Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World II : Rabbit Game

παλέρμο η νύχτα πέφτει the big bad wolf

  • This topic is locked This topic is locked
135 replies to this topic

#31 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 11 June 2017 - 19:29

Last Order

Last.Order.full.840043.jpg

Έχοντας λάβει κάποιου είδους απάντηση από την Sawa Nakamura, η Last Order ούτε ικανοποιημένη αλλά ούτε και ανικανοποίητη πήγε να μιλήσει στον Aizawa.

 

'"Kύριε Aizawa(Zura), που πήγε το κουστούμι κάμπιας που είχατε νωρίτερα; Θέλω και εγώ να το δοκιμάσω! Μπορώ;" ρωτάει η Misaka με ενθουσιασμό καθώς η Misaka τραβάει το κασκόλ του Aizawa να του τραβήξει την προσοχή.'

'"Ααα είναι τόσο ωραία και ζεστά" λέει η Misaka Misaka ικανοποιημένη που κατάφερε να εξασφαλήσει ζεστασιά στον εαυτό της.'

 

'"Κυριε Aizawa, ξέρεις γιατί όλοι στοχεύουν τον κυριο Greed? Ο κυριος Greed(Gunsmasha) μου θυμίζει τον Accelerator. Μπορεί να είναι αλαζόνας και να φαίνεται κακός αλλά η Misaka Misaka νιώθει οτι ο σαν τον Accelerator ούτε ο κύριος Greed είναι κακός." λεεί η Misaka Misaka εκφράζοντας ξεκάθαρα την λύπη και στεναχώρια της που είναι πλέον η δεύτερη μέρα που είναι μακριά απο τον Αccelerator.'



#32 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 11 June 2017 - 20:19

Shota Aizawa (Zura)

 

5Kga9EC.jpg

 

''Έτσι να βλέπω τις γλώσσες να ρέουν σαν ποτάμια!' άκουσε τον Greed (Guns) να λέει χαρακτηριστικά. ''Ακόμα περιμένω μια απάντηση τζογγαδόρε!'' Αποφάσισε να πάει αλλού το ενδιαφέρον του ωστόσο ο άνδρας με τα κοφτερά δόντια και να εστιάσει στον νέο με το καπέλο, ντυμένο λες και ήρθε από άλλη εποχή. Δεν θα μπορούσε να είχε άδικο και μάλλον οι κινήσεις του ήταν εντελώς αυθόρμητο. Ωστόσο στη συνέχεια τον άκουσε να λέει, ''Μας έκανες την τιμή να μιλήσεις Aizawa. Στα ίδια πλαίσια κυμάνθηκε και ο δικός σου λόγος. Πιο περιεκτικός και στοχευμένος, ωστόσο. Δείγμα καλού παίχτη. Είτε αθώου, είτε δολοφόνου. Θα φανεί στην συνέχεια", είπε και γύρισε την πλάτη του. Κούνισε το κεφάλι του ο Aizawa αφήνοντας έναν ανεσταναγμό. Πριν προλάβει να μιλήσει, ο άνδρας συνέχισε αιτιολογώντας την κίνηση βάση στο γεγονός ότι ο Amari (Μπουγάτσα) - για τον οποίο δεν ήξερε τι ρόλο παίζει και ο ίδιος - τον είχε ψηφίσει.

 

"Μήπως το γεγονός να ψηφίζεις κάποιον μόνο επειδή σε ψήφισε δεν είναι και ιδιαίτερα έξυπνο;" είπε. "Από την άλλη, δεκτό, το ότι μας θεωρείς του περισσότερους υπόπτους, αν και το να κατηγορείς κάποιον επειδή θεωρεί περισσότερα άτομα από εσένα υπόπτους δεν είναι και απόλυτα λογικό. Δεν αδικώ την στάση, ωστόσο...," πριν προλάβει να μιλήσει τον διέκοψε το μικρό κορίτσι που αναφερόταν στον εαυτό του ως Misaka (Takayama) το οποίο είχε αρχήσει να τον ενοχλεί.

 

"Καλύτερα θα ήταν να μην το πιάνεις αυτό," της είπε αλλά και εκείνη συνέχισε. "Αααα είανι τόσο ωραία και ζεστά," συνέχισε εκείνη χωρίς να δίνει σημασία στα λεγόμενα του Aizawa. Εκείνος αναστέναξε αλλά δεν μπορούσε να μιλήσει άσχημα σε ένα μικρό παιδί. Εκείνο άρχιζε να του αράζει ένα σωρό ερωτήσεις, μιλώντας παράλληλα θετικά για τον Greed (Guns). "Δεν γνωρίζω ποιος είναι ο Accelerator", απάντησε κοφτά ο Aizawa. Περίμενε μέχρι να σταματήσει το κορίτσι να μιξοκλαίει για αυτό τον άνδρα που λεγόταν Accelerator. Ο χρόνος του ήταν πολύτιμος για να ασχοληθεί και με άλλα προβλήματα. Δεν ήξερε τι ήταν το μικρό κορίτσι και τα λεγόμενα του για 9967 αδερφές δεν του φαινόταν και πάρα πολύ φυσιολογικά. Μέχρι που ο Pariston (Osama) του απήθυνε τον λόγο.

 

"Το ότι έχεις ασχοληθεί με την πολιτική δεν νομίζω έτσι και αλλιώς να λαμβάνεται ως θετικό απέναντι σου. Κάθε άλλο παρά θετικό θα έλεγα. Κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει το πόσα βρώμικα πράγματα κάνετε εσείς οι πολιτικοί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, που έτσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ακούσω το βιογραφικό σου," απάντησε κοιτώντας κατάματα τον Pariston (Osama). "Και δεν μου αρέσει που αναφέρεσαι σε εμένα με αυτόν τον τρόπο, δεν ξέρω τι γνωρίζεις και το κάνεις με τόση οικειότητα". Αναστέναξε. "Ούτε αν είσαι κατάλληλος για τη δουλειά ή όχι. Το να 'αυτοποκαλεστείτε' πρόεδρος ή αντιπρόεδρος δεν φέρνει και κάποιο αποτέλεσμα στο να βρούμε τον ένοχο. Αν μπορείς εσύ ή κάποιος να το αποδείξει, ας το κάνει. Η ψηφοφορία είναι δημοκρατική αλλά δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα φέρει. Από εκεί και πέρα, η ψήφος μου παραμένει σε εσένα προς το παρόν," έκοψε τα λόγια του και ξερόβηξε. Η τόση ομιλία τον είχε κουράσει και δεν ήξερε αν ήθελε να μιλήσει άλλο προς τον παρόν. Άλλωστε πολλοί άλλοι δεν είχαν μιλήσει και μόνο αντιπαραθέσεις μεταξύ μερικών γινόταν. Όλοι είχαν αρχίσει να τρώγονται μεταξύ τους και δεν ήξερε αν αυτό θα έφερνε στο επιθυμητό αποτέλεσμα να βρουν τον ένοχο που σκότωσε τον κοκκινομάλη άνδρα. Όλα αυτά τον προβλημάτιζαν και το ότι δεν είχε κοιμηθεί αλλά έπρεπε να μιλήσει με όλους αυτούς, δεν βοηθούσε. Περίμενε να ακούσει και τους υπόλοιπους και θα έκρινε από εκεί, αφού ήταν αναγκασμένος.



#33 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 11 June 2017 - 21:03

Pariston Hill

 

tumblr_n8eudfGLww1rianyjo1_500.gif

 

 

 

"Το ότι έχεις ασχοληθεί με την πολιτική δεν νομίζω έτσι και αλλιώς να λαμβάνεται ως θετικό απέναντι σου. Κάθε άλλο παρά θετικό θα έλεγα. Κανείς δεν θα μπορούσε να αμφισβητήσει το πόσα βρώμικα πράγματα κάνετε εσείς οι πολιτικοί. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, που έτσι και αλλιώς δεν με ενδιαφέρει η πολιτική, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ακούσω το βιογραφικό σου," απάντησε κοιτώντας κατάματα τον Pariston (Osama). "Και δεν μου αρέσει που αναφέρεσαι σε εμένα με αυτόν τον τρόπο, δεν ξέρω τι γνωρίζεις και το κάνεις με τόση οικειότητα". Αναστέναξε. "Ούτε αν είσαι κατάλληλος για τη δουλειά ή όχι. Το να 'αυτοποκαλεστείτε' πρόεδρος ή αντιπρόεδρος δεν φέρνει και κάποιο αποτέλεσμα στο να βρούμε τον ένοχο. Αν μπορείς εσύ ή κάποιος να το αποδείξει, ας το κάνει. Η ψηφοφορία είναι δημοκρατική αλλά δεν ξέρω τι αποτέλεσμα θα φέρει. Από εκεί και πέρα, η ψήφος μου παραμένει σε εσένα προς το παρόν,"

 

 

 

Ω, έλα τώρα φίλτατε Aizawa (KTZ), τα λόγια σου με πληγώνουν. Εγώ αντιπρόεδρος σε συνδικαλιστικό όργανο είμαι, όχι στην κυβέρνηση. Απέκτησα αυτήν την θέση γιατί έχω πάντα στο μυαλό μου το καλό των συναδέλφων μου.

 

Αγαπητοί συμπάσχοντες, ξέρω ότι η σιωπή σας δηλώνει ότι μου έχετε τυφλή εμπιστοσύνη ώστε να αποφασίσω μόνος μου για το καλό όλων μας και με τιμάει ιδιαίτερα η στάση σας, αλλά θα ήταν προτιμότερο να αρχίσετε να το δηλώνετε και ανοικτά μπας και ο κύριος Aizawa (KTZ) επιστρέψει στον ύπνο του.

 

 

Edit: ορθογραφικά


Edited by Osama Bin Laden, 11 June 2017 - 22:14.


#34 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 11 June 2017 - 21:12

Last Order

last_order__w_i_p___by_ven94-d65xh0s.png

Η Last Order αφήνει τον Aizawa ησυχο έχοντας όμως πάρει το κασκόλ του για να ζεσταίνει τον εαυτό της.

'"Κύριε Pariston(Osama), σε τι βασίζετε την ψήφο σας προς τον κύριο Greed?"' ρωτάει η Misaka ενώ η Misaka προσεγγίζει νοχελικά τον υπέρλαμπρο κύριο."

"Ξέρετε τι κύριε Pariston? Η Misaka Misaka νιώθει οτι στοχεύεται τον κύριο Greed επειδή είναι πιο χαρισματικός απο σας! λέει με σιγουρία η Misaka Misaka λόγο των υπολογισμών του Misaka Netwrok, ενώ προσπαθεί όμως να μην εκνευρίσει τον κύριο Pariston.'

 

"Κύριε Pariston, κοιτάξτε τον καχύποπτο και σίγουρα κακό επιστήμονα που δεν έχει μιλήσει καθόλου, αυτός σίγουρα έχει δόσει περισσότερα δικαιόματα από όλους εμας, και πανω απ όλα είναι και επιστήμονας" λέει ψυθιριστά η Misaka καθώς η Misaka κρύβεται πίσω απο τον κύριο Pariston για να αποφύγει το βλέμα του κακού επιστήμονα(Ghost Prince).'



#35 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 June 2017 - 22:42

Tsukushi Tsukamoto(Babba)

tumblr_o9q1yri8Lk1rxhcsqo2_400.gif

 

Ωχ, όχι... Τι πάθαμε, τι πάθαμε! 

Δεν μπορεί να φταίει κάποιος από μας. Είναι όλοι τόσο καλοί... 

Αν είναι να πληγωθεί κάποιος, ας πληγωθώ εγώ. Αλλά... εγώ δεν έκανα τίποτα! Σε τι θα βοηθήσει αν πληγωθώ εγώ;

 

Αααα! Είμαι εντελώς άχρηστος...

αλλά... ίσως, αν βάλω τα δυνατά μου, ίσως... να μπορέσω να βοηθήσω κάπως.

Έστω να εμψυχώσω κάποιον που να μπορεί να τα καταφέρει.

Βάλε τα δυνατά σου Pariston(Osama) !

 

Η κα. Nakamura(kamui) δε δείχνει να βοηθάει και πολύ... Ωχ!

Συγγνώμη, αλήθεια, συγγνώμη, δεν το εννοούσα. Αχ... Είστε όλοι τόσο καλοί!


Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.


#36 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 June 2017 - 22:48

HOUOUIN KYOUMA(ghostprince)

 

 *αγχωμένος κάνει μερικές σπαστικές κινήσεις ψαχουλεύοντας κάτι σαβούρες στην άκρη του χώρου*

 

145129691415424328178_20151228_12.jpg

 

ΝNNNΧOOOOOOOOOXOooχoχoχooχoχo!

 

Ρίχνει ένα επίμονο βλέμα στο μικρό και εκνευριστικό λόλι(takayama) ενώ χασκογελάει και στη συνέχεια αγνοώντας το και μετά από λίγο τρέξιμο απλώνει την δακτύλα του στη μάπα του Pariston(osama).

 

Εσύ, ναι εσύ, κατί κρύβεις, φαίνεται πως έχεις λερωμένη τη φωλιά σου, ή κάτι σχεδιάζεις και δεν μας το λες, και φαινεται πως ξέρεις ήδη πολλά γιαυτό το μέρος, μήπως είσαι απ'αυτούς....αυτούς τους κατασκόπους που με παρακολουθούν από τις μυστικές οργανώσεις και το ΣΕΡΝ; Ή σε στηλαν για συκοφαντίες! θα μάθω , θα μάθω και θα αποκαλύψω το πραγματικό σου πρόσωπο που κρύβεται πίσω απ'αυτό το κακό χαμόγελο και θα τα βγάλω όλα στη φόοοοορα, περίμενε, περίμενε και θα δειιιιις.

MUAXXAXXXAAXAXA! 

 

f0714109f2a89c2af4f147664b9679f095db52f2

 

αχχχ....έπρεπε να ναι κιο ντάρου εδώ να χακάρει το σύστημα μπας και μάθουμε τίποτα...

ακόμα πιο αγχωμένος, βγάζει το κινητό του πληκτρολογόντας διάφορα...

 

latest?cb=20110707173130

 

ναι , εγώ είμαι ώρα να μπέι σε εφαρμογή το σχέδιο 000-02! όλα είναι υπό έλεγχο! εχεχεχ~

Παίρνει ένα κατσαβίδι κι αρχίζει να ξεχαρβαλώνει ένα φουρνάκι.

 

 Ο Greed(guns), αυτή η άπληστη μορφή που παραλίγο να με γδύσει, ανακουφίζοντας την απληστία του, να μου πάρει το πιο σημαντικό κομμάτι του πρεστίζ μου, δωροδοκώντας και προσπαθώντας να με εξαγοράσει έτσι ....δεν θα περάσει έτσι αυτό. Σ'ΕΜΕΝΑ , ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΟΟΟΟΙΝ ΚΥΟΜΑ! 

 

tumblr_lxm8rwnBMg1r5atfd.png

 

Ο κόσμος είναι στα χέρια μου!


フカフカ

#37 BlasoN

BlasoN

    Greed is good...

  • Members
  • 55 posts

Posted 12 June 2017 - 08:24

                                                                                                         Kaiji(Blason)

 

post-9559-0-38390000-1497248634_zpsysqjb

 

O Kaiji δάγκωσε το κάτω μέρος των χειλιών του και πισωπάτησε. Είναι δυνατόν κάποιος να τον κατηγορούσε για φόνο; Ναι είχε υπάρξει κλέφτης στο παρελθόν, αλλά αυτό ήταν κάτι το τελείως διαφορετικό. Ρίγη διαπέρασε το κορμί του. Τα πράγματα είχαν ξεφύγει ήδη. Η πλυμμήρα των νέων πληροφοριών ήταν τόσο μεγάλη, που δεν μπορούσε να σχηματίσει αντικειμενική γνώμη για κανέναν. Το μόνο που ήξερε σίγουρα, είναι πως ήταν αθώος. Μόνο αυτός ο Pariston (Osama) κατάφερε να κερδίσει την αντιπάθεια του με τη μία, έτσι όπως αγόρευε σαν πορσελάνινος φανφαρώνος. Ακόμα και ο Greed (Guns) πιο συμπαθητικός ήτανε.

Έπρεπε να πορευτεί βάση κάποιου σχεδίου. Και δεν μπορούσε να σκεφτεί κάτι καλύτερο από την διεκδίκηση των προμηθειών. Αργά ή γρήγορα όλοι θα άρχιζαν να πεινάνε. Ναι, με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να ελέγξει την κατάσταση. Όλο αυτό έμοιαζε με μια σκληρή παρτίδα πόκερ.

"Greed (Guns) ποντάρω ολόκληρες τις προμήθειες μου για τις μισές δικές σου." είπε ο Kaiji και έσφιξε τις γροθιές του. Για πρώτη φορά μετά από καιρό ένιωθε ενθουσιασμένος.

ΕΝΙΩΘΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ-ΕΝΙΩΘΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ-ΕΝΙΩΘΕ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ

Attached Files


Edited by BlasoN, 12 June 2017 - 13:45.

Quis custodiet ipsos custodes?

#38 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 12 June 2017 - 11:17

Amari(Fa_Tsa)

 

f52ede0f3f232c63216d4cd6b485bb16_zpstavn



 

''Για δείτε ποιός(Fallen Mpougatsa) αποφάσισε πρώτος πρώτος να ακολουθήσει τον Parriston(Osama). Με εμένα απών εκείνος θα γίνει πρόεδρος και εσύ αντιπρόεδρος! Χαλίφης στην θέση του χαλίφη δηλαδή! Εύλογη ψήφος. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν ο λόγος σου είναι πραγματικά τόσο αυθόρμητος ή εσύ κάκιστος ψεύτης και ρήτορας!'' Χτυπάει τις παλάμες στο τραπέζι και αναπηδά με ορμή πάνω του.

''Σε χίλιες λέξεις έχωσες μέσα ένα κατηγορούμενο και τέσσερις- Aizawa, Cross, Oda, Tsukushi- υπόπτους, ώστε μόλις φύγω εγώ, να έχεις εσύ να ψηφίζεις. Και μην μου πεις πως το κάνεις ώστε να τους παρακινήσεις να μιλήσουν. Ο δικός μου τρόπος το κάνει. Ο δικός σου κρατά αντζέντα.'' Με ένα άλμα κατεβαίνει κάτω με γδούπο.

 

Ο Αmari χαμογέλασε. "Νομίζω ότι είναι φανερό πως μόνο εσείς (Guns) κι ο Parriston (Osama) με τις ασυναρτισίες του θα ενδιαφερόσασταν για κάτι τόσο παιδαριώδες όσο το φαινομενικό αξίωμα του Προέδρου κι Αντιπροέδρου μιας επιτροπής φυλακισμένων σε ένα παιχνίδι ενός εξίσου ανώριμου σαδιστή οικοδεσπότη. Βέβαια, για να αποφασίζετε αμέσως να με κατηγορήσετε που είπα το προφανές, μάλλον είστε αρκετά παιδαριώδης γενικώς."

 

Το χαμόγελο δεν έφυγε ποτέ, και συνέχιζε σαν να διαβάζει εφημερίδα. Ξεφύσηξε τον καπνό του. "Το γεγονός ότι θεωρώ τους πάντες ύποπτους μάλλον διέφυγε της αντίληψής σας," το οποίο είναι λογικό, σκέφτηκε, εφόσον η αντίληψή του αφορά αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο κι ότι έχει να κάνει με αυτόν.

 

"Επίσης, έχω μάθει πως όταν οι άνθρωποι έρχονται αντιμέτωποι με τη θνητότητα και τη θνησιμότητά τους τείνουν να πράττουν ενστικτωδώς, αλλά μέχρι τώρα οι περισσότεροι φαίνεται να μην το κάνουν. Άρα είμαστε αντιμέτωποι με άτομα διαφορετικά, κι αυτά τα άτομα δεν χρειάζονται παρακίνηση, μα μάλλον να νιώσουν αρκετά αμήχανα έτσι ώστε επιτέλους να μιλήσουν και να καταφέρουμε να καταλάβουμε αν όντως είναι ύποπτοι ή όχι. Εσείς έχετε τον τρόπο σας, εγώ τον δικό μου."

 

Γύρισε στον μελαχροινό άντρα(Zura) τότε. "Όπως ο κύριος Aizawa για παράδειγμα." Ταυτόχρονα, του έγνεψε.

 

"Βέβαια, νομίζω πως τα παραπάνω απαντούν και σε σας(Ζura), ενώ θα ομολογήσω πως το λεγόμενά σας βγάζουν πολύ περισσότερο νόημα από άλλους εδώ μέσα." Κοιτάει σκοπιμα για μια στιγμή τον άντρα που επιμένει να αποκαλεί τον εαυτό του Houin Kyoma(Ghost Prince) που μαζί με τον Oda(Scarlet D) φαίνεται να έχουν τα μεγαλύτερα σύνδρομα καταδίωξης που είχε δει τους τελευταίους μήνες.

 

Εκείνη τη στιγμή γύρισε στον Kaiji(Blason) απορημένος. "Και με ποιον τρόπο θα καθοριστεί αν έχετε κερδίσει ή όχι; Θα ρίξετε ζάρια; Θα τραβήξετε λαχνούς; Μήπως έχετε κάποια τράπουλα μαζί σας;" Αναστέναξε. "Προσωπικά νομίζω ότι το καλύτερο θα ήταν να συγκεντρωθούν όλες οι κονσέρβες στο κέντρο του πεδίου και να τις μοιραστούμε ανάλογα. Τα παιδιά πρώτα, που είναι και στην ανάπτυξη, και ύστερα οι υπόλοιποι, τι λέτε; Αν κι έχω την εντύπωση ότι και σ'αυτό θα φέρετε αντίρρηση, Greed(Guns)."


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#39 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 12 June 2017 - 12:04

Sawa Nakamura

hana_zpsygeal7ox.jpg

 

 

*κοιτάει με λύπηση και σαρκασμό τη Last Order προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια της*

 

 

 

Last Order

 


'"Δεσποινίς Sawa, δεσποινίς Sawa, εσείς πρεπεί να ξέρετε ποιός είναι ο Αccelerator έτσι δεν είναι; Ελπίζω έρθει να με πάρει γρήγορα από εδώ γιατί φοβάμαι τον επιστήμονα(Ghost Prince) και με ανησυχεί ο υπερβολικά καλούλης κυριούλης(Fa_Tsa)" λέει η Misaka Misaka προσπαθώντας να κρύψει την ανησυχεία απο το πρόσωπο της."

 

 

Υπερβολικά καλούλης; Αυτός ο ανώμαλος (Fa_Tsa);

Είμαι η μόνη που έχει καταλάβει πώς την κοιτάει αυτός ο σκατένιος παιδεραστής; Της το παίζει και προστατευτικός, το σίχαμα(Fa_Tsa)!

Αν ναι, είναι επείδή είστε όλοι ένας σωρρός από σκατά και σας αξίζει να έχετε την ίδια μοίρα με τον διεστραμμένο τύπο που μάλλον τυφλώθηκε από το ένα μάτι για τον...γνωστό λόγο.

Αλλά όχι ακόμα...πρώτα θα γίνουν κάποιες συνταρακτικές...αποκαλύψεις!


O6rrvsU.jpg


#40 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 12 June 2017 - 13:44

Shota Aizawa

5Kga9EC.jpg
 

 

Όλα αυτά μόνο περίεργα του φαινόταν. Ο καθένας έβρισκε ευκαιρία να κατηγορήσει ο ένας τον άλλον με ό,τι έβρισκε μπροστά του. Τίποτα ουσιαστικό και βασισμένο σε καταστάσεις. Αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς. Και όλο αυτό τον προβλημάτιζε; Ποιος ήταν ο πραγματικός ένοχος μέσα σε αυτούς. Δεν θεώρησε σωστή την κίνηση του Pariston (Osama) να ψηφίσει εκείνον απλώς γιατί τον ψήφισε, θεωρούσε χαζή την κίνηση αυτή από όποιον και να προερχόταν. Αλλά ερωτήσεις που δεν μπορούσε να απαντήσει περιτρυγύριζαν το μυαλό του. Ήταν άραγε μια κίνηση για να στρέψει τους υπόλοιπους εναντίον του; Ήταν όντως αθώος όπως ισχυριζόταν ο Tsukushi (Babba); Ή ήταν όλα στημένα για να τον μπερδέψουν; Από την άλλη δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο Tsukushi (Babba) ή ο Kaiji (BlasonN) θα μπορούσα να είναι ο ένοχος. Αλλά πόσους ενόχους έψαχναν; Δεν γνώριζε. Ήταν ένας, δύο, τρεις ή και παραπάνω; Αναστέναξε βαριά. Θα έπρεπε να συνεχίζει να ψηφίζει τον Pariston (Osama) ή αυτό θα τον έθετε σε δύσκολη θέση αν ήταν αθώος τελικά; Η σιγουριά του Tsukushi (Babba) τον προβλημάτιζε.

Έπρεπε όπως να ακολουθήσει την αρχική του σκέψη ή να πάει με όλους τους υπόλοιπους που κατατάσσονταν εναντίον του Greed (Guns); Ακόμη δεν ήταν σίγουρος για την αθωότητα ή μη του άνδρα. Αλλά μπορούσε να ήταν σίγουρος για κάποιον; Όλα ήταν εικασίες μέσα στο μυαλό του και δεν μπορούσε να εμπιστευεί κανέναν εκτός από τον εαυτό του. Δεν ήξερε αν θα έπρεπε να αλλάξει τη ψήφο του, δηλώνοντας και αυτός εναντίον του Greed. Οι κινήσεις των υπολοίπων του φαινόταν επίσης περίεργες, γιατί ο τρελός επιστήμονας, που μόνο δυσφορία του έφερνε με το να τον ακούει να φωνάζει στη μέση της αίθουσας, να ψηφίσει μία νεαρά κοπέλα (Kamui); Τα αίτια της ψήφου τα καταλάβαινε αν κρίναμε από τον εθισμό του Amari (Μπουγάτσα) με το κοριτσάκι (Takayama). Ο άνδρας με τα κόκκινα μαλλιά (Black Kaiser) δεν είχε μιλήσει ακόμη. Ο Aizawa θεώρησε ότι θα ήταν επιθυμητό γιατί ακόμη δεν ήξερε ποιον δρόμο να ακολουθήσει. Το νεαρό αγόρι - λάστιχο (Fandom) προς το παρόν του ήταν αδιάφορο. "Πφφφφ..," ξεφύσισε και κούνησε το κεφάλι του δεξιά και αριστερά. Όλα αυτά τον είχαν μπερδέψει. Δεν ήξερε ποιον ψηφίζει και γιατί. 

Προχώρησε στην αίθουσα με τα χέρια σταυρωμένα. Πέρα δώθε πήγαινε από τα νεύρα του. Ένα βλέμμα δολοφονικό έριξε στο μικρό κορίτσι που συνέχισε να φωνάζει γύρω του ότι ο Greed είναι αθώος. Και ξαφνικά θυμήθηκε.

 

"Εσύ Oda (Scarlet D.) σταμάτησες να μιλάς, αφού μας δήλωσες ότι θες να σκοτώσεις ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι," είπε κοφτά προς το μέρος του άνδρα με τα μαύρα γυαλιά και το χαρακτηριστικό τατού. Ήθελε να αλλάξει τη ψήφο του, αλλά ήθελε να ακούσει και τον Cross (Black Kaiser) να μιλάει επίσης.



#41 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 12 June 2017 - 14:19

bb85de3669947415071dffe8e3b87ad45a7f4670

Nobutaka Oda

 

 

Τωρα με επιασες αγαπητε Shota (Aizawa), ειναι προφανες οτι εχετε σχηματισει κλικες και στο τελος θα στρεψετε τα οπλα σας στον πιο ομορφο αδειαφορο απο εμας μονο και μονο για να σας φυγει το αγχος. Σημαδεψα το δεκαχρονο μονο και μονο για να δω την αληθινη σας αντιδραση στα πραγματα και δεν μπορω να πω, πεσατε κατευθειαν στην παγιδα μου! το μαλακισμενο το κοριτσακι εννοω που ηταν μαζι σας ονοματη Last Order(takayama) στηριξε την αθωωοτητα της με επιχειρηματα σε αντιθεση με εσας που το μονο που κανετε ειναι να μου τσαμπουνατε φθηνες δικαιολογιες, κι αν δεν εισαι εσυ ο ενοχος Shota (Aizawa), την επομενη φορα θα με δειτε κουρεμενο!!!



#42 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 12 June 2017 - 14:28

Amari(Fa_Tsa)

Amari-Joker-Game-20160818045447_zpsjex26

 



 

Sawa Nakamura

hana_zpsygeal7ox.jpg

 

 

*κοιτάει με λύπηση και σαρκασμό τη Last Order προσπαθώντας να συγκρατήσει τα γέλια της*

 

 

Υπερβολικά καλούλης; Αυτός ο ανώμαλος (Fa_Tsa);

Είμαι η μόνη που έχει καταλάβει πώς την κοιτάει αυτός ο σκατένιος παιδεραστής; Της το παίζει και προστατευτικός, το σίχαμα(Fa_Tsa)!

Αν ναι, είναι επείδή είστε όλοι ένας σωρρός από σκατά και σας αξίζει να έχετε την ίδια μοίρα με τον διεστραμμένο τύπο που μάλλον τυφλώθηκε από το ένα μάτι για τον...γνωστό λόγο.

Αλλά όχι ακόμα...πρώτα θα γίνουν κάποιες συνταρακτικές...αποκαλύψεις!

 

 

Ο Amari έμεινε να κοιτά την κοπέλα(Κamui) άναυδος - όσο κι αν δεν του φαινόταν - . Καταλάβαινε το ενδιαφέρον της, την ανάγκη της να προστατέψει κάποιον πιο αδύναμο, καταλάβαινε και γιατί θα έκανε αυτή τη σκέψη...αλλά και πάλι δεν το περίμενε. Δεν ήτανε-...! Αλλά όπως και να το αρνούνταν, ήξερε ότι δε θα τον πίστευαν. Αν μη τι άλλο, τέτοιες κριτικές είχε δεχτεί σωρό όταν επέστρεψε σπίτι του με μια κόρη - κι ένα σκύλο - από το πουθενά.

 

"Ποτέ δε θα έκανα κάτι τόσο ειδεχθές. Σας διαβεβαιώ τα γούστα μου επικεντρώνονται σε γυναίκες άνω των 20...αλλά δεν έχετε κανένα λόγο να με πιστέψετε, γι αυτό απλώς θα σας παρακαλούσα να πάρετε τις πράξεις μου σαν απόδειξη."

 

Ψήφος η ίδια.

 

Εdit: colurs and picture damn it!


Edited by Fallen_Mpougatsa, 12 June 2017 - 14:29.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#43 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 12 June 2017 - 15:04

Shota Aizawa (Zura)

5Kga9EC.jpg

 

"Με αυτήν την λογική Oda, θα μπορούσα να πω το ίδιο. Το να ψηφίσω εσένα που όπως λες είναι ο πιο αδιάφορος θα μπορούσε να είναι απλώς μια κίνηση μου να δω πως θα αντιδράσεις. Και η απάντησή σου δεν αποδεικνύει κάτι διαφορετικό. Δεν είσαι ιδιαίτερα πιστικός εξαπωλύοντας μόνο κατηγορίες πίσω στο πρόσωπό μου. Αν ήταν παγίδα μία φορά το δικό σας, θα μπορούσε να είναι δύο και η δική μου ψήφος," είπε κοφτά ο Aizawa κοιτώντας κατάματα τον νεαρό άνδρα.

 

Ψήφος η ίδια Oda (Scarlet D.)



#44 Black Kaiser

Black Kaiser

    You are part of my plan

  • Members
  • 1,289 posts

Posted 12 June 2017 - 15:13

Marian Cross (Black Kaiser)

 

general_cross_marian_by_ayeta1-d9pte9a.p

 

Ο Cross κοίταξε τον Kim(NPC) του οποίου το ιδιαίτερα αθώο πρόσωπο τους παρακολουθούσε απ'έξω από το πεδίο. Ο εξορκιστής μειδίασε ενοχλημένα και μια φλέβα να πετάχτηκε στο μέτωπο του. Little bastard, heh. Δεν υπήρχε περίπτωση ο συγκεκριμένος να μην έπαιζε κάποιο ρόλο σε όλο αυτό. Αλλά αυτό ήταν κάτι με το οποίο έπρεπε να ασχοληθεί αργότερα. Κοίταξε τους υπόλοιπους που είχαν ήδη αρχίσει να κατηγορούν ο ένας στον άλλον. Πέσαμε στην παγίδα σαν ποντίκια σε φάκα, σκέφτηκε κοιτώντας το μεταλλικό βραχιόλι στο χέρι του. Κάθισε δίπλα στο παράθυρο ξανά, άναψε το τσιγάρο του και περίμενε υπομονετικά να μιλήσουν όλοι πρώτα προτού πάρει αυτός θέση, ακούγοντας καθέναν τους κάθε φορά προσεκτικά.

...

Δεν του πήρε πολλή ώρα να συνειδητοποιήσει λίγα και απλά πράγματα, (που θα μπορούσαν να χρειαστούν στο μέλλον), όπως για παράδειγμα το οτι οι Greed (Guns) και Amari(FAI) σχεδόν σίγουρα δεν είναι και οι δύο ταυτόχρονα δολοφόνοι. Ο πρώτος πανικοβλήθηκε φαινομενικά στα αλήθεια όταν έλαβε τη 2η ψήφο και ο Cross αναλογίστηκε εάν ή όχι ένας δολοφόνος θα συγκρατούσε τέτοια αντίδραση και θα συμπεριφερόταν εν γνώση του- ή τουλάχιστον θα έδειχνε πως συμπεριφερόταν-  πιο ψύχραιμα, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η μέρα μόλις είχε ξεκινήσει.

 

Κάτι ακόμα που επίσης συνειδητοποίησε ήταν πως θα ήθελε η κουστωδία που βρισκόταν μαζί του, να μην επιβεβαιώσει την αρχική του άποψη για αυτήν και να μην αφήσει να λιντσαριστεί κάποιος τυχαία την πρώτη μέρα, αλλά να προσπαθήσουν να σημαδέψουν χαμηλών τόνων (σε ουσία) άτομα που υπήρχε περίπτωση όταν αναγκάστηκαν να μοιραστούν τη "γνώμη τους" η κύρια τους έννοια ήταν να παραστήσουν πως συμπεριφέρονται "κανονικά". Μια πάρα πολύ καλή επιλογή θα ήταν να ψηφίσουν τον Okabe Rintaro (Ghost Prince).

Έστειλε τον καπνό του ψηλά με απαράμιλλο στυλ. Χρειαζόταν απαραίτητα λίγο κρασί.



#45 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 12 June 2017 - 17:22

Greed(TheGunsmasha)

b92949d6f83399caca8ed5cd98845da1f7c0ae44

 

Ο κυριος Greed(Gunsmasha) μου θυμίζει τον Accelerator. Μπορεί να είναι αλαζόνας και να φαίνεται κακός αλλά η Misaka Misaka νιώθει οτι ο σαν τον Accelerator ούτε ο κύριος Greed είναι κακός." λεεί η Misaka Misaka εκφράζοντας ξεκάθαρα την λύπη και στεναχώρια της που είναι πλέον η δεύτερη μέρα που είναι μακριά απο τον Αccelerator.'

 

 

''Το έχω με τις γυναίκες ο άτιμος.'' Σχολίασε σταυρώνοντας τα χέρια του με περίσια κομπασμού ''Πολύ αλάνι θα είναι αυτός ο Accelerator, ήδη τον συμπάθησα. Ωρίστε ένα καλό παράδειγμα σωστού πολίτη. Πολλοί εδώ μέσα έχετε δηλώσει πως θεωρείτε αθώο το κοριτσάκι(Takayama) και εκείνη θεωρεί αθώο εμένα. Άρα αθώος στο τετράγωνο στα μάτια σας, έτσι δεν πάει?'' Γέλασε ειρωνικά πριν σοβαρέψει ξανά.

 

''Πλάκα κάνω. Δεν μου λες βρε Misaka(Takayama) για να έχουμε και καλό ερώτημα. Εντάξει, εγώ μοιάζω στον φίλο σου και με εμπιστεύεσαι, τον Kyouma(Ghostprince) γιατί τον έχεις πάρει με τόσο μένος? Γιατί ψήφος εκεί συγκεκριμένα?''

 

 

Ο Greed(guns), αυτή η άπληστη μορφή που παραλίγο να με γδύσει, ανακουφίζοντας την απληστία του, να μου πάρει το πιο σημαντικό κομμάτι του πρεστίζ μου, δωροδοκώντας και προσπαθώντας να με εξαγοράσει έτσι ....δεν θα περάσει έτσι αυτό. Σ'ΕΜΕΝΑ , ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ, ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΟΟΟΟΙΝ ΚΥΟΜΑ!

 

Γυρνάει αγανακτησμένος στον μανιακό(GhostPrince) με την ρόμπα ''Αυτό δεν καταλαβαίνω με εσάς τους ανθρώπους. Σας κάνω μια τίμια πρόταση που σκοπεύω να ανταποδώσω την αξία με λεφτά ή κάποια άλλη υποχρέωση και εσείς όοοοοοοχι, δεν γινέται επειδή υπάρχει συναισθηματικός δεσμός. Του ζητάς να αγοράσεις την μεταλλική πανοπλία του αδερφού του. Όοοοοχι, συναισθηματική αξία. Του ζητάς να δανειστείς το σώμα του. Όοοοοχι, συναισθηματική αξία. Υπόσχεσε αιώνια ζωή και δύναμη και σε απορρίπτουν στο όνομα της αγάπης. Αν είναι δυνατόν!'' Ξεκουράζει το πρόσωπο του στις παλάμες του πριν σηκωθεί εκ νέου δριμύτερος.

 

''Το ίδιο και εδώ. Θα στην πληρώσω την ρόμπα άνθρωπε μου, μην αντιδράς έτσι! Το πολύ πολύ αν δεν θες χρήματα σου δίνω της κονσέρβες του Kaiji(BlasoN). Θα τις έχω με το κιλό σε λίγο.'' Ακουμπά στο τραπέζι δίπλα στον επιστήμονα.

 

''Πες μας και εσύ τον συλλογισμό σου. Αν μία στην ριζα e εις την ln4 στο εκατομμύριο καταλάβεις πως είμαι αθώος, πως θα σκεφτεί το λαμπρό μυαλό σου μετά?''

 

"Greed (Guns) ποντάρω ολόκληρες τις προμήθειες μου για τις μισές δικές σου." είπε ο Kaiji και έσφιξε τις γροθιές του. Για πρώτη φορά μετά από καιρό ένιωθε ενθουσιασμένος.

 

Ένα ρεύμα ανδρεναλίνης τον διαπέρασε μόλις άκουσε την καινούργια πρόκληση του τζογγαδόρου(BlasoN) ''Δηλαδή έχεις το θράσος να υπονοείς πως θα κερδίσεις την προσωποποίηση του τζόγγου όχι μία, αλλά δύο φορές! Αυτό είναι αδιανόητο! Μου αρέσεις παληκάρι! Μόλις κέρδισες την συμπάθεια μου και ανοσία για έναν γύρο από εμένα.'' Έβγαλε τα ζάρια που είχε κρατήσει από πριν στην τζέπη της ζακέτας.

''Αποδέχομαι το στοίχημα!''

 

(Kai θέλω να ξέρω το αποτέλεσμα αυτού του σημαντικού subplot!)

 

 

Μετά από λεπτά ξενιασιάς επιστρέφει στο τραπέζι χαμένος ή κερδισμένος και κοιτάζει τον Amari(Fa_Mp) στα μάτια.

''Κοίτα πιο είναι το πρόβλημα μου με τον τρόπο παιχνιδιού σου. Σε αντίθεση με τους άλλους που αν και μπορεί να απευθύνονται σε πολλά άτομα, στοχεύουν και βάζουν στο μικροσκόπιο έναν, εσύ κρατάς τις επιλογές σου ανοιχτές με ύπουλο τρόπο και εξηγούμαι'' Έβαλε την δερμάτινη μπότα του στο τραπέζι με μια του κίνηση.

 

''Όταν κάποιος κάνει λάθος τότε αποδέχεται πλήρη ευθύνη των συνεπειών της απόφασης του να δείξει ένα άτομο. Στην περίπτωση σου δεν ισχεί αυτό, γιατί έχεις φροντήσει από πριν να συνηπολογήσεις μια πληθώρα εξίσου σχεδόν ενόχων, ώστε να έχεις να καρφώσεις στην συνέχεια. Ο πρώτος σου λόγος στην ψηφοφορία φρόντιζε να δείξει ένα άτομο, στο οποίο και επιμένεις συνεχώς δίχως να ασχολήσε με τους άλλους, πλην να τους κιτρινίζεις ακατάλληπτα δηλαδή, όπου βρεθείς και σταθείς, και συνάμα να ονοματήσεις, όχι να αναλύσεις ή να τους παροτρίνεις να μιλήσουν, απλώς να τους δείξεις με το δάκτυλο, το ένα τρίτο αυτού του κωμικοτραγικού καστ!'' Έκανε ένα διάλειμμα ώστε να δει τις αντιδράσεις των άλλων.

 

''Οι αθώοι στοχεύουν μεμονομένα άτομα και τα αναγκάσουν να μιλήσουν ώστε να τα υποχρεώσουν να κάνουν λάθη λογικής και να φανεί ο ρόλος τους. Δεν τους βολεύει να υπάρχουν πολλοί ύποπτοι επειδή στο χάος βασιλεύουον οι δολοφόνοι. Ε, μέχρι στιγμής μόνο αυτό κάνεις.''

 

3cb0dddc36b0f88cc311853bbd70e550.jpg

 

Αφήνει το τραπέζι και κατευθύνεται προς την στίβα με τις κονσέρβες, ανοίγοντας μία με τα μεταλλικά του νύχια. Ακόμα μασουλώντας ξαναπαίρνει τον λόγο.

''Ένα πράμα φοβάμαι μόνο. Ό,τι μπορεί να έχω πέσει θύμα της τεράστιας παρορμητικότητας μου. Αν το προσέξατε μέχρι πριν λίγου εκείνοι με τους περισσότερους ψήφους ήταν οι τέσσερις πολυλογάδες, δηλαδή η αυθεντία(TheGunsmasha) μου, ο Parriston(Osama), o Amari(Fa_Mp) και ο Aizawa(Zura).

 

O λόγος του Cross(Kaiser) ήταν συνοπτικός και ουσιώδης. Εφόσον δεν λέει αρλούμπες, τότε είναι το δεύτερο κύμα, δηλαδή οι Nakamura(Kamui), Kyouma(GhostPrince) και Tsukushi(Babba) που πρέπει να φοβόμαστε περισσότερο, ειδικά οι δύο πρώτοι στο μυαλό μου. Θα σας προσκαλούσα εσάς τους τρεις να ξαναπάρετε τον λόγο όσο δυνατόν νωρίτερα πριν λήξει η αντίστροφη μέτρηση.'' Έγνεψε το χέρι προς το μέρος τους με γνωστή χειρονομία πρόσκλησης.

 

''Τέλος, κάτι μου λέει πως το λαστιχένιο παιδί(Fandom) θα ρίξει ψήφο δυο λεπτά πριν τελειώσει ο χρόνος. Ελπίζω να βγω ψεύτης. Αν θεωρώ κάποιον αθώο από την στάση και λεγόμενα του μέχρι στιγμής αυτός είναι ο Aizawa(Zura), χωρίς να έχω κανένα απτό στοιχείο.''

 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018




Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, η νύχτα πέφτει, the big bad wolf