Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World II : Rabbit Game

παλέρμο η νύχτα πέφτει the big bad wolf

• This topic is locked This topic is locked
135 replies to this topic

#121 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 16 June 2017 - 23:35

Last Order

Last.Order.full.676715.jpg

'"Κύριε, Κύριε"  λέει η Misaka όσο η Misaka προσπαθεί να τραβήξει τον ενδιαφέρον του κυρίου που μέχρι τώρα δεν της είχε μιλήσει καθόλου.'

"Η Misaka το είχε πει και νωρίτερα, αλλά η Misaka Misaka δεν είναι τίποτα άλλο παρά Misaka Misaka" λέει η Misaka καθώς η Misaka διαβεβαιώνει τον κυριούλη οτι  η Misaka Misaka δεν είναι akuma αλλά Misaka Misaka.'

'"Επίσης κυριούλη! Είστε πολύ κακός με την Misaka" λέει η Misaka όσο η Misaka προσπαθεί να θυμηθεί όλες τις φόρες που έχει μπει στην έρευνα και έχει προσπαθήσει να βρεί τους δολοφόνους.'

'"Και, και, και! Ξέρετε τι άλλο?! Η Misaka Misaka ποτέ της δεν είπε ότι κάποιος είναι αθώος.  H Misaka απλά δεν κατηγορούσε άτομα που δεν είχαν περίεργη συμπεριφόρα!" λέει η Misaka καθώς η Misaka εξηγεί ότι ο κύριος Aizawa(Zura) ήταν ύποπτος ως συνεργάτης του κυρίου Pariston(Osama) με την απότομη αλλαγή ψήφου την δεύτερη μέρα, αλλά η εχθρική στάση που κράτησε απέναντι στο δήθεν συνάδελφό της αθώωσαν τον κύριο Aizawa(Zura) στα μάτια της Misaka Misaka.'

Γεμάτη ενθουσιασμό αλλά και παράπονο η Last Order μιλούσε στον Cross(Black Kaiser) χωρίς παύση.

'"Η Misaka Misaka δεν ψηφίζει κανέναν χωρίς λόγο! λέει η Misaka καθώς η Misaka εξηγεί στον απρόσεκτο κυριούλη ότι ο κύριος Amari(Mpougatsa) ήταν ύποπτος απο την πρώτη κιόλας μέρα για την Misaka και ότι η σημερινή ψήφος στον Pariston(Osama) ήταν βάση ύποψιας απο χθές βασισμένη στο γεγόνος οτι ο κύριος Pariston(Osama) δεν κράτησε την ψήφο του στον εαυτό του όπως του ζήτησε η Misaka Misaka για να κερδίσει την εμπιστωσύνη της, αλλα την άλλαξε στον Luffy(Fandom) που τελικά ήταν αθώος, έτσι ακριβώς όπως θα σύμφερε τον δολοφόνο Pariston(Osama).'

'"Και μην νομίζεις οτι η Misaka Misaka ξεχνάει οτι ο κύριος Pariston άλλαξε την ψήφο του στον κύριο Greed ενώ το ρεύμα που παγίωσε κατά του κυρίου Luffy(Fandom) ήδη τον είχε καταδικάσει." λέει η Misaka για να δείξει η Misaka με δεξιοτεχνία ο κύριος Pariston(Osama) προσπαθεί να αποφύγει τυχών κατηγορίες.'

#122 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 17 June 2017 - 01:20

Pariston Hill

tumblr_n8eudfGLww1rianyjo1_500.gif

"Αλήθεια; Μπορείς να με ψηφίσεις στη συνέχεια, αφού βγάλεις τον Greed από τη μέση. Δεν αμφιβάλλω με την κρίση σου, αλλά μπορώ να παίξω και εγώ το παιχνίδι μου και να δω πως θα εξελιχθεί όλη αυτή η παράσταση που στίνεται. Είτε είμαι προβατάκι ή απλώς ένας ηλίθιος. Απλώς, το πολύ μπλαμπλα μεταξύ σας είναι και λιγάκι κουραστικό, όταν δεν έχει μιλήσει κανείς άλλος. Είτε εσύ κάποιος που έχει στοιχεία που βρήκε το βράδυ κρυφά από όλους μας, μιας και δεν ξέρω καν τι είναι ο επιθεωρητής - δεν ήξερα ότι έχουμε και τέτοιους εδώ μέσα - είτε ο Greed είναι δολοφόνος, το να με στοχεύσεις δεν θα σου βγει και πάρα πολύ σε καλό. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη σου για το άτομο μου, να πω την αλήθεια, τη συνείδησή μου την έχω καθαρή. Αν αποφασίσεις να στραφείς εναντίον μου αύριο, αν δεν θα πεθάνω φυσικά, δεν θα σε σταματήσω. Μην αναρωτηθείς μετά αν σε ρωτήσουν γιατί αυτόν;" είπε ο Aizawa.

"Ή μάλλον, όχι, την τελική ψήφο μου θα την ρίξω πριν τελειώσει η μέρα".

Ψήφος η ίδια προς το παρόν

Μετάφραση:

"Θα αγνοήσω για ποιον λόγο ο Pariston άλλαξε την ψήφο του στο τελευταίο ποστ της προηγούμενης μέρας και θα επικεντρωθώ στο γεγονός ότι μας αποκάλεσε πρόβατα ώστε να δημιουργήσω κακή εντύπωση εναντίον του και να βοηθήσω τον Greed, ειδικά μεταξύ όλων των ατόμων που θα έρθουν, θα παρατήσουν μια ψήφο και θα φύγουν".

"Θα αποφύγω να κάνω οποιουδήποτε τύπου ανάλυση θα μπορούσε να συμβάλει στην εξέλιξη του παιχνιδιού και θα πω δυο αερολογίες ώστε να φάινεται ότι είμαι σοβαρός, στοχαστικός και ότι συμμετέχω, ενώ στην πραγματικότητα δεν κάνω τίποτα, παρ'ότι υπάρχει πλεόν άπλετο υλικό για ανάλυση".

"Θα το παίξω άνετος λέγοντας ότι αφού βγει ο Gunsmasha, είναι ελέυθερος να έρθει εναντίον μου παρ'όλο που ο γιατρός τον έχει ήδη προστατέψει και άρα θα πεθάνει το βράδυ".

"Θα τον απειλήσω εμμέσως λέγοντάς του ότι χρειάζετε την ψήφο του, προκειμένου να υποχωρήσει".

"Θα το παίξω σκληρός και ότι δεν σηκώνω κουβέντα, δηλώνοντας ότι θα ψηφίσω ό,τι με συμφέρει λίγο πριν τελειώσει η ημέρα αφού δω πρώτα προς τα που έχει πάει το πράγμα, καθώς παίζει να εκτέθηκα όταν πήδηξα στο ρεύμα του Amari στο τέλος της πρώτης μέρας".

-------------------------------

Ας ασχοληθούμε όμως με τα αστεία τώρα. Θα ασχοληθώ με δύο θέματα σχετικά με τον Greed και την κατηγορία του:

1) Γιατί μασάει τα λόγια του σήμερα

2) Γιατί η υπόθεσή του ότι είμαι χαφιές είναι το λιγότερο ηλίθια.

Για ποιον λόγο είναι δολοφόνος βάσει της πρώτης μέρα εφόσον ο Amari αποδείχτηκε δολοφόνος θα το πω αργότερα στην μόνη άλλη φορά που θα μιλήσω σήμερα, καθώς είμαι απολύτως σίγουρός ότι κανείς δεν θα μπει στον κόπο να το βρει.

tumblr_static_tumblr_static_rp8fg9vzv0gw

Αγαπητές κυρίες και κύριοι, σήμερα εγώ, ο αγαπητός σας αντιπρόεδρος, θα σας μάθω άλλη μια έννοια που χρησιμοποιούμε κατά κόρον στον συνδυκαλιστικό κόσμο:

ConfBias ή αλλιώς Confirmation Bias για τους φίλους.

Τι είναι το Confirmation Bias; Με λίγα λόγια, είναι όταν κάποιος προσπαθεί να ερμηνεύσει τα στοιχεία με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν στο συμπέρασμα που θα ήθελε να καταλήξει, αντί να ερμηνεύσει τα στοιχεία αντικειμενικά προκειμένου να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, ασχέτως αν του αρέσει ή όχι.

Ο πρόεδρος Greed (ΤheGunsmasha) λοιπόν κάνει εδώ ακριβώς αυτό. Προκειμένου να υποστηρίξει την αβάσιμη θεωρία ότι είμαι ο χαφιές (άρα ότι συνεπώς υπάρχει χαφιές στην διαδικασία μας, άρα είμαστε 2+1 κακοί ή 3+1 κακοί), προσπαθεί να μηχανευτεί περίπλοκα setup ρόλων που δεν έχουν λογική και που μόνο ταιριάζουν την θεωρία του απλώς για να ταιριάξουν την θεωρία του.

Ας δούμε τώρα τι πρότεινε για setup:

''Με 2 δολόφονους+τσιράκι είναι ήδη γερμένο κατά των δολοφόνων. Το συνήθες είναι 1/4 δολοφόνοι. Ένας καλός ρολίστας φτάνει.

Ναι, αλλά γιατί ο γιατρός; Γιατί δεν εξηγείς για ποιον λόγο πιστεύεις ότι είναι ο γιατρός ο καλύτερος ρόλος σε αυτό το υποθετικό setup και όχι ο επιθεωρητής; Και πριν πεις, "ούτε εσύ το κάνεις", εγώ δεν ήμουν αυτός που ισχυρίστηκε ότι υπάρχει χαφιές, αλλά εσύ, και το βάρος της εξήγησης πέφτει πάνω σου.

Με 3 δολοφόνους+ τσιράκι θα ήταν απαραίτητος ένας ακόμα καλός ρολίστας. Αν ήμουν θα έβαζα Βιτζιλάντη

Επίσης ξανά δεν εξηγείς γιατί θα έβαζες βιτζιλάντη και γιατρό αλλά όχι επιθεωρητή και γιατρό ή επιθεωρητή και βιτζιλάντη, σε ένα setup υπερβολικα στραμμένο προς τους δολοφόνους. Δεν εξηγείς τίποτα, ενώ το βάρος της ανάλυσης, όπως προείπα, είναι πάνω σου.

Τέλος θέλεις να αγνοήσεις το γεγονός ότι ο χαφιές και το balance του είναι πολυ προηγμένα θέματα και εδώ πρώτον, συμμετέχουν αρκετοί για πρώτη φορά και θα ήταν απείρως πιο λογικό να δουν μια πιο παραδοσιακή μορφή αυτής της διαδικασίας, και, δεύτερον, έχουμε όλοι μας (οι περισσότεροί μας) πολύ καιρό να ασχοληθούμε με ψηφοφορίες και αλληλομαχαιρώματα, οπότε τα πράγματα είναι πολύ πιο λογικό να έχουν παραμείνει απλά.

Τώρα, γιατί τα λέω όλα αυτά και γιατί ο πρόεδρος Greed μασάει τα λόγια του;

Γιατί ο πρόεδρος Greed ξέρει όχι μόνο τι θα πει confbiased αλλά ότι είναι επίτηδες confbiased αυτήν την στιγμή, καθώς αν σταματήσει να ισχυρίζεται ότι υπάρχει χαφιές και ότι αυτός ο χαφιές είμαι εγώ, θα πάει στην κρεμάλα και ας ξέρει ότι δεν έχει λογική. Επίσης, ο πρόεδρος Greed αποφεύγει να δεχτεί με κάθε τρόπο ότι μπορεί να υπάρχει επιθεωρητής στο παιχνίδι, μόνο και μόνο για να σωθεί και όχι επειδή είναι λογικό να μην υπάρχει επιθεωρητής, ο πιο βασικός από τους ρόλους των αθώων.

Επίσης, δεν είναι τυχαίο που δεν έχει εξηγήσει καθόλου ποιο κομμάτι της συμπεριφοράς μου ταιριάζει στο πως θα έπαιζε χαφιές.

Μιλώντας για αυτό, όταν τον κατηγόρησα αντέδρασε τελείως σπασμωδικά, με τεράστια λογικά κενά και υποθέσεις:

''Επιθεωρητής δεν είσαι για να με ενοχοποιείς. Επίσης, και να ήμουν δολοφόνος, δεν υπάρχει καλός ρόλος που ξέρει και τον ακριβή αριθμό των δολοφόνων και την ταυτότητα ενός ή περισσοτέρων. Δεν υπάρχει λόγος να έβγαινες στην φόρα αν ήσουν δολοφόνος, οπότε είσαι ρόλος προσκείμενος στους δολοφόνους. Τσιράκι.'' Τα θαμπά γυαλιά του πλέον φανέρωσαν στιγμιαία τα ακόρεστα μάτια του.

χλεχλές(Οσάμα) πρέπει να έχει ρόλο που κερδίζει με τους δολοφόνους, και η ιδιότητα του είναι να ξέρει τον αριθμό τους ή την ταυτότητα του ενός μόνο.'' Κοίταξε τους υπόλοιπους.

Πέρα του ότι σε συμφέρει, για ποιον λόγο ακριβώς το τσιράκι να ξέρει για τον αριθμό των δολοφόνων; Που ακριβώς το έχεις δει ξανά αυτό; Πολύ βολικά συγκεκριμένο για εσένα, δεν νομίζεις;

Επίσης, εξήγησες ( ; ) για ποιον λόγο είμαι χαφιές. Γιατί δεν εξήγησες για ποιον λόγο θα έβγαινα και θα το παραδεχόμουν ανοιχτά; Για ποιον λόγο έπαιζα έτσι από την αρχή; Όταν φτιάχνεις μια υπόθεση εναντίον κάποιου, είναι πάνω σου να πρέπει να την υποστηρίξεις. Που είναι η ανάλυσή σου;

Επίσης, υποθέτεις ότι ήξερα πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν. Γιατί υπέθεσες ότι ξέρω και όχι ότι μπορεί να προσποιούμαι ότι ξέρω; Θα το απαντήσω εγώ αυτό. Γιατί δεν υπέθεσες τίποτα. Ξέρεις ότι προσποιούμουν, ξέρεις ότι δεν ξέρω τίποτα και τώρα προπαθείς να το χρησιμοποιήσεις εναντίον μου γιατί περίμενες ότι θα πεθάνω το βράδυ. Μάθε, πως το όλο πανηγύρι με τον αριθμό των δολοφόνων μπήκε ώστε να έχω μια πιθανότητα να ζήσω σήμερα, καθώς ήμουν σίγουρος ότι ο γιατρός με προστάτεψε χτες.

Έστω ότι είμαι χαφιές/τσιράκι που ξέρει μάλιστα τον αριθμό των συμμάχων μου (η οποία είναι υπερπολύτιμη πληροφορία). Γιατί να βγω και να πω ανοιχτά ότι ξέρω πόσοι είναι οι δολοφόνοι;

Άρα, για εσένα Greed, το αλάνθαστο σχέδιό μου είναι:

1) Ξεκινάει το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι ο Amari είναι δολοφόνος. Αντί να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου στην ανάλυση ώστε να στείλω στην κρεμάλα κάποιον αθώο, στέλνω μόνος μου τον δολοφόνο, κινδυνεύνοντας να με πυροβολήσουν το βράδυ οι ίδιοι μου οι σύμμαχοι.

2) Έρχεται η δεύτερη μέρα, όλοι με θεωρούν αθώο, αλλά εγώ αποκαλύπτω από το πουθενά ότι ξέρω πως υπάρχουν τρεις δολοφόνοι, έτσι επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω.

3) Άρα το μεγαλειώδες σχέδιό μου, σύμφωνα με εσένα είναι, ενώ έχω βρει ένα δολοφόνο που δεν θα έβρισκε κανείς, να τα τινάξω όλα στον αέρα δίνωντας σε όλον τον κόσμο πληροφορίες που είχα μόνο εγώ.

''Για την αθωότητα μου, έχω να προσάψω πως πάνω στις δικές μου πλάτες βγήκε ο άλλος και κάρφωσε τον Amari. Ναι, ήταν η ρητορική του που σας έπεισε.  Θα μπορούσα κάλιστα μετά την πρώτη ανταλλαγή ψήφων να αλλάξω στόχο, αντί να ρισκάρω να τον προσέξουν και άλλο.''

Ας δούμε τα πρακτικά της πρώτης μέρας, συγκεκριμένα το παρακάτω:

''Εγώ ένα ξέρω πάντως. Τι άπλειστο και κερδοσκόπο γουρούνι με έχετε βγάλει. Τι επικύνδινο τέρας με ίχνος ανθρώπινων αρετών. Τι πάρλας που σας πρίζει την σιέστα. Τι ανώμαλος που γουστάρει δωδεκάχρονα homunculi. Κανείς δεν καταλήγει να με ψηφίσει εντέλει και να με διαολοστείλει, επειδή μόλις φύγω και φανεί ο ρόλος μου θα αρχίσουν οι κόμποι στον λαιμό και οι αμήχανες καταστάσεις. Ακόμα και ο Amari(Fa_Mp) μόλις είδες πως δεν είμαι πια της μόδας, απέσυρε την ψήφο του.

Δέχομαι την απάντηση πως είμαι πιο χρήσιμος στους δολοφόνους ζωντανός παρά νεκρός, μιας και κινώ ακόμα τις υποψίες. Και αυτή η περίπτωση το μόνο που επαλυθεύει είναι το ότι είμαι αθώος.''

Έβγαλε από το υπερπολύτιμο πορτοφόλι του, από δερμάτινη επένδυση και κεντινμένη επιγραφή πάνω του Bad Motherfucker, μια ντουζίνα χρυσές λίρες και άρχισε να παιζεί μαζί τους.

''Σημειώσεις'' άρχισε να ψέλλει ευλαβικά ''Ο Oda (Scarlet D.) παίζει υπερευαίσθητα προσπαθώντας να διατηρήσει το στάτους του. Δηλαδή όποιος με ψηφίζει δέχεται υποψία ή/και ψήφο. Η τελευταία του ψήφος στον επιστήμονα(Ghostprince) είναι επιβίωσης οπότε δεν την σκέφτομαι καν. Το πρόβλημα του δεν είναι ο τρόπος που αντιδρά, και εμένα αντιδραστική ήταν η ψήφος θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά το ότι δικαιολογεί αμυδρά. Και πάλι. Θα περίμενε κανείς από έναν δολοφόνο με συμπαίκτες να τον έχουν συμβουλέψει καλύτερα στο τι να λέει.

Σε αντίστοιχη θέση είναι και ο Kyouma(GhostPrince), μόνο που αντί για αντιδραστικές, οι δικές του είναι προς τα άτομα με τα περισσότερα φώτα. Επίσης ο επιστήμονας μαζί με τον Amari(Fa_Mp) με ενοχοποίησαν και μετά με άφησαν στην ησυχία μου. Το ίδιο και ο Αντιπρόεδρος(Osama) αλλά για εκείνον ήταν η πρώτη αναγνωριστική ψήφος''

''Οι διάθεση ψήφου της Nakamura(Kamui) βασίζεται καθαρά στο κόμπλεξ της προς αρσενικά άτομα τα οποία προσεγγίζει ο,τιδήποτε θυληκό, και κουνούπι ακόμα, είναι δηλαδή θέμα βιογραφικού (RP). Αυτό μου λέει δύο πράματα. Η ψήφος της δεν έχει καμία παικτική αξία, και δεύτερον, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κουρτίνα ώστε να ψηφίσει στην σειρά δύο πιθανούς αθώους. Εμένα(Guns) και τον Amari(Fa_Mp).

Το ίδιο ακριβώς ισχεί και για την Misaka(Taka) αν επιμείνει στον επιστήμονα.''

''Nakamura(Kamui) και Cross(Kaiser) έχουν έναν αστείο διχασμό κακού/καλού αστυνόμου ως προς το πρόσωπο του Amari(Fa_Mp). Αν είναι αθώος, θα ήταν ωραίο τέχνασμα ώστε να βγουν κερδισμένοι σε κάθε περίπτωση.''

''Η Misaka(Taka) με θεωρεί αθώο, όμως δεν με ακολουθεί στις ψήφους. Ο Luffy(Fandom) θεωρεί τον Parriston(Osama) αθώο, και συμφωνεί στα πάντα μαζί του.''

''Ο Aizawa(Zura) μου χρωστά ένα μηνιάτικο σε περίπτωση που όπως θεωρώ είναι αθώος, καθώς τέτοιο τρένο αθώωσης καιρό είχα να δω.''

''Ο Oda(Scarlet D.) έφαγε την τρίτη ψήφο που καίει από τον αγαπητό Amari(Fa_Mp) και την πιο ελαφριά τέταρτη από τον αθλητή(Babba). Τρίτη ψήφος που καίει έδωσε και ο λαστιχένιος(Fandom) στον Aizawa(Zura). Αλλά ο Αντιπρόεδρος(Osama) έχει καιρό να μιλήσει, οπότε μπορεί να πέσει στις 0 ο χίπης.''

Χωρίζει τα κέρματα σε ισόποσα ποσά ''Μιλά ρε μεταξοσκώλικα Parriston(Osama), γιατί τόση βουβή? Θα δουλέψεις για μένα με ολόκληρο ή μισό μηνιάτικο?''

''Μην νομίζετε πως δεν θα επανέλθω. Θεωρώ κύριους υπόπτους τους τρεις κιτρινισμένους και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικό σε έναν από τους τρεις, λογικά στον γνωστό, θα καταλήξω. Ψήφος Parriston(Osama) μέχρι να μιλήσει.'' Ολοκλήρωσε αφήνοντας μια λίρα να στροφάρει στον αέρα.

Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που είπες πριν βγάλω τον λόγο που τελείωσε τον Amari. Ποια ρητορική σου; Εγώ βλέπω ένα άθλιο pressure vote πάνω μου για να μιλήσω και τον Amari κιτρινισμένο ώστε αν χρειαστεί να μπορείς να τον ξαναψηφίσεις. Δεν έκανες απολύτως τίποτα που να συνέβαλλε στο κρέμασμα του Amari, πρόεδρε, και όσο και να το λες, τα πρακτικά σε διαψεύδουν.

Για ποιον λόγο το pressure vote σου είναι άθλιο; Γιατί δεν ψηφίζεις για να πιέσεις κάποιον να μιλήσει λίγο πριν κλείσει η μέρα. Επίσης, pressure vote που δεν συμβάλει σε ένα ρεύμα (και που άρα δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο αυτόν που θέλεις να πιέσεις) δεν υφίσταται. Το pressure vote σου ήταν απλώς μια ηλίθια δικαιολογία για να σταματήσεις να ψηφίζεις τον άλλον δολοφόνο στα πλαίσια του RVS. Περισσότερα για αυτό, αργότερα, την επόμενη φορά που θα μιλήσω.

-----------------------------

Πολλοί με ρωτάτε ποιους άλλους έχω βρει. Εάν παρατηρούσατε το πως έπαιζα στο τέλος της πρώτης μέρας και το πως άρχισα να παίζω την αρχή της δεύτερης αντί να είστε όλοι προβατάκια που δεν σκέφτεστε (και παρεξηγείστε για αυτό), θα καταλαβαίνατε τουλάχιστον τον έναν που έχω βρει:

Τον αθώο Cross (Kaiser) τον οποίο υποπτευόμουν όσο κανέναν άλλο αν ο Amari έβγαινε δολοφόνος αλλά ξαφνικά σταμάτησα να ασχολούμαι τελείως μαζί του όταν άρχισε η δεύτερη μέρα.

Την νύχτα που έμαθα ότι είμαι επιθεωρητής, δεν μου επιτράπηκε να βγω να ερευνήσω

Τον Greed τον είχα λίγο πολύ καταλάβει χωρίς να τον τσεκάρω. Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που μιλούσα για τρεις δολοφόνους και για το πως τελείωσε το παιχνίδι. Πίστευα ότι ο γιατρός με είχε προστατέψει την πρώτη νύχτα και λογικά δεν θα μπορούσε να με ξαναπροστατεύσει. Έτσι, εάν ο Luffy έβγαινε όντως δολοφόνος, με την τελευταλια φορά που μίλησα πριν πέσει η νύχτα κατηγορώντας τον Greed, θα συνέβαινε ένα από τα εξής δύο:

1) Οι δολοφόνοι με σκοτώνουν και φαίνομαι επιθεωρητής. Η τελευταία ψήφος μου κάνει μπαμ και λυνστάρετε τον Greed σήμερα ώστε να τελειώσει το καρναβάλι.

2) Οι δολοφόνοι δεν με σκοτώνουν καθώς η τελευταία φορά που μίλησα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπορέσουν να με λυντσάρουν σήμερα, επίσης καταλαβαίνουν ότι είμαι επιθεωρητής, άρα με κρατάνε ζωντανό ελπίζοντας να εκμεταλλευτούν τις ασυναρτησίες μου και κερδίσουν μια μέρα. Αποφασίζουν να σκοτώσουν κάποιον άλλο.

Τελικά ο οποιοσδήποτε που προστατεύει, τον οποίο φωνάζω γιατρό για χάρη ευκολίας, απέτρεψε το νυχτερινο kill και καταλήξαμε περίπου στο (2).

O Luffy όμως αποδείχτηκε αθώος, και επειδή είχα πάνω-κάτω το ίδιο σκεπτικό με την δίδα Nakamura (Kamui) όσο αφορά τον Luffy, φρόντισα να ρωτήσω για τον Greed ώστε να είμαι 100% σίγουρος,

3. Αν είναι ιατρός εντέλει, ο νυχτερινός προστάτης μας, και δεν προστάτευσε τον εαυτό του, μπορεί επίσης να αθωώσει 2 άτομα. Ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, που σε συμφέρει, μπορείς να πεταχτείς και να το κάνεις αυτό.

Θέλεις να βγει και να παραδεχτεί κάποιος ότι είναι γιατρός; Για ποιον λόγο; Ώστε να ξέρεις συγκεκριμένα με τι έχεις να κάνεις; Άρα θέλεις πέρα από τον επιθεωρητή τον οποίο είτε θα λυντσάρεις σήμερα, είτε θα σκοτώσεις το βράδυ, να βοηθήσεις τον τελευταίο δολοφόνο να σκοτώσει τον γιατρό την μεθεπόμενη νύχτα, επειδή ξέρεις ότι αν επιζήσει ο γιατρός μέχρι τό τέλος μπορεί να σας κλείσει τελείως το οποιοδήποτε πλάνο.

Κάτι τελευταίο, για να ασχοληθούμε γενικά με το τι συμβαίνει γύρω μας.

Πλέον το μόνο που κάνει ο Greed είναι να προσπαθεί να κερδίσει ένα γύρο ώστε να αναπληρώσει το χαμένο νυχτερινό kill, αλλά ακόμα και αυτό δεν έχει νόημα, όπως θα δείτε παρακάτω.

Επίσης, δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική να λυντσάρετε κάποιον πέρα από εμάς τους δύο, οι πιο έμπειροι εδώ μέσα το ξέρετε αυτό.

Εξηγούμε:

01. Babba || Tsukushi Tsukamoto Days  // Στον Β. Πόλο για γάλα και κουλουράκια με τον Άγιο
02. Osama || Pariston Hill Hunter x Hunter
03. Ghost Prince || Okabe Rintaro Steins;Gate
04. Mpougatsa || Amari Joker Game // Τα πίνει με τον Saito στον άλλον κόσμο
05. Zura || Aizawa Shota Boku no Hero Academia
06. Black Kaiser || Cross Marian D.Gray Man
07. BlasoN || Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji
08. Scarlet D. || Nobutaka Oda Btoom
09. General Kamui || Sawa Nakamura Aku no Hana
10. Takayama Yuuichi || Last Order To Aru Majutsu no Index
11. TheGunsmasha || Greed FMA

12. Fandom || Monkey D. Luffy   // Μαγκουφιάζει παρέα με τον Σκρουτζ

Είμαι σίγουρος πλέον μετά την "τάπα" ότι υπάρχουν τρεις δολοφόνοι. Δεν είναι δυνατόν να είναι balanced αλλιώς η διαδικασία στην οποία βρισκόμαστε με "γιατρό" και επιθεωρητή.

-Σήμερα υπάρχουν δύο δολοφόνοι σε εννέα άτομα (2/7).

-Εάν με κρεμάσετε σήμερα τότε αύριο θα είστε 2/5 (επτά άτομα).

-Έπειτα θα κρεμάσετε τον Greed και οι δολοφόνοι θα σκοτώσουν κάποιο (1/4) (πέντε άτομα).

-Εάν δεν τον βρείτε εδώ θα μείνετε (1/2) (τρία άτομα).

-Μετά τέλος. Έχετε δηλαδή τρεις μέρες χωρίς την σημερινή.

-Σήμερα υπάρχουν δύο δολοφόνοι σε εννέα άτομα (2/7).

-Εάν κρεμάσουμε τον Greed σήμερα και πεθάνω εγώ το βράδυ, αύριο θα είστε (1/6) (επτά άτομα)

-Έπειτα κρεμάτε κάποιον και οι δολοφόνοι σκοτώνουν κάποιον, οπότε είστε (1/4) (πέντε άτομα) .

-Εάν πάλι δεν τον βρείτε, θα μείνετε (1/2) (τρία άτομα).

-Μετά τέλος. Έχετε πάλι δηλαδή τρεις μέρες.

Είτε πεθάνω σήμερα είτε πεθάνω το βράδυ, δεν έχει καμία απολύτως διαφορα

Έχω βάση να πιστεύω ότι o Rintaro (Ghostprince), o Nobutaka (Oda), o Kaiji (Blason) και φυσικά ο Cross (Kaiser) είναι αθώοι. Με ευχαρίστηση να εξηγήσω αργότερα γιατί, στην μοναδική άλλη φορά που θα μιλήσω σήμερα. Αυτό σας αφήνει με τους:

Aizawa (Zura)

Nakamura (Kamui)

Last Order (Takayama)

και στις δύο περιπτώσεις δηλαδή, έχετε ακριβώς όσες μέρες χρειάζεστε ώστε να τους καθαρίσετε έναν έναν.

Ψήφος στον Greed (TheGunsmasha), αλλά αν δω ότι δημιουργείτε ρεύμα προς εμένα, θα με ψηφίσω, καθώς είναι ακριβώς το ίδιο.

Edited by Osama Bin Laden, 17 June 2017 - 01:27.

#123 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 17 June 2017 - 01:35

Sawa Nakamura

hana_zpsygeal7ox.jpg

Greed και Pariston, καλύτερα να το βουλώσετε γενικώς γιατί με αυτά που πίνετε έχει γίνει τελείως χάρι πότερ η κατάσταση.

Είναι χειρότερο και από τις μαλακίες του Μπωντλαίρ που διαβάζει ο Kasuga, όχι τίποτα.

Οι μόνοι "ρολίστες" εδώ μέσα που νομίζουν ότι παίζουμε είστε εσείς, για αυτό και δε σας εμπιστεύεται πλέον κανένας, ούτε έχει όρεξη να παίξει μαζί σας.

Θα επιμείνω πάντως  στο ότι ο θάνατος του Luffy δεν είναι ευθύνη του Pariston ούτε κανενός άλλου από εμάς. Είναι ευθύνη της ίδιας του της βλακείας, που απλώς αντί να μας βοηθήσει όπως νομίζαμε αυτό που κατάφερε ήταν να μας γυρίσει στο μηδέν. Έτσι κι αλλιώς μας ήταν άχρηστος, για αυτό και καθόλου δε με ενδιέφερε ο πραγματικός του ρόλος.

Το πρόβλημα είναι ότι ο θάνατος του μας βοηθάει ελάχιστα στο να υποδείξουμε κάποιον.

Όχι όμως καθόλου.

Νομίζω ότι όσοι γνώριζαν για την αθωότητά του θα επωφελούνταν μόνο με το να μείνουν αμέτοχοι στο θάνατο του και η μόνη που αποφάσισε να μείνει αμέτοχη στο θάνατο οποιουδήποτε είναι το βλαμμένο από 'δω (Taku yuichi) που λίγο έλειψε να μας περάσουν για κολλητές εδώ πέρα. Όταν έχεις να κάνεις με διεστραμμένους, ακόμα και μια τέτοια παρέα μοιάζει βιώσιμη.

Σε κάθε περίπτωση, μην εμπιστεύεστε τον Pariston. Όλα δείχνουν στο ότι επαναπαύεται σε κάποια δυνατότητα διάσωσής του από απόπειρες δολοφονίας με το να αναφέρει ξανά και ξανά τον επικείμενο θάνατό του, αλλά δεν έχουμε καμία απόδειξη για αυτό. Θα μπορούσε να είναι μπλόφα και να είναι άλλος ο λόγος που να παραμένει ζωντανός. Θα ήταν ανόητο εξάλλου να τον σκοτώσουν σε αυτό το στάδιο, αν όντως πέφτει μέσα σε αυτά που λέει. Και τα δύο ενδεχόμενα συμφέρουν πρώτα απ' όλους εκείνον.

O6rrvsU.jpg

#124 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 17 June 2017 - 01:42

Pariston Hill

Σε κάθε περίπτωση, μην εμπιστεύεστε τον Pariston. Όλα δείχνουν στο ότι επαναπαύεται σε κάποια δυνατότητα διάσωσής του από απόπειρες δολοφονίας με το να αναφέρει ξανά και ξανά τον επικείμενο θάνατό του, αλλά δεν έχουμε καμία απόδειξη για αυτό. Θα μπορούσε να είναι μπλόφα και να είναι άλλος ο λόγος που να παραμένει ζωντανός. Θα ήταν ανόητο εξάλλου να τον σκοτώσουν σε αυτό το στάδιο, αν όντως πέφτει μέσα σε αυτά που λέει. Και τα δύο ενδεχόμενα συμφέρουν πρώτα απ' όλους εκείνον.

Άστο, δεν πειράζει. Ξεχάστε άλλες εξηγήσεις και θεωρίες σήμερα, βαρέθηκα. Κάντε ό,τι θέλετε από εδώ και πέρα. Δεν ασχολούμαι άλλο.

Ψήφος σε εμένα.

#125 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 17 June 2017 - 07:39

Greed(TheGusmasha)

fma_greed_wallpaper_by_vashthevicious.jp

-

1. Τι είναι το Confirmation Bias; Με λίγα λόγια, είναι όταν κάποιος προσπαθεί να ερμηνεύσει τα στοιχεία με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν στο συμπέρασμα που θα ήθελε να καταλήξει, αντί να ερμηνεύσει τα στοιχεία αντικειμενικά προκειμένου να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, ασχέτως αν του αρέσει ή όχι.

Ο πρόεδρος Greed (ΤheGunsmasha) λοιπόν κάνει εδώ ακριβώς αυτό. Προκειμένου να υποστηρίξει την αβάσιμη θεωρία ότι είμαι ο χαφιές (άρα ότι συνεπώς υπάρχει χαφιές στην διαδικασία μας, άρα είμαστε 2+1 κακοί ή 3+1 κακοί), προσπαθεί να μηχανευτεί περίπλοκα setup ρόλων που δεν έχουν λογική και που μόνο ταιριάζουν την θεωρία του απλώς για να ταιριάξουν την θεωρία του.

2. Ναι, αλλά γιατί ο γιατρός; Γιατί δεν εξηγείς για ποιον λόγο πιστεύεις ότι είναι ο γιατρός ο καλύτερος ρόλος σε αυτό το υποθετικό setup και όχι ο επιθεωρητής; Και πριν πεις, "ούτε εσύ το κάνεις", εγώ δεν ήμουν αυτός που ισχυρίστηκε ότι υπάρχει χαφιές, αλλά εσύ, και το βάρος της εξήγησης πέφτει πάνω σου.

Επίσης ξανά δεν εξηγείς γιατί θα έβαζες βιτζιλάντη και γιατρό αλλά όχι επιθεωρητή και γιατρό ή επιθεωρητή και βιτζιλάντη, σε ένα setup υπερβολικα στραμμένο προς τους δολοφόνους. Δεν εξηγείς τίποτα, ενώ το βάρος της ανάλυσης, όπως προείπα, είναι πάνω σου.

3. Τέλος θέλεις να αγνοήσεις το γεγονός ότι ο χαφιές και το balance του είναι πολυ προηγμένα θέματα και εδώ πρώτον, συμμετέχουν αρκετοί για πρώτη φορά και θα ήταν απείρως πιο λογικό να δουν μια πιο παραδοσιακή μορφή αυτής της διαδικασίας, και, δεύτερον, έχουμε όλοι μας (οι περισσότεροί μας) πολύ καιρό να ασχοληθούμε με ψηφοφορίες και αλληλομαχαιρώματα, οπότε τα πράγματα είναι πολύ πιο λογικό να έχουν παραμείνει απλά.

4. Επίσης, ο πρόεδρος Greed αποφεύγει να δεχτεί με κάθε τρόπο ότι μπορεί να υπάρχει επιθεωρητής στο παιχνίδι, μόνο και μόνο για να σωθεί και όχι επειδή είναι λογικό να μην υπάρχει επιθεωρητής, ο πιο βασικός από τους ρόλους των αθώων.

5. Επίσης, δεν είναι τυχαίο που δεν έχει εξηγήσει καθόλου ποιο κομμάτι της συμπεριφοράς μου ταιριάζει στο πως θα έπαιζε χαφιές.

Επίσης, εξήγησες ( ; ) για ποιον λόγο είμαι χαφιές. Γιατί δεν εξήγησες για ποιον λόγο θα έβγαινα και θα το παραδεχόμουν ανοιχτά; Για ποιον λόγο έπαιζα έτσι από την αρχή; Όταν φτιάχνεις μια υπόθεση εναντίον κάποιου, είναι πάνω σου να πρέπει να την υποστηρίξεις. Που είναι η ανάλυσή σου;

6. Επίσης, υποθέτεις ότι ήξερα πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν. Γιατί υπέθεσες ότι ξέρω και όχι ότι μπορεί να προσποιούμαι ότι ξέρω; Θα το απαντήσω εγώ αυτό. Γιατί δεν υπέθεσες τίποτα. Ξέρεις ότι προσποιούμουν, ξέρεις ότι δεν ξέρω τίποτα και τώρα προπαθείς να το χρησιμοποιήσεις εναντίον μου γιατί περίμενες ότι θα πεθάνω το βράδυ. Μάθε, πως το όλο πανηγύρι με τον αριθμό των δολοφόνων μπήκε ώστε να έχω μια πιθανότητα να ζήσω σήμερα, καθώς ήμουν σίγουρος ότι ο γιατρός με προστάτεψε χτες.

7.  Ξεκινάει το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι ο Amari είναι δολοφόνος. Αντί να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου στην ανάλυση ώστε να στείλω στην κρεμάλα κάποιον αθώο, στέλνω μόνος μου τον δολοφόνο, κινδυνεύνοντας να με πυροβολήσουν το βράδυ οι ίδιοι μου οι σύμμαχοι.

8.  Έρχεται η δεύτερη μέρα, όλοι με θεωρούν αθώο, αλλά εγώ αποκαλύπτω από το πουθενά ότι ξέρω πως υπάρχουν τρεις δολοφόνοι, έτσι επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω.

9.  Άρα το μεγαλειώδες σχέδιό μου, σύμφωνα με εσένα είναι, ενώ έχω βρει ένα δολοφόνο που δεν θα έβρισκε κανείς, να τα τινάξω όλα στον αέρα δίνωντας σε όλον τον κόσμο πληροφορίες που είχα μόνο εγώ.

10. Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που είπες πριν βγάλω τον λόγο που τελείωσε τον Amari. Ποια ρητορική σου; Εγώ βλέπω ένα άθλιο pressure vote πάνω μου για να μιλήσω και τον Amari κιτρινισμένο ώστε αν χρειαστεί να μπορείς να τον ξαναψηφίσεις. Δεν έκανες απολύτως τίποτα που να συνέβαλλε στο κρέμασμα του Amari, πρόεδρε, και όσο και να το λες, τα πρακτικά σε διαψεύδουν.

Για ποιον λόγο το pressure vote σου είναι άθλιο; Γιατί δεν ψηφίζεις για να πιέσεις κάποιον να μιλήσει λίγο πριν κλείσει η μέρα. Επίσης, pressure vote που δεν συμβάλει σε ένα ρεύμα (και που άρα δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο αυτόν που θέλεις να πιέσεις) δεν υφίσταται. Το pressure vote σου ήταν απλώς μια ηλίθια δικαιολογία για να σταματήσεις να ψηφίζεις τον άλλον δολοφόνο στα πλαίσια του RVS. Περισσότερα για αυτό, αργότερα, την επόμενη φορά που θα μιλήσω.

11. Τον αθώο Cross (Kaiser) τον οποίο υποπτευόμουν όσο κανέναν άλλο αν ο Amari έβγαινε δολοφόνος αλλά ξαφνικά σταμάτησα να ασχολούμαι τελείως μαζί του όταν άρχισε η δεύτερη μέρα.

11.5 O Luffy όμως αποδείχτηκε αθώος, και επειδή είχα πάνω-κάτω το ίδιο σκεπτικό με την δίδα Nakamura (Kamui) όσο αφορά τον Luffy, φρόντισα να ρωτήσω για τον Greed ώστε να είμαι 100% σίγουρος,

12. Θέλεις να βγει και να παραδεχτεί κάποιος ότι είναι γιατρός; Για ποιον λόγο;

.

13. Επίσης, δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική να λυντσάρετε κάποιον πέρα από εμάς τους δύο, οι πιο έμπειροι εδώ μέσα το ξέρετε αυτό.

14. Έχω βάση να πιστεύω ότι o Rintaro (Ghostprince) και Kaiji (Blason) και φυσικά ο Cross (Kaiser) είναι αθώοι.

Ο αγέρωχος άντρα άρχισε να λυγίζει τα δάκτυλα των δακτύλων του, έως ότου ακουστεί ο χαρακτηρηστικός ήχος των αρθρώσεων να πιέζονται ''Πάμε ένα ένα.''

1&2. ''Το ίδιο ακριβώς κάνεις και εσύ όσον αφορά το confirmation bias, μόνο που εσύ βάζεις τον εαυτό σου στον ρόλο, ώστε να ανισχύσεις τα λεγόμενα σου. Αν με ρώταγες από την αρχή, πριν τηλεμεταφερθούμε σε αυτό το κάστρο, τι θεωρώ για το setting, θα απαντούσα 9 αθώοι και 3 δολοφόνοι. Δεν μπορώ να ξέρω τίποτα παραπάνω. Ο ιατρός ή οτιδήποτε μας προστάτεψε έχω λόγο να πιστεύω πως υπάρχει. Δεν έχω λόγο να πιστεύω πως υπάρχει επιθεωρητής επειδή ο άνθρωπος που το υπαινίσσεται δείχνει εμένα, και ξέρω πως είμαι αθώος.

Για τον χαφιέ, εξήγησα. Αθώος δεν είσαι με το drama queening που κάνεις. Ούτε δολοφόνος, επειδή έχουν ήδη δύο ήττες, μία μέρα και μία νύκτα, οπότε σιγά μην βγουν από την τρύπα τους. ΑΡΑ? Το μόνο που μένει είναι ρόλος φιλικά προσκείμενος στους δολοφόνους.

Το setup που πρότεινα έχει απόλυτη βάση από την δική μου οπτική, όχι επειδή με βολεύει, αλλά επειδή κάποιος ισχυρίζεται πως είναι ρολίστας και με κατηγορεί ενώ είμαι αθώος''.

3. ''Θα συμφωνούσα απόλυτα σε αυτό, αν δεν συναίβενε αυτό: Κατά την διάρκεια της τηλεμεταφοράς μου, βρέθηκα σε μια άσπρη αίθουσα  με μια περίεργη φιγούρα μεσαίου αναστήματος, ένα τεράστιο φαρδύ χαμόγελο και τατουάζ στο κούτελο με επιγραφή ''Haikyuu!!! Rulez, Monogatari Stinkz''. Πριν προλάβω να καταλάβω τι παίζει, μου συστήθηκε σαν Θεός(GM) και αυτό που πρόλαβα να ακούσω πριν χαθώ πάλι ήταν πως οι ρόλοι, αν υπάρχουν θα είναι κρυφοί. Ούτε ποιοι είναι, ούτε πόσο παραδοσιακοί είναι.

Αν θέλαμε να ταϊσουμε κρέμα για μωρά τους καινούργιους, όπως λες, δεν θα μπαίναμε καν στην διαδικασία να μην ξέρουμε τους ρόλους.

Ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα αυτής της απόφασης του χωρίς γούστο Θεού μας, είναι η πιθανότητα να υπάρχουν μη παραδοσιακοί ρόλοι. Αυτό και το να ισχυριστεί κάποιος τον ρόλο χωρίς να είναι, όπως εσύ κάνεις.

4. ''Δε έχω καμία απόδειξη πως υπάρχει επιθεωρητής, επειδή δεν έχει αθωώσει κάποιον που να είναι σίγουρα καλός, έχει δείξει ως δολοφόνο εμένα που δεν είμαι και οι ρόλοι είναι κρυφοί. Το βασικός είναι δική σου υποκειμενική άποψη, την οποία αυταρχικά μας την επιβάλεις''.

5. ''Τραβάς την προσοχή σε έναν ολόκληρο γύρο. Αν επιτύχεις θα έχεις κερδίσει όχι έναν αλλά δύο γύρους για τους δόλοφους, αφού πρέπει και πάλι να σε καθαρίσουν μετά. Στην δεύτερη μέρα ψηφοφορίας ανέβηκες στο εξπρές κατά του πειρατή και πριν κλείσει η μέρα, πήδηξες έξω ώστε να δείξεις εμένα, στρώνοντας το έδαφος, μιας και ήξερες από την αρχή πως ο άλλος ήταν αθώος, ας έπαιζε κοιλιόδουλα και σαν καθυστερημένος.

Την πρώτη μέρα ψηφοφορίας δεν χρειάστηκε να κάνεις κάτι, καθώς δεν χάνατε ακόμα, αλλά θα επιστρέψω σε αυτό συντόμως''.

6. ''Αυτό το λες τώρα!!! Χθες και μέχρι πριν από λίγο έκοβες το κεφάλι σου ότι ξέρεις πως οι δολοφόνοι ήταν 3. Εγώ κάνω μόνο υποθέσεις, εσύ τα ξέρεις.

Τόσες φορές που έχεις αναφέρει τον επικείμενο θάνατο σου την νύκτα, για θανατολάγνο θα σε έκανα. Μου θύμισες και ένα παλιό παριστατικό που μου είχε αφηγηθεί μια γνωστή μου. Μαζευτείτε όλοι γύρο από την φωτιά σαν καλά προσκοπάκια.''

''Ήταν λοιπόν που λέτε μια πανέμορφη γυναίκα, όμοια της δεν θα έχετε ξαναδεί. Οι σκοποί της όμως καλοί δεν ήταν. Που να το ήξερε ο αφελής λόρδος που την είχε τυφλά ερωτευτεί. Συνέχεια του μιλούσε πως αυτός ο κόσμος δεν είναι παρά μια μετάβαση, εφήμερο όνειρο ενός κουρασμένου πνεύματος, ένα δεύτερο μπροστά στην αιώνια ζωή που ακολουθούσε μετά. Και εκείνος άκουγε τις ιστορίες της και κάθε μέρα την πίστευε όλο και περισσότερο. 

Έως ότου ένα πρωινό ανέβηκαν στο παράθυρο του φάρου μαζί. Χέρι χέρι. Θα της έκανε έρωτα μέχρι το τέλος του χρόνου στην επόμενη ζωή. Ένα τελευταίο φιλί και άλμα. Τέλος.

Μόνο που λεπτά μετά οι πληγές της γυναίκας άρχισαν να κλείνουν. Η σπονδυλική της στήλη επανασυναρμολογήθηκε και τα πόδια της σήκωσαν το βάρος της. Δεν μπορούσε να πεθάνει. Γέλασε προκλητικά στο άψυχο σώμα του άντρα και την άγνοια του να πιστέψει πως εκείνη θα μπορούσε να πεθάνει μαζί του.''

7. ''Ξεκινάει το παιχνίδι. Βλέπεις έναν βλάκα να παίζει τόσο έκδηλα που αποκλείεται να είναι. Στην τελική δεν ξέρεις ποιοι είναι οι δολοφόνοι. Τον θάβεις. Αποδεικύνεται δολόφονος. Οι δολοφόνοι δεν σε σκοτώνουν όμως, επειδή θεωρούν πως μπορεί να υπάρχει ιατρός, οπότε σε αφήνουν.

Γιατί θεωρούμε πως ένας παίκτης παίζει πάντοτε άριστα? Υπάρχουν κακοί παίκτες και κακιές στιγμές σε καλούς παίκτες.''

8. ''Έκανες βλακεία την προηγούμενη μέρα, όμως ακόμα ζεις. Τι θα κάνεις? Θα τρέξεις να βγάλεις έναν αθώο και πριν τελειώσει η μερά θα ρίξεις βαριές υποψίες σε κάποιον άλλον για την υπόλοιπη μέρα. Όμως οι δολοφόνοι θα σε σκωτώσουν τώρα! Όχι, αν παράλληλα χτίσεις φήμες πως κάτι ξέρεις και το μόνο που κάνεις είναι να στοχεύεις θύματα που στα μάτια τους είναι αθώοι, οπότε συμφέρει να σε αφήσουν να ζήσεις.

Έρχεσαι τώρα και βουαλά, βαφτίστηκες επιθεωρητής.''

9. ''Έπαιξες άσχημα, και τώρα τρέχεις να τα μπαλώσεις. Σου θυμίζουν κάτι τα λόγια μου? Με τον Parriston(Osama) τσιράκι και 2 δολοφόνους, αν όλα πάνε βάση σχεδίου του, έχουμε το εξείς:

01. Babba || Tsukushi Tsukamoto Days  // Στον Β. Πόλο για γάλα και κουλουράκια με τον Άγιο
11. TheGunsmasha || Greed FMA

12. Fandom || Monkey D. Luffy   // Μαγκουφιάζει παρέα με τον Σκρουτζ

-Τώρα έχουμε 2 δολοφόνους σε 9 ατόμα (2/7)

- Βγάζετε εμένα και κάποιος την νύκτα 2 δολοφόνους σε 7 άτομα (2/5) και ο 5τος είναι το τσιράκι

- Βγάζετε εκείνον, άρα 2 δολοφόνοι σε 5 άτομα (2/5)

- Οι καλοί καλούνται να πέξουν άριστα δύο συνεχείς γύρους ώστε να έχουν ελπίδα νίκης

Είναι εμφανές πως σε βολεύει να παίξεις όπως κάνεις.''

10. ''Μα ήταν pressure vote! Εκείνη την στιγμή ο πίνακας ψήφων μαζί με την δική μου ήτανε 4 Oda(Scarlet D.) και 3 εσύ(Osama). Και δεν το έκανα λίγο πριν κλείσει. Μίλησα 4:10, ο χρόνος τελεώνε 9:30. Εσύ έσκασες μύτη 2 ώρες πριν τελειώσει. Τσεκάρε το. Ποιος σου εγγυόταν πως ο Luffy με το γνωστό ιστορικό προδοσιών που είχε δεν θα σε κάρφωνε τελευταία στιγμή? Ήθελα να μιλήσεις και σε έβαλα στο έδρανο του λόγου.

Ποια ρητορική? Εγώ από την πρώτη μέρα ψηφοφορίας. Κρατάω ημερολόγιο.''

Μετά από λεπτά ξενιασιάς επιστρέφει στο τραπέζι χαμένος ή κερδισμένος και κοιτάζει τον Amari(Fa_Mp) στα μάτια.

''Κοίτα πιο είναι το πρόβλημα μου με τον τρόπο παιχνιδιού σου. Σε αντίθεση με τους άλλους που αν και μπορεί να απευθύνονται σε πολλά άτομα, στοχεύουν και βάζουν στο μικροσκόπιο έναν, εσύ κρατάς τις επιλογές σου ανοιχτές με ύπουλο τρόπο και εξηγούμαι'' Έβαλε την δερμάτινη μπότα του στο τραπέζι με μια του κίνηση.

''Όταν κάποιος κάνει λάθος τότε αποδέχεται πλήρη ευθύνη των συνεπειών της απόφασης του να δείξει ένα άτομο. Στην περίπτωση σου δεν ισχεί αυτό, γιατί έχεις φροντήσει από πριν να συνηπολογήσεις μια πληθώρα εξίσου σχεδόν ενόχων, ώστε να έχεις να καρφώσεις στην συνέχεια. Ο πρώτος σου λόγος στην ψηφοφορία φρόντιζε να δείξει ένα άτομο, στο οποίο και επιμένεις συνεχώς δίχως να ασχολήσε με τους άλλους, πλην να τους κιτρινίζεις ακατάλληπτα δηλαδή, όπου βρεθείς και σταθείς, και συνάμα να ονοματήσεις, όχι να αναλύσεις ή να τους παροτρίνεις να μιλήσουν, απλώς να τους δείξεις με το δάκτυλο, το ένα τρίτο αυτού του κωμικοτραγικού καστ!'' Έκανε ένα διάλειμμα ώστε να δει τις αντιδράσεις των άλλων.

''Οι αθώοι στοχεύουν μεμονομένα άτομα και τα αναγκάσουν να μιλήσουν ώστε να τα υποχρεώσουν να κάνουν λάθη λογικής και να φανεί ο ρόλος τους. Δεν τους βολεύει να υπάρχουν πολλοί ύποπτοι επειδή στο χάος βασιλεύουον οι δολοφόνοι. Ε, μέχρι στιγμής μόνο αυτό κάνεις.''

''Αλλάζω σε σένα να δω αν θα απαντήσεις και ολοκληρώνω με την πρόταση

''Μην νομίζετε πως δεν θα επανέλθω. Θεωρώ κύριους υπόπτους τους τρεις κιτρινισμένους και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικό σε έναν από τους τρεις, λογικά στον γνωστό, θα καταλήξω. Ψήφος Parriston(Osama) μέχρι να μιλήσει.'' Ολοκλήρωσε αφήνοντας μια λίρα να στροφάρει στον αέρα.

''Έμφαση δικιά μου. Θα επανερχόμουν πάνω του την ίδια μέρα, εκτός αν κάποιος άλλος από τους υπόπτους μου έπαιρνε ρεύμα, οπότε και θα τον πετούσα έξω.''

11 & 11,5. ''Βγαίνεις και αθωώνεις τον κύριο μου ύποπτο!'' Άρχισε να γελά υστερικά ''Ώστε αν χρειαστεί εντέλει εκείνος να επιλέξει πλευρό, να ξέρει πως εμένα θα με έχει στην πλάτη του στον επόμενο γύρο, οπότε ας με βγάλει να τελειώνει. Τον αθωώνεις τώρα, ώστε οι αθώοι να αναρωτιόυνται αν μπλοφάρεις ή λες την αλήθεια κάνοντας διπλή μπλόφα.''

''Δηλαδή αυτό που έκανε ο επιθεωρητής μας είναι να μάθει την ταυτότητα μου και του κυρίου υπόπτου μου! Τι βολικό!''

12. ''ΑΝ τον συμφέρει είπα. Ξέχασες να το βάλεις αυτό. Αν πχ, η Misaka(Taka) ή εσύ είστε αθώοι και εκείνος προσταύτεσε έναν από τους δυο σας το βράδυ. Τότε όταν δει πως τραβάτε βαρή ρεύμα, να εμφανιστεί εγκαίρως και να πει παίδες αθώοι είναι αλλάξτε τρόπο σκέψης.''

13. ''Σε αυτό συμφωνώ μαζί του! Αν δω πως πάω να βγω, με χαρά μου να πετάξω έξω την κοπέλα(Taka), αλλά τώρα προέχει να λύσουμε την εξίσωση των δυο μας. Πάντως κορυφή του τριγώνου είναι πάντα εκείνος που κατηγορεί. Ο δικός του θάνατος δίνει τις περισσότερες απαντήσεις.'' Απευθύνθηκε στους υπολοίπους μετά απο μια ήρεμη ανάσα.

14. ''Από την στομάχα σου θα τα βγάλεις, όμως θέλω να σε βλέπω να γράφεις. Οπότε ανέλυσε την σκέψη σου και σε αυτό.''

''Στην τελική καθίστε και δείτε ποιος παικτικά παίζει με πιο πομπώδες τρόπο. Είναι ο Parriston(Osama) που μας πρήζει συνέχεια για τον θάνατο του, που γίνεται πιο δραματικός και από πρόσφυγα του Ishval όταν θυμάται τον τόπο του, που τάζει ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ και ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και δεν τα παρουσιάζει.'' Σταύρωσε το χέρια του αναμένοντας.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#126 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 17 June 2017 - 08:12

Διακόπτουμε το πρόγραμμα μας για να σας υπενθυμίσουμε ότι
η διάρκεια αυτής της ημέρας θα είναι μικρότερη και θα λήξει σήμερα στις 9:30 μ.μ..

Και μία δήλωση από τον GM aka Τεράστιο κεφάλι στον ουρανό.

5252698_594cca2657e6b5969af36f7fe2beaee3

"Καλά έκανα και τους μάζεψα όλους αυτούς εδώ μέσα, ήξερα ότι παίρνουν όλους τους ληγμένα."

flat800x800075f_zps9fnfx9f3.png

ySss0UF.jpg

#127 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 17 June 2017 - 08:22

Shota Aizawa (Ζura)

5Kga9EC.jpg

"Θα αγνοήσω για ποιον λόγο ο Pariston άλλαξε την ψήφο του στο τελευταίο ποστ της προηγούμενης μέρας και θα επικεντρωθώ στο γεγονός ότι μας αποκάλεσε πρόβατα ώστε να δημιουργήσω κακή εντύπωση εναντίον του και να βοηθήσω τον Greed, ειδικά μεταξύ όλων των ατόμων που θα έρθουν, θα παρατήσουν μια ψήφο και θα φύγουν".

"Θα αποφύγω να κάνω οποιουδήποτε τύπου ανάλυση θα μπορούσε να συμβάλει στην εξέλιξη του παιχνιδιού και θα πω δυο αερολογίες ώστε να φάινεται ότι είμαι σοβαρός, στοχαστικός και ότι συμμετέχω, ενώ στην πραγματικότητα δεν κάνω τίποτα, παρ'ότι υπάρχει πλεόν άπλετο υλικό για ανάλυση".

"Θα το παίξω άνετος λέγοντας ότι αφού βγει ο Gunsmasha, είναι ελέυθερος να έρθει εναντίον μου παρ'όλο που ο γιατρός τον έχει ήδη προστατέψει και άρα θα πεθάνει το βράδυ".

"Θα τον απειλήσω εμμέσως λέγοντάς του ότι χρειάζετε την ψήφο του, προκειμένου να υποχωρήσει".

"Θα το παίξω σκληρός και ότι δεν σηκώνω κουβέντα, δηλώνοντας ότι θα ψηφίσω ό,τι με συμφέρει λίγο πριν τελειώσει η ημέρα αφού δω πρώτα προς τα που έχει πάει το πράγμα, καθώς παίζει να εκτέθηκα όταν πήδηξα στο ρεύμα του Amari στο τέλος της πρώτης μέρας".

"Σου πήρε πόσα λεπτά για να σταματήσεις να μιλάς; Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό από εσένα, αλλά, θα σου απαντήσω. Το πρόβλημα είναι ότι η στάση μου δεν επιθετική, όπως υπαινίσσεται το μικρό κοριτσάκι (Takayama), αλλά επικριτική. Γιατί απ' ό,τι φαίνεται δεν έπεσα έξω στο ότι θα με κατηγορούσες για τους παραπάνω λόγους που αράδιασες. Δεν περίμενα καν ότι θα τα παρατούσες τόσο εύκολα," είπε ο Aizawa και κούνησε το κεφάλι του δεξιά και αριστερά. "Πού βρίσκεται το λάθος σου; Εκεί που δεν έχεις ψάξει, δεν μπορείς να ξέρεις. Και χθες και σήμερα δεν άλλαξε τι πίστευα για εσένα, ήξερα ότι μάλλον είσαι κάποιος που έχεις βρει κάτι για κάποιους από εμάς. Ωστόσο, μάλλον εστιάζεις στα λάθος πράγματα στα λόγια μου. Και αυτός ήταν ο λόγος που δεν έδειξα καν τι θεωρώ ότι είστε εσείς οι δύο. Κολλάς στις λέξεις 'προβατάκια' που σημείωσα αλλά δεν ενδιαφέρεσαι καν γιατί σου κάνω τόσες ερωτήσεις", ανακούμπησε στην πλάτη της καρέκλας και γύρισε το βλέμμα του προς τον Cross. "Να ένας αθώος, που δεν είναι τόσο κουραστικός όσο εσείς".

"Στην τελική η ψήφος μου θα πάει στον Greed (Guns) και ελπίζω να μη συνεχίσουμε να βλέπουμε το δράμα 'κανείς δεν με πιστεύει'. Να κάτι στο οποίο έχει ο ύποπτος. Και μια τελευταία παρατήρηση είναι, ότι, δεν γνωρίζω αν όντως αυτός που βρίσκεται σαν φύλακας άγγελος γύρω μας προστάτεψε εσένα. Από την άλλη θα περίμενα να μας είχες αποχαιρετίσει καιρό πριν, αλλά τα ονόματα που αράδιασες τη δεύτερη μέρα - όταν έφυγε ο Amari δηλαδή - , μάλλον δεν βοήθησαν στο να σε βγάλουν από τη μέση, καθώς σε αυτά βρισκόταν και ο προαναφερόμενος και άλλα πολλά".

"Θα κάνω μια ανασκόπηση, στους αθώους: Pariston, Cross (Black Kaiser) και εγώ. Βάση των αθώων που ανέφερες και τον αθώο που πιστεύω ο ίδιος ότι βρίσκεται ανάμεσα μας, δηλαδή την Sawa (Kamui), μένουμε στον Greed και στο μικρό κοριτσάκι (Takayama). Το οποίο μάλλον δεν ήξερε πως να σε βγάλει από τη μέση και να βρει αυτόν τον κύριο - πώς είπαμε το όνομά του; -. Δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή, από A άρχιζε. Την τρίτη μέρα μάλιστα ξεκίνησε λέγοντας  ότι οι ψήφοι μας μεταξύ μας την πρώτη μέρα ψηφοφορίας ήταν για αντιπερισπασμό, μιας και εμείς είμαστε ένοχοι. Γι' αυτό και ο συλλογισμός του Cross είναι απόλυτα δεκτός αυτή τη στιγμή και η ένστασή του ήταν σωστή," τελείωσε αυτά που έλεγε και σηκώθηκε προχωρώντας προς το κέντρο της αίθουσας για να αλλάξει τη ψήφο του. Αυτήν τη φορά δεν κατευθύνθηκε προς την τραπεζαρία αλλά προς τον ίδιον τον Pariston, φτάνοντας σχεδόν κοντά του.

"Το μόνο φάουλ σας είναι ο τρόπος που μιλά,ς γι' αυτό και μάλλον οι δολοφόνοι βρήκαν την ευκαιρία να ρίξουν την ψήφο τους προς εσένα κατά τη διάρκεια που μιλάμε," του είπε κοφτά και στη συνέχεια προχώρησε προς την γωνία της αίθουσας.

UQP76j2.jpg

"Περιμένω τις απαντήσεις των άλλων αθώων εδώ, μέσα ώρα να το κάνετε πιο ξεκάθαρο ότι είστε, πέρα τουν Cross".

kIqvubS.jpg

ΥΓ. Έγραψα επεκρτική και όχι επικριτική. Το edit έγινε με άδεια.

Edited by Kamen Tantei Zura, 17 June 2017 - 08:40.

#128 BlasoN

BlasoN

Greed is good...

• Members
  • 55 posts

Posted 17 June 2017 - 09:32

Kaiji(Blason)

post-9559-0-38390000-1497248634_zpsysqjb

Ο Kaiji κάλυψε με τις παλάμες του το πρόσωπο του και έτριψε τα μάτια του. Τι στο διάολο συνέβαινε; Υποτίθεται πως σαν τζογαδόρος μπορούσε να διαβάσει τους άλλους, και όμως εδώ, αναλόγος το λογίδριο του καθενός. άλλαζε γνώμη κάθε ένα λεπτό. Κάποιοι σίγουρα φαινόντουσαν πιο αθώοι από κάποιους άλλους. Το θέμα είναι τι γινότανε με τους υπόλοιπους. Πιθανότατα στην παρούσα φάση έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στον στον εγωκεντρικό  Pariston(Osama) και στον αλλαζόνα Greed (Guns). Η ζυγαριά έγειρε κατά του Greed (Guns) γιατί θεωρούσε τα επιχειρήματα του Pariston(Osama) ελαφρώς καλύτερα αλλά και γιατί τον τρόμαζε όσο κανείς εδώ μέσα. Δυστυχώς αυτή την φορά δεν είχε το όχι απλά το πάνω χέρι, αλλάούτε την ψευδαίσθηση, πως είχε κάποια ισχύ....

Quis custodiet ipsos custodes?

#129 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1,292 posts

Posted 17 June 2017 - 10:15

Cross Marian (Black Kaiser)

82520.jpg

O Cross σήκωσε ένα παλιό σκονισμένο βιβλίο που βρήκε σε μια γωνιά της αίθουσας, χωμένο κάτω από μια σπασμένη καρέκλα. Φύσηξε την σκόνη δυνατά από πάνω του για να διακρίνει στο σκληρό εξώφυλλο του ζωγραφισμένο ένα κάστρο με μια επιγραφή από κάτω. Dogra World. Το άνοιξε. Ήταν ένα βίβλιο σαν αυτά τα οικογενειακά άλμπουμ, φαινομενικά όμως άδειο. Ο εξορκιστής το ξεφύλισε βιαστικά και προτού φθάσει στο τέλος του και το αφήσει, πρόσεξε φευγαλέα μια φωτογραφία. Γύρισε γρήγορα μερικές σελίδες πίσω και τη βρήκε.

Η φωτογραφία ήταν μεγάλη, με μέγεθος όσο ένα φύλλο Α4 και πολύ καλής ποιότητας αλλά για κάποιο λόγο ήταν ασπρόμαυρη. Απεικόνιζε ένα τσούρμο από ανθρώπους που έδειχναν να κοιτάνε όλοι τους σε κάτι που φαινόταν σαν ...γιγαντοθόνη; Αυτή τη γιγαντοθόνη, σκέφτηκε κοιτάζοντας τη μεγάλη σπασμένη επιφάνεια που βρισκόταν μερικά μέτρα μακρυά του. Η λήψη της φωτογραφίας προερχόταν πίσω από τα κεφάλια των ανθρώπων και λίγο ψηλά, και έτσι ο Cross έβγαλε τα γυαλιά του και στένεψε τα μάτια του προσπαθώντας μήπως καταφέρει και διακρίνει αυτό που κοιτούσαν.

"Τι στο...;" Το τσιγάρο του έπεσε από το στόμα.
Μπόρεσε να ξεχωρίσει τη φιγούρα μιας γυναίκας με μακριά, ανοιχτά μαλλιά. Ή μήπως ήταν άνδρας; Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι είχε μάθει με τον χειρότερο τρόπο πως δεν μπορούσε να είναι ποτέ βέβαιος για αυτό. Αυτό που έκανε όμως τον εξορκιστή να σαστίσει, ήταν το γεγονός πως το πρόσωπο της φιγούρας ήταν ακανόνιστα σβησμένο με ένα είδος κόκκινου χρώματος. Ήταν τόσο βίαια μουτζουρωμένο που σχεδόν είχε τρυπήσει. Υπήρχε και μια ημερομηνία στο κάτω μέρος της. 20 Αυγούστου 2012.

Ο Cross έκλεισε το βιβλίο απότομα, και το άφησε εκεί που το βρήκε. Σήκωσε το τσιγάρο του από κάτω και γύρισε πίσω στη θέση του στο παράθυρο.

Last Order (Yuichi Takayama)

#130 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 posts

Posted 17 June 2017 - 12:08

Pariston Hill

latest?cb=20140910142840

Greed (TheGunsmasha)

#131 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 posts

Posted 17 June 2017 - 12:39

Shota Aizawa (Ζura)

5Kga9EC.jpg

Και εκεί που όλα τα πράγματα είχαν έρθει για να υπάρχει ισοψηφία, ο Aizawa αποφάσισε να αποσυρθεί και να κλείσει επιτέλους τα μάτια του, μένοντας μακριά από όλη αυτήν τη σύγχυση που επικρατούσε. Όμως, ένας ήχος του τάραξε για άλλη μια φορά την ησυχία.

Παράσιτα από τη μεγάλη οθόνη της αίθουσας, μια εικόνα που προσπαθούσε να έρθει στο φως. Παρεμβολές που προσπαθούσαν κάτι να εμφανίσουν. Η εικόνα όλο και καθάριζε με τον ήχο στην αρχή να βουήζει στα αυτιά τους. Μία μουσική ξαφνικά αντήχησε σε όλο το δωμάτιο και ένας τίτλος μιας εκπομπής εμφανίστηκε στην οθόνη. Ένα φεγγάρι διακρινόταν πίσω του ενώ μπορούσε να διακρύνει από μακριά έναν μεγαλύτερης ηλικίας άνδρα με ματογυάλια και λευκά μαλλιά. Παράξενες εικόνες διαδεχόντουσαν η μία την άλλη, αλλά δεν ήξερε να διαβάζει τη γλώσσα των τίτλων αρχής. Ελληνικά; αναρωτήθηκε από μέσα του. Ένας δρόμος και διάφορα πρόσωπα, ένα μάτι. Τι σήμαιναν όλα αυτά;

Στο πλατό της εκπομπής, έκανε την εμφάνισή του ο άνδρας με τα γυαλιά, μέτριου αναστήματος, με ρούχα που ίσως δεν ταιριάζανε στο σωματότυπό του. Μεγάλο κούτελο και ρυτίδες που πρόδιδαν την ηλικία του. Η φωνή του περίεργη, μιλούσε γρήγορα. Αγγλικοί υπότιτλοι εμφανίστηκαν στο κάτω μέρος της οθόνης, για να καταλάβει επιτέλους τι λέει. "Οι τελευταίες μαρτυρίες ανθρώπων που ισχυριζόταν ότι είχαν απαχθεί από εξωγήινους".

Ορίστε; σκέφτηκε από μέσα του. Άνοιξε καλά καλά τα μάτια του για να καταλάβει τι βλέπει, ενώ και οι άλλοι κοιτούσαν λίγο σαστιμένοι την οθόνη. Το λογότυπο της εκπομπής; "Οι Πύλες του ανεξήγητου".

Youtube Video

"Μετά από τα χρυσά αγάλματα που κουνιούνται, αυτό μας έλειπε," μουρμούρισε και έκλεισε καλύτερα το sleeping bag του.

Ψήφος η ίδια - Greed (Guns) 

Edited by Kamen Tantei Zura, 17 June 2017 - 12:42.

#132 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 17 June 2017 - 13:22

Greed(TheGunsmasha)

396df4f24e56069993b256bfc4389e57e6ca56b6

Ο Cross έκλεισε το βιβλίο απότομα, και το άφησε εκεί που το βρήκε. Σήκωσε το τσιγάρο του από κάτω και γύρισε πίσω στη θέση του στο παράθυρο.

''Φέρτο εδώ.'' Μάζεψε το ίδιο βιβλίο πριν προλάβουν να πέσουν τα φύλλα του. Άνθρωποι και χίμαιρες διαφόρων μορφών απεικονίζονταν στην φωτογραφία. Όλοι τους με την δική τους ιδιότροπη ενδυμασία. Ορισμένα από τα μπιχλιμπίδια που κοσμούσαν τις αμφιέσεις τους θα γούσταρε και ο ίδιος στην συλλογή του. Έκανε να αφήσει το βιβλίο.

''Δεν είναι δυνατόν.'' Έμεινε καρφωμένος να κοιτάζει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο της φωτογραφίας. Ο King Bradley ήταν παρών εδώ! Θυμός πλημμύρισε το φρόνημα του και έδειξε την εικόνα στον Cross(Kaiser).

''Αναγνωρίζεις αυτόν τον άντρα κυνηγέ(Kaiser)? Τον λένε Wrath, προέρχεται από τα μέρη μου! Πως γίνεται να βρέθηκε εδώ? Που βρήκες αυτό το βιβλίο πανάθεμα σε?'' Το χέρι του άρχισε να παίρνει μεταλλικό χρώμα.

Ήταν δυνατόν να είχε βρεθεί ένα άλλο homonculi πριν από εκείνον στο ίδιο μέρος και να μην το γνώριζε. Μήπως τον είχαν στείλει για να τον ίδιο?! Άρχισε να κοιτάζει στο ταβάνι, στις σκαλωσιές που οδηγούσαν στους πάνω ορόφους, έξω από το κάστρο.

''Είσαι εσύ Πατέρα που βρισκέσαι πίσω όλο αυτό? Αποφάσισες να αποδεχτείς τα πάθη και τις αμαρτίες σου επιτέλους? Η μήπως είσαι εσύ άτιμο (και χωρίς γούστο) πλάσμα που σε αποκαλούν Θεό(GM) που φθόνησες την αιωνιότητα μου?'' Το γέλιο του ήταν πομπώδες. Μανία πλυμμήρισε το σώμα του.

fma___greed_induced_insanity_by_dazwolf.

Η απότομη μουσική της οθόνης αγνοήθηκε προκλητικά. Κινήθηκε προς τον παρατηρητή αστυνόμο. Άπιασε τον Kim(NPC) από τον λαιμό ''Δεν θα ξαναρωτήσω. Τι ξέρεις για αυτό το μέρος?''

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#133 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 17 June 2017 - 13:54

Nobutaka Oda

oda_no10.jpg

*Ο Oda φαινοταν δυστακτικος και το προσωπο του για λιγο ιδρωσε*

"... Ω θεε μου... λυντσάραμε έναν αθώο... νόμιζα οτι για να μιλάει έτσι ή έπαιζε τον Ηλιθιο πολυ κάλα ή ΗΤΑΝ ηλιθιος, τελικά όντως ήταν"

*Το πρόσωπο του oda κοιτάει σκεπτικό το πάτωμα και με χαμηλομένο το βλέμμα μονολογεί*

"Θα ηταν απαράδεκτο το άτομο το οποιο ψήφησα για bait να είναι ο δολοφόνος... Ωστόσο στην ζωή υπάρχουν περίεργες συμπτώσεις"

*Ξαφνικα ο Oda υψώνει το βλέμμα του και κοιτάει με ενα βλέμμα απαξίοσης τα άτομα δίπλα του... μα ηταν φυσικό... είχε δει και χειρότερα*

"Η φίλτατη misak... last order μιλάει ακριβώς όσο χρειάζεται... χωρις να κινεί υποψίες αλλά ούτε να είναι και αμίλητη σαν τον Luffy..."

*o Oda κόβει βόλτες με τα χέρια στην πλάτη*

"Αυτή εδώ μου φαίνεται υπερβολικά αγαθή, ωστόσο είμαι μεταξύ αυτής και του ψυχικού καγκουρο(Ghostprince) o οποίος τον τελευταίο καιρό δείχνει πολύ ησυχος"

*Ξαφνικά το βλέμμα του oda κλειδώνει στον Okabe Rintarou(Ghostprince) *

"Απο τότε που σου φάγαμε τον συνεργάτη σου κύριε ψυχικέ καγκουρό (Ghostprince) είναι λες και σου φαγε η γάτα την γλώσσα... τι έγινε; μήπως μείναμε απο ψευτοατάκες του σεκσπιρικού χαρακτήρα που υποδίεστε; η φοβάστε για κάτι;"

*Το βλέμμα του Oda αλλάζει στην Last Order*

"Αλλά μην φοβάστε κύριε Rin(Ghostprince) η μέρα της κρίσης σας δεν ήρθε ακόμα, οχι πρωτού βγάλω απο την μέση τον no1 πιθανό ένοχο, τι λέτε εσείς κυρία Last Order (Takayama Yuuichi)  ?

#134 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 17 June 2017 - 17:01

HOUOUIN KYOUMA (ghostprince)

Failed,+once+again.png

O λαστιχένιος(πάπια) μας την έφερε άγρια, μας δούλευε ψιλό γαζί ή ήταν απλά χαζός όπως έδειχνε και δεν είχε διαπράξει κανένα έγκλημα τελικά. Οι δολοφόνοι φαίνονται πιο έξυπνοι απ'ότι νόμιζα τελικά, ίσως μας οδηγούν αυτοί σε ότι συμβαίνει και την έχουμε πατήσει άγρια, ίσως οι ίδιοι έβγαλαν απ'τη μέση τον δικό τους . Ίσως να ήταν κιαυτός ένα απλό θύμα που χρησιμοποίησαν για  να κάνουν τη βρομοδουλειά τους χωρίς να λερώσουν οι ίδιοι τα χέρια τους.

*γυρνάει τρελαμένος προς τον κουρεμένο(scarlet)*

ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΚΥΡΙΕ ΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΧΕΣΗ ΕΓΩ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ....ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! 

tumblr_mi02yybO7S1qasy69o1_400.png

O θεοπάλαβος-διχασμένη προσωπικότητα Πάριστον(osama) θα επιμείνω με μια επιφύλαξη πως δεν έχει διαπράξει κάποιο έγκλημα,ωστοσώ με την συμπεριφορά του παντογνώστει που μας βγάζει δεν μπορώ να καταλάβω ούτε εγώ με πιανού το μερός είναι αν, προσπαθεί όντος να βρεις τους ΕΙΤΖΕΝΤΣ ή να μας μπερδέψει χειρότερα ή είναι με το μέρος τους και μας δουλεύει ψιλό γαζί, ή είναι..ή είναι..ή μηπως είναι.... Πιθανόν να είναι και επιθεωριτής αλλά δεν μπορούμε να ξερούμε με  πιανού το μέρος βρίσκεται.

irm7ppuvwuokfo3guijlcdhgcelt4n6q_hq.jpg

*Γυρνάει τρομοκρατημένος προς τον GREEDO-KUN(guns)*

K-κάθε βράδι με το κατεστραμένο δ-δωμάτιο που με έχουν στήλει ακούω διάφορους ήχους, μήπως είσαι εσύ ο υπευθυνός? Το τελευταίο βράδι ακούγα διάφορα να σπάνε απ'έξω. Αρχίζω να πιστεύω πωως κυνδινέυω! ΕΝΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΔΩΜΑΤΙΟΥ! Ούτε την ησυχία μου για να να κάνω τα πειράματα μου δεν βρίσκω πλέον.....μμμ-μ-μ-μ-μ-μ-η μου φέρνετε αα-α--αντηρίσεις σ-σας β-β-β-λέπω!! αμυαχαχαχαχα....

labcoat4_zps8f8cc0d0.png

フカフカ

#135 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 17 June 2017 - 22:45

Το χέρι του Greed διαπέρασε το δυναμικό πεδίο λες και δεν ήταν τίποτα για εκείνον και έπιασε τον Kim από τον λαιμό. Ο αστυνομικός ξαφνιασμένος είδε τη ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια του, η αναπνοή του άρχισε να βγαίνει με δυσκολία. Όμως δε θα μπορούσε να πεθάνει εκεί. Μία, δύο, τρεις, χτύπησε το πεδίο που υψωνόταν με τους πάτους των παπουτσιών του και στο τέλος γλύστρισε από το χέρι του Greed και τινάχτηκε πίσω. Το σώμα του έπεσε επάνω στις σκάλες με δύναμη, άφησε ένα δυνατό βογκητό πόνου. Ο Greed ξεφύσηξε κουρασμένα, αρκετό χρόνο είχε σπαταλήσει. Ήταν έτοιμος να διαπεράσει ολόκληρος το πεδίο που τον χώρισε από τον Kim o οποίος προσπάθησε να συρθεί με τρόμο επάνω στις σκάλες για να τον αποφύγει, ήταν βέβαιο ότι δεν είχε καμία ελπίδα.

Ο Greed χαμογέλασε βλέποντας την απόγνωση του άνδρα, έσφιξε τις γροθιές του και ήταν έτοιμος να προχωρήσει όταν ένιωσε ένα χέρι επάνω στον ώμο του. Γύρισε και κοίταξε τον κοκκινομάλλη άνδρα που τον κοιτούσε με βλοσυρό βλέμμα και το χαμόγελό του έσβησε. Πόσο βαριόταν τις ανακρίσεις. Κατέβασε τα χέρια του και γύρισε προς τον Cross.

"Τι είναι τώρα μονόφθαλμε;" ρώτησε.

"Δε νομίζεις αντί να τρομοκρατείς τον αστυνομικό από εκεί, έχεις κάποιες εξηγήσεις να δώσεις;"

"Άσε μας κι εσύ, ρε πάτερ. Είναι να μην μπλέξεις με την εκκλησία."

Οι υπόλοιποι κούνησαν αποδοκιμαστικά τα κεφάλια τους. Ό,τι κι αν έλεγε ο Greed ήθελαν μία εξήγηση, εκτός από τον Kaiji, που είχε δει τις ικανότητες του άνδρα και έβαζε στοίχημα ότι θα ήταν καλύτερα να μην το πιέσουν.

"Greeeedo! Εγώ ο maaaado sientistooo σε προκαλώ να παραδεχτείς τα κρίματα σου. Enougtho witho dis bullshito!" φώναξε και η Nakamura του έδωσε μια γερή κλοτσιά στην κοιλιά νιώθοντας την υπομονή της να εξαντλείται με κάθε λεπτό που περνούσε. 

"Δεν μας παρατάς κι εσύ ρε παράφρονα που την έχεις δει και Αϊνστάιν..."

Ο Okabe έπεσε στα γόνατα από τον πόνο....

"Αυτό δεν είναι τίποτα!" είπε ανάμεσα από βογκητά.

"Φυσικά και δεν είναι... Τι να πω εγώ που έχω δει και χειρότερα," είπε ο Oda.

"Πού στην ευχή είναι το τηλεχειριστήριο!" μουρμούρησε ο Aizawa έψαχνε μανιωδώς καθώς ο μαραθώνιος επεισοδίων της "Πύλης του Ανεξήγητου" είχε αρχίσει να τον κουράζει.

"Συγνώμη, περιμένετε απολογία από εμένα; Την προσωποποίηση της απληστίας;" ρώτησε και του ξέφυγε ένα γελάκι. "Τότε θα περιμένετε για πολύ ακόμα."

"Δεν περιμένουμε καμία απολογία," ο Cross σταύρωσε τα χέρια του. "Θέλουμε να μάθουμε μοναχά αν πίσω από εσένα και τον Amari και όπως εγώ προσωπικά υποθέτω, τη μικρή από εκεί, κρύβεται κάποιος άλλος ή όλο αυτό το στήσατε μόνοι σας."

"Πφφφ...."

Ο Greed έτριψε το σβέρκο του. Φαινόταν ότι δεν είχε καμία διάθεση να μιλήσει. Όχι ότι είχε και πολλά να πει. Του έταξαν ότι θα μπορούσε να βγει από εκεί, ότι δεν πρόκειται να τον κατηγορούσε κανένας όποιον κι αν σκότωνε αν έβγαινε ζωντανός από εκεί και ότι αν κατάφερνε τελικά να το κάνει θα τον περίμενε ένα μεγάλο έπαθλο. Ε, πολύ ήθελε δηλαδή; Ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα και το μόνο που υπολόγιζε στο μυαλό του ήταν αν έπρεπε να τους επιτεθεί και να ξεκάνει, αν όχι όλους τουλάχιστον τους μισούς μια κι έξω ή αν έπρεπε να περιμένει το αναθεματισμένο το χρονόμετρο να χτυπήσει μηδέν και να το διασκεδάσει λίγο παραπάνω. Ε και τελικά δεν χρειάστηκε πολλή σκέψη, ο Greed είχε τη διασκέδαση του ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων του.

"Ξέρεις, θα το ήθελα πολύ..." άρχισε να λέει. "Θέλω να πω ο Amari ήταν εντάξει τύπος και περάσαμε καλά όσο κράτησε και παράπονο δεν έχω, και το στοιχηματάκι μου το έπαιξα, και τις κονσέρβες μου έφαγα και ποτάκι ήπιαμε και με θεότητες που με τηλεμεταφέρανε εδώ μίλησα και τους αθώους μου σκότωσα, συγκλονιστική εμπειρία δε λέω... Αλλά ποιος το κανόνισε όλο αυτό εγώ προσωπικά δεν ξέρω..." ο Cross έσμιξε τα μάτια του καχύποπτα. "Δεν ξέρω αλλά... Δεν με σταματάει κανένας από το να μείνω ο μόνος ζωντανός εδώ μέσα και να μάθω σωστά;"

'Έβγαλε από την τσέπη του το αναθεματισμένο μενταγιόν που του χαλούσε το image και την ίδια στιγμή το χρονόμετρο χτύπησε μηδέν. Ο Kaiji είχε κρυφτεί ήδη κάτω από τον πιο κοντινό καναπέ περιμένοντας ότι αυτό το δεν θα τελείωνε καλά. Τι στο διάολο γινόταν εκεί πέρα μέσα; Τι αμαρτίες πλήρωνε. Ήταν φοβισμένος.

ΗΤΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ! ΗΤΑΝ ΦΟΒΣΜΕΝΟΣ! ΗΤΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ!

"Αυτή η καταραμένη φωνή θα σκάσει καμιά ώρα;" ρώτησε ο Greed τον Kaiji.
"Ποια φωνή;" ρώτησε εκείνος με απορία.

"Ο ένας βλέπει κεφάλια στον ουρανό, ο άλλος ακούει φωνές... καλά πάμε," σχολίασε η Nakamura που είχε φροντίσει να απομακρυνθεί και εκείνη όσο το δυνατόν περισσότερο.

"Ω, ποπ κορν και πορτοκαλαδίτσα," είπε ο Pariston και στρογγυλοκάθισε στον καναπέ με τα ποπ κορν του.

"Τα ποπ κορν πού στο καλό τα βρήκες;" ρώτησε ο Kaiji κάτω από τον καναπέ.

"Τα παρήγγειλα από το scumazon όσο έκανα κλήση στο skiap," απάντησε και βούτηξε μια χούφτα ποπ κορν.

Μαύρος καπνός αναδύθηκε στην αίθουσα και ανάμεσα από τον καπνό αναδύθηκε αργά αργά μια απρόσωπη μορφή. Από τα χέρια του κρεμόταν αλυσίδες που έμπλεκαν η μία με την άλλη, συμβόλιζαν τα θάματα του που καιρό πριν με τόση χαρά είχε καθαρίσει ενώ με τα πόδια του έσερνε μια βαριά μπάλα με τα αρχικά GM και μουρμούριζε ακατάληπτα κάτι για ρόλους, παλέρμο και πόσους είχε καταφέρει να σκοτώσει. Καταδικασμένο να περιπλανιέται ανάμεσα στο αιώνιο δίλημμα να ξαναζήσει εκείνες τις στιγμές δόξας και τις τύψεις για όλα αυτά που είχε διαπράξει. Βλέποντας όμως όλα αυτά τα άτομα μαζεμένα εκεί, μνήμες ξύπνησαν από το ένδοξο παρελθόν και το πνεύμα θέλησε να διεκδικήσει το θρόνο του. Άρχιζε να μουρμουρίζει ακατάπαυστα και με κάθε ακατανόητη λέξη οι παρευρισκόμενοι έβλεπαν τα πράγματα γύρω τους να αλλάζουν. Ήταν υπόθεση μόνο μερικών λεπτών να αλλάξει το setting κατά πώς ήθελε, όλα θα έφταναν στο τέλος, θα ξεκινούσε κάτι καινούργιο και ο Greed θα ήταν βέβαιος νικητής, τα είχε φτιάξει και τα είχε τοποθετήσει μέσα στο μυαλό του τόσο ω-

"Επιτέλους, το καταραμένο τηλεκοντρόλ!" ο Aizawa το σήκωσε θριαμβευτικά και άλλαξε επιτέλους το πρόγραμμα που του είχε σπάσει τα νεύρα. 

Το πρόγραμμα άλλαξε και μια μελωδία γέμισε το δωμάτιο....

Youtube Video

Το πνεύμα ξαφνικά σταμάτησε και κοίταξε την οθόνη. Όλοι το κοιτούσαν με αγωνία καθώς άρχισε να πλησιάζει προς αυτήν σχεδόν εκστασιασμένο και πολύ σύντομα άρχισε να κουνιέται στους ρυθμούς του τραγουδιού. Τα ακατάληπτα λόγια του άρχισαν να γίνονται όλο και πιο ξεκάθαρα και ξαφνικά πουφ! Ένα ροζ συννεφάκι και το πνεύμα βρέθηκε επάνω σε έναν ροζ μονοκερο κουνώντας παθιασμένα δυο φωτεινές μπάρες και μια μπαντάνα που έγραφε επάνω της Monogatari rulz.

Tatta sore dake no koto dake de
Unmei nante kawaru no
Mayoi nagara demo mayowazu ni
Kimi ni aeta~

Ένα λευκό φως έπεσε πάνω του από το πουθενά και όλοι έκαναν πίσω. 

Kimi ga karakatte komaraseru

Nanigenai shiawase wo
Chotto okotta furi wo shite
Kamishimeteru

Άρχισε σιγά-σιγά να εξαϋλώνεται, ο ροζ μονόκερος χλιμίντρισε δυνατά. 

Eien mo moshikashitara

Aru no kamo shirenai
Masaka no HAPPIIΕΕΕENDOΟΟΟ~

Χάθηκε αφήνοντας πίσω του χρυσή σκόνη και τον ροζ μονόκερο που παραδόξως δεν έφυγε μαζί του. Είχε εξαγνιστεί....

"Αλήθεια τώρα; Ο άλλος παίρνει έναν Άη Βασίλη με σπαθί και με ξεσκίζει μέσα στα μαύρα σκοτάδια κι εγώ αυτό κι έναν ροζ μονόκερο;" o Greed χτύπησε εξαγριωμένος το χέρι του επάνω στον τοίχο και διέλυσε το βραχιόλι του που είχε βαφτεί κόκκινο. "Τελικά έχουν δίκιο ότι όταν θέλεις να κάνεις κάτι σωστά, καλύτερα να το κάνεις μόνος σου!"

Γύρισε προς τον Cross που είχε πάρει ήδη θέση άμυνας και ήταν έτοιμος να του επιτεθεί όταν ο εξορκιστής τράβηξε από τη ζώνη του ένα μαχαίρι και έκανε μια μεγάλη χαρακιά στο χέρι του χωρίς δισταγμό. Ο Greed σταμάτησε εκεί που ήταν μην καταλαβαίνοντας πού αποσκοπούσε αυτή του η κίνηση όμως έμελλε να καταλάβει πολύ γρήγορα. Το μενταγιόν του Cross έλαμψε και μπροστά σε όλους ξεπρόβαλε ένα τεράστιο λευκό κουκούλι.

"Μα... μα πως..." ο Kaiji ξεμύτισε κάτω από τον καναπέ του.

"Ωωω...." αναφώνησε ο Okabe. "Ίσως ο κύριος Korosu ανακάλυψε κάτι που κανείς άλλος μας δεν ξέρει!"

Το κουκούλι μπήκε ανάμεσα σε εκείνον και τον Cross και ο Greed πισωπάτησε προσπαθώντας να ζυγίσει την κατάσταση. Τι στο καλό ήταν αυτό που θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και πώς θα έπρεπε να το κάνει; Το κουκούλι άρχισε να ανοίγει, αργά-αργά, αργά-αργά.... Ο Greed κατέβασε τα μαύρα μαλλιά του και προσπάθησε να ρίξει μια καλύτερη ματιά μέσα και τότε ξεπρόβαλε ένα χέρι και από μέσα του εμφανίστηκε ένας άνδρας... ένας άνδρας που είχε τη λύση για τα πάντα, ακόμη και στα πιο δύσκολα σταυρόλεξα, που ήξερε να στήνει κάθε είδους στρατηγικής και δεν είχε χάσει ούτε μια φορά στο stratego, που δεν μπορούσε να τον σκοτώσει κανένας όσο κι αν ήθελε, θα ήταν καλύτερο να τον δέσουν αιώνια σε μια καρέκλα παρά να συνεχίσουν να προσπαθούν... Και αυτός ο άνδρας ήτανε....

tumblr_o2vz69eIi61rw5puto8_1280.jpg

"Και μάλιστα η anime βερσιόν!"

Όλοι κοίταξαν με απορία.

Ξεφύσησε...

"Να το πρόβλημα με εσάς τα γιαπονέζικα καρτούν, επειδή όλοι σας λένε άνιμε νομίζετε ότι είσαστε κάτι ξεχωριστό αλλά όταν βρείτε τα χώρια, τσουπ... ας βγάλουμε ποκεβέντζερς να χεστούμε στο τάλιρο...."

"Ορίστε;" ο Kaiji δεν μπορούσε να καταλάβει τι συμβαίνει. Ήταν πιο μπερδεμένος από ποτέ.

Ήταν πιο μπερδεμένος από ποτέ. Πιο μπερδεμένος από ποτέ! Πιο μπερδεμένος από ποτέ!

O Deadpool κοίταξε προς τα επάνω.

"Ουάου, ακούω κι εγώ φωνούλες αλλά δεν καυλώνουν έτσι με μία φράση..."

Ο ροζ μονόκερος χλιμίντρισε...

Γύρισε προς τον Cross μετά προς τον μονόκερο μετά ξανά στον Cross και ύστερα έδειξε τον μονόκερο. "Αν κάτι εκτιμώ στα anime είναι το καλό fanservice... Λοιπόν, για να μην τα πολυλογώ, ποιον έχουμε να σκοτώσουμε σήμερα;"

Ο Cross έδειξε τον Greed κάπως δισταχτικά.

"Τι λέει, θα σταματήσετε να ασχολείστε με οτιδήποτε άλλο εκτός από εμένα;" ρώτησε ο Greed και του ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι.

"Ω, attention whore alert..."

[youtube]https://lh3.googleusercontent.com/-Ps05ryH9YQw/VTmU9xSgXeI/AAAAAAAAHxc/fBp6QC7LaFU/w426-h409/tumblr_n72tiyHlap1tdq4r6o5_500.gif[/youtube]

"Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει ο τύπος που εμφανίστηκε από το πουθενά, αλλά δεν θα βοηθήσει και πολύ!" ΄δήλωσε ο Greed.

tumblr_n72tiyHlap1tdq4r6o5_500.gif

"Ωχ, και νόμιζα ότι μόνο εγώ ήμουν άσχημος κάτω από τη μάσκα..."

Ο Greed επιτέθηκε θέλοντας να τελειώνει επιτέλους με αυτήν την υπόθεση. Ήταν βέβαιος για τις ικανότητες του, μέχρι που συνάντησε τα σπαθιά του Deadpool.

"Με την ευκαιρία, να δηλώσω μεγάλος σας θαυμαστής, ειδικά εκεί που αλλάξατε ρεύμα για να ψηφίσετε συνεργό δολοφόνο πιστεύοντας ότι θα τη βγάλετε λάδι, πραγματικά συγκινήθηκα. "

"Θα σκάσεις ποτέ;" ο Greed επιτέθηκε ξανά και ξανά και κατάφερε να ρίξει τον Deadpool στο έδαφος. Ήταν έτοιμος να ρίξει τη γροθιά του με δύναμη επάνω στον πεσμένο άγνωστο όταν εκείνος τον κλώτσησε με δύναμη στον αέρα. 
"Wingardium leviosa! Ω, ποιος θα το περίμενε, λειτουργεί!" 

"Χαχαχα... Δε θα αστειεύεσαι πολύ ακόμα..."

"Τι; Νόμιζα σου λείπει το Hogwar- Τι... (&^(&^&(%&^&," κλώτσησε άλλη μια φορά τον Greed αυτή τη φορά εκνευρισμένος.

Δεν πρόλαβε να τελειώσει τη φράση του και είδε το χέρι του να πέφτει στο πάτωμα. Γύρισε προς τον Cross δείχνοντας τον κι εκείνος μη ξεροντας τι να κάνει με αυτά που έβλεπε μπροστά του απλώς κούνησε τους ώμους του.

"Εντάξει λοιπόν... Πες τις μαγικές λέξεις... Έλα... Έλα..." παρότρυνε τον Cross. "Έλα, αφού το κανονίσαμε την προηγούμενη φορά..."

"Δια..."

"Έλα..."

"Διαλέγω εσένα... pikachu..." και έκρυψε το πρόσωπό του ντροπιασμένος.

"Αυτό ήταν...! Ώρα για μονομαχία! Ή αυτό ήταν από άλλη σειρά;" σήκωσε τα σπαθιά του. "Όχι ότι νοιάζεται και κανείς."

Με αυτές του τις λέξεις ξέσπασε σε μία ξέφρενη επίθεση προς τον Greed, Οι δύο άνδρας χτυπούσαν ο ένας τον άλλον χωρίς αποτέλεσμα και όλα έδειχναν να είχαν φτάσει σε ένα τέλμα, μέχρι που ο Oda που στο μεταξύ είχε εξφανιστεί, γύρισε έχοντας στην αγκαλιά του ένα μάτσο όπλα από την αποθήκη που είχαν βρει στην αρχή της ημέρας.

"Ωωωωω!" σταμάτησε μπροστά τους. "Αυτό κι αν είναι δώρο," έστειλε φιλάκι στον αέρα. "Σ' αγαπάω παίδαρε."

Ο Greed σηκώθηκε κουρασμένος από κάτω όμως δεν έλεγε να παρατηθεί.

"Και τώρα... για τη σούπερ επίθεση," είπε σηκώνοντας πολλά όπλα μαζί. "Unlimited Blade Works!" είπε και τα πέταξε προς τον Greed.

Οι λεπίδες βρήκαν τον στόχο τους και τους και ο Greed έπεσε κάτω ακινητοποιημένος.

"Και τώρα για το φινάλε, και μην αναρωτιέστε καν γιατί εγώ μπορώ να μείνει τόση ώρα εδώ..." πάτησε ένα κουμπί και το έδαφος από κάτω του σείστηκε. Όλοι πιάστηκαν από κάπου, εκτός από τον Pariston που έπιασε τα ποπ κορν του και στο κέντρο άνοιξε μια καταπακτή. "Κάθε κάστρο που σέβεται τον εαυτό του έχει έναν λάκκο με ξελιγωμένα fangirls..." Έδεσε τον Greed με ένα σχοινί που εμφανίστηκε από το πουθενά.... 

"Τιιιι;" ο Greed ούρλιαξε.

"Ε δεν είναι ότι μπορώ και να σε σκοτώσω.... Οπότε... Στα fangirls λοιπόν!" τον πέταξε μέσα με συνοπτικές διαδικασίες και τίναξε τα χέρια του.

"Ουφ... Πάει κι αυτό... Για να μάθεις να μη τα βάζεις με τους Hufflepuff.... " κοίταξε τους άλλους γύρω του. "Γιέι... Νίκη για τους αθώους..." τίποτα καμία αντίδραση. "Μα κανένας να μην αναγνωρίζει ένα καλό σόου όταν το βλέπει..."

"Ε... ευχαριστούμε υποθέτω...." είπε ο Aizawa.

".....Αυτό μόνο;" οι υπόλοιποι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους. "Αυτό ήταν, την επόμενη φορά θα φροντίσω να κλείσω καλύτερο συμβόλαιο..." είπε και πουφ εξαφανίστηκε σε ένα σύννεφο καπνού...

palermobbb_zpsje5wrtvh.png

guns_zpshtk9kusb.png

fandom_zpsuexka369.png

Λίστα Παικτών 

11. TheGunsmasha || Greed FMA    // Στη μαγική νεραϊδοχώρα 
12. Fandom || Monkey D. Luffy   // Μαγκουφιάζει παρέα με τον Σκρουτζ

____

Οι ρολίστες τα PMs

ySss0UF.jpg

Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, η νύχτα πέφτει, the big bad wolf