Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World II : Rabbit Game

παλέρμο η νύχτα πέφτει the big bad wolf

  • This topic is locked This topic is locked
135 replies to this topic

#136 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 18 June 2017 - 03:39

Βλέποντας τον Greed να βρίσκει μία άδοξη κατάληξη, αν και όχι και τόσο δυσάρεστη για εκείνον, στον λάκκο με τα fangirls η Misaka λύγισε. Δάκρυα γέμισαν τα μάτια της και έπεσε στα γόνατα.

"Η Misaka δεν είχε συμφωνήσει ποτέ σε αυτό, η Misaka συμφώνησε μόνο επειδή ο κύριος Amari της υποσχέθηκε ότι δε θα κάνει τίποτα. Σοβαρέψου της είπε μετά ο κύριος Amari αλλά η Misaka δεν αντέχει άλλο, η Misaka σκότωσε," είπε με λυγμούς η Misaka ομολογώντας της πράξεις της Misaka. "Η Misaka προτιμά να πάρει τη ζωή της"

Και με αυτή τη δήλωσε άρπαξε ένα από τα παραπεταμένα όπλα πριν προλάβει κανένας να αντιδράσει. Όλοι κοκάλωσαν, έχοντας δει την υπόθεση του Cross ότι τα πνεύματα τους μπορούσαν να ενεργοποιηθούν όταν αισθάνονταν οποιαδήποτε απειλή, προετοιμάστηκαν για τα χειρότερα. Και έτσι έγινε. Με τη πρώτη σταγόνα αίματος που κύλησε από τη μικρή, εμφανίστηκε ένας νεαρός με λευκά μαλλιά και οργισμένο βλέμμα.

"Accelerator," είπε η Misaka και η Misaka γέμισε από χαρά! "Η Misaka ήξερε ότι θα έρθεις να σώσεις τη Misaka από αυτό το μέρος!"

Το νεαρό πνεύμα δεν άργησε να επιτεθεί και αυτή τη φορά στράβηξε κατευθείαν προς τον Kim που μετά βίας είχε σηκωθεί στα πόδια του. Και θα τον είχε χτυπήσει αν δεν είχε παρέμβει ο Okabe πετώντας του ό,τι βρήκε μπροστά του από τα όπλα που ήταν παραπεταμένα.

"Αααααα;" το πνεύμα Accelerator γύρισε προς τα εκείνον και ο Okabe προσπάθησε να σταθεί στο ύψος του παρότι η φωνή του έβγαινε με δυσκολία από τον φόβο.
"Έχω.... Έχω βάσιμες υποψίες ότι... το βραχιόλι του Kim είναι το κλειδί μας να φύγουμε από εδώ... Άλλωστε... εγώ... Εγώ κατάφερα να σας ξεφύγω το βράδυ," χαμογέλασε με δυσκολία. "Οπότε δε θα σε αφήσω να βλάψεις κανέναν άλλον εδώ πέρα... Εμένα δε θέλεις άλλωστε... Sonovanitsu;" ρώτησε και θαύμασε από μόνος του τα κότσια που κατάφερε να βρει για να το πει αυτό.

Πράγματι, στην όψη του επιστήμονα ο Accelarator παράτησε και τον Kim και βρέθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα μπροστά του, πιάνοντας τον από το λαιμό. Ο Okabe ένιωσε να κόβεται η αναπνοή του και είχε την αίσθηση ότι όλο το αίμα ανέβαινε στο κεφάλι του. Ήταν θέμα δευτερολέπτων να πεθάνει... όμως το πνεύμα είχε τη μορφή του να γίνεται όλο και πιο διάφανη και τη δύναμη του να χάνετε....

"Accele...."

Γύρισε και είδε τη Misaka να προσπαθεί με δυσκολία να μιλήσει, από το στέρνο της έτρεχε ζεστό το αίμα, κάτι κοφτερό την είχε διαπεράσει. Το βλέμμα του κύλησε προς την κοκκινομάλλα κοπελιά του δωματίου. Στο χέρι της κρατούσε ένα μαχαίρι και σταγόνες αίματος έπεφταν από τον καρπό της.

f1e7b37429f6624ec1217cdb6df5badf.jpg


Μπροστά της αιωρούταν καθισμένος οκλαδόν, ένας ηλικιωμένος γέρος με λευκά μακριά μαλλιά και ήρεμη όψη. Η μακριά λευκή γενειάδα του είχε μετατραπεί σε φονικό όπλο, αφού όχι μόνο η άκρη της μπορούσε να μετατραπεί σε κοφτερή λεπίδα αλλά και να μακραίνει και να κονταίνει κατά βούληση. Ο γέρος απομάκρυνε την αιματοβαμμένη πλέον γενειάδα του και έψαλε ένα μάντρα πριν χαθεί σε ένα σύννεφο λευκού καπνού έχοντας εκπληρώσει το καθήκον του.

"Τι μόνο ο Cross μπορεί να πουλάει μαγκιά;" απάντησε η Sawamura στα απορημένα βλέμματα των γύρω. "Φιλίες μου ήθελε, οι φιλίες πληγώνουν."

Το σώμα της Mikasa έπεσε στο έδαφος άψυχο πλέον. Ο Cross έκανε τον σταυρό του και μουρμούρησε μία προσευχή ενώ το πνεύμα Accelerator χανόταν ουρλιάζοντας. Ο Okabe έπεσε στο έδαφος και ο Kaiji ήταν ο πρώτος που έσπευσε να τον βοηθήσει. Ακόμη δεν μπορούσε να καταλάβει πως την είχαν γλιτώσει. Με αυτό, τα βραχιόλια όλων, εκτός του Kim, βάφτηκαν μπλε και έπεσαν από τα χέρια τους. Όλοι έτριψαν τους καρπούς τους, θα έπρεπε να πανηγυρίζουν αλλά κανένας τους δεν ένιωθε πως είχε τελικά νικήσει σε αυτή την ιστορία.

"Και τώρα τι;" ρώτησε ο Oda.
"Και τώρα υποθέτω ότι ο Host μας θα πρέπει να μας δώσει κάποιες εξηγήσεις..." είπε ο Cross. "Φαίνεται να συνηθίζει να κάνει κάτι τέτοια για τη διασκέδαση του, έτσι δεν είναι... Baka Ouji...;" ρώτησε και κούνησε ένα τεφτέρι με ονόματα και σημειώσεις που είχε ανακαλύψει στο δωμάτιο του. Με αφορμή αυτό είχε σκαλίσει τελικά τη βιβλιοθήκη και τα βράδια όταν έβλεπε ότι ο Pariston κουραζόταν από το να το παίζει αστυνομικός εξερευνούσε το κτίριο. "Κι εσείς και ο κύριος Amari που πιθανότατα μας παρακολουθεί από τις σκιές... Θα μπορούσε να κάνει λαμπρή καριέρα ως σκηνοθέτης."
"Θες να πεις ότι το ξέρεις;" ρώτησε ο Kim και οι υπόλοιποι τους κοίταξαν μπερδεμένοι.

Ακούστηκε ένα χειροκρότημα και πράγματι, ο Amari εμφανίστηκε από τη πιο σκοτεινή γωνία της αίθουσας και κοίταξε κατάματα τον Cross. Έπειτα τα μάτια του έπεσαν στο νεκρό σώμα της Misaka.

"Ήταν το μόνο εύκολο με τόσα χρόνια εκπαίδευσης είπε... Αν και ήλπιζα ότι δεν θα τολμούσατε να αγγίξετε τη μικρή..." ομολόγησε πικρά.
"Τα πάντα για να φύγουμε από εδώ μέσα, σωστά;" ρώτησε ο Cross.
"Το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια ευκαιρία να... φροντίσω να έχουμε το αίμα και το χέρι του κυρίου Kim. Δεδομένου ότι θα συνεργαζόταν λίγο δύσκολα υπό αυτές τις συνθήκες, θα με χαροποιούσε αν δεν μου δυσκολεύατε τη ζωή κλειδώνοντας τον και έχοντας τα μάτια σας συνεχώς επάνω του κι αν εκείνος κοιτούσε να μη χώσει τη μύτη του παντού. Όπως και να έχει... το κακόγουστο αυτό παιχνίδι έφτασε στο τέλος του είπε και κοίταξε προς την οθόνη όπου πλέον προβαλλόταν η εικόνα ενός ξανθού άνδρα.

Χειροκρότησε θερμά.

'Συγχαρητήρια, κύριε Cross. Ξεπεράσατε κάθε μου προσδοκία. Ποιος θα περίμενε ότι θα καταφέρνατε να ανακαλύψετε ακόμη και το όνομα μου! Έχω μείνει άναυδος!"

2e2f331b783d3c7997a8970d4d30aaa8.jpg



"Να μου λείπουν οι φιλοφρονήσεις από εσένα," είπε ο Cross. "Δεν φρόντισες να τα κρύψεις και πολύ καλά."

Ο ξανθός πρίγκιπας έτριψε δήθεν προβληματισμένα το πηγούνι του. "Ομολογώ ότι υπήρχαν κάποια θέματα οργάνωσης, ίσως γι' αυτό δεν μου φαίνεται πολύ καλά η όλη υπόθεση. Θέλω να πω, ξεκινάτε να φαγώνεστε όλοι όμορφα κι ωραία και κάπου στην πορεία σας πιάνει το φιλότιμο και τα φέρνετε όλα πάνω κάτω."
'Το θέμα ξιπασμένη, ξανθομαλλούσα κάμπια είναι αν θα φύγουμε ποτέ από εδώ μέσα," τους διέκοψε η Nakamura.
"Α, ναι είναι και αυτή η λεπτομέρεια!" o Baka έστρεψε το βλέμμα του επάνω του.
"Λεπτομέρεια;" αντέδρασε ο Kaiji.
"Στην πραγματικότητα το μόνο που είχατε να κάνετε ήτανε να συνεργαστείτε κατά τη διάρκεια της πρώτης νύχτας για να βρείτε το κλειδί αλλά προτιμήσατε να κλειδαμπαρωθείτε στα δωμάτια σας και να απομακρύνεται τον Kim επειδή φοβόσασταν για το τομάρι σας, όπως ακριβώς το είχα προβλέψει, οπότε ναι είσαστε ελεύθερη να φύγετε. Δεν βλέπω το λόγο να βρι-"

"OOOOOOOOJI!" άκουσαν κάποιον να ουρλιάζει έξω από την πόρτα του κάστρου. "ΆΝΟΙΞΕ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ! ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ, ΑΝ ΣΕ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΘΑ-"
"Ηρέμησε Craft," τον διέκοψε μία γυναικεία φωνή. "Είμαι βέβαιη ότι ο σύζυγος μου θα έχει να μας δώσει μερικές πολύ καλές εξηγήσεις.
"ΩΧ," άκουσαν από την οθόνη και ξαφνικά η εικόνα χάθηκε.

Λίγα λεπτά αργότερα ένας μακρυμάλλης άνδρας έσερνε τον ξανθό πρίγκιπα με το ζόρι έξω από το κάστρο.

"Όχι-όχι-΄όχι, δεν τελείωσε ακόμα, μην με κόβεις πάνω στο καλό!" ούρλιαζε και διαμαρτυρόταν χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Aizawa έτριψε το μέτωπο του. Δεν μπορούσε να καταλάβει πώς είχαν καταλήξει να μπλεχτούν σε αυτή τη φάρσα, η γυναίκα, που τους συστήθηκε ως Luna Mi τους διαβεβαίωσε ότι όλοι θα μεταφερόταν πίσω στο τόπο και στον κόσμο τους μέσω του διαστημικού επιστημονικού σταθμού GM και έτσι έγινε. Αφού αποχαιρέτησαν ο ένας τον άλλον, κάπως ανακουφισμένοι που θα μπορούσαν να κοιμούνται πλέον ήσυχοι τα βράδια και κάπως οργισμένοι που ο Amari κατάφερε τελικά να τη βγάλει καθαρή, χάθηκαν μέσα σε μερικές ακτίνες λάμψης και μέσα σε δευτερόλεπτα βρέθηκαν εκεί από όπου είχαν ξεκινήσει.

Ο Okabe πρώτος πρώτος εκτίμησε το γεγονός ότι είχε γλιτώσει και έτρεξε να αγκαλιάσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Oda που πριν από την εμπειρία νόμιζε ότι είχε δει και χειρότερα, τελικά είχε κι άλλη μία άσχημη εμπειρία στο ενεργητικό του και δυστυχώς συνέχισε να παίζει Btoom.

Η Nakamura δεν μπορούσε να πιστέψει με πόσους ηλίθιους και ανώμαλους έπρεπε να τα βγάλει πέρα τα προηγούμενα βράδια και αποφάσισε πως της χρειαζόταν ένα διάλειμμα και κάτι για να διασκεδάσει, έτσι φρόντισε να καταστρέψει το πιο κοντινό φεστιβάλ που επρόκειτο να διοργανωθεί.

Ο Aizawa σκέφτηκε ότι χρειαζόταν έναν depon κι έναν καλό ύπνο και αυτό έκανε αν και βασανιζόταν για μέρες από εφιάλτες με πρωταγωνιστή τον Χαρδαβέλα.

Ο Kaiji μετά από αυτό ορκίστηκε να κόψει τζόγο και ποτό... τουλάχιστον μέχρι την επόμενη φορά που ξαναέπαιξε τζόγο και ήπιε.

Ο Pariston έκλεισε τελικά τη συμφωνία που επιδίωκε μέσω Skiap και είναι πλέον ιδιοκτήτης της scumazon, μάλιστα κατάφερε να αγοράσει ταυτόχρονα και μία αλυσίδα καταστημάτων με βιολογικά προϊόντα.

Ο Greed διασώθηκε από τα fangirls αλλά αποφάσισε να τα κρατήσει και έχτισε το δικό του χαρέμι.

Ο Amari γύρισε στην κόρη και το σκύλο του και μετά από αυτό αναζήτησε μια απλή ζωή. Πέθανε σε βαθιά γεράματα και πού και πού αναπολούσε το γεγονός σκεπτόμενος αν θα μπορούσε να πράξει διαφορετικά.

Όσο για τον Cross, είχε πολύ μεγαλύτερα βάσανα στο κεφάλι του εκεί που γύρισε για να ασχοληθεί περισσότερο με αυτή την ιστορία. Πού και πού όμως αναπολούσε τη στιγμή που γνώρισε τον περίεργο άνδρα με την κόκκινη στολή και τις ντροπιαστικές στιγμές που βίωσε μαζί του. Τουλάχιστον όμως είχε καταφέρει να δώσει ένα τέλος σε αυτή την ιστορία.


01. Babba || Tsukushi Tsukamoto Days // Στον Β. Πόλο για γάλα και κουλουράκια με τον Άγιο
02. Osama || Pariston Hill Hunter x Hunter // Πρόεδρος, αντιπρόεδρος και ταμίας της scumazon
03. Ghost Prince || Okabe Rintaro Steins;Gate (Bulletproof Innocent) // Ζει και βασιλεύει, sonovavich
04. Mpougatsa || Amari Joker Game // Τα πίνει με τον Saito στον άλλον κόσμο
05. Zura || Aizawa Shota Boku no Hero Academia //Παίζει τσουβαλοδρομίες με τον Aizawa
06. Black Kaiser || Cross Marian D.Gray Man // Λακωνικός Αυτοκράτορας στην υπηρεσία του καθήκοντος
07. BlasoN || Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji // Παίζει Kino με τον Kaiji
08. Scarlet D. || Nobutaka Oda Btoom // Θα μπορούσε να είχε δει και χειρότερα
09. General Kamui || Sawa Nakamura AnH (Woodcutter) // Σε ποδηλατάδα με τη Sawa και το Mido να αναλογιζονται την σάπια κοινωνία.
10. Takayama Yuuichi || Last Order To Aru Majutsu no Index // He accelerated his death like noone has ever done
11. TheGunsmasha || Greed FMA // Στη μαγική νεραϊδοχώρα
12. Fandom || Monkey D. Luffy // Μαγκουφιάζει παρέα με τον Σκρουτζ

ySss0UF.jpg




Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, η νύχτα πέφτει, the big bad wolf