Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World II : Rabbit Game

παλέρμο η νύχτα πέφτει the big bad wolf

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
135 replies to this topic

#106 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 20:47

Greed(TheGunsmasha)

965c9fced8368e24d2d1ced94df0a50ea99e889c

Τι εννοείς αν υπάρχουν; Μόλις αποδείχτηκε ότι υπάρχει γιατρός.

Απάντησε μου, λοιπόν. Με βάσει όσα ισχυρίζεσε, γιατί έχεις ισχυριστεί πολλά σήμερα, ποιο νομίζεις ότι είναι το setup μας; Τι ρόλους έχουμε κατανεμημένους;

''Η παρουσία του ενός δεν αποδεικνύει την παρουσία του άλλου. Εσύ ισχύριζεσαι πως είσαι επιθεωρητής, όχι ιατρός. Επίσης, πως ξέρεις πως ήταν ο ιατρός και όχι η νεραϊδα (όπως στο palermo με το Howarts) που επέλεξε να παγώσει την νύκτα για τους δολοφόνους?''

Setup: Για τους κακούς, 2 ή 3 Δολοφόνοι + τσιράκι που ξέρει πόσοι είναι αλλά όχι ποιοί και δεν σκοτώνει την νυκτά

Δεν ξέρω των καλών, δεν έχω ρόλο. Εσύ που έχεις, τι ισχύριζεσαι?''

Ίδια.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#107 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 20:52

Pariston Hill

tumblr_n94r3dy50K1qc6m7bo1_500.gif

Greed(TheGunsmasha)

965c9fced8368e24d2d1ced94df0a50ea99e889c

''Η παρουσία του ενός δεν αποδεικνύει την παρουσία του άλλου. Εσύ ισχύριζεσαι πως είσαι επιθεωρητής, όχι ιατρός. Επίσης, πως ξέρεις πως ήταν ο ιατρός και όχι η νεραϊδα (όπως στο palermo με το Howarts) που επέλεξε να παγώσει την νύκτα για τους δολοφόνους?''

Setup: Για τους κακούς, 2 ή 3 Δολοφόνοι + τσιράκι που ξέρει πόσοι είναι αλλά όχι ποιοί και δεν σκοτώνει την νυκτά

Ίδια.

Μην απαντάς μόνο το μισό που σε συμφέρει φίλτατε Greed (Gunsmasha). Είπες για δύο ή τρεις δολοφόνους + ένα τσιράκι (που εννοείς εμένα και θα επανέρθω αργότερα σε αυτό).

Εάν ισχύει αυτό το setup δολοφόνων που μόλις ισχυρίστηκες, τι ρόλους θα έπρεπε να έχουν οι καλοί ώστε να είναι ισορροπημένο;

#108 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 20:55

Shota Aizawa (Ζura)

5Kga9EC.jpg

"Πραγματικά, αν μου δινόταν η ευκαιρία θα σας ψήφιζα και τους δύο, για να σταματήσετε να λέτε αερολογίες και να ψηφίζεστε μεταξύ σας. Τι στο καλό είναι οι ρολίστες και οι αναφορές σε άλλα παιχνίδια; Γνωριζόμαστε και από εχθές; Έχουμε και επιθεωρητή; Νόμιζα ότι ο μόνος αστυνομικός εδώ μέσα ήταν ο Kim (NPC). Από την μία έχουμε τον Pariston (Osama) να μας κατηγορεί ότι είμαστε προβατάκια που ακολουθούμε εκείνον και την Sawa και να μας μιλάει για κεφάλια στους ουρανούς. Τον πείραξε το κλίμα και έχει παραισθήσεις; Ευχαρίστως να μην ακούσω καθόλου αυτά που ειπώθηκαν μέχρι τώρα και να ψηφίσω όποιον θέλω εγώ," είπε ο Aizawa ακούγοντας όλες τις ασυναρτησίες και την έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον 'Πρόεδρο' και τον 'Αντιπρόεδρο' όπως αποκαλούσαν τον εαυτό τους.

"Μπορώ να πω και εγώ ότι είδα ύποπτες κινήσεις και κάλλιστα να ισχυριστώ ότι βρήκα στοιχεία τα οποία ενοχοποιούν τον Pariston. Το δράμα του αν είσαι τελικά κάποιος που βρήκε στοιχεία ή αν είσαι κάποιος που επωφελίσαι από τις κινήσεις των δολοφόνων ή αν είσαι τελικώς ένα από τα πρόσωπα που σκότωσαν τον Badou και τον Tsukushi, μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο. Ρόλοι και βλακείες δεν ξέρω τι σημαίνουν, υπάρχει και η επιλογή να μιλήσεις ξεκάθαρα ότι βρήκες κάποιο στοιχείο ότι κάποιος από εμάς προστάτεψε κάποιον που επιχείρησε να τον σκοτώσουν ή ότι κάποιος από εμάς ήταν μάλιστα εκείνος που τελικώς πήγε να το κάνει. Πως ξέρεις αν κάποιος έχει εμπειρία σε 'παιχνίδια' δεν το γνωρίζω, άλλωστε τι είναι αυτά τα παιχνίδια; Έχουμε και ρόλους, ή απλώς είμαστε διάφοροι που δεν γνωρίζουμε καν γιατί βρισκόμαστε εδώ;"

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Amari και ο Greed αλληλοψηφιζόντουσαν σε κάποια της πρώτης μέρας, με τον δεύτερο μάλιστα να κατηγορεί τον πρώτο ότι ανέφερε τόσα ονόματα μόνο και μόνο για να έχει να ψηφίζει όταν φύγει ο ίδιος και τον πρώτο στη συνέχεια να ακολουθεί τις ψήφους προς τον Oda, θεωρώντας ύποπτους τον Pariston, τον Luffy που ήταν τελικώς αθώος και εμένα που γνωρίζω ο ίδιος ότι είμαι αθώος και δεν με ενδιαφέρει αν το πιστεύει και κανένας σας πλέον, γιατί αναφέρεστε σε παιχνίδια που δεν καταλαβαίνω καν τι είναι", είπε ο Aizawa και κούνησε το κεφάλι του νευριασμένα. "Τι στο καλό είναι αυτό το Hogwarts; Στο μόνο που μένω είναι ότι εχθές ψήφισες τον Greed, αθωώνοντας τον Luffy, που ίσως τελικώς αν ήθελες να σώσεις έναν αθώο να έπρεπε να το κάνεις από την αρχή - την κατηγορία δηλαδή -  και όχι τελευταία στιγμή;"

Η ψήφος μου θα πάει στον εαυτό μου.

#109 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 20:56

Pariston Hill

139a6c33776a791dea3a0e9468715d81.jpg

Ενώ για των κακών απαντάς γιατί είσαι δολοφόνος, έτσι φίλτατε Greed (TheGunsmasha); Φαίνοσουν από την αρχή, αλλά πραγματικά χαίρομαι που δεν το κρύβεις καθόλου πλέον.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 16 Ιούνιος 2017 - 20:56

#110 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:00

Greed(TheGunsmasha)

fma___greed___line_art_by_corey_lee.jpg

''Με 2 δολόφονους+τσιράκι είναι ήδη γερμένο κατά των δολοφόνων. Το συνήθες είναι 1/4 δολοφόνοι. Ένας καλός ρολίστας φτάνει.

Με 3 δολοφόνους+ τσιράκι θα ήταν απαραίτητος ένας ακόμα καλός ρολίστας. Δεν είμαι GM. Αν ήμουν θα έβαζα Βιτζιλάντη.'' Χαμογέλασε.

Ενώ για των κακών απαντάς γιατί είσαι δολοφόνος

'''Οχι. Ο Δολοφόνος είναι ρόλος, εγώ δεν έχω. Ξέρω να απαντήσω για το δικό σας setup επειδή το παιχνίδι σου μου έδωσε αφορμή να κάνω υποθέσεις.''

Ίδια.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#111 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:02

Pariston Hill

139a6c33776a791dea3a0e9468715d81.jpg

"Πραγματικά, αν μου δινόταν η ευκαιρία θα σας ψήφιζα και τους δύο, για να σταματήσετε να λέτε αερολογίες και να ψηφίζεστε μεταξύ σας. Τι στο καλό είναι οι ρολίστες και οι αναφορές σε άλλα παιχνίδια; Γνωριζόμαστε και από εχθές; Έχουμε και επιθεωρητή; Νόμιζα ότι ο μόνος αστυνομικός εδώ μέσα ήταν ο Kim (NPC). Από την μία έχουμε τον Pariston (Osama) να μας κατηγορεί ότι είμαστε προβατάκια που ακολουθούμε εκείνον και την Sawa και να μας μιλάει για κεφάλια στους ουρανούς. Τον πείραξε το κλίμα και έχει παραισθήσεις; Ευχαρίστως να μην ακούσω καθόλου αυτά που ειπώθηκαν μέχρι τώρα και να ψηφίσω όποιον θέλω εγώ," είπε ο Aizawa ακούγοντας όλες τις ασυναρτησίες και την έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στον 'Πρόεδρο' και τον 'Αντιπρόεδρο' όπως αποκαλούσαν τον εαυτό τους.

"Μπορώ να πω και εγώ ότι είδα ύποπτες κινήσεις και κάλλιστα να ισχυριστώ ότι βρήκα στοιχεία τα οποία ενοχοποιούν τον Pariston. Το δράμα του αν είσαι τελικά κάποιος που βρήκε στοιχεία ή αν είσαι κάποιος που επωφελίσαι από τις κινήσεις των δολοφόνων ή αν είσαι τελικώς ένα από τα πρόσωπα που σκότωσαν τον Badou και τον Tsukushi, μου φαίνεται παντελώς αχρείαστο. Ρόλοι και βλακείες δεν ξέρω τι σημαίνουν, υπάρχει και η επιλογή να μιλήσεις ξεκάθαρα ότι βρήκες κάποιο στοιχείο ότι κάποιος από εμάς προστάτεψε κάποιον που επιχείρησε να τον σκοτώσουν ή ότι κάποιος από εμάς ήταν μάλιστα εκείνος που τελικώς πήγε να το κάνει. Πως ξέρεις αν κάποιος έχει εμπειρία σε 'παιχνίδια' δεν το γνωρίζω, άλλωστε τι είναι αυτά τα παιχνίδια; Έχουμε και ρόλους, ή απλώς είμαστε διάφοροι που δεν γνωρίζουμε καν γιατί βρισκόμαστε εδώ;"

"Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Amari και ο Greed αλληλοψηφιζόντουσαν σε κάποια της πρώτης μέρας, με τον δεύτερο μάλιστα να κατηγορεί τον πρώτο ότι ανέφερε τόσα ονόματα μόνο και μόνο για να έχει να ψηφίζει όταν φύγει ο ίδιος και τον πρώτο στη συνέχεια να ακολουθεί τις ψήφους προς τον Oda, θεωρώντας ύποπτους τον Pariston, τον Luffy που ήταν τελικώς αθώος και εμένα που γνωρίζω ο ίδιος ότι είμαι αθώος και δεν με ενδιαφέρει αν το πιστεύει και κανένας σας πλέον, γιατί αναφέρεστε σε παιχνίδια που δεν καταλαβαίνω καν τι είναι", είπε ο Aizawa και κούνησε το κεφάλι του νευριασμένα. "Τι στο καλό είναι αυτό το Hogwarts; Στο μόνο που μένω είναι ότι εχθές ψήφισες τον Greed, αθωώνοντας τον Luffy, που ίσως τελικώς αν ήθελες να σώσεις έναν αθώο να έπρεπε να το κάνεις από την αρχή - την κατηγορία δηλαδή -  και όχι τελευταία στιγμή;"

Η ψήφος μου θα πάει στον εαυτό μου.

Άσε με να σου πω τι ακούω από αυτήν την ηχογράφηση φίλτατε Aizawa (Zura):

"Θέλω να ψηφίσω τον Pariston αλλά δεν θα το κάνω γιατί ξέρω ότι θα βγει επιθεωρητής και μετά από τον Greed συνέχεια στην κρεμάλα έχω εγώ".

(Greed (TheGunsmasha))

#112 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:10

Shota Aizawa (Ζura)

5Kga9EC.jpg

"Αλήθεια; Μπορείς να με ψηφίσεις στη συνέχεια, αφού βγάλεις τον Greed από τη μέση. Δεν αμφιβάλλω με την κρίση σου, αλλά μπορώ να παίξω και εγώ το παιχνίδι μου και να δω πως θα εξελιχθεί όλη αυτή η παράσταση που στίνεται. Είτε είμαι προβατάκι ή απλώς ένας ηλίθιος. Απλώς, το πολύ μπλαμπλα μεταξύ σας είναι και λιγάκι κουραστικό, όταν δεν έχει μιλήσει κανείς άλλος. Είτε εσύ κάποιος που έχει στοιχεία που βρήκε το βράδυ κρυφά από όλους μας, μιας και δεν ξέρω καν τι είναι ο επιθεωρητής - δεν ήξερα ότι έχουμε και τέτοιους εδώ μέσα - είτε ο Greed είναι δολοφόνος, το να με στοχεύσεις δεν θα σου βγει και πάρα πολύ σε καλό. Αλλά δεν με ενδιαφέρει και η γνώμη σου για το άτομο μου, να πω την αλήθεια, τη συνείδησή μου την έχω καθαρή. Αν αποφασίσεις να στραφείς εναντίον μου αύριο, αν δεν θα πεθάνω φυσικά, δεν θα σε σταματήσω. Μην αναρωτηθείς μετά αν σε ρωτήσουν γιατί αυτόν;" είπε ο Aizawa.

"Ή μάλλον, όχι, την τελική ψήφο μου θα την ρίξω πριν τελειώσει η μέρα".

Ψήφος η ίδια προς το παρόν

#113 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 21:44

Last Order

latest?cb=20140801045534&path-prefix=es

Η Last Order είχε βρεί ξανά τα γλυκά του Aizawa(Zura) που δεν φαινόντουσαν να τελείωνουν. Καθόταν λοιπόν και παρακολουθούσε με ενδιαφέρον τους άνδρες που τρωγόντουσαν.

'"Κύριε Greed(Guns), Κύριε Greed, δεν ξέρω τι είναι Hogwarts! Μπορείτε να μου εξηγήσετε? ρωτάει η Misaka καθώς η Misaka απορεί όλο και περισσόετερο για το ακριβώς λένε οι κυριούληδεςμεταξύ τους.'

'"Όπως έχει ο και οι δύο είστε εξίσου ύποπτοι" λέει η  Misaka οσό η  Misaka δυσανασχετεί που δεν μπορεί απλά να ζητήσει απο τον Accelerator να τους πάει κάπου πολύ μακριά.'

"ΟΜΩΣ!" λέει δυνατά η  Misaka ενώ η  Misaka σκέφτεται τα χθεσινά γεγονότα.'

"Ο Κύριος Pariston(Osama) γνωρίζει πράγματα τα οποία θα έπρεπε να γνωρίζει μόνο ένας δολοφόνος. " λέει η Misaka καθώς η Misaka πηγαίνει προς τον κύριο Aizawa(Ζura) να κλέψει δανιστεί και άλλα γλυκάκια'

"Ακόμα και επιστάτης να ήταν δεν θα ήταν λογικό να γνωρίζει τον αριθμό των υπόπτων ακόμη και να είχε βρεί τον δεύτερο χωρίς να το πει στους άλλους." λέει η Misaka ενώ η  Misaka μασουλάει γλυκάκια με ευχαρήστιση.'

"Παρόλα αυτά ήταν πεπισμένος για την ύπαρξη τρίτου δολοφόνου και ψήφισε για άλλη μια φορά, τη τελευταία ακριβώς στιγμή, έναν αθώο ενώ αρχικά ψήφιζε τον εαυτό του." προσθέτει η  Misaka καθώς η  Misaka αναλύει τις κινήσεις του κυρίου  Pariston(Osama) μέσω του Misaka Network.'

"Κύριε Pariston(Osama), πρέπει να είστε δολοφόνος." λέει η Misaka ενώ η Misaka έχει ήδη εξετάσει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα μέσω του Misaka Network.'

#114 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:23

Greed-not the Howgart one-(TheGunsmasha)

18094493_193782244465469_655069707777553

Οι υπόλοιποι αγανακτούσαν με τις γνώσεις του άπλειστου από τα ταξίδια του, μέσα στους αιώνες της ύπαρξης του. Έφτιαξε την κώμωση των μαλλιών του. Το πρόσωπο του όφειλε πάντοτε να φαίνεται στον κόσμο. Η μικρή κοπέλα για ακόμη μια φορά τον ενοχλούσε.

''Hogwarts? Δεν θυμάμαι να ξεστώμισα τέτοια λέξη πιτσιρίκα(Taka). Μάλλον το δίκτυο homonculi που αναφέρεις έχει την δυνατότητα να διαβάζει το παρελθόν διαφορετικών διαστάσεων.'' Σηκώθηκε να τεντώσει τα άκρα του ''Τώρα που το θυμήθηκα. Παλιά υπήρχε ο μύθος πως η Πύλη της Αλήθειας αποτελεί στην πραγματικότητα έξοδος σε άλλους κόσμους, παραλλήλους στον δικό μας. Ε, το όνομα που αναφέρεις εκεί πρέπει να είναι. Ωστόσο, όλοι ξέρουν πως πλέον η Πύλη οδηγεί σε ένα πλάσμα ονόματι Θεό του κόσμου. Ιεροσυλία να τον αποκαλούν έτσι μπροστά μου, όμως τι να γίνει.''

Έκατσε σταυροπόδι στο πάτωμα ''Την λέξη τσιράκι την καταλαβαίνει Aizawa(Zura), ή θες μετάφρασει και για αυτό. Όσο για το άλλο. Απλώς με τον κύριο Parriston(Osama) έχουμε μια δεύτερη κόντρα στο αν ο λόγος που δεν είχαμε 2 νεκρούς χθες, ήταν επειδή κάποιος έχει σκουδάσει Ιατρική ανάμεσα μας ή επειδή έρχεται από γεννιά νεραϊδών. Και ιατρός και νεραϊδα ένα άτομο, μόνο όμορφες πριγκίπισες μπορώ να σκεφτώ, και η Nakamura(Kamui) δεν είναι.'' Γέλασε ειρωνικά.

''Μέχρι να μου προσάψει ο ψεύτης τις κατηγορίες θα ζητήσω τρία πράγματα:

1. Parriston(Osama), είπες πως δεν χρειάστηκε να με ελέγξεις. Άρα, αν είσαι ότι ισχυρίζεσαι έχεις τσέκαρει άλλους. Εκείνοι τι είναι? Αθώοι? Γιατί αν τους αποκαλύψεις αθωώνεις 3 άτομα, μαζί με τον εαυτό σου. Το ξέρεις αυτό. Αλλά δεν μπορείς να το κάνεις. Το ξέχασα.

2. Λοιποί, θέλω να βρείτε ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και ΜΠΑΛΩΜΑΤΑ. Όσοι το κάνουν πριν ξαναπάρει τον λόγο ο άλλος έχουν απολαβεί σε κονσέρβες.

3. Αν είναι ιατρός εντέλει, ο νυχτερινός προστάτης μας, και δεν προστάτευσε τον εαυτό του, μπορεί επίσης να αθωώσει 2 άτομα. Ανά πάσα στιγμή στο παιχνίδι, που σε συμφέρει, μπορείς να πεταχτείς και να το κάνεις αυτό.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#115 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:31

Cross Marian(Black Kaiser)

Cross.Marian.full.1003713.jpg

"ΑΡΚΕΤΑ!"

Η φωνή του Cross αντιλάλησε δυνατή και έφθασε ψηλά, στη σκοτεινή οροφή του χολ με τους παρευρισκόμενους τον κοίταξαν έκπληκτοι σαν να τον είχαν ξεχάσει. Οι ασυναρτησίες που πετούσαν οι Greed(Guns) και Pariston(Osama) του έσπαγαν τα νεύρα. Κάτι είχαν πιει, αυτό ήταν σίγουρο και το χειρότερο ήταν πως δεν του είχαν δώσει.

"Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν ξέρουμε. Κάποιοι εδώ μέσα έχουν ιδιότητες, άρρωστο παιχνίδι του φίλτατου host μας υποθέτω. Αλλά κάποια πράγματα τα γνωρίζουμε". Είπε και έβαλε το χέρι του στην τσέπη για να πιάσει τα τσιγάρα του.

"Ο Greed μπορεί να έχει πει ένα κάρο πράγματα και με το ζόρι να τον υπομένουμε αλλά την δεύτερη μέρα της παρουσίας μας σε αυτό το κάστρο, ενεπλάκη από την αρχή σε διαμάχη με τον σίγουρο δολοφόνο τον Amari(FAI). Αν ο Greed είναι και αυτός δολοφόνος μιλάμε πως από την πρώτη στιγμή, δύο δολοφόνοι αποφάσισαν να τραβήξουν τη προσοχή πάνω τους, να δημιουργήσουν ενδεχόμενα ρεύμα ο ένας στον άλλον με ρίσκο να διωχθεί κάποιος από αυτούς. Δεν είναι λογικό να κατηγορήσεις τον Greed έπειτα από αυτό παρότι μου έβγαλε τη πίστη με το "αθώωσες" την προηγούμενη μέρα. Και πάλι αφήνω ένα κενό γιατί όπως είπα υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρουμε και δεν ξέρουμε τι ξέρουν οι δολοφόνοι αλλά δεν γίνεται να ψηφιστεί ο Greed(Guns) τώρα με τίποτα.

Με αργές κινήσεις πήρε ένα τσιγάρο από τα Gold Flakes, έβγαλε τον αναπτήρα του Amari και το άναψε.

"Επιπλέον, δεν γίνεται να κατηγορηθεί αυτή τη στιγμή ούτε ο Pariston ο οποίος a) ευθύνεται για τον θάνατο του Amari, b) είναι δολοφόνος με ισχυρό άλλοθι, ξεκίνησε η μέρα και δεν είναι πως έχει μαζέψει ψήφους και καταστρέφει το άλλοθι του λέγοντας πως είναι "επιθεωρητής" άρα κάποιος γνωρίζει πια σίγουρα ότι λέει ψέματα. Και πάλι υπάρχει ένα κενό για το τι γνωρίζουν οι δολοφόνοι, (πχ αν οι δολοφόνοι γνωρίζουν πως ο μυστηριώδης μας host και ιδιοκτήτης του κάστου δεν έχει δώσει την ιδιότητα "επιθεωρητή" σε κάποιον, δεν θα του ήταν τίποτα να βγει ένας από αυτούς και να το ισχυριστεί). Το θέμα ήταν πως αν δεν γινόταν όλο αυτό το σούσουρο λογικά ο Pariston(Osama) τώρα θα είχε υπογράψει την θανατική του καταδίκη. Αλλά αυτό θα το δούμε. Γενικά δεν βλέπω για ποιόν λόγο να περιοριστεί η διαμάχη σε αυτούς τους δύο την στιγμή που υπάρχουν άλλοι. Ή άλλες."

Ρούφηξε βαθιά και έριξε τον καπνό στο ταβάνι.

Η δική μου ψήφος πάει στη Last Order(Takayama Yuichi). Η κοπελίτσα πρέπει να είναι ένα akuma συμπυκνωμένο σε μικρό σώμα. Η μικρή πραγματικά χορεύει ανάμεσα μας, περνάει αδιάφορη και δείχνει πως συμμετέχει στην έρευνα χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα στην ουσία. Μπορεί να φταίει και ο συγκεκριμένος τρόπος που μιλάει και δεν σε αφήνει να καταλάβεις κάτι, δεν ξέρω. Ακούστε τις ηχογραφήσεις της. Αθωώνει αβέρτα δίχως να έχει μαντικές ιδιότητες, αποφεύγει να ψηφίσει τον Luffy(Theon) γιατί φυσικά είναι αθώος αλλά δεν παρέλειψε ωστόσο να ψηφίσει στο σίγουρο κύμα της δεύτερης ημέρας, αυτό του δολοφόνου Amari όταν έχει κριθεί πια ο θάνατος του. Ακόμα και το γεγονός πως πριν από λίγο πήδηξε κατευθείαν και ψήφησε τον Pariston(Osama) δίνοντας νερό στο μύλο του ξαφνικού ενδιαφέροντος σε αυτούς τους δύο λέει πολλά. Είναι πάρα πολλά που έχουν μαζευτεί και η προσωπική μου γνώμη που είναι πως είναι ό,τι πιο ύποπτο σε συμπεριφορά έχω δει σε αυτό το κάστρο".

Με αυτό, ο Cross πήρε την θέση του στο παράθυρο και φύσηξε τον καπνό στο σκονισμένο παράθυρο μετρώντας το πόση ώρα θα πάρει σε κάποιον να πει "ναι αλλά εσύ δεν έκανες τίποτα μέχρι τώρα".

Πρώτη μέρα = αυτή με RP.

Δεύτερη μέρα = αυτή που τελείωσε με την πρώτη ψηφοφορία.

#116 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 22:50

Shota Aizawa (Ζura)

5Kga9EC.jpg

Ο Aizawa άκουσε με προσοχή αυτά που έλεγε ο Cross (Kaiser) και δεν θα μπορούσε παραμόνο να συμφωνήσει μαζί. Η όλη διαμάχη μεταξύ των δύο ανδρών τον είχε παρακουράσει. Ακούμπησε το χέρι του στην μεγάλη τραπεζαρία και ξαναπήρε τον λόγο.

"Θα ξαναπάρω τον λόγο, αλλά δεν θα ακολουθήσω ακριβώς τη λογική του Greed, ωστόσο υπάρχει κάτι στα λόγια του με το οποίο συμφωνώ. Το μόνο σίγουρο Pariston, είναι ότι μου σπας τα νεύρα. Αν είσαι όντως κάποιος που έχει στοιχεία για εμάς, και όχι για τον Greed βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση, μπορείς να μας αθωώσεις κάποιους; Αν όντως ο Greed είναι δολοφόνος και ψηφιστεί από όλους, ακολουθώντας τη δική σου λογική, δεν θα ήταν παρά εύκολο να σε βγάλουν από τη μέση οι δολοφόνοι το βράδυ;" αναστέναξε και τράβηξε την καρέκλα. Κάθισε σταυροπόδι ενώ παράλληλα σταύρωσε τα χέρια του.

Πήρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε, "Δεν ξέρω ποιοι είστε, ούτε στην συγκεκριμένη περίπτωση που βρισκόμαστε ξέρω αν θα βοηθούσε. Αλλά ένας αθώος, πρέπει να πιαστεί από οτιδήποτε του φαίνεται ύποπτο. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τον Cross, μπορεί να μην είναι ομιλητικός, αλλά η λογική του έχει βάση. Από την άλλη το μικρό κοριτσάκι (Takayama) απλώς μου φαίνεται άμυαλο για να συμφωνήσω. Το ίδιο ισχύει και για την Sawa (Kamui) , μου φαίνεται ότι αθώα - εκείνη ήταν άλλωστε που επέμενε και στον Amari, μετά από τις ψήφους που αντάλλαζε ο Greed με τον Amari".  

"Θα γυρίσω, όμως, στον Pariston. Eίσαι σίγουρος ότι κάποιος υπάρχει και θα σε προστατέψει ή οποιονδήποτε από εμάς; Μήπως δεν είναι κάποιος που σε προστάτεψε αλλά κάποιος άλλος; Δεν θα ήταν καλό να μας αραδιάσεις τι έχεις βρει τα προηγούμενα βράδια για να τελειώσει μια ώρα αρχίτερα όλη αυτή η παράσταση; Κάπου έχει δίκιο σε αυτό ο Greed. Ή μπορείς να αθωώσεις κάποιον ή να κατηγορήσεις. Ναι, μου σπας τα νεύρα. Και εσύ και η χαρούμενη φάτσα σου και όλα τα sparkles γύρω σου. Μήπως να σε λέμε Cullen τουλάχιστον; Γι αυτό έχουμε περισσότερα στοιχεία ότι μπορεί και να είσαι".

Ψήφος η ίδια

Edit: για τα sparkles!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 22:57

#117 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 23:11

Marian Cross (Black Kaiser)

Cross_Marian-thumb.jpg

Ο Cross έριξε μια κοφτή ματιά στον Aizawa(Zura).

Shota Aizawa (Ζura)

Από την άλλη το μικρό κοριτσάκι (Takayama) απλώς μου φαίνεται άμυαλο για να συμφωνήσω.

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος, σοβαρός λόγος που το πιστεύετε αυτό; Για παράδειγμα για τη Sawa(Kamui) - δώσατε κάποιον ενδεικτικό. Για την Last Order (Takayama Yuichi);

#118 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 23:17

Shota Aizawa (Ζura)

5Kga9EC.jpg

Ο Cross έριξε μια κοφτή ματιά στον Aizawa(Zura).

Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος, σοβαρός λόγος που το πιστεύετε αυτό; Για παράδειγμα για τη Sawa(Kamui) - δώσατε κάποιον ενδεικτικό. Για την Last Order (Takayama Yuichi);

"Για να απαντήσω όχι. Οπότε είναι δεκτή η ένσταση," κούνησε το κεφάλι του ο Aizawa καταφατικά προς τον Cross. Μέχρι τώρα με το μόνο που ασχολείται είναι τα γλυκά που μου κλέβει", συμπλήρωσε. "Ίσως θα έπρεπε να το διορθώσω στο φαίνεται άμυαλο".

Ίδια η ψήφος

#119 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 23:25

Marian Cross (Black Kaiser)

sisyo2.jpg~c200

"Επομένως δηλαδή μπορεί να κάνετε και λάθος για αυτήν, ναι." είπε και φύσηξε ψηλά τον καπνό του. "Αλλά πείτε μου, έδωσα πριν μια περιγραφή για τη συμπεριφορά της κοπελίτσας (Last Order). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα στον συλλογισμό μου; Κάτι με το οποίο να διαφωνείτε και να σας κάνει να προτιμάτε να κρατάτε τη ψήφο σας από το να την ψηφίσετε;"

#120 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 23:31

Shota Aizawa (Ζura)

5Kga9EC.jpg

"Περισσότερο σαν μια στάση που επιθυμώ να κρατήσω μέχρι την ώρα που θα θεωρήσω κατάλληλη," απάντησε ο Aizawa στον άνδρα που κάπνιζε αγέροχα το τσιγάρο του. "Ίσως προκαλέσω βέβαια και τις υποψίες του Pariston ξανά, με το να με κατηγορήσει ότι είμαι δολοφόνος λέγοντας ότι θα επιλέξω να ακολουθήσω απλώς κάποιο ρεύμα. Δεν ξέρω, μπορεί. Το συλλογισμό σου, ωστόσο, τον λαμβάνω υπόψιν μου, ίσως και περισσότερο από αυτόν του λαμπυρίζων Pariston."

Ψήφος η ίδια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 16 Ιούνιος 2017 - 23:31

Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, η νύχτα πέφτει, the big bad wolf