Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * * 3 votes

Το δικο μου τεν γιρ τσαλεντζ για το ανιμε.γρ


  • Please log in to reply
67 replies to this topic

#31 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 937 posts

Posted 28 January 2019 - 19:23

 sudoku ώστε να γλιτώσει η οικογενειά μου από την ντροπή.

 

Ενταξει ρε φιλε φανταζομαι τους Σαμουραϊ να κανουν sudoku για να γλιτωσουν.

Γαματα  :mafia:


i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#32 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 28 January 2019 - 21:01

Οι πράξεις μου σπίλωσαν το καλό όνομα του Μπιν Λάντεν κλαν. Σύντομα όλα τα οτακουλανς της χώρας θα ξέρουν για την ντροπή του Οσάμα.

 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑ EMOTICONS ABC, EMOTICONS. (και χρωστάω και ένα κότσι)

 

ΤΟ SUDOKU ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ.



#33 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 29 January 2019 - 15:59

Κρίνοντας από το παρακάτω (η μνήμη μου δύσκολα πάει 10 χρόνια πίσω πλέον, για απολύτως αντικειμενικούς λόγους),

 

Πάρτα μωρή άρρωστη!...XD

 

,το συμπέρασμα στο οποίο φτάνω είναι πως :.

 

1. Δέκα χρόνια πριν έβγαλα ένα δόντι. Ευτυχώς, ο αντικαταστάτης ζει ακόμα.

2. Something something Anime DDL & Anime.gr IRC

3. Παναγίαμ, το photobucket δούλευα τότε.

4. Τα χρόνια περνάνε γρήγορα.

 

Μιλώντας, για elfen lied, παραδόξως θυμάμαι την αρχή αυτού του thread το 2006. Τώρα δεν φαίνεται αλλά είχα μια εικόνα της Lucy να κρατά το κούτελο της λέγοντας "σταματήστε να γράφετε greeklish γαμώ το κέρατο" ή κάτι αντίστοιχο. Επίσης, θυμάμαι αμυδρά να κάνω moderation στο thread Elfen Lied όπου τρόλαρε ο roriconfan τότενες. Τελικά ο εγκέφαλος συνήθως κρατάει τα πιο ηλίθια πράγματα στο ρελαντί μερικές φορές.

 

Τι κάνετε ωρέ;!


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#34 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 29 January 2019 - 16:57

ΚΑΤΑΡΧΑΣ ναι όλοι μου lurkαρατε, κάθε μέρα σας μετράω έναν έναν, μην μου φύγει κανείς από το μαντρί!

Να ο pc_magas έκανε κάτι μέρες να ποστάρει κι ανησύχησα.

Τώρα έχει εξαφανιστεί ο Gunsmasha, ΠΑΡΑΤΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, πιφ real life δεν έχει σημασία!

Angel.tze άσε την Kai, μην την ακούς είναι παλιοχαρακτήρας και γενικά ύποπτο στοιχείο!

 

 

Ρε φίλε δεν ξέρεις πόσο εργατιά είναι η ιατρική. Να κάθεσαι τέσσερις ολόκληρες ώρες για να γράψεις φάρμακα σε τέσσερις ολόκληρους ηλικιωμένους με κερασμένους καφέδες και καλούδια. Και αν πατήσω λάθος κουμπί?

 

Εντωμεταξύ ήρθα το 2012, οπότε απέχω αρκετά από το challenge, αλλά είναι κάπως να θεωρώ στο μυαλό μου πως είμαι νέο μέλος, γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί καινούργιοι που να βάζω από κάτω και να έμειναν, όμως όταν βλέπω τις απόψεις των άλλων, συνειδητοποιώ πως παραείμαι παλιός για αυτό που πιστεύω. Γενικά με θεωρώ γκαντέμη γιατί έπεσα ακριβώς στο μεταίχμιο, όπου έμπαιναν πολλοί και σε δύο χρονάκια ξεκίνησε η σταδιακή πτώση, οπότε δεν έδωσα όσα ξέρω πως θα μπορούσα αν υπήρχε το ερέθισμα. Συν προφανώς η ζωή και ο χαρακτήρας μου που αφήνει τα άνιμε σχετικά στο περιθώριο συγκριτικά με άλλους.

 

Πάντως, ευχαριστώ για τον χρόνο όλων που έκατσαν να διαβάσουν μικρά και (πολύ) μεγάλα κείμενα μου και εύχομαι να συνεχίσουμε την παραγωγική επαφή μας για χρόνια ακόμα.


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#35 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 29 January 2019 - 22:04

Ρε το photobucket/imageshack κρεμάσανε κόσμος.

Χαιρετίζω το αρχαίο πνεύμα του κακού, θα ρθεις ρε τομάρι σε καμιά συγκέντρωση, να σου πρήξω τα συκώτια!

Το νέο μου αβαταρ!

 

hqdefault.jpg

 

Ρε gunsmasha, που συνταγογραφείς στο καφενείο, ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ;!

Νταξ όσο μπορούμε βλέπουμε, ε εκτός από τον ghostprince και την kai που είναι στα netflix/crunchyroll και βλέπουν σε split screen.


rsrGbGx.gif

#36 Phantom Duck

Phantom Duck

    Platyrhynchos Kineticus

  • Retired Staff
  • 5,461 posts

Posted 29 January 2019 - 22:48

[...] Τέσπα ας μιλήσει και κανένας άλλος από τη γερουσία. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΙ!

 

Εδώ είμαι ωρέ, τώρα που επέστρεψα δεν την ξανακοπανάω, απλά βγήκε το Kingdom Hearts III και πρέπει να το βολέψω στο πρόγραμμα ανάμεσα σε μερικές άλλες προαιρετικές λειτουργίες (φαΐ, ύπνος κλπ). Το οποίο Kingdom Heats III το περιμένω 13 χρόνια, από το 2006, την ίδια χρονιά που γράφτηκα στο φόρουμ, nooooo :nooooo:. Τότε είχα PS2 και τώρα PS4. Οκ, να κι ένα καλό, μου φαίνεται με κονσόλες θα μετράω την ηλικία από εδώ και πέρα, επειδή τα χρόνια τσουλάνε πιο εύκολα. Θα γράψω κι εγώ το κατιτίς μου, μισό να διαβάσω το thread και επανέρχομαι δημήτριος. Συγκινήθηκα πάλι :nanteee:

 

Υ.Γ.

Το photobucket δεν ξηγήθηκε καλά. Τώρα μόνο imgur μέχρι την επόμενη δεκαετία.


E5VV38U.jpg


#37 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 January 2019 - 00:25

Η αισιοδοξία του Angel.tze που βλέπει ότι σε 5 χρόνια θα είναι ακόμα ενεργός και θα έχει και νέα άτομα για να θεωρείται "παλιός" σχεδόν με συγκίνησε.

 

Γέλασα δυνατά, Kai είσαι μέσα στο μυαλό μου

 

Ρε ρεμάλια, αφού ξέρετε ότι κλαίω εύκολα γιατί μου το κάνετε αυτό?

 

Μπήκα 25 Αυγούστου 2008, άρα έκλεισα δεκαετία το καλοκαίρι, ήθελα να γράψω κάτι αλλά λέω δε γ@μιέται, who cares anyway

 

Με κίνδυνο να εξαπολύσω απίστευτες ποσότητες τυρίλας και καλαμποκίλας, θέλω να πω ότι αυτό το φόρουμ άλλαξε τη ζωή μου και συγκεκριμένα μια προβολή του escaflown ~of all movies~ στο nosotros τέλη 2008. Δίπλα μου καθόντουσαν ο Hazuki, ο Fingolfin και η Tomodachi και 9 χρόνια μετά βρέθηκα παντρεμένη με έναν από τους τρεις

Spoiler:
  :hihi2:

 

Γνώρισα πολύ κόσμο, ακόμα έχω στην καρδιά μου πολλούς και ας έχουμε χαθεί λόγω απόστασης και γενικά λόγω της ζωής, χρησιμοποιούσα μανιωδώς emoticons και ακόμα τα αγαπώ, πλακωνόμουν κάθε μέρα για πολιτικά με τους συνήθεις υπόπτους και προκαλούσα απελπισία στον Dante και αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι δεν έχω κόσμο να πλακώνομαι πλέον αν και οι αντοχές μου για ιντερνετικές διαμάχες δεν είναι πια οι ίδιες... Λιώσιμο irc, κάψιμο εξεταστικής για να δω anime, άπειρες ώρες λιωσίματος και χασίματος εγκεφαλικών κυττάρων αλλά πραγματικά δεν θα άλλαζα τίποτα...

 

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν δεν τα βρίσκαμε τις περισσότερες μέρες, το anime.gr είχε, για μένα τουλάχιστον, μία αίσθηση κοινότητας που δεν τη συναντάς πια ~it was the best of times it was the worst of times~

 

Αν μπορούσα να κάνω κάτι για να ξαναδημιουργηθούν οι συνθήκες που οδήγησαν στο χτίσιμο αυτής της κοινότητας, θα το έκανα...

 

Δεν ξέρω αν εγώ και η Iristella τα καταφέραμε τελικά να τους κάνουμε όλους gay και αριστερούς αλλά ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ :burningbe3:


xbJ3b2w.jpeg


#38 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 January 2019 - 01:12

ε εκτός από τον ghostprince και την kai που είναι στα netflix/crunchyroll και βλέπουν σε split screen.

Χαχαχα, γελασα ασυνείδητα δυνατά XD ποσο εγώ αυτο το σχόλιο. Παντα με 3πλα ανοιγμενα παράθυρα οι σειρες. XD
Το ανιμε.γρ η αληθεια ειναι παντα το χω καπου ανοιχτό και κρυφοκοιταω οσο βλεπω τα καμενα μου, τελικα καποιες συνηθειες δεν κόβονται ακομα κιαν δεν γράφω όπως καποτε. Και τωρα που πες νετφλιχ, εκανα το λαθως της ζωης μου και ξεκινησα terrace house, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΩ XD
Ον εναδερ νιους, συνδιτοποιω πως υπαρχουν περιπτωσεις απτο ανιμε καπι κιεδω στα βορεια που αν και 4 χρονια εδω πανω ποτε δεν ετυχε να τους δω. Ουτε και οσο έμενα αθηνα εν τελη. κακανα μεετινγκ μπας βγουμε απτις σπυλιες μας.

Αναπολώντας τα παλιά , η τελευταια φορα που μαζευτικαμε πριν πεσουμε σε νεκρωση παιζει να ταν το 13 η το 14 σε καποιο κομιντομ αν δε με απατα η μνημη μ με τις χρονιες, κιη τελευταια φορα(η κα πρωτη κ τελευταια για καποιους) που ειδα ναμιντα, ματου σαν, ιριστελα, μαντ χατερ, σπονις κειτο, καμουι, φαντομ και αλλους αν και δυστυχως ποτε δεν κρατηθηκε επαφή...με κατι αποπειρες για ανιμε προβολες εκενο το διαστημα σεκεινο το μπαρακι που ειχαμε καταλειξει 3-4 μετριμενοι τοτε και παλυ μιζεριαζαμε για το φορουμ θυμαμαι xD. Τελικα δεν φτουρισε για να καθιερωθεί. Αα ρε ντασειν τι μας εκανες, μετα το κλεισιμο σου τιποτα της προκοπης ξανα xD
Γενικα κακα τα ψέματα, αποταν ειχα γραφτεί εδώ υπηρξε μια 3ετια με 4τια που κατελειγα να περναω πολυ περισσοτερο χρονο εδω μεσα παρα στην έξω ζωη και σιγουρα κιη περιοδος που βλεπα τα περισσοτερα ανιμε XD. It was really fun, κιοι τσακομοι κιοι διαφωνιες ακόμα. XD
フカフカ

#39 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 30 January 2019 - 10:13

 
Δεν ξέρω αν εγώ και η Iristella τα καταφέραμε τελικά να τους κάνουμε όλους gay και αριστερούς αλλά ο αγώνας δεν τελειώνει ποτέ :burningbe3:


Τι πειραζει να ειναι και δεξιοι;

#40 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 30 January 2019 - 16:55

Τι πειραζει να ειναι και δεξιοι;

 

Εμείς κατηγορηθήκαμε συγκεκριμένα ότι θέλουμε να τους κάνουμε όλους αριστερούς και gay, για αυτό το ανέφερα. Θέλω να δηλώσω ότι δεν κάνω διακρίσεις εναντίον δεξιών και straight αλλά αν θέλετε να γίνετε αριστεροί και gay και να ανεβάσετε το quota μας είστε καλοδεχούμενοι.


xbJ3b2w.jpeg


#41 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 937 posts

Posted 30 January 2019 - 17:05

Τελικα γεννιεσαι gay η γινεσαι?  :hmmm:


i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#42 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 January 2019 - 17:33

Γιατι οχι γκει και δεξιος δλδ.
Διακρισεις σε ολα....

Edited by GhostPrince, 30 January 2019 - 17:36.

フカフカ

#43 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 937 posts

Posted 30 January 2019 - 18:11

Γιατι οχι γκει και δεξιος δλδ.
Διακρισεις σε ολα....

 

Κατσε καλα μη στειλω τον Leonardo να σε διαγραψει :kakaka:


i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#44 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 30 January 2019 - 21:01

Όταν shipαρεις αριστερό με δεξιό
Spoiler:

ySss0UF.jpg


#45 Black Rock

Black Rock

    TO THE ICECAR!

  • GFX Staff
  • 724 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 30 January 2019 - 21:02

Γέλασα περισσότερο από όσο έπρεπε.