Greed(TheGunsmasha)

Ο κυριος Greed(Gunsmasha) μου θυμίζει τον Accelerator. Μπορεί να είναι αλαζόνας και να φαίνεται κακός αλλά η Misaka Misaka νιώθει οτι ο σαν τον Accelerator ούτε ο κύριος Greed είναι κακός." λεεί η Misaka Misaka εκφράζοντας ξεκάθαρα την λύπη και στεναχώρια της που είναι πλέον η δεύτερη μέρα που είναι μακριά απο τον Αccelerator.'
''Το έχω με τις γυναίκες ο άτιμος.'' Σχολίασε σταυρώνοντας τα χέρια του με περίσια κομπασμού ''Πολύ αλάνι θα είναι αυτός ο Accelerator, ήδη τον συμπάθησα. Ωρίστε ένα καλό παράδειγμα σωστού πολίτη. Πολλοί εδώ μέσα έχετε δηλώσει πως θεωρείτε αθώο το κοριτσάκι(Takayama) και εκείνη θεωρεί αθώο εμένα. Άρα αθώος στο τετράγωνο στα μάτια σας, έτσι δεν πάει?'' Γέλασε ειρωνικά πριν σοβαρέψει ξανά.
''Πλάκα κάνω. Δεν μου λες βρε Misaka(Takayama) για να έχουμε και καλό ερώτημα. Εντάξει, εγώ μοιάζω στον φίλο σου και με εμπιστεύεσαι, τον Kyouma(Ghostprince) γιατί τον έχεις πάρει με τόσο μένος? Γιατί ψήφος εκεί συγκεκριμένα?''
Ο Greed(guns), αυτή η άπληστη μορφή που παραλίγο να με γδύσει, ανακουφίζοντας την απληστία του, να μου πάρει το πιο σημαντικό κομμάτι του πρεστίζ μου, δωροδοκώντας και προσπαθώντας να με εξαγοράσει έτσι ....δεν θα περάσει έτσι αυτό. Σ'ΕΜΕΝΑ , ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΟΟΟΟΙΝ ΚΥΟΜΑ!
Γυρνάει αγανακτησμένος στον μανιακό(GhostPrince) με την ρόμπα ''Αυτό δεν καταλαβαίνω με εσάς τους ανθρώπους. Σας κάνω μια τίμια πρόταση που σκοπεύω να ανταποδώσω την αξία με λεφτά ή κάποια άλλη υποχρέωση και εσείς όοοοοοοχι, δεν γινέται επειδή υπάρχει συναισθηματικός δεσμός. Του ζητάς να αγοράσεις την μεταλλική πανοπλία του αδερφού του. Όοοοοχι, συναισθηματική αξία. Του ζητάς να δανειστείς το σώμα του. Όοοοοχι, συναισθηματική αξία. Υπόσχεσε αιώνια ζωή και δύναμη και σε απορρίπτουν στο όνομα της αγάπης. Αν είναι δυνατόν!'' Ξεκουράζει το πρόσωπο του στις παλάμες του πριν σηκωθεί εκ νέου δριμύτερος.
''Το ίδιο και εδώ. Θα στην πληρώσω την ρόμπα άνθρωπε μου, μην αντιδράς έτσι! Το πολύ πολύ αν δεν θες χρήματα σου δίνω της κονσέρβες του Kaiji(BlasoN). Θα τις έχω με το κιλό σε λίγο.'' Ακουμπά στο τραπέζι δίπλα στον επιστήμονα.
''Πες μας και εσύ τον συλλογισμό σου. Αν μία στην ριζα e εις την ln4 στο εκατομμύριο καταλάβεις πως είμαι αθώος, πως θα σκεφτεί το λαμπρό μυαλό σου μετά?''
"Greed (Guns) ποντάρω ολόκληρες τις προμήθειες μου για τις μισές δικές σου." είπε ο Kaiji και έσφιξε τις γροθιές του. Για πρώτη φορά μετά από καιρό ένιωθε ενθουσιασμένος.
Ένα ρεύμα ανδρεναλίνης τον διαπέρασε μόλις άκουσε την καινούργια πρόκληση του τζογγαδόρου(BlasoN) ''Δηλαδή έχεις το θράσος να υπονοείς πως θα κερδίσεις την προσωποποίηση του τζόγγου όχι μία, αλλά δύο φορές! Αυτό είναι αδιανόητο! Μου αρέσεις παληκάρι! Μόλις κέρδισες την συμπάθεια μου και ανοσία για έναν γύρο από εμένα.'' Έβγαλε τα ζάρια που είχε κρατήσει από πριν στην τζέπη της ζακέτας.
''Αποδέχομαι το στοίχημα!''
(Kai θέλω να ξέρω το αποτέλεσμα αυτού του σημαντικού subplot!)
Μετά από λεπτά ξενιασιάς επιστρέφει στο τραπέζι χαμένος ή κερδισμένος και κοιτάζει τον Amari(Fa_Mp) στα μάτια.
''Κοίτα πιο είναι το πρόβλημα μου με τον τρόπο παιχνιδιού σου. Σε αντίθεση με τους άλλους που αν και μπορεί να απευθύνονται σε πολλά άτομα, στοχεύουν και βάζουν στο μικροσκόπιο έναν, εσύ κρατάς τις επιλογές σου ανοιχτές με ύπουλο τρόπο και εξηγούμαι'' Έβαλε την δερμάτινη μπότα του στο τραπέζι με μια του κίνηση.
''Όταν κάποιος κάνει λάθος τότε αποδέχεται πλήρη ευθύνη των συνεπειών της απόφασης του να δείξει ένα άτομο. Στην περίπτωση σου δεν ισχεί αυτό, γιατί έχεις φροντήσει από πριν να συνηπολογήσεις μια πληθώρα εξίσου σχεδόν ενόχων, ώστε να έχεις να καρφώσεις στην συνέχεια. Ο πρώτος σου λόγος στην ψηφοφορία φρόντιζε να δείξει ένα άτομο, στο οποίο και επιμένεις συνεχώς δίχως να ασχολήσε με τους άλλους, πλην να τους κιτρινίζεις ακατάλληπτα δηλαδή, όπου βρεθείς και σταθείς, και συνάμα να ονοματήσεις, όχι να αναλύσεις ή να τους παροτρίνεις να μιλήσουν, απλώς να τους δείξεις με το δάκτυλο, το ένα τρίτο αυτού του κωμικοτραγικού καστ!'' Έκανε ένα διάλειμμα ώστε να δει τις αντιδράσεις των άλλων.
''Οι αθώοι στοχεύουν μεμονομένα άτομα και τα αναγκάσουν να μιλήσουν ώστε να τα υποχρεώσουν να κάνουν λάθη λογικής και να φανεί ο ρόλος τους. Δεν τους βολεύει να υπάρχουν πολλοί ύποπτοι επειδή στο χάος βασιλεύουον οι δολοφόνοι. Ε, μέχρι στιγμής μόνο αυτό κάνεις.''

Αφήνει το τραπέζι και κατευθύνεται προς την στίβα με τις κονσέρβες, ανοίγοντας μία με τα μεταλλικά του νύχια. Ακόμα μασουλώντας ξαναπαίρνει τον λόγο.
''Ένα πράμα φοβάμαι μόνο. Ό,τι μπορεί να έχω πέσει θύμα της τεράστιας παρορμητικότητας μου. Αν το προσέξατε μέχρι πριν λίγου εκείνοι με τους περισσότερους ψήφους ήταν οι τέσσερις πολυλογάδες, δηλαδή η αυθεντία(TheGunsmasha) μου, ο Parriston(Osama), o Amari(Fa_Mp) και ο Aizawa(Zura).
O λόγος του Cross(Kaiser) ήταν συνοπτικός και ουσιώδης. Εφόσον δεν λέει αρλούμπες, τότε είναι το δεύτερο κύμα, δηλαδή οι Nakamura(Kamui), Kyouma(GhostPrince) και Tsukushi(Babba) που πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο, ειδικά οι δύο πρώτοι στο μυαλό μου. Θα σας προσκαλούσα εσάς τους τρεις να ξαναπάρετε τον λόγο όσο δυνατόν νωρίτερα πριν λήξει η αντίστροφη μέτρηση.'' Έγνεψε το χέρι προς το μέρος τους με γνωστή χειρονομία πρόσκλησης.
''Τέλος, κάτι μου λέει πως το λαστιχένιο παιδί(Fandom) θα ρίξει ψήφο δυο λεπτά πριν τελειώσει ο χρόνος. Ελπίζω να βγω ψεύτης. Αν θεωρώ κάποιον αθώο από την στάση και λεγόμενα του μέχρι στιγμής αυτός είναι ο Aizawa(Zura), χωρίς να έχω κανένα απτό στοιχείο.''