Ηθελα να δω ολη την εβδομαδα για να εχω συνολικη εικονα και μετα να σχολιασω..
Αρχικα να πω οτι οι φετινοι παικτες δν φαινονται και πολλα υποσχομενοι και δν εχω ξεχωρισει κανεναν ακομα..
Η Σπυριδουλα ειναι κλασσικο παραδειγμα attention whore τυπισσας που αν δει καμερα στο δρομο θα περασει επιτηδες τυχαια απο μπροστα της για να σχολιασει τα παντα και τους παντες.. Επιμενει να χαϊδευεται και να νιαουριζει στο φακο παριστανοντας τη γλυκουλα και αθωα που παντρευεται το καλοκαιρι αλλα στο εστιατοριο χρειαζοταν σαλιαρα για να μιλησει στον Αποστολακη (απορω...).
Εκείνη φυσικά έχει κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να μας διευκρινίσει ότι δεν είναι φεμινίστρια, και ότι οι τρελές φεμινίστριες δυστυχώς μπορεί να βρουν πάτημα και να τον δολοφονήσουν, μιας και όταν θα κερδίσει το masterchef (γιατί φέτος θα νικήσει γυναίκα και αυτή θα είμαι εγώ) θέλει να τη συμπαθεί ο κόσμος στην μελλοντική καριέρα της ως πανελίστρια.
Εμενα με επεισε οτι δεν ειναι φεμινιστρια οταν ειχε πει οτι εχει πολλα ψευδωνυμα στο σπιτι και ενα απο αυτα ηταν το Δουλα. Ιδιαιτερα κολακευτικο θα ελεγα και την τιμα πολυ...
Οι 2 ξανθιες επισης μαλλον πηγαν για να βρουν αντρα μιας και φροντιζουν να υπενθυμιζουν συνεχεια σε ολους τους συμπαικτες τους ποσο τους αγαπανε και ποσο ομορφοι και γοητευτικοι ειναι καποιοι εξ αυτων..
Νταξ για τον Παντελη τι να πουμε ? Το παιδι ειναι λιγο αργο. Εχει δικο του χρονοδιαγραμμα το οποιο ομως δυστυχως δν συμβαδιζει με των υπολοιπων και γενικα δν τον βλεπω να εχει και πολυ μελλον στο παιχνιδι..
Τελος να πω οτι οι υπουλες νυφιτσες David και Μανωλης (ο διαδοχος του Γλωσσιδη που νομιζει οτι θα εντυπωσιασει επειδη ξερει τι ειναι το galangal και το λαδι τσιλι) απο μπροστα ειναι φιλαρακια και μοιραζονται την ευθυνη ενω απο πισω στις καμερες σφαζονται με το γαντι..Ο Μανωλης πιστευει οτι εσωσε τον αχρηστο Δαυιδ και την ομαδα με τις φοβερες του κραυγες απο τον εξωστη και απο την αλλη ο Δαυιδ ετρεμε τοσο πολυ στην ιδεα να αναλαβει ευθυνες που προσπαθησε να τις μοιρασει παντου και κυριως στον Μανωλη μπας και τη γλιτωσει..(με το δεν θελω την ασυλια χωρις να τους κοιτας καν στα ματια δεν πειθεις κανεναν..)
Για να δουμε τη συνεχεια.. Εγω αλλωστε για το ξεκατινιασμα το βλεπω και ευτυχως φετος ξεκινησε απο νωρις