Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

Το δικο μου τεν γιρ τσαλεντζ για το ανιμε.γρ


  • Please log in to reply
67 replies to this topic

#46 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 30 January 2019 - 21:21

Gay κ δεξιός σημαίνει οτι έχεις ΠΟΛΛΑ λεφτά η είσαι ΠΟΛΥ ηλίθιος.


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#47 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 30 January 2019 - 22:04

Εδώ έγινε κατάθεση ψυχής από τα μέλη και το κάναμε δεύτερη μαύρη τρύπα!

 

You can go on!  :riiight:


rsrGbGx.gif

#48 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 31 January 2019 - 01:17

Gay κ δεξιός σημαίνει οτι έχεις ΠΟΛΛΑ λεφτά η είσαι ΠΟΛΥ ηλίθιος.


Mπορεις να υποστηριζεις gay δικαιωματα αλλα να εισαι και κατα των μεταναστων και Μουσουλμανων και να σε σκοτωνει ακτιβιστης υπερ των δικαιωματων των ζωων.

220px-Pim_Fortuyn_-_May_4.jpg

#49 Phantom11

Phantom11

    Starting...

  • Members
  • 34 posts

Posted 31 January 2019 - 15:50

Πρωταπριλιά του 2009 έκανα το κλικ στην εγγραφή εγώ (χαχαχα τώρα το είδα) αν και θυμάμαι παρακολουθούσα και προτού την κάνω. Όλα ξεκίνησαν όταν έψαχνα να δω τι απέγινε ένα anime που το έδειχνε το αλτερ σαββατοκύριακο πρωί πρωί, το "Ντρέικ'' άλλα  ήταν το one piece. Αφού το ανακάλυψα, είδα όλα τα επεισόδια που είχαν βγει μέχρι τότε (280κάτι) σε σύντομο χρονικό διάστημα φυσικά και μη ξέροντας κανέναν να το βλέπει, βρήκα το anime.gr που τα λέγατε όλα αναλυτικότατα! Από τότε πολλά έχουν αλλάξει άλλα κάθε Κυριακή πρωί μετά το επεισόδιο στο one piece ρίχνω και μια ματιά στο anime.gr  :riiight:


78d16a76ba6341e98da931fc2db47242.jpg


#50 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 31 January 2019 - 16:28

Xa το αντίστοιχο thread είναι κι αυτό 10 1/2 χρονών!

10 year challenge inseption mode!

 

ο.0;


rsrGbGx.gif

#51 SpeedFreak

SpeedFreak

    bored of harem

  • Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 31 January 2019 - 16:48

Τη στιγμή που ακούω άρια του Μότσαρτ και γράφω σουηδικά, διαβάζω ταυτόχρονα και Acid Black Berry που ανοίγει την ψυχούλα του και μοιράζεται κομμάτια του μαζί μας και μιλάμε κοντεύει να χυθεί ένα υπερπάχουλο δάκρυ στην φουσκωμένη μου παριά... 

Συγκινήθηκα πάλι η ηλίθια..... άντε μετά να συγκεντρωθώ

 

εγώ δε θυμάμαι πόσα χρόνια συγκεντρώνω εδώ μέσα, αλλά νιώθω υπερήφανη


Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ


#52 pasxaleas

pasxaleas

    Smell the bunny

  • Members
  • 860 posts

Posted 31 January 2019 - 19:21

Και εγώ πλάκα πλάκα το 2009 γράφτηκα αλλά έγινα active 2-3 χρόνια αργότερα γτ δεν είχα συνηθίσει το στυλ των φόρουμ και κυρίως ένιωθα πολύ υπό γτ μόλις είχα μπει στον κόσμο των άνιμε και μάνγκα και με το που μπήκα εδώ μέσα λέγανε όλοι για fansubs/translations/torrents/συγκέκριμένους σκηνοθέτες/mangaka/studios κτλπ και κώλωσα και έτσι λούρκαρα μέχρι να πάρω λίγο τα πάνω μου αλλά μέχρι τότε είχε αρχίσει να παίρνει τα κάτω της η συζήτηση. Δέκα χρόνια μετά πάντως εγώ είμαι αυτός που πετάει ονόματα για να ψαρώσει και γενικά ασχολούμαι πιο ελιτίστικα τρομάρα μου αλλά όχι σίγουρα με τη μανία που είχα όταν μπήκα στο κουρμπέτι γενικά πάντως δεν τη μετάνιωσα αυτή την ασχολία και χάρηκα που είδα πέρυσι πλέον κάποια από τα άτομα που διάβαζα εδώ μέσα χρόνια.


                                                                                                                                                09pntFA.png?1


#53 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 31 January 2019 - 20:29

Άλλο ένα άξιο τέκνο. Η ψαγμενιά είναι brand του forum. :)
rsrGbGx.gif

#54 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 31 January 2019 - 21:33

10 χρόνια για κάποιο λόγο δεν κλείνω, δεν ξέρω γιατί μπήκα 2010 και όχι 2009. Το stalkαρα και νωρίτερα το φόρουμ, αν θυμάμαι καλά.

 

Κοιτώντας τα παλιά μου posts σχεδόν δέκα χρόνια πριν πλέον δεν ανησυχώ ποιο studio θα πάρει ποιο anime, ποιο fansub θα μεταφράσει ποιο anime και δεν χρησιμοποιώ πλέον παντού - μα παντού - "XD" και emoticons... Καμία τελεία ή κόμμα, μόνο emoji με γλωσσίτσες. Τρομακτικό.

 

Γενικά ήταν στα πάνω του το φόρουμ εκείνη την εποχή, ποικιλία στα threads, αρκετά άτομα για να ανταλλάξεις απόψεις. Με κάποια άτομα υπάρχει ακόμη επαφή, με άλλα όχι. Πάντως έφαγα την εφηβεία μου στο anime.gr, όλα τα ψυχολογικά του 15χρονου εδώ μέσα.


Edited by Kamen Tantei Zura, 31 January 2019 - 21:33.


#55 matassos

matassos

    Anime Professional

  • Members
  • 623 posts
  • LocationThessaloniki-Ksanthi

Posted 31 January 2019 - 23:27

Hello, να πω και γω τη δικιά μου ιστορία μιας και μαζεύτηκαν πολλές αναμνήσεις :P

Μέλος από το 2008, τα χρόνια του λυκείου περάστηκαν με το ανιμε.γρ ανοιχτό κυριολεκτικά κάθε μέρα. Οι παλιοί τότε θεωρούνταν αυτοί που ήταν 2-3 χρόνια στο φόρουμ και είχαν προλάβει τις ανταλλαγές ντιβιντι.

Η αλήθεια είναι πως απορούσα πάντα πως μας άντεχαν εμάς τα "μικρά" ενώ η φάση ήταν πιο πολύ από φοιτητές για φοιτητές. Βέβαια τα περισσότερα μικρά μάλλον δεν καθόντουσαν και πολύ στο φόρουμ αλλά προτιμούσαν άλλα σαιτ.

Το φόρουμ οδήγησε σε πάρτι, γνωριμίες, παρέες, κάποιες στενές φιλίες. Εκτός όμως από πραγματικές γνωριμίες υπάρχουν οι χρήστες που έχεις μάθει ποιοι είναι στο φόρουμ βλέποντας απλά την υπογραφή τους. 'Εχεις αποκωδικοποιήσει τον χαρακτήρα τους και ακόμη και αυτούς τους θεωρείς γνωστούς-φίλους που μπορείς να πεις 2 λόγια.

 

Χαρακτηριστικά θυμάμαι να διαβάζω το μια νύχτα στο παλέρμο με τις ώρες ξανά και ξανά, να γράφω σημειώσεις ποιος μπορεί να είναι τι και να σχεδιάζω το επόμενο ποστ. Να κρατάω φακέλους με τις πιο αστείες εικόνες που έχω πετύχει εδώ μέσα. Να βρίσκω ένα ενδιαφέρον άνιμε και για να δώ αν αξίζει να μπαίνω εδώ να διαβάσω σχόλια , κρίνοντας πάντα και ποιος τα γράφει και τι γούστα έχει!

 

Τα χρόνια πέρασαν, η μανία με τα ανιμε έφυγε. Η φοιτητική ζωή σιγά σιγά έδιωξε την όρεξη του να δω νέα άνιμε και τα τρεξίματα σε μια νέα πόλη με έκαναν σταδιακά να χάσω τις επαφές με το community. Κάπως έτσι σταμάτησα και να επισκέπτομαι το σαιτ, αν και παραμένει σε περίοπτη θέση στα bookmarks.

Μια στό τόσο βέβαια βρίσκω τον εαυτό μου να αναρωτιέται και να μπαίνει στο φόρουμ να διαβάσει καμιά σαχλαμάρα στο black hole και να δει ποιοι γράφουν ακόμη. Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πάρα πολύ που υπάρχει ακόμη και μπαίνουν νέα παιδιά.

 

Στην αρχή όταν διάβασα τον τίτλο περίμενα να βάζει ο καθένας ένα τραγικό ποστ που έκανε πριν 10 χρόνια. Από αυτό άλλο τίποτα!

 

edit τελευταιο ποστ 2015 λολ


Edited by matassos, 31 January 2019 - 23:30.


#56 Jiraiya

Jiraiya

    ビッグブレストジャンキー

  • Members
  • 2,573 posts

Posted 31 January 2019 - 23:54

Άντε να κάνω και εγώ μια εξομολόγηση να μου φύγει ένα βάρος που το έχω τόσα χρόνια. (αν και το χα πει στον Kenny νομίζω)

 

Επειδή όπως θα θυμάστε οι παλιοί υπήρχε όριο στο σε πόσες αλυσίδες μπορούσες να μπεις στο ADN, είχα κάνει και δεύτερο account (το οποίο απαγορευόταν) για να μπορώ πάρω μέρος σε περισσότερες αλυσίδες.

 

Μάλιστα είχα φροντίσει να βάλω θηλυκό όνομα και έδινα τη διεύθυνση/όνομα της γιαγιάς μου για να μη κινήσω υποψίες. Αποκορύφωμα ότι μετά έγινα moderator στο ADN, αλλά εντάξει εδώ έγινε ο Trump, POTUS οπότε υπάρχουν και χειρότερα :hehehe:

 

Επίσης άλλο fun fact, όταν έγινε πρόταση σε εμένα και τον Kenny να γίνουμε moderators, επειδή δε μπορούσαμε να αποφασίσουμε ποιος θα πάει ADN και ποιος στο The Community Bar, του πρότεινα και το ρίξαμε κορώνα ή γράμματα.

 

Ωραίες εποχές το 2007-2010, ακόμα τις νοσταλγώ με λαχτάρα που και που.

 

ΥΓ. Mono και λοιποί γνωστοί, όταν ξανακατέβω Ελλάδα θα ήθελα να κανονίσουμε κανά meeting αν είστε Αθήνα μιας και τα Χριστούγεννα που ήθελα να ρίξω την πρόταση δεν πρόλαβα τελικά.

 

 

 

 


Posted Image


#57 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 01 February 2019 - 01:15

^ Δεν βγήκαμε τυχαία δεύτεροι στη διαφθορά στην ΕΕ :hahaha: :hahaha: :hahaha:


xbJ3b2w.jpeg


#58 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 01 February 2019 - 19:50

giphy.gif

 

Oh-my-days! Εχει ψωμί εδώ!  :awww:


stasou%2520mygdala.jpg


#59 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 02 February 2019 - 14:14

Να ο pc_magas έκανε κάτι μέρες να ποστάρει κι ανησύχησα.
 
Ασόψετε το master thesis


#60 Namida

Namida

    Nihao

  • Members
  • 1,106 posts

Posted 03 February 2019 - 15:48

Μιας και μας έκανε summon ο ABC άντε να μπω και γω να μπω και γω μιας και έχω καιρό να ασχοληθώ με το φόρουμ

Namida

Member Since 04 Dec 2007

 

Δηλαδή από ότι φαίνεται είμαι μέσα γραμμένος πάνω από 10 χρόνια, 11 και κάτι και τον πρώτο καιρό ήμουν αρκετά ενεργός

Σιγά σιγά έχασα μάλλον το ενδιαφέρον μου, ίσως επειδή έπαψα να βλέπω τόσα πολλά άνιμε (άνιμε βλέπω ακόμα, αλλά με πολύ αργούς ρυθμούς) και ίσως επειδή προτιμούσα να βλέπω τον κόσμο από κοντά, πράγμα που το φόρουμ δεν προωθούσε καθόλου.

Χαίρομαι που κάποιοι από τους τωρινούς μόντς είναι μαζί (κονγράτς γκάιζ) αλλά λυπάμαι που βλέπω ότι κάποιες τακτικές που έδιωξαν κόσμο από το φόρουμ παραμένουν (αφιερώσαμε μια σελιδά από τις 4 του παρώντως θρέντ σε πολιτική συζήτηση)

Το έχω ξαναπεί, είμαι ευγνώμων στο anime.gr γιατί μου επέτρεψε να προοθήσω όλες τις εκδηλώσεις με τους akai panda, και κατά καιρούς έκανα προσπάθειες να μιλήσω με κάποιους μοντς για το τι πιστεύω ότι δεν γίνεται σωστά και φεύγει ο κόσμος (δεν αναφέρω ονόματα, ξέρουν ποιοι είναι, κάποιοι είδα μπαίνουν ακόμα, κάποιοι μάλλον όχι) ωστόσο η απάντηση που έλαβα σε όλες τις περιπτώσεις είναι ότι το φόρουμ πάει μια χαρά και δεν έχει προβλήματα

Ναι ξέρω ότι δεν είναι θρεντ για να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, είναι πιο πολύ για να αναπολύσουμε το παρελθόν, τις φιλίες που κάναμε και τον καιρό που περάσαμε καλά

Και γω έκανα κάποιους φίλους από δω, ακόμα βρισκόμαστε μια στο τόσο, είτε για ματζονγκ είτε για καφέ ή φαγητό, ωστόσο πλέον μας συνδέουν και άλλα, εκτός από την αγάπη για τα άνιμε.

Αυτά, να περνάτε καλά και να μην πέρνετε πολύ στα σοβαρά τη ζωή