Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Takane to Hana

manga shojo

  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 28 January 2018 - 15:14

160376l.jpg167974l.jpg
 
 
Υπόθεση
Όταν η Hana πήρε την θέση της μεγαλύτερης αδερφής της σε ένα omiai (δηλαδή συνοικέσιο), ποτέ της δεν περίμενε ότι ο μεγαλύτερος της κατά δέκα χρόνια Takane θα την πρόσβαλλε και θα την αποκαλούσε χρυσοθήρα! Εκείνη, έξαλλη, του πέταξε την περούκα που φορούσε και έφυγε. Τότε χωρίς εκείνη να το περιμένει, ο Takane ακριβώς την επόμενη μέρα της ζητάει να βγούνε ραντεβού. Θα μπορέσουν άραγε αυτοί οι δύο να βρουν την αγάπη;
 
Author: SHIWASU Yuki
Artist: SHIWASU Yuki
Year: 2015
Original Publisher: Hakusensha 
Serialized In: Hana to Yume 
Είδη: Comedy Romance School Life Shoujo 

 
13279bd2b7e79ad3cec19a42ec24be92be045965
 
 
Θέλετε να διαβάσετε ένα shoujo με αστείους χαρακτήρες για να περάσει ευχάριστα η ώρα σας; Θέλετε να έχει ωραίο σχέδιο και το κεντρικό ζευγάρι να έχει χημεία; Τότε πηγαίνετε γρήγορα να διαβάσετε το Takane to Hana.
 
CYA-2w1UsAEvEH9.jpg
 
 
Το έχετε διαβάσει; Δυστυχώς η ομάδα που το μεταφράζει πηγαίνει με πολύ αργούς ρυθμούς και έχουν μεταφραστεί τα 32 από τα 53 chapters που έχουν βγει για την ώρα. Σύντομα θα αρχίσει να κυκλοφορεί και στα αγγλικά από την VIZ Media.
 
ztUD4ql.jpg


TMWsBT7.png        


#2 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 28 January 2018 - 15:32

Να πω την αλήθεια πιο πολύ με ψήνει το δεύτερο εξώφυλλο παρά η υπόθεση. Πώς πάει η σχέση του ζευγαριού βασικά, έχει παρεξηγήσεις και δράμα ή είναι κυρίως κωμικό;

ySss0UF.jpg


#3 Super Sayan Girl

Super Sayan Girl

    Sesshomaru~sama

  • Members
  • 108 posts
  • LocationΑθήνα

Posted 28 January 2018 - 15:53

Η σχέση τους είναι κυρίως κωμική, δεν θέλουν να παραδεχθούν πως νιώθει ο ένας για τον άλλο. Τώρα στα τελευταία κεφάλαια μου φαίνεται πως θα αλλάξει αυτό και θα σοβαρέψει λίγο η κατάσταση. 


Edited by Super Sayan Girl, 28 January 2018 - 15:53.

TMWsBT7.png        




Also tagged with one or more of these keywords: manga, shojo