Pariston Hill

"Αλήθεια; Μπορείς να με ψηφίσεις στη συνέχεια, αφού βγάλεις τον Greed από τη μέση. Δεν αμφιβάλλω με την κρίση σου, αλλά μπορώ να παίξω και εγώ το παιχνίδι μου και να δω πως θα εξελιχθεί όλη αυτή η παράσταση που στίνεται. Είτε είμαι προβατάκι ή απλώς ένας ηλίθιος. Απλώς, το πολύ μπλαμπλα μεταξύ σας είναι και λιγάκι κουραστικό, όταν δεν έχει μιλήσει κανείς άλλος. Είτε εσύ κάποιος που έχει στοιχεία που βρήκε το βράδυ κρυφά από όλους μας, μιας και δεν ξέρω καν τι είναι ο επιθεωρητής - δεν ήξερα ότι έχουμε και τέτοιους εδώ μέσα - είτε ο Greed είναι δολοφόνος, το να με στοχεύσεις δεν θα σου βγει και πάρα πολύ σε καλό. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη σου για το άτομο μου, να πω την αλήθεια, τη συνείδησή μου την έχω καθαρή. Αν αποφασίσεις να στραφείς εναντίον μου αύριο, αν δεν θα πεθάνω φυσικά, δεν θα σε σταματήσω. Μην αναρωτηθείς μετά αν σε ρωτήσουν γιατί αυτόν;" είπε ο Aizawa.
"Ή μάλλον, όχι, την τελική ψήφο μου θα την ρίξω πριν τελειώσει η μέρα".
Ψήφος η ίδια προς το παρόν
Μετάφραση:
"Θα αγνοήσω για ποιον λόγο ο Pariston άλλαξε την ψήφο του στο τελευταίο ποστ της προηγούμενης μέρας και θα επικεντρωθώ στο γεγονός ότι μας αποκάλεσε πρόβατα ώστε να δημιουργήσω κακή εντύπωση εναντίον του και να βοηθήσω τον Greed, ειδικά μεταξύ όλων των ατόμων που θα έρθουν, θα παρατήσουν μια ψήφο και θα φύγουν".
"Θα αποφύγω να κάνω οποιουδήποτε τύπου ανάλυση θα μπορούσε να συμβάλει στην εξέλιξη του παιχνιδιού και θα πω δυο αερολογίες ώστε να φάινεται ότι είμαι σοβαρός, στοχαστικός και ότι συμμετέχω, ενώ στην πραγματικότητα δεν κάνω τίποτα, παρ'ότι υπάρχει πλεόν άπλετο υλικό για ανάλυση".
"Θα το παίξω άνετος λέγοντας ότι αφού βγει ο Gunsmasha, είναι ελέυθερος να έρθει εναντίον μου παρ'όλο που ο γιατρός τον έχει ήδη προστατέψει και άρα θα πεθάνει το βράδυ".
"Θα τον απειλήσω εμμέσως λέγοντάς του ότι χρειάζετε την ψήφο του, προκειμένου να υποχωρήσει".
"Θα το παίξω σκληρός και ότι δεν σηκώνω κουβέντα, δηλώνοντας ότι θα ψηφίσω ό,τι με συμφέρει λίγο πριν τελειώσει η ημέρα αφού δω πρώτα προς τα που έχει πάει το πράγμα, καθώς παίζει να εκτέθηκα όταν πήδηξα στο ρεύμα του Amari στο τέλος της πρώτης μέρας".
-------------------------------
Ας ασχοληθούμε όμως με τα αστεία τώρα. Θα ασχοληθώ με δύο θέματα σχετικά με τον Greed και την κατηγορία του:
1) Γιατί μασάει τα λόγια του σήμερα
2) Γιατί η υπόθεσή του ότι είμαι χαφιές είναι το λιγότερο ηλίθια.
Για ποιον λόγο είναι δολοφόνος βάσει της πρώτης μέρα εφόσον ο Amari αποδείχτηκε δολοφόνος θα το πω αργότερα στην μόνη άλλη φορά που θα μιλήσω σήμερα, καθώς είμαι απολύτως σίγουρός ότι κανείς δεν θα μπει στον κόπο να το βρει.

Αγαπητές κυρίες και κύριοι, σήμερα εγώ, ο αγαπητός σας αντιπρόεδρος, θα σας μάθω άλλη μια έννοια που χρησιμοποιούμε κατά κόρον στον συνδυκαλιστικό κόσμο:
ConfBias ή αλλιώς Confirmation Bias για τους φίλους.
Τι είναι το Confirmation Bias; Με λίγα λόγια, είναι όταν κάποιος προσπαθεί να ερμηνεύσει τα στοιχεία με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν στο συμπέρασμα που θα ήθελε να καταλήξει, αντί να ερμηνεύσει τα στοιχεία αντικειμενικά προκειμένου να καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα, ασχέτως αν του αρέσει ή όχι.
Ο πρόεδρος Greed (ΤheGunsmasha) λοιπόν κάνει εδώ ακριβώς αυτό. Προκειμένου να υποστηρίξει την αβάσιμη θεωρία ότι είμαι ο χαφιές (άρα ότι συνεπώς υπάρχει χαφιές στην διαδικασία μας, άρα είμαστε 2+1 κακοί ή 3+1 κακοί), προσπαθεί να μηχανευτεί περίπλοκα setup ρόλων που δεν έχουν λογική και που μόνο ταιριάζουν την θεωρία του απλώς για να ταιριάξουν την θεωρία του.
Ας δούμε τώρα τι πρότεινε για setup:
''Με 2 δολόφονους+τσιράκι είναι ήδη γερμένο κατά των δολοφόνων. Το συνήθες είναι 1/4 δολοφόνοι. Ένας καλός ρολίστας φτάνει.
Ναι, αλλά γιατί ο γιατρός; Γιατί δεν εξηγείς για ποιον λόγο πιστεύεις ότι είναι ο γιατρός ο καλύτερος ρόλος σε αυτό το υποθετικό setup και όχι ο επιθεωρητής; Και πριν πεις, "ούτε εσύ το κάνεις", εγώ δεν ήμουν αυτός που ισχυρίστηκε ότι υπάρχει χαφιές, αλλά εσύ, και το βάρος της εξήγησης πέφτει πάνω σου.
Με 3 δολοφόνους+ τσιράκι θα ήταν απαραίτητος ένας ακόμα καλός ρολίστας. Αν ήμουν θα έβαζα Βιτζιλάντη
Επίσης ξανά δεν εξηγείς γιατί θα έβαζες βιτζιλάντη και γιατρό αλλά όχι επιθεωρητή και γιατρό ή επιθεωρητή και βιτζιλάντη, σε ένα setup υπερβολικα στραμμένο προς τους δολοφόνους. Δεν εξηγείς τίποτα, ενώ το βάρος της ανάλυσης, όπως προείπα, είναι πάνω σου.
Τέλος θέλεις να αγνοήσεις το γεγονός ότι ο χαφιές και το balance του είναι πολυ προηγμένα θέματα και εδώ πρώτον, συμμετέχουν αρκετοί για πρώτη φορά και θα ήταν απείρως πιο λογικό να δουν μια πιο παραδοσιακή μορφή αυτής της διαδικασίας, και, δεύτερον, έχουμε όλοι μας (οι περισσότεροί μας) πολύ καιρό να ασχοληθούμε με ψηφοφορίες και αλληλομαχαιρώματα, οπότε τα πράγματα είναι πολύ πιο λογικό να έχουν παραμείνει απλά.
Τώρα, γιατί τα λέω όλα αυτά και γιατί ο πρόεδρος Greed μασάει τα λόγια του;
Γιατί ο πρόεδρος Greed ξέρει όχι μόνο τι θα πει confbiased αλλά ότι είναι επίτηδες confbiased αυτήν την στιγμή, καθώς αν σταματήσει να ισχυρίζεται ότι υπάρχει χαφιές και ότι αυτός ο χαφιές είμαι εγώ, θα πάει στην κρεμάλα και ας ξέρει ότι δεν έχει λογική. Επίσης, ο πρόεδρος Greed αποφεύγει να δεχτεί με κάθε τρόπο ότι μπορεί να υπάρχει επιθεωρητής στο παιχνίδι, μόνο και μόνο για να σωθεί και όχι επειδή είναι λογικό να μην υπάρχει επιθεωρητής, ο πιο βασικός από τους ρόλους των αθώων.
Επίσης, δεν είναι τυχαίο που δεν έχει εξηγήσει καθόλου ποιο κομμάτι της συμπεριφοράς μου ταιριάζει στο πως θα έπαιζε χαφιές.
Μιλώντας για αυτό, όταν τον κατηγόρησα αντέδρασε τελείως σπασμωδικά, με τεράστια λογικά κενά και υποθέσεις:
''Επιθεωρητής δεν είσαι για να με ενοχοποιείς. Επίσης, και να ήμουν δολοφόνος, δεν υπάρχει καλός ρόλος που ξέρει και τον ακριβή αριθμό των δολοφόνων και την ταυτότητα ενός ή περισσοτέρων. Δεν υπάρχει λόγος να έβγαινες στην φόρα αν ήσουν δολοφόνος, οπότε είσαι ρόλος προσκείμενος στους δολοφόνους. Τσιράκι.'' Τα θαμπά γυαλιά του πλέον φανέρωσαν στιγμιαία τα ακόρεστα μάτια του.
'Ο χλεχλές(Οσάμα) πρέπει να έχει ρόλο που κερδίζει με τους δολοφόνους, και η ιδιότητα του είναι να ξέρει τον αριθμό τους ή την ταυτότητα του ενός μόνο.'' Κοίταξε τους υπόλοιπους.
Πέρα του ότι σε συμφέρει, για ποιον λόγο ακριβώς το τσιράκι να ξέρει για τον αριθμό των δολοφόνων; Που ακριβώς το έχεις δει ξανά αυτό; Πολύ βολικά συγκεκριμένο για εσένα, δεν νομίζεις;
Επίσης, εξήγησες ( ; ) για ποιον λόγο είμαι χαφιές. Γιατί δεν εξήγησες για ποιον λόγο θα έβγαινα και θα το παραδεχόμουν ανοιχτά; Για ποιον λόγο έπαιζα έτσι από την αρχή; Όταν φτιάχνεις μια υπόθεση εναντίον κάποιου, είναι πάνω σου να πρέπει να την υποστηρίξεις. Που είναι η ανάλυσή σου;
Επίσης, υποθέτεις ότι ήξερα πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν. Γιατί υπέθεσες ότι ξέρω και όχι ότι μπορεί να προσποιούμαι ότι ξέρω; Θα το απαντήσω εγώ αυτό. Γιατί δεν υπέθεσες τίποτα. Ξέρεις ότι προσποιούμουν, ξέρεις ότι δεν ξέρω τίποτα και τώρα προπαθείς να το χρησιμοποιήσεις εναντίον μου γιατί περίμενες ότι θα πεθάνω το βράδυ. Μάθε, πως το όλο πανηγύρι με τον αριθμό των δολοφόνων μπήκε ώστε να έχω μια πιθανότητα να ζήσω σήμερα, καθώς ήμουν σίγουρος ότι ο γιατρός με προστάτεψε χτες.
Έστω ότι είμαι χαφιές/τσιράκι που ξέρει μάλιστα τον αριθμό των συμμάχων μου (η οποία είναι υπερπολύτιμη πληροφορία). Γιατί να βγω και να πω ανοιχτά ότι ξέρω πόσοι είναι οι δολοφόνοι;
Άρα, για εσένα Greed, το αλάνθαστο σχέδιό μου είναι:
1) Ξεκινάει το παιχνίδι. Καταλαβαίνω ότι ο Amari είναι δολοφόνος. Αντί να χρησιμοποιήσω τις ικανότητές μου στην ανάλυση ώστε να στείλω στην κρεμάλα κάποιον αθώο, στέλνω μόνος μου τον δολοφόνο, κινδυνεύνοντας να με πυροβολήσουν το βράδυ οι ίδιοι μου οι σύμμαχοι.
2) Έρχεται η δεύτερη μέρα, όλοι με θεωρούν αθώο, αλλά εγώ αποκαλύπτω από το πουθενά ότι ξέρω πως υπάρχουν τρεις δολοφόνοι, έτσι επειδή δεν έχω τίποτα άλλο να κάνω.
3) Άρα το μεγαλειώδες σχέδιό μου, σύμφωνα με εσένα είναι, ενώ έχω βρει ένα δολοφόνο που δεν θα έβρισκε κανείς, να τα τινάξω όλα στον αέρα δίνωντας σε όλον τον κόσμο πληροφορίες που είχα μόνο εγώ.
''Για την αθωότητα μου, έχω να προσάψω πως πάνω στις δικές μου πλάτες βγήκε ο άλλος και κάρφωσε τον Amari. Ναι, ήταν η ρητορική του που σας έπεισε. Θα μπορούσα κάλιστα μετά την πρώτη ανταλλαγή ψήφων να αλλάξω στόχο, αντί να ρισκάρω να τον προσέξουν και άλλο.''
Ας δούμε τα πρακτικά της πρώτης μέρας, συγκεκριμένα το παρακάτω:
''Εγώ ένα ξέρω πάντως. Τι άπλειστο και κερδοσκόπο γουρούνι με έχετε βγάλει. Τι επικύνδινο τέρας με ίχνος ανθρώπινων αρετών. Τι πάρλας που σας πρίζει την σιέστα. Τι ανώμαλος που γουστάρει δωδεκάχρονα homunculi. Κανείς δεν καταλήγει να με ψηφίσει εντέλει και να με διαολοστείλει, επειδή μόλις φύγω και φανεί ο ρόλος μου θα αρχίσουν οι κόμποι στον λαιμό και οι αμήχανες καταστάσεις. Ακόμα και ο Amari(Fa_Mp) μόλις είδες πως δεν είμαι πια της μόδας, απέσυρε την ψήφο του.
Δέχομαι την απάντηση πως είμαι πιο χρήσιμος στους δολοφόνους ζωντανός παρά νεκρός, μιας και κινώ ακόμα τις υποψίες. Και αυτή η περίπτωση το μόνο που επαλυθεύει είναι το ότι είμαι αθώος.''
Έβγαλε από το υπερπολύτιμο πορτοφόλι του, από δερμάτινη επένδυση και κεντινμένη επιγραφή πάνω του Bad Motherfucker, μια ντουζίνα χρυσές λίρες και άρχισε να παιζεί μαζί τους.
''Σημειώσεις'' άρχισε να ψέλλει ευλαβικά ''Ο Oda (Scarlet D.) παίζει υπερευαίσθητα προσπαθώντας να διατηρήσει το στάτους του. Δηλαδή όποιος με ψηφίζει δέχεται υποψία ή/και ψήφο. Η τελευταία του ψήφος στον επιστήμονα(Ghostprince) είναι επιβίωσης οπότε δεν την σκέφτομαι καν. Το πρόβλημα του δεν είναι ο τρόπος που αντιδρά, και εμένα αντιδραστική ήταν η ψήφος θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά το ότι δικαιολογεί αμυδρά. Και πάλι. Θα περίμενε κανείς από έναν δολοφόνο με συμπαίκτες να τον έχουν συμβουλέψει καλύτερα στο τι να λέει.
Σε αντίστοιχη θέση είναι και ο Kyouma(GhostPrince), μόνο που αντί για αντιδραστικές, οι δικές του είναι προς τα άτομα με τα περισσότερα φώτα. Επίσης ο επιστήμονας μαζί με τον Amari(Fa_Mp) με ενοχοποίησαν και μετά με άφησαν στην ησυχία μου. Το ίδιο και ο Αντιπρόεδρος(Osama) αλλά για εκείνον ήταν η πρώτη αναγνωριστική ψήφος''
''Οι διάθεση ψήφου της Nakamura(Kamui) βασίζεται καθαρά στο κόμπλεξ της προς αρσενικά άτομα τα οποία προσεγγίζει ο,τιδήποτε θυληκό, και κουνούπι ακόμα, είναι δηλαδή θέμα βιογραφικού (RP). Αυτό μου λέει δύο πράματα. Η ψήφος της δεν έχει καμία παικτική αξία, και δεύτερον, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κουρτίνα ώστε να ψηφίσει στην σειρά δύο πιθανούς αθώους. Εμένα(Guns) και τον Amari(Fa_Mp).
Το ίδιο ακριβώς ισχεί και για την Misaka(Taka) αν επιμείνει στον επιστήμονα.''
''Nakamura(Kamui) και Cross(Kaiser) έχουν έναν αστείο διχασμό κακού/καλού αστυνόμου ως προς το πρόσωπο του Amari(Fa_Mp). Αν είναι αθώος, θα ήταν ωραίο τέχνασμα ώστε να βγουν κερδισμένοι σε κάθε περίπτωση.''
''Η Misaka(Taka) με θεωρεί αθώο, όμως δεν με ακολουθεί στις ψήφους. Ο Luffy(Fandom) θεωρεί τον Parriston(Osama) αθώο, και συμφωνεί στα πάντα μαζί του.''
''Ο Aizawa(Zura) μου χρωστά ένα μηνιάτικο σε περίπτωση που όπως θεωρώ είναι αθώος, καθώς τέτοιο τρένο αθώωσης καιρό είχα να δω.''
''Ο Oda(Scarlet D.) έφαγε την τρίτη ψήφο που καίει από τον αγαπητό Amari(Fa_Mp) και την πιο ελαφριά τέταρτη από τον αθλητή(Babba). Τρίτη ψήφος που καίει έδωσε και ο λαστιχένιος(Fandom) στον Aizawa(Zura). Αλλά ο Αντιπρόεδρος(Osama) έχει καιρό να μιλήσει, οπότε μπορεί να πέσει στις 0 ο χίπης.''
Χωρίζει τα κέρματα σε ισόποσα ποσά ''Μιλά ρε μεταξοσκώλικα Parriston(Osama), γιατί τόση βουβή? Θα δουλέψεις για μένα με ολόκληρο ή μισό μηνιάτικο?''
''Μην νομίζετε πως δεν θα επανέλθω. Θεωρώ κύριους υπόπτους τους τρεις κιτρινισμένους και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικό σε έναν από τους τρεις, λογικά στον γνωστό, θα καταλήξω. Ψήφος Parriston(Osama) μέχρι να μιλήσει.'' Ολοκλήρωσε αφήνοντας μια λίρα να στροφάρει στον αέρα.
Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που είπες πριν βγάλω τον λόγο που τελείωσε τον Amari. Ποια ρητορική σου; Εγώ βλέπω ένα άθλιο pressure vote πάνω μου για να μιλήσω και τον Amari κιτρινισμένο ώστε αν χρειαστεί να μπορείς να τον ξαναψηφίσεις. Δεν έκανες απολύτως τίποτα που να συνέβαλλε στο κρέμασμα του Amari, πρόεδρε, και όσο και να το λες, τα πρακτικά σε διαψεύδουν.
Για ποιον λόγο το pressure vote σου είναι άθλιο; Γιατί δεν ψηφίζεις για να πιέσεις κάποιον να μιλήσει λίγο πριν κλείσει η μέρα. Επίσης, pressure vote που δεν συμβάλει σε ένα ρεύμα (και που άρα δεν μπορεί να θέσει σε κίνδυνο αυτόν που θέλεις να πιέσεις) δεν υφίσταται. Το pressure vote σου ήταν απλώς μια ηλίθια δικαιολογία για να σταματήσεις να ψηφίζεις τον άλλον δολοφόνο στα πλαίσια του RVS. Περισσότερα για αυτό, αργότερα, την επόμενη φορά που θα μιλήσω.
-----------------------------
Πολλοί με ρωτάτε ποιους άλλους έχω βρει. Εάν παρατηρούσατε το πως έπαιζα στο τέλος της πρώτης μέρας και το πως άρχισα να παίζω την αρχή της δεύτερης αντί να είστε όλοι προβατάκια που δεν σκέφτεστε (και παρεξηγείστε για αυτό), θα καταλαβαίνατε τουλάχιστον τον έναν που έχω βρει:
Τον αθώο Cross (Kaiser) τον οποίο υποπτευόμουν όσο κανέναν άλλο αν ο Amari έβγαινε δολοφόνος αλλά ξαφνικά σταμάτησα να ασχολούμαι τελείως μαζί του όταν άρχισε η δεύτερη μέρα.
Την νύχτα που έμαθα ότι είμαι επιθεωρητής, δεν μου επιτράπηκε να βγω να ερευνήσω
Τον Greed τον είχα λίγο πολύ καταλάβει χωρίς να τον τσεκάρω. Αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που μιλούσα για τρεις δολοφόνους και για το πως τελείωσε το παιχνίδι. Πίστευα ότι ο γιατρός με είχε προστατέψει την πρώτη νύχτα και λογικά δεν θα μπορούσε να με ξαναπροστατεύσει. Έτσι, εάν ο Luffy έβγαινε όντως δολοφόνος, με την τελευταλια φορά που μίλησα πριν πέσει η νύχτα κατηγορώντας τον Greed, θα συνέβαινε ένα από τα εξής δύο:
1) Οι δολοφόνοι με σκοτώνουν και φαίνομαι επιθεωρητής. Η τελευταία ψήφος μου κάνει μπαμ και λυνστάρετε τον Greed σήμερα ώστε να τελειώσει το καρναβάλι.
2) Οι δολοφόνοι δεν με σκοτώνουν καθώς η τελευταία φορά που μίλησα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπορέσουν να με λυντσάρουν σήμερα, επίσης καταλαβαίνουν ότι είμαι επιθεωρητής, άρα με κρατάνε ζωντανό ελπίζοντας να εκμεταλλευτούν τις ασυναρτησίες μου και κερδίσουν μια μέρα. Αποφασίζουν να σκοτώσουν κάποιον άλλο.
Τελικά ο οποιοσδήποτε που προστατεύει, τον οποίο φωνάζω γιατρό για χάρη ευκολίας, απέτρεψε το νυχτερινο kill και καταλήξαμε περίπου στο (2).
O Luffy όμως αποδείχτηκε αθώος, και επειδή είχα πάνω-κάτω το ίδιο σκεπτικό με την δίδα Nakamura (Kamui) όσο αφορά τον Luffy, φρόντισα να ρωτήσω για τον Greed ώστε να είμαι 100% σίγουρος,
3. Αν είναι ιατρός εντέλει, ο νυχτερινός προστάτης μας, και δεν προστάτευσε τον εαυτό του, μπορεί επίσης να αθωώσει 2 άτομα. Ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, που σε συμφέρει, μπορείς να πεταχτείς και να το κάνεις αυτό.
Θέλεις να βγει και να παραδεχτεί κάποιος ότι είναι γιατρός; Για ποιον λόγο; Ώστε να ξέρεις συγκεκριμένα με τι έχεις να κάνεις; Άρα θέλεις πέρα από τον επιθεωρητή τον οποίο είτε θα λυντσάρεις σήμερα, είτε θα σκοτώσεις το βράδυ, να βοηθήσεις τον τελευταίο δολοφόνο να σκοτώσει τον γιατρό την μεθεπόμενη νύχτα, επειδή ξέρεις ότι αν επιζήσει ο γιατρός μέχρι τό τέλος μπορεί να σας κλείσει τελείως το οποιοδήποτε πλάνο.
Κάτι τελευταίο, για να ασχοληθούμε γενικά με το τι συμβαίνει γύρω μας.
Πλέον το μόνο που κάνει ο Greed είναι να προσπαθεί να κερδίσει ένα γύρο ώστε να αναπληρώσει το χαμένο νυχτερινό kill, αλλά ακόμα και αυτό δεν έχει νόημα, όπως θα δείτε παρακάτω.
Επίσης, δεν υπάρχει καμία απολύτως λογική να λυντσάρετε κάποιον πέρα από εμάς τους δύο, οι πιο έμπειροι εδώ μέσα το ξέρετε αυτό.
Εξηγούμε:
01. Babba || Tsukushi Tsukamoto Days // Στον Β. Πόλο για γάλα και κουλουράκια με τον Άγιο
02. Osama || Pariston Hill Hunter x Hunter
03. Ghost Prince || Okabe Rintaro Steins;Gate
04. Mpougatsa || Amari Joker Game // Τα πίνει με τον Saito στον άλλον κόσμο
05. Zura || Aizawa Shota Boku no Hero Academia
06. Black Kaiser || Cross Marian D.Gray Man
07. BlasoN || Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji
08. Scarlet D. || Nobutaka Oda Btoom
09. General Kamui || Sawa Nakamura Aku no Hana
10. Takayama Yuuichi || Last Order To Aru Majutsu no Index
11. TheGunsmasha || Greed FMA
12. Fandom || Monkey D. Luffy // Μαγκουφιάζει παρέα με τον Σκρουτζ
Είμαι σίγουρος πλέον μετά την "τάπα" ότι υπάρχουν τρεις δολοφόνοι. Δεν είναι δυνατόν να είναι balanced αλλιώς η διαδικασία στην οποία βρισκόμαστε με "γιατρό" και επιθεωρητή.
-Σήμερα υπάρχουν δύο δολοφόνοι σε εννέα άτομα (2/7).
-Εάν με κρεμάσετε σήμερα τότε αύριο θα είστε 2/5 (επτά άτομα).
-Έπειτα θα κρεμάσετε τον Greed και οι δολοφόνοι θα σκοτώσουν κάποιο (1/4) (πέντε άτομα).
-Εάν δεν τον βρείτε εδώ θα μείνετε (1/2) (τρία άτομα).
-Μετά τέλος. Έχετε δηλαδή τρεις μέρες χωρίς την σημερινή.
-Σήμερα υπάρχουν δύο δολοφόνοι σε εννέα άτομα (2/7).
-Εάν κρεμάσουμε τον Greed σήμερα και πεθάνω εγώ το βράδυ, αύριο θα είστε (1/6) (επτά άτομα)
-Έπειτα κρεμάτε κάποιον και οι δολοφόνοι σκοτώνουν κάποιον, οπότε είστε (1/4) (πέντε άτομα) .
-Εάν πάλι δεν τον βρείτε, θα μείνετε (1/2) (τρία άτομα).
-Μετά τέλος. Έχετε πάλι δηλαδή τρεις μέρες.
Είτε πεθάνω σήμερα είτε πεθάνω το βράδυ, δεν έχει καμία απολύτως διαφορα
Έχω βάση να πιστεύω ότι o Rintaro (Ghostprince), o Nobutaka (Oda), o Kaiji (Blason) και φυσικά ο Cross (Kaiser) είναι αθώοι. Με ευχαρίστηση να εξηγήσω αργότερα γιατί, στην μοναδική άλλη φορά που θα μιλήσω σήμερα. Αυτό σας αφήνει με τους:
Aizawa (Zura)
Nakamura (Kamui)
Last Order (Takayama)
και στις δύο περιπτώσεις δηλαδή, έχετε ακριβώς όσες μέρες χρειάζεστε ώστε να τους καθαρίσετε έναν έναν.
Ψήφος στον Greed (TheGunsmasha), αλλά αν δω ότι δημιουργείτε ρεύμα προς εμένα, θα με ψηφίσω, καθώς είναι ακριβώς το ίδιο.
Edited by Osama Bin Laden, 17 June 2017 - 01:27.