Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Η αρχή του κακού...


  • Please log in to reply
81 replies to this topic

#31 Skoty D. Prime

Skoty D. Prime

    nasu shiro toka shoni

  • Members
  • 47 posts

Posted 13 September 2010 - 14:02

οσο για εμενα, επεσα με την παρεα μ μια μερα σε μια συζητιση για το τι παιδικα βλεπαμε μικροι...

αρχισα κ εγω να λεω για το ντρεικ που τοσο με πωρωνε (τα DBZ δεν τα προλαβα δυστιχως).

ετσι ρωταω αν μπορουμε να ξαναβρουμε τετεια επεισοδια κ πρως μεγαλη μ εκπληξη μ κανει
<ναι θα σ φερω αυριο ενα CDακι με τα 20 πρωτα>
την επομενη μερα λοιπον μ φερνει ενα CD που ειχε γραψει One Piece
(λεω εγω μαλλον part 1 θα εννοει με χαλια ορθογραφια, η παρεξηγιση λυθικε την επομενη μερα οταν μ εξηγισε οτι ειναι το κανονικο του ονομα :blurah5: ) ετσι ειδα τα 30 πρωτα, βαρεθικα κ μετα ακολουθισε ΟΛΟ το DB και DBZ :hot:... Ετσι ακολουθικε η πορωση!! μετα Bleach, fullmetal alchemist: brotherhood, μετα τελειοσα και το One Piece, και μετα σταθερα και στα αλλα... γενικα μ αρεσει περισοτερο η overpowered φαση παρα το σεναριο (death note ας πουμε)
Spoiler:
Μέγιστο επιτρεπτό ύψος υπογραφής: 250 pixels

The .aNiMe//GR Team

#32 Filip Kohaku

Filip Kohaku

    Kohaku

  • Members
  • 50 posts

Posted 13 September 2010 - 21:16

Και εγω που λες εβλεπα μικρος Ντρεηκ και σε μια κουβεντουλα εμαθα πως το λενε One Piece τρεχω στο pc και αρχιζω να βλεπω μεχρι που το τελιωσα και εψαξα για κατι παρομοιο και υστερα εγινα animas αφου πωροθηκα με Bleach Naruto και τα λοιπα.:joyful:
Posted Image-I am Justice-

#33 just me

just me

    or perhaps not

  • Members
  • 9 posts

Posted 21 September 2010 - 17:23

ρε σεις (και αναφερομαι κυριως στα κοριτσια) θυμαστε εναν παλιο καλο καιρο στο star που επαιζε την νικι (το ελληνικο ονομα της ηρωιδας απο το card captor) αλλα και τις sailor moon? στα νιατα μου τα λατρευα και τα 2 ωστε οταν επιτελους βαλαμε internet στο σπιτι αποφασισα να δω τα υπολοιπα επεισοδια που ποτε δν προβληθηκαν στην ελληνικη τηλεοραση. μ'αυτο τον τροπο ανακαλυψα οτι αυτα τα ''μικι μαους-κινουμενα σχεδια-παιδικα'' ανηκαν σε μια αλλη κατηγορια γνωστη ως anime. επειδη ημουν εκεινη την περιοδο σχετικα ''μεγαλη'' 15 χρονων το επομενο anime που ειδα ηταν το death note και απο εκει αρχισε το κακο....απο εκεινο το καλοκαιρι και μετα εγινα φανατικο anemisthraki (and a proud one)!

#34 Ryuji

Ryuji

  • Members
  • 181 posts

Posted 24 September 2010 - 18:25

Χμμ τα πόκεμον άρχισαν να με βάζουν στο παιχνίδι, όταν τα έκανα rewatch μέσω ιντερνετ. Μετά έπεσε στο μάτι μου το one piece και άρχισα να το βλέπω φανατικά, ψάχνοντας παράλληλα διάφορα άλλα manga/anime. Το περίεργο είναι ότι πρώτα διάβασα manga και μετά μπήκα στον χώρο των ανιμέ! Θυμάμαι είχα διαβάσει το Omamori Himari και ενθουσιάστηκα :. Αυτό που με έβαλε εντελώς στο χώρο ήταν το Toradora :canthelp:
Posted Image

#35 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 937 posts

Posted 24 September 2010 - 18:52

ο τροπος που ξεκινησα εγω ειναι λιγο παραξενος,
δηλαδη μικροτερος δεν εβλεπα καθολου ανιμε αλλα μου αρεσαν πολυ τα καρτουν
τα οποια συνεχισα να βλεπω ως τωρα, παρολα αυτα τα ανιμε τα εμαθα απο ενα φιλο
που ηδη εβλεπε χρονια και ειδαμε καποια μαζι, αλλα μου εδωσε να τα δω εγω... αλλα τιποτα!
δεν μου κανανε ιδιαιτερη αισθηση μεχρι που ανακαλυψα το "κρασακι του τσου"!
ναι ενω στην αρχη ειχα λιωσει στα γελια μετα απο καμια 1000ρια ακροασεις και με δεδομενο
οτι ασχολουμαι με τη μουσικη μου αρεσε ιδιαιτερα και αρχισα να το ψαχνω.
καπακι βλεπω ενα βιντεο απαντηση με τιτλο "μια ρουκετα εδω" και αυτη ηταν η αρχη για ολα,
ψαχνοντας για την Teresa Teng που αγαπησα πολυ ως τραγουδιστρια (που αν και απο την Κινα
εκανε μεγαλη καριερα στην Ιαπωνια) και την Meiko Kaji ακολουθησαν και αλλες οπως η
Shibata Jun,Hiromi Uehara...
τοτε λοιπον ηταν που εψαξα σε ενα τσαντακι με αρχειοθετημενα dvd και ξεθαψα τα Akira,Metropolis,Jin Roh,
Cowboy bebop...
...and the rest is just history!

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#36 ssj2sanji

ssj2sanji

    This is suicide season!

  • Members
  • 723 posts

Posted 25 September 2010 - 11:36

εγώ έβλεπα τον "σονγκ-κγοκου"τον καιρό που πήγαινα δημοτικό και ξύπναγα η ώρα 5 το πρωί πριν πάω school για να τον δω....γενικά το περιβάλλον μου από μικρός ήταν κάπως..."καρτουν"..α!και τρελαινόμουνα όταν ξύπναγα κάθε σάββατο πρωί για να δω τα λεγόμενα"μικιμαους"(DB,πόκεμον,sailor moon,ένα μικρό που του άρεσε να δείχνει τον κόλο του συνεχεια(ναι τον ξέρετε,μου ξεφεύγει το όνομα)a επίσης μάζευα ότι έβγαζε η (deagostini) περί DBZ(dvd..μέχρι και σκάκι):hihi2:
sooooo....μια μέρα πριν γινόταν το κακό εγώ και ο bro πήγαμε με την μάνα μου να ψωνίσουμε κάτι ρούχα από μια φιλί τις που είχε ένα κατάστημα(btw εκείνη η φιλί τις είχε 2 γιούς)εγώ και ο bro μιλούσαμε συνεχεια για DBZ και εκείνοι μας άκουσαν και μας είπαν"βλέπατε και εσείς DBZ????".τότε αρχίσαμε και μιλάγαμε για ώρες..(ρούχα δεν πήρα ποτε btw)
και την επομενη μέρα(η αρχή του κακού)βρέθηκα να είμαι σε ένα δωμάτιο με 3 άτομα να βλέπω το πρώτο επεισόδιο του naruto...μέχρι και σήμερα νοσηλεύομαι στο δωμάτιο μου περνώντας τα φάρμακα μου(anime)

#37 Revan

Revan

    *Don't be like me*

  • Banned
  • 87 posts

Posted 26 September 2010 - 05:57

Εγω δεν ετυχε να ξεκινησω με Ghost in the shell, Akira η τιποτε αλλο καλο. Ξεκινησα με Naruto εντελως τυχαια, επειδη ενα καλοκαιρι βαριομουνα, και θυμηθηκα οτι καποτε ειχα μια γκομενα που το εβλεπε, και λεω δεν το τσεκαρω να δω τι ειναι? Μετα κολλησα για καποιο λογο και τα υπολοιπα τα ξερετε πανω κατω πιστευω, μιας και εσεις τα περασατε.
Posted Image

#38 Vetus

Vetus

    Rocked'N'Loaded!

  • Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 September 2010 - 21:40

Aν κι από μικρός υποσυνείδητα προτιμούσα τα anime από τα cartoons χωρίς να ήξερα τότε καν τι είναι anime (όπως το Kabamaru και το Getter Robo) η αρχή του κακού ήταν τα Pokemon. Nαι, και δεν ντρέπομαι να το λέω δίοτι από τότε παρόλο που εξακολουθώ να τα βλέπω παράλληλα έχω δει (κι εξακολουθώ να βλέπω) ένα σώρο άλλα anime όλων των ειδών (από αθώα και χαριτωμένα kodomo anime μέχρι splatter seinen anime για γερά στομάχια). :riiight:

#39 exonvirus

exonvirus

    Nihilistischen Rächer

  • Members
  • 76 posts

Posted 29 September 2010 - 13:22

7:00 το πρωι..ο ηλιος δεν ειχε καλα καλα ανεβει στον ουρανο αλλα εγω ημουν καθισμενη μπροστα στον καναπε να δω Sailormoon..ναι..τελεια..και μετα θα ξαναπεφτα για υπνο..λολ.Καπως ετσι αρχιζουν ολα..βλεπεις ενα κινουμενο σχεδιο αν σ'αρεσει συνεχιζεις στην ιδια τροχια, αν οχι απλως καποια στιγμη σταματας να βλεπεις κινουμενα γενικως ..Εγω ανηκα στην πρω τη κατηγορια, η μαλλον σε μια τριτη καλυτερα(αυτους που οχι μονο τα βλεπουν αλλα θελουν και να τα αναπαραγουν)...Απο sailormoon ξεκινησα, συνεχισα me Pokemon, Yu-gi-oh kai Cardcaptor Sakura και καταντησα να βλεπω και hentai xaxaxaxaxaxaxa..Ετσι τυχαια ενα πρωι ξεκινουν ολα και καταληγουν στη σοβαρη ασθενεια που σε κανει να κολλας στο πισι 24/7 για να δεις οσα πιο πολλα γινεται!
Posted ImageFor those who never learned to fail, failure is thought to be the one who
made them reach the bottom...For those who learned to fail, failure was a
chance to reach the top and be successfull !!


ExoNViruS
<+bezdim> psofen Sie bitte

#40 Getekid

Getekid

    Apprentice Human

  • Members
  • 251 posts

Posted 12 October 2010 - 00:39

Pokemon, Digimon, Yu-gi-oh και πολλά άλλα anime της ελληνικής τηλεόρασης τα είχαμε λιώσει εγώ, ο αδερφός μου και κάτι φίλοι μας. DB δεν έβλεπα (είχε κάτι άλλο εκείνη την ώρα και δεν μπορούσα). Πέρα από τα παιδικά είχα πετύχει και πιο σοβαρα όπως Nausika ή Windaria (το τελευταίο χαίρομαι που δεν το είχα καταλάβει όταν ήμουν μικρός γιατί θα είχα αυτοκτονήσει!). Στην 2α γυμνασίου ένας φίλος μου μου έδειξε το Bleach και κάποιες σκηνές από NGE (μαζί και κάποια hentai του Free) Μόλις έβαλα adsl, κατέβασα (για πρώτη φορά μόνος μου) το One Piece. Παρόλα αυτά ακόμα δεν είχα συνειδοτοποιήσει ότι έβλεπα anime σαν ξεχωριστή κατηγορία. Ήταν όλα κινούμενα σχέδια και απλά χαιρόμουν να τα βλέπω.

Είχα φίλους που βλέπαν, ήξεραν, αλλά για μένα ήταν όλα παιδικά. Ήξερα βέβαια πως animation δεν σημαίνει κατά ανάγκη παιδικό, αλλά όχι για τα anime. Η μετάβαση όπου κατάλαβα ότι είναι "σοβαρά" και έχουν πράγματα να πούνε έγινε με το One Piece (μετά την ιστορία με τον Chopper σταμάτησα να το βλέπω σαν Ντρέικ και ανέβηκε πολλά επίπεδα στην υπόληψή μου), επιβαιβεώθηκε στο Death Note και σφραγίστηκε με το Code Geass. Τότε ήταν που έβαλα τη σύριγγα τόσο βαθιά, ωστέ μετά ήταν δόση ή πόνος...........
Όλα έχουν τη μαθηματική τους προσέγγιση!!!
Posted Image

#41 Aldark

Aldark

    Αιώνιος Ρομαντικός

  • Members
  • 317 posts

Posted 28 December 2010 - 16:08

Ώντας πολύ μικρός , γύρω στο '98-'99 μια μέρα είδα το πρώτο επεισόδιο Pokemon. Ε μετά καθώς έβλεπα ντίτζιμον , ντρέηκ , yu-gi και bay-blade , dragonball(not really αυτα τα δυο δε μου πολυαρεσαν :P) καταλαβα οτι ειχαν κατι διαφορετικο αλλα κανεις δεν ηξερε να μου πει γιατι διεφεραν. Μεχρι που πριν 2 χρονια καθως σερφαρα βρηκα ενα review του One Piece , πορωθηκα και ξεκινησα....

Hunter_x_Hunter_image_hunter_x_hunter_36


#42 zoro77

zoro77

    Anime Master

  • Members
  • 1,600 posts

Posted 05 January 2011 - 16:18

η αρχή του κακού έγινε πέρσι. Δεν είχα ιδέα τι ήταν τα anime! Όταν ξαφνικά σκέφτηκα το Ντρέηκ το κυνήγι του θησαυρού!Ήθελα να δω την μάχη ''μπλακ-τζακ vs γεράκι''(έτσι τους ήξερα )Οταν το βρήκα είδα ότι έχει 417 επεισόδια:erk:. Έψαχνα απ'τους τίτλους των επεισοδίων το όνομα μπλακ-τζακ ή ντρέηκ και δεν έβρισκα τίποτα μόνο το ''luffy'' έβλεπα! Μπήκα τυχαία σε ένα επεισόδιο και κατάλαβα τις διαφορές.Μετά το έβλεπα αποσπασματικά και σιγά σιγά το είδα όλο.
Μετά αφού με πόρωσε σκέφτηκα ότι θα υπάρχουν κι άλλα καλά τέτοια. Ε όντως υπήρχαν..

2po6sfa_jpg.gif


#43 Kotsografetas

Kotsografetas

    Anime Newbie

  • Members
  • 38 posts

Posted 06 January 2011 - 14:13

Παρομοια φαση και εγω μικρος εβλεπα cartoon και anime νομιζοντας οτι ειναι τα ιδια.Εβλεπα στο αλτερ το νρεικ οπως το ειχαν ονομασει τοτε και μετα το arc με τον arlong εντυπωσιαστηκα.Μετα απο χρονια εμαθα οτι το λεγαν one piece και μετα ηρθε και η πορωση.Απο τοτε βλεπω φανατικα ανιμε.

οφφ->το περιεργο βεβαια ειναι οτι τοτε που εδειχνε το dragonball το αντ1 δεν μου αρεσε ιδιαιτερα :)

#44 SkullKaizer

SkullKaizer

    artist

  • Members
  • 750 posts

Posted 06 January 2011 - 14:45

η αρχη του κακου σε μενα ηταν τα POKEMON V__V' *[media]http://www.youtube.com/watch?v=6NXIy3Nsm7k[/media] lol:terror2:* ειχα δει και dragonball αλλα δεν ειχα συνιδιτοποιησει οτι ηταν anime :oo:... καπου διαβαζοντας σε περιοδικα και με τα συνεχος αυξανομενα "καρτοον" με τα μεγαλα ματια XD ειδα πως λεγονται anime.. οπου πολυ μετα εμαθα για τα manga αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια :fromabove:

ΥΓ: να προσθεσω πως το Manga No Sekai ηταν ενας πολυ καλος οδηγος για τη αυξηση τις γνωσης μου για ανιμε :riiight: Posted Image

Edited by DaimonHand, 06 January 2011 - 14:57.

Imagination is the only limit!

#45 Jorg

Jorg

    πηγκουίνοι

  • Members
  • 1,280 posts

Posted 06 January 2011 - 14:48

Για όλα φταίει η Vagelio!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*