Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Η αρχή του κακού...


  • Please log in to reply
81 replies to this topic

#76 P.Z.W.Y.S

P.Z.W.Y.S

    Οne Hell of an Otaku!

  • Members
  • 208 posts

Posted 18 May 2012 - 12:43

Mαζευτείτε γύρω μου παιδάκια ο μπμπαστρουμφ θα σας πεί μια ιστορία. Έβλεπα anime στα παιδικά μου χρόνια αλλα οταν πήγα γυμνάσιο έκοψα την πρωινή τηλεόραση και τα παράτησα. Όχι για πολύ όμως! Κατα το καλοκαιρι πριν την τρίτη γυμνασίου έπαθα ένα μεγάλο ατύχημα στο χέρι μου, καθηστώντας με ανύμπορο να ενεργούμαι όπως πριν. Οπότε άρχησα να θυμάμαι τα παιδικά που έβλεπα μικρός και στο μυαλό ξεχώρησαν αμέσως δύο.Η νικη η φυλακας των καρτών ή αλλιως Card captor Sakura και το Yu-Gi-Oh! οπότε και άρχησα να ψάχνω για τα επισόδια τους στο youtube.... Αργότερα σε μία συζήτηση στο MSN νας φίλος μου έστειλε μια emoticon me to Luffy. Όταν τον ρώτησα ποιός είναι αυτος γιατι κάτι μου θύμιζε εκείνος μου εξήγησε για το Οne Piece και μου σύστησε το watch one piece kai to onemanga (ναι το πρόλαβα όσο είχε ακόμα manga!).Aπο τότε πορώθηκα με τα anime και δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς αυτά. Τώρα το τι με σαγήνεψε; Ίσως το γεγονος ότι μπορώ να ξαναγίνω αυτός ο μικρούλης τυπάκος που λάτρευε να ξυπνάει νωρίς για να απολαύσει το αγαπημένο του παιδικό
Here is my anime list so far..

And .... here is my manga list so far

Also i'm proud to say that i'm the founder and editor of this blog!


And yes i stole this style from you mirana_neko! I have no regrets....

#77 Utaku

Utaku

    Tuturuu!!!

  • Members
  • 166 posts

Posted 26 June 2012 - 00:13

Για μένα η αρχή του "κακού" (εκτός απο τα random anime που έβλεπα μικρή στην TV) έγινε όταν τυχαία είδα απο φίλη ενα βίντεο απο parallel story tou Tengen Toppa Gurren Lagann και το επόμενο τέταρτο έβλεπα κιόλας το πρώτο επεισόδιο... :D Kαι αν και η αλήθεια είναι ότι το βίντεο δεν έιχε τελικά καμία σχέση με το άνιμε παραμένουν και τα 2 φοβερά !!! :<img src=:' />

tumblr-static-1ngsil503zesk8s48o480gsg0-
...My anime, manga and dorama lists!!!


#78 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 02 August 2012 - 17:30

>.>

Το 2008, τον Αύγουστο.
Μιλούσα στο MSN με έναν φίλο από Ουάσινγκτον και τον ρώτησα έτσι τι κάνει και λέει «watching Soul Eater».
Λέω τι είναι αυτό, μου είπε πώς είναι anime και είχα μια προκατάληψη τότε γιατί στο μυαλό μου anime = pokemon, one piece, dragon ball (δηλαδή κάτι που απεχθάνομαι).
Του εξήγησα ότι δεν μου αρέσουν αυτά και γιατί και μου είπε ότι κάνω λάθος και θα ήταν καλό να δω πριν μιλήσω. Οπότε έκανα αυτό· είδα το πρώτο επεισόδιο του Soul Eater.
Ξετρελάθηκα D= Το τέλειωσα σε 2 μέρες (τότε έβγαινε ακόμη, για αυτό lol, είχε μόλις 7 επεισόδια XD, εννοείται το ακολούθησα μέχρι να τελειώσει).
Θεωρώ πολύ καλή σειρά το Soul Eater οπότε έκανα μια πολύ καλή αρχή στον κόσμο των ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων (δυσκολεύτηκα και ακόμη δυσκολεύομαι να βρω σειρές που να μην τις ρίξω από τα πρώτα δύο επεισόδια, δυστυχώς).

#79 filmmusic

filmmusic

    Starting...

  • Members
  • 439 posts
  • LocationAthens

Posted 02 August 2012 - 17:47

νομίζω το έχω πει και αλλού:
Πρωτοχρονιά 2006, και είχε η ΕΤ1 το Spirited Away (στα ελληνικά).
Λέω, ας το δω, αφού έχουν ακουστεί τόσα πολλά..
μετά από αυτό, άρχισα με ένα φίλο μου να βλέπουμε (Howls Moving Castle, Metropolis κτλ.) και κόλλησα..
άρχισα να ασχολούμαι, να ψάχνω κτλ κτλ

Edited by filmmusic, 02 August 2012 - 17:48.

Παρακαλώ να είστε λίγο πιο ΕΥΓΕΝΙΚΟΙ όταν μιλάτε με αγνώστους στο internet.

#80 Livie

Livie

    ⑨Nineball

  • Members
  • 20 posts

Posted 26 August 2012 - 09:53

Χμμμμ... πολύ καλή ερώτηση. Πρέπει να ήτανε περί το 2004, είχα σταματήσει να βλέπω anime εκτός από ότι προβαλλόταν στην τηλεόραση, πήγαινα στη δευτέρα γυμνασίου. Μια μέρα που έτυχε να περάσω από τον Παπασωτηρίου στο κέντρο (γιατί το μικρόβιο με τη λογοτεχνία το είχα από πάντα και το εν λόγω βιβλιοπωλείο είναι από τα αγαπημένα μου) έπεσα πάνω σε κάτι περίεργα τομάκια με υπέροχο artwork στο εξόφυλλο και μου κίνησαν την περιέργεια να δω τι είναι. Oύτε λίγο ούτε πολύ, ήτανε οι δύο πρώτοι τόμοι το xxxHolic κι εγώ ήμουν καμένω χαρτί. Μετά από την "αποκάλυψη" άρχισα να ψάχνω και να ασχολούμαι διεξοδικά κι αυτό μας φαίρνει σιγά σιγά στο σήμερα.
Posted Image Don't call me nineball 'cause I'm the strongest of all!
--Keeper of the dolly horde. BJD & Art Tumblr】

#81 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 August 2012 - 10:42

Αχα, δεν έχω ποστάρει εδώ...

Ήταν αρχές του 2008 και μόλις είχα αγοράσει το λαπτοπάκι μου και μια φίλη μου, η οποία δεν ασχολιόταν με anime και δεν ασχολήθηκε έκτοτε, μου έδωσε κάτι dvd με το death note. Τότε δεν ήξερα καν τί είναι τα anime και είχα να δω από το δημοτικό (εκτός από το spirited away που το είχα πάρει από το videoclub). Εννοείται πως το είδα μονορούφι.

Κάπου το καλοκαίρι έπεσα πάνω σε μια κοπέλα στο myspace που ήταν γνωστή γνωστής αλλά την ήξερα μικρή (μεγάλη ιστορία XD) και όταν της είπα ότι είχα δει το death note μου είπε να δω και το vampire knight (το οποίο έκατσα και είδα στο youtube γιατί δεν είχα ιδέα από πού να το κατεβάσω = n00bness over 9000) και μετά όταν της ζήτησα και άλλες προτάσεις μου είπε να μπω στο anime.gr.

The rest is history :3

xbJ3b2w.jpeg


#82 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

    Anime Master

  • Members
  • 1,740 posts

Posted 26 August 2012 - 11:35

Το πρωτο ανιμε που ειδα (αν και δεν ηξερα οτι ηταν ανιμε) ηταν το Spirited Away ,το οποιο λατρεψα με την πρωτη φορα .Που να ξερω οτι υπαρχουν παρομοια πραγματα να δω!!!Το εχω δει πανω απο 10 φορες (ολοκληρο) και ακομα δεν το βαριεμαι.Αργοτερα ετυχε να δω μια διαφημιση του Howl's Moving Castle στην τηλεοραση (ναι τοτε που παιζοταν στους κινηματογραφους).Ακουσα που ελεγε "απο τον δημιουργο του Τσιχιρο" (ετσι το ελεγε ετσι το ηξερα).Πηγα να το δω λοιπον στον κινηματογραφο αλλα επειδει αργησα και ετσι δεν καταλαβα τιποτα γιατι την ειδα προς το τελος.Αργοτερα το κατεβασα και το ειδα επισεις αλλες 20 φορες.
Τελως παντων λιγο πριν τα χρισουγεννα ενα φιλος, μου μιλαγε για μια σειρα που εβλεπε το Bleach.Φευγω και γω εντυπωσιασμενος με αυτα που ειχα ακουσει και μολις γυρναω σπιτι παταω κατευθειαν το site που μου ειχε δωσει το Bleach.get.Αυτο ηταν...με το πρωτο επεισοδειο που ειδα ειχα κιολας κολλησει!!!πορωθηκα τοσο πολυ που σηκωνομουν πρωι, πρωι για να δω Bleach!!!
Αυτη ηταν η αρχη του κακου, η μαλλον η αρχη του καλου για μενα θα ελεγα :P

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om