Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Keppeki Danshi! Aoyama-kun | Cleanliness Boy! Aoyama-kun

studio Hibari summer 2017 comedy sports seinen

  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 21 June 2017 - 08:42

sFqdNkn.jpg


MyAnimeList // Anime News Network // aniDB




x2SGz96.png

 

Το "Cleaniness Boy! Aoyama-kun", η νέα σειρά που θα συντροφεύσει τα καλοκαίρια μας, μεταφέρει στη μικρή οθόνη την κωμική sports σειρά του Sakamoto Taku. Το debut manga στου συγγραφέα δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 2014 στις σελίδες του περιοδικού Weekly Yong Jump και σήμερα μετράει 9 τόμους. Η ανακοίνωση της μεταφοράς του σε anime πραγματοποιήθηκε μόλις τον περασμένο Ιανουάριο με τις πρώτες πληροφορίες να έρχονται στα τέλη του αμέσως επόμενου μήνα. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των επεισοδίων είναι άγνωστος.

 


BDbHEkh.jpg
 

 

 

 

Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τον Aoyama-kun (name unknown), τον ιδιοφυή μέσο της εθνική ομάδας νέων της Ιαπωνίας και άσσο της ομάδας του. Το στυλ του παιχνιδιού του είναι η καθαριότης αφού μέσα στο γήπεδο αρνείται να λερωθεί, να κάνει τάκλινκ, να χτυπήσει κεφαλιά και να ρίξει πλάγιο χωρίς να φορέσει γάντια. Παρότι ο Aoyama γνωρίζει επιτυχία εντός κι εκτός γηπέδου, αποκτώντας ένα αξιοζήλευτο fan club, η ιδιοτροπία του αυτή τον φέρνει σε σύγκρουση με τον συμπαίκτη του και πρώην #10 της ομάδας Kaoru Zaizen ο οποίος βλέποντας τα καμώματα του Aoyama και την εμμονή του με την καθαριότητα, ακόμη και την ώρα του αγώνα, αρνείται να αναγνωρίσει τον τρόπο παιχνιδιού του.

Η ομάδα συμπληρώνεται από μια ποικιλία εκκεντρικών χαρακτήρων και η αλληλεπίδραση μεταξύ τους προβλέπεται μάλλον διασκεδαστική, σύμφωνα πάντα με τα πρώτα δείγματα μέσω του Promo Video της σειράς, ενώ οι κωμικές καταστάσεις φαίνεται να εξελίσσονται τόσο εκτός όσο κι εντός γηπέδου.



XFynDr8.png

 

 

 

Τη μεταφορά της σειράς έχει αναλάβει το studio Hibari (Major, Sumomomo Momomo) σε μια παραγωγή της TMS Entertainment. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας θα έχουμε τον Kazuya Ichikawa ο οποίος ως τώρα έχει αναλάβει την ίδια θέση σε λιγότερο γνωστό στο ευρύ κοινό projects και κατά βάση ολιγόλεπτες παραγωγές. Στη σύνθεση και στα κείμενα της σειράς έχουμε ένα ελαφρώς πιο δυνατό όνομα με τον Midori Godou να έχει δουλέψει σε αντίστοιχες θέσεις σε σειρές όμως το Hoozuki no Reitetsu, το Kemono no Shouja Erin και το Yondemasu yo! Azazel-san.


B7RzyHV.png

 

Στο cast της σειράς από την άλλη, έχουμε μια λίστα δυνατών seiyuu που μετράνε αρκετά χρόνια στον χώρο, ανάμεσα τους οι Okiayu Ryotaro, Tomokazu Seki, Yoshino Hiroyuki, Sakaguchi Daisuke και Soichiro Hoshi οι οποίοι θα τραγουδήσουν και το Ending του anime με τίτλο "Taiyo ga Kureta Kisetsu" (The Season the Sun Gave Us) κάτω από το όνομα "Fujimi High School Soccer Team". Το opening της σειράς θα φέρει τον τίτλο "White" και θα το τραγουδήσει η ροκ μπάντα Bentham, η οποία θα βάλει την υπογραφή της και στο insert song με τίτλο "Boku kara Kimi e".

Ταυτόχρονα η επίσημη ιστοσελίδα φιλοξενεί ένα συνεργατικό video με την ομάδα FC Tokyo ως υποστήριξη και προβολή του αγώνα της απέναντι στην ομάδα Kashima Antlers που θα λάβει χώρα στις 8 Ιουλίου στο στάδιο Ajinomoto.




sPom07P.png

Youtube Video


ySss0UF.jpg


#2 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 21 June 2017 - 09:24

Είδα το trailer χτες, φαίνεται καλό απλά πολύ tsun tsun ο πρωταγωνιστής. ΜΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑΚΛΙΝ!

Τέσπα, sports anime με humor, μάλλον θα είναι καλό, πιθανόν κάτι σε oofuri χωρίς το cuteness του Mihashi!  :gotit:

O Seiyuu που κάνει το voiceover στο trailer είναι super funny.


Edited by Hazuki, 21 June 2017 - 09:25.

rsrGbGx.gif

#3 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 21 June 2017 - 09:36

Πράγματι ο Tomokazu Seki το έχει αρκετά στη κωμωδία ως Tsukkomi και ελπίζω να δώσει ρεσιτάλ και μέσα στη σειρά. Μου έκανε εντύπωση και η επιλογή του Okiayu για τον Aoyama δεδομένου ότι έχει πολύ βαθιά φωνή. Φαντάζομαι ότι από τη μία η ενεργητική φωνή του πρώτου και η από την άλλη η αρκετά ήρεμη του δεύτερου αν συνδυαστούν θα έχουν πολύ καλό κωμικό αποτέλεσμα και γενικά το cast είναι πολύ καλό. Πιστεύω ότι είναι κι αυτό που θα κουβαλήσει πάνω του τη σειρά γιατί από animation δεν περιμένω και πολλά μιας και στο τρέιλερ φαίνεται ήδη ότι θα έχει διακυμάνσεις και δεν έχω δει και καμία από τις άλλες δουλειές του σκηνοθέτη πλην του Tantei Team KZ που το παράτησα στα πρώτα επεισόδια γιατί ήταν οικτρό από όλες τις απόψεις.

Εμένα μου θυμίζει αρκετά Sakamoto desu ga! σε στυλ αν και με βάση τις σκηνές που έδειξαν νομίζω είναι πιο κοντά σε κωμωδία που προτιμώ να βλέπω σε αντίθεση με το Sakamoto.

ySss0UF.jpg


#4 Erisadesu

Erisadesu

    Hellasian Star

  • Members
  • 4,640 posts

Posted 24 June 2017 - 13:26

είδα sports aniime σκεφτόμουν όχι, διάβασα σενάριο...μου ακουγεται αστείο ίσως του ρίξω μια ματιά αν θυμηθώ





Also tagged with one or more of these keywords: studio Hibari, summer 2017, comedy, sports, seinen