Έλα μην μου πέφτετε, νταξ ρόδα είναι και γυρίζει!
ΚΑΤΑΡΧΑΣ ναι όλοι μου lurkαρατε, κάθε μέρα σας μετράω έναν έναν, μην μου φύγει κανείς από το μαντρί!
Να ο pc_magas έκανε κάτι μέρες να ποστάρει κι ανησύχησα.
Τώρα έχει εξαφανιστεί ο Gunsmasha, ΠΑΡΑΤΑ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, πιφ real life δεν έχει σημασία!
Angel.tze άσε την Kai, μην την ακούς είναι παλιοχαρακτήρας και γενικά ύποπτο στοιχείο!
Τέσπα μελαγχολώντας, από την όλη φάση, παραδόξως μου λείπουν τα trades και το λιώσιμο στα xdcc bots.
Ok πείτε με βλαμμένο για το 2ο αλλά ένιωθα σαν να σκάβω σε κάποιο πηγάδι να βρω λίρες.
Λιώσιμο στα bots τον ila να κατεβάσω όλες τις ταινίες του Lupin, που τελικά δεν είδα ποτέ, αποφεύγοντας τα ban σαν άλλο ναρκοπέδιο (αν ζητούσες βοήθεια έτρωγες kick ban!; κάτι τέτοιο).
Λιώσιμο σε dcc servers στους animeskyscraper να κατεβάσω καμμένα ova.
Με κρατούσαν σε εγρήγορση, θυμόμουν όλη τη λίστα μου και την εφεδρική με αυτά που ήθελα να δω! Τώρα καπούτ.
Τα trades πιο πολύ γιατί γνώριζα άλλο κόσμο που βλέπει τις ίδιες αηδίες. Ακόμα έχω ένα μπαούλο με όλα τα dvd μου, που έπρεπε να είναι Tayo Yuden για κάτσει καλά το γράψιμο.
Επικά καμένα meetings, επικές καμένες προβολές στην Ίριδα, αγκαλιά με το μπουφαν και μετά σουβλάκι στο Κάβουρα για το δηλητήριο της βραδιάς.
Όλα ωραία ήταν αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να αναπολώ, ας πούμε το βρίσκω μη παραγωγικό!
Παραδόξως η μπαρούφα που κότσαρε ο dante σε κάθε ανακοίνωση ή kewl post με βρίσκει σύμφωνο, εμπρός για νέες ήττες για νέες συντριβές.
Περιμένω απάντηση από τον βροντόσαυρο τον internetz, mormengil.
ps: Κάποτε μου άρεσε υπερβολικά το anime του Elfen Lied, μετά μεγάλωσα αλλά τι να λέμε τώρα, εδώ έχω το boxset του Saikano!
ps2: Δεν καταλαβαίνω τι έχετε με τα emoticons, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει τα χρησιμοποιώ συνέχεια τόσο πολύ μου αρέσουν!