Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Hataraku Saibou

comedy biology

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 08 July 2018 - 17:46

Ένα anime που ανάλογα με την ηλικία μπορεί να θυμίσει Once Upon a Time...Life ή Osmosis Jones. Αν δεν είδατε κανένα από τα δύο, η υπόθεση αφορά το ανθρώπινο σώμα και τα κύτταρα που δουλεύουν αδιάκοπα μέσα του ενάντια σε απειλές.Φυσικά για να ξεφύγει από τη βαρεμάρα, κάνει τα κύτταρα ανθρωπόμορφα και τους εισβολείς σαν κακούς από φτηνό shonen.

 

56w97bn.jpg

Mamma Mia!

 

Το ίδιο το σώμα παρουσιάζεται σαν μια μεγαλούπολη όπου εργάζονται τα κύτταρα σαν άλλοι υπάλληλοι του πραγματικού κόσμου. Στο πρώτο επεισόδιο οι βασικοί χαρακτήρες είναι ένα ερυθρό(Hanazawa Kana) κι ένα λευκό(Maeno Tomoaki) αιμοσφαίρια, με το πρώτο να μοιάζει με Super Mario cosplayer και το δεύτερο σαν άτομο καλυμμένο από αλεύρι.

 

Η σειρά γίνεται και λίγο εκπαιδευτική με περιγραφές για τη λειτουργία των κυττάρων αλλά αυτό το στοιχείο εντάσσεται αρμονικά στην αφήγηση και το κάνει να θυμίζει shonen με υπερδυνάμεις όπου εξηγούνται οι ικανότητες των χαρακτήρων όταν παρουσιάζονται για πρώτη φορά.

 

U7hbPNv.jpg

 

 

Το κλίμα είναι μια μίξη κωμωδίας και δράσης, κάτι στο οποίο έχει γίνει πολύ καλό το David Production που ανέλαβε μια πιο χαλαρή παραγωγή καθώς περιμένει να ξεκινήσει δουλειά πάνω στην επόμενη σαιζόν του JoJo.

Το Cells At Work, όπως είναι η αγγλική απόδοση του τίτλου, προέρχεται από το manga της Shimizu Akane οπότε μπορείτε να δείτε καί spoilers για να βεβαιωθείτε ότι αξίζει ως επένδυση χρόνου η θέαση των δεκατριών επεισοδίων, σύμφωνα με το ann, ή αν θα ήταν προτιμότερη η ρίψη των δικών σας εικοσάλεπτων στα gachapon των isekai anime.

 

VKg6CDj.jpg



#2 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 09 July 2018 - 11:45

Το Once Upon A Time... Life τι λάτρευα σαν παιδί οπότε αυτό το περίμενα αν και είναι πολύ πιο σονενια παρότι προσπαθεί να έχει εκπαιδευτικο χαρακτήρα. Το πρώτο επεισόδιο μου άρεσε περισσότερο σαν μεταφορά από ότι στο manga γιατί στο δεύτερο είχα ένα θέμα με το paneling, μου φαινόταν λίγο μπουκωμενο και με είχε κουράσει κάπως. Βοήθησαν και οι φωνές. Δεν περίμενα τον Yoshino στον πνευμονιόκοκκο, ήταν τέλεια επιλογή του πηγαίνουν αυτοί οι ρόλοι.

ySss0UF.jpg


#3 1451

1451

    .

  • Members
  • 2,585 posts

Posted 13 September 2018 - 08:34

Η ζωή στη δυστοπία του ανθρώπινου σώματος συνεχίζεται αλλά το ενδιαφέρον μου για τη σειρά φθίνει. Νιώθω ότι δεν αξιοποίησαν επαρκώς τη φρεσκάδα της ιδέας για το πώς θα έμοιαζε το σώμα αν ήταν πόλη και αναλώθηκαν σε μια επανάληψη του ίδιου μοτίβου.

Πιάνω τον εαυτό μου να κοιτάζει πόσος χρόνος απομένει για το τέλος κάτι που δεν είναι καλό για επεισόδια που διαρκούν μόλις είκοσι λεπτά. Μένει ως μια καλή ιδέα με κακή αξιοποίηση, όχι απαραίτητα λόγω της προσαρμογής σε anime.

Οι χαρακτήρες αποκτούν υπόσταση μέσω των ιστοριών τους κι ας μην έχουν ονόματα και ζωή εκτός εργασίας αλλά οι αλληλεπιδράσεις τους παραμένουν πεισματικά αμετάβλητες ανεξαρτήτως συνθηκών και χρονολογίας.

Τουλάχιστον η σειρά προσφέρει μια ανεκτή εναλλακτική επιλογή για χρονοτριβή μέχρι να ξαναβγεί το JoJo φαντάζομαι.





Also tagged with one or more of these keywords: comedy, biology