Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Frank Miller's 300

• Please log in to reply
123 replies to this topic

#106 noname

noname

Fade away

• Members
  • 479 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 16:09

Πρέπει να είμαι από τους λίγους αν όχι ο μοναδικός που σκυλοβαρέθηκα με την ταινία αυτή … δεν λέω πως δεν ήταν καλή ! είχε ένα σορό καλά στοιχεία !! αλλά το γεγονός πως ήξερα τι θα γίνει από την αρχή και το ότι ήξερα και περίμενες όλες τις ατάκες … δεν ξέρω μπορεί να έφταιγε και η μέρα ….

#107 Phantom Duck

Phantom Duck

Platyrhynchos Kineticus

• Retired Staff
  • 5.461 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Απρίλιος 2007 - 21:18

Την είδα και εγώ επιτέλους την ταινία. Όπως είπαν και μερικοί πιο πριν, μου άρεσε πάρα πολύ επειδή ήξερα τι να περιμένω. Αντιμετώπισα την ταινία ως μία μεταφορά από ένα κόμικ, και όχι σαν ιστορικό αρχείο. Και σε αυτόν τον τομέα νομίζω πως τα πήγε πάρα πολύ καλά.

Για αυτό η ταινία αυτή πρέπει να αντιμετωπιστεί σα μέσο ψυχαγωγίας και ποτέ ως ιστορικό αρχείο

Συμφωνώ απόλυτα.

E5VV38U.jpg

#108 Nergal

Nergal

Anime Amateur

• Members
  • 124 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Απρίλιος 2007 - 10:12

φιλε phantom duck συμφωνω απολυτα μαζι σου. αν την δεις σαν μια μεταφορα του comic τοτε μενεις ευχαριστημενος, αν ομως θελεις να δεις την πραγματικοτητα μεσα απο το ταινια, βγαινεις απο το cinema με αποριες.
AHU, AHU, AHU
Δημοσιευμένη  εικόνα
ONIBOCHO MASAKATSU YOSHIYUKI

#109 Κagouras

Κagouras

monkey d. loufas

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2007 - 08:50

παιδια μηπως ξερει κανεις που μπορω να βρω το "αού αού αού" σε mp3?
Δημοσιευμένη  εικόνα
Πρωιν kakashi_sensei

#110 Housem@ster

Housem@ster

Anime Amateur

• Members
  • 102 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2007 - 15:38

Πριν από κάτι μέρες πήγα κι εγώ να τη δω...
Κατά τη διάρκεια της ταινίας δεν βγάλαμε άχνα! Μας είχε καθηλώσει για τα καλά!
Τα εφέ της ταινίας ήταν φοβερά, η μουσική πάρα πολύ ωραία και ατμοσφαιρική και το story τα σπάει. Τώρα, θα ψάξω για το comic σίγουρα!

#111 panathinaikara

panathinaikara

Anime Amateur

• Members
  • 101 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 08:00

στο blue-white υπάρχει στα ελληνικά το comic για κατέβασμα αν ενδιαφέρεσαι

#112 Dazdingo

Dazdingo

a poor corrupt official

• Members
  • 68 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 11:00

Δεν μπορώ να μη πω ότι κάπως με διασκέδασε το ''300'', αλλά με καμιά δύναμη δεν μπορώ να αναφερθω σε αυτό ως Φιλμ, ή να το κατατάξω στις ταινίες.

Το ''300'' ήταν ένα χορός αίματος, ένα σόου μονομάχων στολισμένο με τα ιμάτια του παρελθόντος, και έχωντας ως θέμα του τους Σπαρτιάτες, και την ιστορική μάχη στις Θερμοπύλες. Τίποτα παραπάνω.

#113 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2007 - 11:22

ίκαι έχωντας ως θέμα του τους Σπαρτιάτες, και την ιστορική μάχη στις Θερμοπύλες. Τίποτα παραπάνω.

βασικά το θέμα του ήταν οι Σπαρτίατες του comics 300 στις Hotgates :bleh::bleh::bleh::bleh:

#114 kafetzis88

kafetzis88

Hoyotama

• Members
  • 259 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Απρίλιος 2007 - 17:33

Πάντως εμένα μου άρεσε πάρα πολυ....Είχα ανατριχιάσει δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές!!! Και η ατμόσφαιρα της ταινίας ήταν τέλεια...
-Και,όπως είπε ο Φινλανδός φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Σαρτουμμ καους Μπελιττ:
Opinions are like assholes!
Everyone has one, but they all stink...

#115 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Απρίλιος 2007 - 10:10

Παντου η ταινια πλην Ελλαδας εχει παρει θριαμβευτικα σχολια...Εδω περα ειμαστε μονο στο 70-30...Νταξ αμα ητανε καμια ταινια για παλαιστινιους vs ιρακινους ξερω γω θα τη λεγαμε ταινιαρα.

Η ταινια κατα τη γνωμη μου απλα τα σπαει.Εξαιρετικη.

Και μιλαμε για ταινια.Οχι για ντοκιμαντερ.Η ταινια εχει σεναριο.Δε μπορω να καταλαβω γιατι μια ιστορικη ταινια πρεπει να εχει σεναριο στηριζομενο παντα στην ιστορικη βαση.
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#116 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 12:35

Παντου η ταινια πλην Ελλαδας εχει παρει θριαμβευτικα σχολια...Εδω περα ειμαστε μονο στο 70-30...Νταξ αμα ητανε καμια ταινια για παλαιστινιους vs ιρακινους ξερω γω θα τη λεγαμε ταινιαρα.

Η ταινια κατα τη γνωμη μου απλα τα σπαει.Εξαιρετικη.

Και μιλαμε για ταινια.Οχι για ντοκιμαντερ.Η ταινια εχει σεναριο.Δε μπορω να καταλαβω γιατι μια ιστορικη ταινια πρεπει να εχει σεναριο στηριζομενο παντα στην ιστορικη βαση.

Yeah. Right.

Συγνώμη, αλλά είσαι σίγουρος ότι έχει πάρει θριαμβευτικά σχόλια; Άσε την κάθε κουτσή Maρία που κάνει review στο imdb και δες τα σχόλια των κριτικών. Γιατί έχει γίνει απ'ότι φαίνεται της μόδας να κατηγορούμε τη χώρα μας ακόμα και για πράγματα που δε μας φταίει.

Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να βρούμε άλλη καραμέλα γιατί η καραμέλα του "ποιος περίμενε ιστορική ταινία; ποιος είπε ότι πρέπει να έχει ιστορική βάση; είναι βασισμένο σε comic!" απλά δεν στέκει από τη στιγμή που κανείς δεν κατηγορεί την ταινία για ιστορική ανακρίβεια αλλά για άλλα θέματα. Εκτός και αν πιστεύεις ότι δεν έχει κανένα ελάττωμα.

#117 zidane72003

zidane72003

Starting...

• Members
  • 20 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 17:23

Δυναμικοι ηθοποιοι
Τρομεροι διαλογοι
Μπολικο αιμα
Τρελες σκηνες δρασης
Απαραιτητο κομικο στοιχειο
Απιθανα τοπια
Σχεδιασμος και σεναριο πολυ κοντα στο κομικ

Δλδ...Τι αλλο να ζητησεις?

Μην κολας στο παντου.Στις περισσοτερες χωρες εχει ΟΝΤΩΣ παρει θριαμβευτικα σχολια...Καλα στο imdb ειναι λιγο κουλοι οι ανθρωποι που ψηφιζουνε οποτε δε με πολυαπασχολει η αποψη τους.Στο αρθρο που δινεις βλεπω2 10ρια,2 6ρια(8 μεσος ορος)1 7ρι(7,5)και ενα τυπα να λεει:looks great but thats it και να του δινει 2...Ε νταξ.Ωραια το ειπε.Εθεσε τρομερα επιχειρηματα(κακοι διαλογοι:|:|:|:|??????)

Τεσπα γουστα ειναι αυτα.Εμενα μου αρεσε τρελα.Σε εσενα οχι.
Μονο 2 πραγματα ειναι απεραντα:Το συμπαν και η ανθρωπινη βλακεια.Και δεν ειμαι καθολου σιγουρος για το 1ο

Τα τηλεφωνα τα αλεξιπτωτα και τα μυαλα δουλευουνε καλυτερα οταν ειναι ανοιχτα

George Afroudakis:1000 goal στην Α εθνικη...keep walking

#118 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 18:50

Δυναμικοι ηθοποιοι

Ασχολίαστο.

Τρομεροι διαλογοι

..................................Πούντοι;

Μπολικο αιμα

Με έπεισες.

Τρελες σκηνες δρασης

Σύμφωνοι, αν και προσωπικά μου φάνηκαν ψεύτικες (irrelevant)

Απαραιτητο κομικο στοιχειο

Cheesy αμερικάνικο χιούμορ.

Απιθανα τοπια

Ψεύτικα αλλά ωραία.

Σχεδιασμος και σεναριο πολυ κοντα στο κομικ

Το αν είναι καλό το comic φαντάζομαι δεν έχει καμία σημασία έτσι;

Δλδ...Τι αλλο να ζητησεις?
Μην κολας στο παντου.Στις περισσοτερες χωρες εχει ΟΝΤΩΣ παρει θριαμβευτικα σχολια...Καλα στο imdb ειναι λιγο κουλοι οι ανθρωποι που ψηφιζουνε οποτε δε με πολυαπασχολει η αποψη τους.Στο αρθρο που δινεις βλεπω2 10ρια,2 6ρια(8 μεσος ορος)1 7ρι(7,5)και ενα τυπα να λεει:looks great but thats it και να του δινει 2...Ε νταξ.Ωραια το ειπε.Εθεσε τρομερα επιχειρηματα(κακοι διαλογοι:|:|:|:|??????)

Εσύ διαβάζεις από κάτω προς τα πάνω μια σελίδα; Εγώ δε σου μιλούσα για τα σχόλια κάθε άκυρου user αλλά για τις κριτικές του τύπου.

Τεσπα γουστα ειναι αυτα.Εμενα μου αρεσε τρελα.Σε εσενα οχι.

Δε νομίζω να σε κατηγόρησα επειδή σου άρεσε η ταινία.

#119 _GaARa_

_GaARa_

stupidity isn't an excuse

• Retired Staff
  • 809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 19:07

Ειδα την προηγουμενη εβδομαδα την ταινια:bleh:
Μου άρεσε πάρα πολυ.Γενικά ηταν αρκετα πιστη στο κόμικ.
Η σκηνοθεσια και το όλο κλίμα της ταινιας ηταν πολυ καλά.
Περασε η ωρα ευχαριστα και τα 7 ευρω άξιζαν.

Σε ξενα fora-sites πάντως εχει πάρει πολυ καλες κριτικες.

EDIT:Οι ηθοποιοι ηταν όντως πολυ δυναμικοι.Με 1ο τον Λεωνιδα και 2ο τον Φαραμιρ.

we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...

#120 ssj4_goku

ssj4_goku

Anime Freak

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Απρίλιος 2007 - 19:47

Θεϊκή! Επική! Ανεπανάληπτη!(καλά οκ αυτό παίζει) Φανταστική! Εξαίσια! Θαυμάσια και πολλά πολλά ακόμη. Είναι από τις καλύτερες(αμερικάνικες σίγουρα) ταινίες που έχω δει όχι μόνο τελευταία αλλά ever.
Το κόμικ δεν το έχω δει, κριτικές δεν έχω ακούσει-διαβάσει και δεν με απασχολούν. Όπως επίσης δεν με απασχολεί αν είχε ανακρίβιες το σενάριο. Αυτο που μετράει για μένα είναι ότι την είδα(χωρίς να σκεύτομαι "για να δω...θα είναι καλή μεταφορά από το κόμικ" ή "για να δω αυτοί οι βλάκες οι αμερικάνοι έχουν σωστά τα γεγονότα?" και άλλα διάφορα) και πραγματικά όπως ανέφερε και ένας φίλος παραπάνω με καθήλωσε.(οκ πέραν των "ΠΑΡΤΕ ΤΑΑΑΑ!!!" ή "ΣΦΑΞΤΕ ΤΟΥΣ!!!" ή "ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ" και άλλων σχολίων παρόμοιας φύσεως)
Τέλεια!
Δημοσιευμένη  εικόνα