Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

Το δικο μου τεν γιρ τσαλεντζ για το ανιμε.γρ


  • Please log in to reply
67 replies to this topic

#16 didimakia

didimakia

    Mockingbird

  • Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 27 January 2019 - 21:50

2008 ξεκινησα το πρωτο μου Anime, το One Piece! Βλεπωντας αρχικα τα επεισοδεια με ελληνικους υποτιτλους απ την δουλεια που κανανε τα παιδια στο Onepiece.gr, μπηκα να τους ευχαριστησω και εμεινα για τα καλα στην κοινωτητα! Απο εκει γνωρισα και το anime.gr ενα χρονο μετα το 2009. Ημουν ακομα 17 χρονων τοτε, πλεον κοντευω τα πρωτα "...άντα".

 

Τα τελευταια χρονια δεν βλεπω anime, διαβαζω μονο 2-3 on going manga που εχω , δεν ασχολουμαι πλεον σοβαρα! Παραυτα εξακολουθω να μπαινω στο forum και να παρακολουθω συγκεκρημενα νηματα. Αισθανομαι φιλικά εδω παρολο που ποτε μου δεν συναντησα κανεναν σας!

 

Να περνάτε καλα και ραντεβου σε 10 χρονια ξανα! :')



2bbd14fc.jpg


#17 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 January 2019 - 22:17

Έλα μην μου πέφτετε, νταξ ρόδα είναι και γυρίζει!

 

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ναι όλοι μου lurkαρατε, κάθε μέρα σας μετράω έναν έναν, μην μου φύγει κανείς από το μαντρί!

Να ο pc_magas έκανε κάτι μέρες να ποστάρει κι ανησύχησα.

Τώρα έχει εξαφανιστεί ο Gunsmasha, ΠΑΡΑΤΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, πιφ real life δεν έχει σημασία!

Angel.tze άσε την Kai, μην την ακούς είναι παλιοχαρακτήρας και γενικά ύποπτο στοιχείο!

 

Τέσπα μελαγχολώντας, από την όλη φάση, παραδόξως μου λείπουν τα trades και το λιώσιμο στα xdcc bots.

Ok πείτε με βλαμμένο για το 2ο αλλά ένιωθα σαν να σκάβω σε κάποιο πηγάδι να βρω λίρες.

Λιώσιμο στα bots τον ila να κατεβάσω όλες τις ταινίες του Lupin, που τελικά δεν είδα ποτέ, αποφεύγοντας τα ban σαν άλλο ναρκοπέδιο (αν ζητούσες βοήθεια έτρωγες kick ban!; κάτι τέτοιο).

Λιώσιμο σε dcc servers στους animeskyscraper να κατεβάσω καμμένα ova.

Με κρατούσαν σε εγρήγορση, θυμόμουν όλη τη λίστα μου και την εφεδρική με αυτά που ήθελα να δω! Τώρα καπούτ.

Τα trades πιο πολύ γιατί γνώριζα άλλο κόσμο που βλέπει τις ίδιες αηδίες. Ακόμα έχω ένα μπαούλο με όλα τα dvd μου, που έπρεπε να είναι Tayo Yuden για κάτσει καλά το γράψιμο.

Επικά καμένα meetings, επικές καμένες προβολές στην Ίριδα, αγκαλιά με το μπουφαν και μετά σουβλάκι στο Κάβουρα για το δηλητήριο της βραδιάς.

Όλα ωραία ήταν αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να αναπολώ, ας πούμε το βρίσκω μη παραγωγικό!

Παραδόξως η μπαρούφα που κότσαρε ο dante σε κάθε ανακοίνωση ή kewl post με βρίσκει σύμφωνο, εμπρός για νέες ήττες για νέες συντριβές.

 

Περιμένω απάντηση από τον βροντόσαυρο τον internetz, mormengil.

 

ps: Κάποτε μου άρεσε υπερβολικά το anime του Elfen Lied, μετά μεγάλωσα αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ έχω το boxset του Saikano!

ps2: Δεν καταλαβαίνω τι έχετε με τα emoticons, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει τα χρησιμοποιώ συνέχεια τόσο πολύ μου αρέσουν!

:ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:  :ballumad:


rsrGbGx.gif

#18 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 27 January 2019 - 22:56

Βαι βαι βαι. Τι λέτε τώρα. 10 γίαρ τσάλλεντζ λέει, εγώ πρίν 10 χρόνια ήταν που άρχισα να αραιώνω.. :P Αν και ακόμα ενθυμούμαι το μπιτς πάρτυ το 09. με υπερκαμμένες συζητήσεις με Λαμπροκράτη, και κόντρα με Iri και Glast για το ποιός είναι πιο άσπρος :P (Σπάνια χάνω τέτοιες κόντρες :P)

Αλλά τα χρυσά χρόνια ήταν ακόμα πιο πρίν, με φάσεις anime yakuza και εκπομπές με γκέστ σταρ το δάντη, όπου εγώ και αυτός κατεβάσαμε σε 50 λεπτά ένα μπουκάλι σχεδόν Ursus live on air (ο Hazu-sama ήταν straight edge, σταγόνα δεν ακούμπησε :P) Ακόμα κάθε φορά που ακούω το Tank απο Bebop μου έρχονται δάκρυα συγκίνησης. Τότε κάναμε μήτινγκς κάθε μήνα σχεδόν.  Και οι προβολές στο Nosotros, ωραίες εποχές.

Όσο για τα Tayo, τι μου θύμισες τώρα.. Πολλές εργατοώρες πάνω στο νέρωνα... Ακόμα έχω μια κορίνα άδεια dvd Tayo, άπειρες κορίνες και θήκες με καμμένα dvd anime τα οποία είναι άχρηστα τώρα, ποιός χρησιμοποιεί optical μέσα πλέον, δεν έχω βάλει καν dvd στο πισι. Μόνο digital ;p

Επίσης θυμάμαι που τα χώναμε στους Shinsen για την ποιότητα τους και τους βρίζαμε, λολ. Πλέον πολύ λίγα από τα fansub groups κ rippers είναι ακόμα active, ευτυχώς το scene είναι ζωντανόττατο ακόμα. Κ μια που αναφέραμε το xdcc, ποτέ δε το γούσταρα, πάντα ήμουν φαν των batch torrents. Ομως έιχα λειώσει στα botάκια ψάχνοντας συγκεκριμένα releases, ειδικά του niizk!

Τώρα τα πράματα είναι λίγο πιο streamlined, αλλά αλίμονο σου αν είσαι περίεργος και θες συγκεκριμένο release σε κάποιο τίτλο, έχει εξαφανιστεί πάρα πολύ πράμα από προσώπου ίντερνετς.

Αλλά στην τελική αυτό που μου λείπει περισσότερο είναι η παρέα και η συχνότητα που βρισκόμασταν. Κάτι το οποίο μπορούμε να διορθώσουμε. Εμπρός λοιπόν στον έτσι που χάραξε ο τέτοιος και μην ξεχνάτε τα μπρατσάκια.

PS: Έχω το αυθεντικό ντιβιδί του live action adaptation του koroshiya ichi από τον αγαπημένο ψυχανώμαλο Takashi Miike. Κερδίζω το contest η χάνω δεν είμαι σίγουρος :P

ΠΣ2: Κάπου έχω φωτογραφικό υλικό από κάποιο κόσπλεη πάρτυ με cosplay απο Elfen Lied, hah


Edited by MoRmEnGiL, 27 January 2019 - 23:03.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#19 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 27 January 2019 - 23:32

Η αισιοδοξία του Angel.tze που βλέπει ότι σε 5 χρόνια θα είναι ακόμα ενεργός και θα έχει και νέα άτομα για να θεωρείται "παλιός" σχεδόν με συγκίνησε.

Ποτέ δεν ξέρεις ;)

ΥΠΟΓΡΑΜΜΊΖΩ ΤΟ "(με το καλό)"

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#20 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 27 January 2019 - 23:43

Ρε εδώ το avatar μου έχει κλείσει 12 χρόνια ίδιο, για την υπογραφή μου δεν είμαι σίγουρος, πρέπει να είχα μια άλλη με τους μονόκερους από το Honey and Clover.

Οριακά είναι τρομακτικό, όταν έβαλα το avatar o Angel.tze ήταν 5 ή 6 χρόνων.

 

:wth2:

 

Τα αρνητικά μου συναισθήματα με αναγκάζουν να σκεφτώ πως πρέπει να banαρουμε τον Angel.tze!  :hehehe:

Η νιότη του με ενοχλεί!   :zombie:  :roar:  :hahaha:


rsrGbGx.gif

#21 aeron

aeron

    Anime Fan

  • Members
  • 212 posts

Posted 28 January 2019 - 01:26

10 γιαρ τσαλεντζ ε ? Η αληθεια ειναι οτι ενω μετραω 12 χρονια στο animeplanet και 11 εδω ,θα ηθελα να ημουν πιο ενεργη και να ειχα ερθει και γω σε εκεινα τα θρυλικα meetings που λετε αλλα ημουν μικρη και δυστυχως δεν με αφηναν και now the magic is gone... :nanteee:

Το meeting που καναμε το καλοκαιρι ηταν το πρωτο μου και ελπιζω οχι το τελευταιο μου αλλα χαρηκα πολυ που ταιριαξα τα προσωπα με τα nicknames που τα βλεπω μονο σαν αβαταρ και υπογραφες τοσα χρονια στα forum..

 

 

Το πρωτο μου ανιμε ηταν τα 200 επεισοδια sailor moon και μπορει τα γουστα μου να μην εχουν αλλαξει και πολυ αυτα τα χρονια αλλα πλεον παρατηρω περισσοτερες λεπτομερειες και εχω και ας πουμε περισσοτερες απαιτησεις απο τις νεες σειρες..Επισης μεγαλωνοντας μπορω και να συζητησω καλυτερα γ αυτα που μου αρεσουν ακριβως επειδη "προσεχω" πιο πολυ αυτα που βλεπω.. 

 

 

Η αισιοδοξία του Angel.tze που βλέπει ότι σε 5 χρόνια θα είναι ακόμα ενεργός και θα έχει και νέα άτομα για να θεωρείται "παλιός" σχεδόν με συγκίνησε.

 

Μα να σου πω και μενα κατι μ εκανε αυτη η τοση αισιοδοξια :P Μακαρι βεβαια να μπει κοσμος και να αναστηθει η χρηση των φορουμ..

 

Αντε να ξανακανουμε μιτινγκ για να κραταμε ζωντανες οσες παραδοσεις μπορουμε!! (να μη ζηλευω κ γω που εχασα τοσα πολλα λογω ηλικιας) 


tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

 

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...


#22 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 28 January 2019 - 01:37

Ρε τι γεροντιστικα πραμματα αρχισατε παλυ, για το καπι θα μας πανε. Μου λετε για τσαλεντζ ολοι εντομεταξυ που εδω κοντευω εγω να κλεισω 10ετια στο φορουμ που ημουν στους νεοτερους κάποτε. Μπηκα νιος και γερασα που λενε κιη παροιμια. Ουσχ!

Π.Σ. μεετινγκ πρεπει να ξαναγινει, αλλα ναι μααι κιεγω κατω στν πρωτεύουσα.
フカフカ

#23 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

    Casval Rem Deikun

  • Members
  • 595 posts

Posted 28 January 2019 - 04:02

The magic is never gone ρε, μόνο τα νιάτα μας :P GhostPrince ε γέροντες είμαστε γεροντίστικα λέμε. Κοίτα κ εσύ πότε είναι η επόμενη εκδρομή του καπή προς αθήνα να κανονίσουμε κανα μητινγκ.


My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear


#24 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 937 posts

Posted 28 January 2019 - 06:19

Ναι να γινει μητινγκ :)

 

Μπορει να λεμε γερασα για πλακα αλλα εγω κατα βαθος αισθανομαι 25 χρονων.

(και επισης υψος 1,85, τι καταβαθος πατο επιασα!)

 

Δεν ειναι θεμα "παλιες καλες εποχες" αλλα πλεον ειναι τοσο διαφορετικα.

 

Τα κοσπλεϊ καποτε γινονταν με καθε αφορμη και κυριως ο καθενας εφτιαχνε το δικο του.

Μπορει να μην ηταν και τελεια ειχαν ομως χαρακτηρα.

Τωρα γινονται γαματα κοσπλεϊ αν και συνηθως αγορασμενα αλλα τα εμφανιζουν μονο στα μεγαλα

event οπως το comicdom και athenscon (α, και στο ινσταγκραμ)

Οι ομαδες που εκαναν πιο αυθορμητα και underground anime related events καθως ηταν υποκουλτουρα

(yack, subcultute!) εχουν χαθει, ενω πλεον οσες υπαρχουν εχουν αποκτησει πιο "επαγγελματικο" χαρακτηρα.

 

Το προσωποβιβλιον εφαγε τα φορουμ αλλα επειδη εζησα το ανιμε.γρ σε μια καλη εποχη παρακολουθω

κι αλλο φορουμ γιατι μπορεις να γραψεις πραγματα που μενουν (αυτη η σποϊλεροφοβια να μην υπηρχε,

ψαχνεις να διαβασεις καποιο τοπικ και βλεπεις ολοκληρες σελιδες με σποϊλερ ταγκ), σημερα ομως οι

περισσοτεροι εχουν μαθει στο να γραφουν κατι που σε μια μερα χανεται στον χωροχρονο.


i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#25 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 January 2019 - 12:16

Δεν χαίρεσαι που στα forums υπάρχει spoiler tag. Εδώ άκουγα μια εκπομπή και λέγανε ότι βάζουν spoiler tags σε posts στο facebook και εννοούσαν ότι γράφουν spoiler, ρίχνουν 10 γραμμές με μία κουκκίδα στην καθεμία για να χαθεί αυτό που έχουν γράψει από το preview και να πρέπει να πατήσεις more για να ανοίξει.

 

ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ.

 

Νταξ νομίζω τα cosplay του Six Winged Angel έχουν μείνει στην ιστορία, πιο diy πεθαίνεις και με λίγο διάθεση χιουμοριστική.

 

Γενικά ναι έχεις δίκιο, αυτό το feeling της υποκουλτούρας έχει φύγει, ήταν αναμενόμενο, όσο κερδίζει κάτι πάτημα τόσο χάνει το obscure του πράγματος.

Τέσπα ας μιλήσει και κανένας άλλος από τη γερουσία. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ!


rsrGbGx.gif

#26 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 28 January 2019 - 13:21

Μάλλον εξαφανίστηκε πάλι γιατί είναι εποχή πάπιας ...
Εγώ πάντως δέκα χρόνια πριν είχα κατάθλιψη δαγκωτο. Δέκα χρόνια μετά έχω κατάθλιψη δαγκωτο αλλά ασορτι με δισκοπάθεια.
Αυτή η ντίσκο με τα κινέζικα μικιμαο καταστρέφει κόσμο ντεεεε.

#27 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 January 2019 - 14:21

Έλα φιλενάδα να τα πούμε, εμένα μου βρήκανε στένωση, να μαζευτούμε τα ΚΑΠΗ για εξετάσεις!  :bath:


rsrGbGx.gif

#28 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 28 January 2019 - 14:27

Αυτά παθαίνεις όταν κατεβάζεις μπεργκεραδικα ολόκληρα τι νόμιζες. Επόμενο μίτινγκ στον ερυθρό Σταυρό οκ.

#29 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 28 January 2019 - 15:06

Ελα ναι τα λέμε εκεί, είναι και κοντά μου! 


rsrGbGx.gif

#30 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 28 January 2019 - 18:49

Δεν πειράζει, δεν μετράνε τα γατιά του φόρουμ, δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κι αλλού

 

Για να κάνω ten year challenge με άνιμε θέλω ακόμη ενάμιση χρόνο, με το φόρουμ δυόμιση και με το μισό κότσι που μου χρωστάει ο Οσάμα... fuck, έχασα το μέτρημα

 

Πρώτα τα emoticons και έπειτα το μισό κότσι.

 

Η τιμή μου μού επιβάλλει να κάνω sudoku ώστε να γλιτώσει η οικογενειά μου από την ντροπή.