσει;Θα πώ ψέματα.Και μου την δίνει πολύ αυτός ο τζέραρντ άλλη δουλειά δεν ξέρει να κάνει..........

Τόνικακου εγώ πάντως απορώ για τον μίστγκαν(μην μας βγεί καμιά διπλή προσωπικότητα :hahaha:)

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#138 Old_Man_Zangetsu

Old_Man_Zangetsu

Starting...

• Members
  • 12 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2009 - 11:07

Τι θέλω και μίλαω δεν λογάριαζα κανα τσουβάλι λύρες αντι να θυμηθεί ο Gerard!:cry5::cry5::cry5::cry5:

#139 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 23:47

Το τσάπτερ βγήκε.
http://www.onemanga.com/Fairy_Tail/159/.

Τι να πω,το τσάπτερ απλά τα έσπασε.Και εγώτο ήξερα ότι ο τζέραρντ ήταν από την αρχή καλός(το'λεγα!!!):hehehe:.Πολύ ωραίος ο νάτσου σε αυτό το τσάπτερ(ρεσιτάλ φωτιάς).Μπράβο του γίνεται πιο δύνατός και μου αρέσει πολύ το υφάκι του.
Spoiler:

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#140 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Νοέμβριος 2009 - 23:58

Χμ....ε αυτά εδώ δεν πιστευώ να μας τα δείξουν στο ανιμε με crests και βλκιες...

Πορώθηκα άγρια με αυτό το τσαπτερ,ειδικά στην τελευταία σελίδα...:burningbe3:

Χμ...dragon force???

#141 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 13:18

περνω πισω οτι ειπα για τον gerard...xD

παντως ο νατσου ειναι τρελο στυλακι...πςς..cant w8 for da next one

2bbd14fc.jpg

#142 fotitsas

fotitsas

Anime Amateur

• Members
  • 232 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2009 - 13:41

Τα 'σπασε το νεο chapter ο Natsu απλα σαπακιασε...:beaten:

#143 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Νοέμβριος 2009 - 23:43

Damn...τελικα ο gerard ειναι ακομα καλος :bahhh: Τελικα δεν καταλαβα τι σοι μαγικα χρησιμοποιει ο gerard,δεν θυμαμαι να χρησιμοποιουσε φωτια...

Φυσιολογικη η αντιδραση του natsu μολις ακουσε οτι ο gerard εγινε καλος,δεν συγχωρει τοσο ευκολα αυτον που τον πλακωνε πριν 100 chapter...

Τα'λεγα,δεν τα'λεγα πως η wendy ξερει να πολεμαει?(αν και δεν την ειδαμε ακομα να πολεμαει)αλλα ο gerard της ειπε οτι εχει την δυναμη ενος δρακου(ποιος πιστευει ομως εναν κακο που επαθε αμνησια)

Τωρα,αν καταλαβα καλα,εκεινο το "dragon force" ο natsu μπορει να το κανει μονο αν φαει κατι πολυ δυνατο???Δηλαδη,αν ο gazille φαει χρυσαφι ή διαμαντι,θα γινει και αυτος super δυνατος?????

#144 Sacrous

Sacrous

Ghost Hunter

• Members
  • 231 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2009 - 11:00

Φοβερό chapter. Κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο. Αυτός ο Gerard κάθε φορά που εμφανίζεται τα σπάει...

Τωρα,αν καταλαβα καλα,εκεινο το "dragon force" ο natsu μπορει να το κανει μονο αν φαει κατι πολυ δυνατο???Δηλαδη,αν ο gazille φαει χρυσαφι ή διαμαντι,θα γινει και αυτος super δυνατος?????

Δεν ξέρουμε αλλά δεν μου ακούγεται και περίεργο να ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως στο επόμενο θα δούμε τη διαφορά που έχει τώρα μ αυτό το rebuke flame. Ανυπομονώ.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#145 M@R!()-

M@R!()-

Νιάου.

• Members
  • 624 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Νοέμβριος 2009 - 15:11

Φοβερό chapter. Κρατάει το ενδιαφέρον αμείωτο. Αυτός ο Gerard κάθε φορά που εμφανίζεται τα σπάει...

Δεν ξέρουμε αλλά δεν μου ακούγεται και περίεργο να ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως στο επόμενο θα δούμε τη διαφορά που έχει τώρα μ αυτό το rebuke flame. Ανυπομονώ.

Αν καταλαβα καλα,θα ειναι ιδιος με οταν πολεμουσε τον gerard και εφαγε aetherion...

#146 Scorpion

Scorpion

Anime Professional

• Members
  • 629 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 15:00

Αρχισα και γω το fairy tail εχω διαβασει 20 chapter τα σπαει αγρια!!O Natsu και ο Gary ειναι ολα τα λεφτα

ΕΠισης μαρεσει πολυ και η ΕRza:wooi2:

#147 nikol

nikol

Starting...

• Members
  • 17 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 15:47

Συμφωνώ οτι το νέο chapter είναι φοβερό!!!
Scorpion, συνέχισε να διαβάζεις fairy tail, o natsu και ο gray έχουν πολλή πλάκα και στο anime!!:hihi2:

#148 Robin-Chwan

Robin-Chwan

Anime Professional

• Members
  • 564 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 16:31

Εγω εχω φαει το ιδιο κολλημα με τον NWS. Θελω η Lucy να παρει τα κλειδια. [ασχετο mode off/] Λετε να του μεινει αυτη η φλογα και μετα τη μαχη??? (του Natsu)

Δημοσιευμένη  εικόνα
Devils don't ask favors from God

#149 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 19:50

μπα... μετα ερχετε η σειρα της πεψης... δεν μπορει να την κρατησει για παντα...XD

2bbd14fc.jpg

#150 Sadman

Sadman

The one that's forever away

• Members
  • 531 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Νοέμβριος 2009 - 20:57

Τώρα που είπες πέψη.....τις φωτιές που τρώει τις βγάζει και σαν firefart καμιά φορά?
Ή μήπως θα δούμε κάνα μελλοντικό attack τύπο karyu no fart :hahaha: