Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Violet Evergarden

Anime Kyoto Animation Light Novel Drama Steampunk Fantasy

  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#31 Hisahito85

Hisahito85

    Red Pineapple

  • Members
  • 63 posts

Posted 05 November 2018 - 00:16

Μόλις τελείωσα τη σειρά, δεν έχω δει ακόμα το special επεισόδιο των 35 λεπτών. Πολύ ωραία visuals, τρομερά χρώματα και φάτσες, αλλά - ΑΛΛΑ - πολύ ψυχοπλακωμα... οποιος θέλει να κλάψει να το δει ανεπιφυλακτα. Επίσης σε αντίθεση με τους υπολοιπους, δε κατάλαβα ότι αναφερόταν σε συγκεκριμένη εποχή πχ αρχές 20αιωνα..οι στρατιώτες φορούσαν κράνη, δε μπορεί να ήταν στις αρχές του 20αιωνα αυτο...δεν είδα τη Βιολέτ να τρώει επίσης...

pic.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: Anime, Kyoto Animation, Light Novel, Drama, Steampunk, Fantasy