Greed-not the Howgart one-(TheGunsmasha)

Οι υπόλοιποι αγανακτούσαν με τις γνώσεις του άπλειστου από τα ταξίδια του, μέσα στους αιώνες της ύπαρξης του. Έφτιαξε την κώμωση των μαλλιών του. Το πρόσωπο του όφειλε πάντοτε να φαίνεται στον κόσμο. Η μικρή κοπέλα για ακόμη μια φορά τον ενοχλούσε.
''Hogwarts? Δεν θυμάμαι να ξεστώμισα τέτοια λέξη πιτσιρίκα(Taka). Μάλλον το δίκτυο homonculi που αναφέρεις έχει την δυνατότητα να διαβάζει το παρελθόν διαφορετικών διαστάσεων.'' Σηκώθηκε να τεντώσει τα άκρα του ''Τώρα που το θυμήθηκα. Παλιά υπήρχε ο μύθος πως η Πύλη της Αλήθειας αποτελεί στην πραγματικότητα έξοδος σε άλλους κόσμους, παραλλήλους στον δικό μας. Ε, το όνομα που αναφέρεις εκεί πρέπει να είναι. Ωστόσο, όλοι ξέρουν πως πλέον η Πύλη οδηγεί σε ένα πλάσμα ονόματι Θεό του κόσμου. Ιεροσυλία να τον αποκαλούν έτσι μπροστά μου, όμως τι να γίνει.''
Έκατσε σταυροπόδι στο πάτωμα ''Την λέξη τσιράκι την καταλαβαίνει Aizawa(Zura), ή θες μετάφρασει και για αυτό. Όσο για το άλλο. Απλώς με τον κύριο Parriston(Osama) έχουμε μια δεύτερη κόντρα στο αν ο λόγος που δεν είχαμε 2 νεκρούς χθες, ήταν επειδή κάποιος έχει σκουδάσει Ιατρική ανάμεσα μας ή επειδή έρχεται από γεννιά νεραϊδών. Και ιατρός και νεραϊδα ένα άτομο, μόνο όμορφες πριγκίπισες μπορώ να σκεφτώ, και η Nakamura(Kamui) δεν είναι.'' Γέλασε ειρωνικά.
''Μέχρι να μου προσάψει ο ψεύτης τις κατηγορίες θα ζητήσω τρία πράγματα:
1. Parriston(Osama), είπες πως δεν χρειάστηκε να με ελέγξεις. Άρα, αν είσαι ότι ισχυρίζεσαι έχεις τσέκαρει άλλους. Εκείνοι τι είναι? Αθώοι? Γιατί αν τους αποκαλύψεις αθωώνεις 3 άτομα, μαζί με τον εαυτό σου. Το ξέρεις αυτό. Αλλά δεν μπορείς να το κάνεις. Το ξέχασα.
2. Λοιποί, θέλω να βρείτε ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ. Όσοι το κάνουν πριν ξαναπάρει τον λόγο ο άλλος έχουν απολαβεί σε κονσέρβες.
3. Αν είναι ιατρός εντέλει, ο νυχτερινός προστάτης μας, και δεν προστάτευσε τον εαυτό του, μπορεί επίσης να αθωώσει 2 άτομα. Ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, που σε συμφέρει, μπορείς να πεταχτείς και να το κάνεις αυτό.