Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World II : Rabbit Game

παλέρμο η νύχτα πέφτει the big bad wolf

  • This topic is locked This topic is locked
135 replies to this topic

#16 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 11 June 2017 - 09:58

Amari(Fa_Tsa)

 

tumblr_ofaqdzLtFq1tsw4soo2_5402_zpsyzg7o

 

 

Όπως όλα τα παιδιά, έτσι κι αυτό, ήταν μάλλον ανυπόμονο και το μυαλό του έτρεχε πιο γρήγορα από των άλλων, τόσο πολύ που τελικά δεν έμαθε καν το όνομά της. Περίμενε να τελειώσει, μπας και το θυμηθεί...παρόλα αυτά, έμαθε ότι έμενε σε κάποιο μέρος που λεγότανε Academy City - ο ίδιος δεν το ήξερε και του φαινόταν σαν φτιαζτό όνομα παρά οτιδήποτε άλλο - καθώς ότι η μικρή μάλλον είχε να κάνει με πολλούς γιατρούς κι όχι τόσο καλούς στη δουλειά τους. Ήταν έτοιμος να θεωρήσει πως η μικρή μάλλον δεν είχε καλές σχέσεις με νοσοκομεία, αλλά ο τρόπος που κοίταξε τον νεαρό με την άσπρη ποδιά(Ghost Prince) τον έκανε να αλλάξει γνώμη.

 

"Μisaka(Takayama), μμ? Ωραίο όνομα!" Όχι ότι δεν φαινότανε, αλλά πλέον ήταν σίγουρος πως η μικρή ήταν από ανατολή, ίσως και Ιαπωνία. "Είναι πολύ χαριτωμένο," είπε στο τέλος, βλέποντας το κουκλάκι. "Και είμαι σίγουρος ότι ο Accelerator ήδη σε ψάχνει, αλλά μέχρι τότε, όλοι εμείς οι μεγάλοι" τα μάτια του πέρασαν από όποιον θεωρούσε έστω και λίγο αξιόλογο "θα σε βοηθήσουμε, ναι;"

 

Αν και δε φάνηκε να χρειάζεται την καθησύχαση η μικρή, την έδωσε έτσι κι αλλιώς.

 

''Γειά!!!! Δεν πρέπει να με είδες πίσω από την μικρή. Αλλιώς θα παραξηγηθώ!'' Άφησε τα σαν δρέπανα δόντια του να φανούν ''Είσαι ο μόνος εδώ μέσα με σύγχρονα ρούχα. Οι άλλοι σαν cosplayers έχουν έρθει. Από ποια πόλη κατάγεσαι? Έχω πάει σε όλο τον γνωστό χάρτι, σίγουρα θα την γνωρίζω.'' Σταθεροποίησε τα γυαλιά στην βάση της μύτης του.

 

 

338e2b6d5e2af33b96d3655d35d43ef7_zpss18q

 

"Καλησπέρα σας(Guns)," είπε κι επιτέλους σηκώθηκε. Το γεγονός ότι ο τύπος αυτός μίλησε αρκετά αποδεκτά στο κορίτσι τον έκανε να ηρεμήσει λίγο, αλλά και πάλι η αύρα επικινδυνότητας που τον περιτριγύριζε έβαζε τον Amari σ'επιφυλακή...τουλάχιστον μεγαλύτερη απ'ότι συνήθως. "Δεν ξέρω τι σημαίνει cosplayer, αλλά σίγουρα μερικοί από μας φοράνε περίεργα ρούχα...είμαι από το Τόκιο, Ιαπωνία. Εσείς; Πρέπει να είστε αρκετά εύπορος πλέον για να ταξιδεύετε τόσο πολύ, αλλά θα σας παρακαλούσα να μιλάτε λιγότερο..." έμοιαζε να ψάχνει την λέξη "ωμά μπροστά σε παιδιά."

 

Μόλις τότε συνειδητοποίησε ότι υπήρχε και δεύτερο παιδί, ένα κοντό αγόρι(Babba) που φορούσε...περίεργα ρούχα που έμοιαζαν σαν μετεξέλιξη ρούχων ποδοσφαίρου. Χαμογέλασε ευγενικά. "Θα σου συνιστούσα να μην τρέχεις από τώρα. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε ένα τέτοιο μέρος, σώσε τις δυνάμεις σου, ναι; Κι άσε τους μεγάλους να ανησυχούν για το τι θα κάνουμε. Αν χρειαστεί να τρέξεις, θα στο πούμε αμέσως, να είσαι σίγουρος."

 

"Κύριε Pariston(Osama) ε, δεν εννοούσα αυτό ακριβώς, αλλά ευχαριστώ για τις πληροφορίες έτσι κι αλλιώς." είπε με αμήχανο χαμόγελο. Το γεγονός και μόνο ότι επέλεξε να αναφέρει αυτές τις πληροφορίες, έλεγε πολλά.

 

Αλλά επιτέλους, συλλέγονταν πολύτιμες πληροφορίες για τον χαρακτήρα του καθενός γενικώς. Τελικά η απόφασή του να μείνει πίσω, ήταν σωστή γιατί κατάφερε να δει και την αλλαγή τις συμπεριφοράς πολλών αφού οι επτά γύρισαν πίσω, μα και την απουσία αλλαγής. Κι όλα αυτά ήταν πολύ σημαντικά αν ήθελε να φύγει από κει. Κι όποιος κι αν ήταν αυτός ο Accelerator, δε θα ήταν δύσκολο να τον βρει και να του επιστρέψει τη μικρή - γιατί αν έβρισκε ευκαιρία να ξεφύγει, θα την έπαιρνε μαζί του. Μα ποιος απαγάγει μικρά κοριτσάκια έτσι κι αλλιώς, απαράδεκτο - .


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#17 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 11 June 2017 - 11:06

 

Shota Aizawa (Zura)

 

5Kga9EC.jpg

 

"''Έλα τώρα, δεν μπορεί να είμαι τόσο βαρετός που να με αγνοείς μετά από μόλις μια ματιά άνθρωπε!'' είχε πει ο Greed (Guns) στον Aizawa. Δεν άξιζε τον χρόνο του να ασχοληθεί, πολύ ενθουσιασμός για το τίποτα. Δεν γνώριζε καν που βρισκόταν και όλοι είχαν αρχίσει να συλλέγουν πληροφορίες ο ένας για τον άλλον. Το πώς ήξερε ο ξανθός (Osama) τα πάντα για τους γύρω του χωρίς καν να τους έχει γνωρίσει ήταν αξιοπερίεργο. Είχε κάποια δύναμη; Κούνησε το κεφάλι του και σταύρωσε τα χέρια του ακουμπώντας την πλάτη του στην καρέκλα. Λίγο πιο πέρα, ένας άνδρας με κόκκινα μαλλιά (Badou - NPC) κάπνιζε το τσιγάρο του, χωρίς να φαίνεται να τον νοιάζει και πολύ που βρίσκεται εκεί.

Κάποιοι είχαν αρχίσει να μιλάνε μεταξύ τους, κάποιοι λιγομίλητοι, κάποιοι αποφάσισαν να μην μιλήσουν σε κανέναν επιλέγοντας να κάτσουν απόμερα. Τι ακριβώς ήταν όλη αυτή η συνάθροιση δεν μπορούσε ακριβώς να καταλάβει, νεαρά παιδιά, ένα μικρό κορίτσι και τόσοι άνδρες, όλοι διαφορετικοί μεταξύ τους. Δεν έβγαζαν κάποιο νόημα προς το παρόν. Αναστέναξε βαθιά, ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά σε όλους. Οι δύο από αυτούς είχαν ήδη αρχήσει να στοιχηματίζουν το φαγητό τους.

"Κουράστηκα," μονολόγησε και σηκώθηκε προχωρώντας προς το πιο απόμερο μέρος της αίθουσας. Δεν ήταν ώρα να ασχοληθεί με τους υπόλοιπους.

 

alpy8hu.gif



 


Edited by Kamen Tantei Zura, 11 June 2017 - 11:11.


#18 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 11 June 2017 - 11:07

Kim (NPC)

 

01_zpsjdoossp4.jpg

 

O Kim ανακουφίστηκε βλέποντας τον γεμάτο αυτοπεποίθηση ξανθό άνδρα να παίρνει τα ηνία και να απαντάει αυτός για εκείνον. Τουλάχιστον κατάφερε να αποσπάσει το βλέμμα του Amari από επάνω του και στη συνέχεια η συζήτηση κατρακύλησε αλλού. Δεν χρειάστηκε έτσι να βρει έναν τρόπο να αποφύγει την απάντηση. Η αλήθεια ήταν ότι τον προβλημάτιζαν ακόμη πολλά πράγματα αλλά δεν ήξερε αν έπρεπε να τα εμπιστευτεί σε κάποιον, τουλάχιστον όχι πριν κρίνει αν όντως κάποιοι μέσα σε αυτό το δωμάτιο ήταν άξιοι εμπιστοσύνης.

 

Ωστόσο μερικοί από αυτούς είχαν ήδη διακρίνει το πιο βασικό πράγμα σε αυτήν την κατάσταση. Τις προμήθειες. Δε γνώριζαν πόσο καιρό τους έπαιρνε για να βρεθεί μία άκρη και αυτό σίγουρα θα αποτελούσε πρόβλημα, όμως ποιος φυσιολογικός άνθρωπος θα σκεφτόταν εξαρχής να τις μοιράσει μέσω κάποιου στοιχήματος για να εξασφαλίσει τον εαυτό σου; Αν και δεν ήξερε κατά πόσο έπρεπε να τον κρίνει, υπήρχαν άτομα μέσα στην αίθουσα που φαινόταν πιο δυνατά από τα υπόλοιπα, ίσως ένα στοίχημα τελικά να εξασφάλιζε καλύτερα την επιβίωση του. Κοίταξε τους δύο άνδρες που ακόμα διαφωνούσαν για τους κανόνες του στοιχήματος, ήταν σίγουρος πως ο μακρυμάλλης νεαρός δεν θα τα έβρισκε εύκολα με τον αντίπαλό του αλλά το πιο περίεργο ήταν ότι κανένας δεν ενδιαφερόταν γι' αυτό, ίσως να ήταν αισιόδοξοι ακόμα ότι θα έφευγαν εύκολα από εκείνο το μέρος.

 

Σταύρωσε τα χέρια του και έγειρε το κεφάλι προβληματισμένος παρακολουθώντας τους δύο άνδρες να είναι απορροφημένοι με τα στοιχήματά τους, αν και αμφέβαλλε ότι είχαν ελέγξει κάθε γωνιά της κουζίνας ή κάποιας αποθήκης ή κελαριού για να γνωρίζουν τον ακριβή αριθμό προμηθειών που είχαν.


ySss0UF.jpg


#19 Fandom

Fandom

    Anime Professional

  • Members
  • 551 posts

Posted 11 June 2017 - 11:58

Μετά (Fandom)

 

secret_agent_man_luffy_by_demon_kiba-d5c

 

 

2 χρόνια πέρασαν αλλά έφτασα στο σημείο του ραντεβού. Ποιοι είναι όλοι αυτοί;

Αυτός(Osama) μοιάζει με τον Sanji. Μάλλον θα έφτασε πρώτος.

Πρέπει να κρύψω το φαγητό.



#20 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 11 June 2017 - 12:02

Οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει μεταξύ τους μάλλον αμήχανα, με μερικά πιο ενθουσιώδη πηγαδάκια να δημιουργούνται ήδη εδώ κι εκεί και είχαν αρχίσει να ακούγονται ακόμη και στοιχήματα. Όλα όμως διακόπηκαν όταν ένας οξύς ήχος διαπέρασε τα αυτιά τους. Στράφηκαν αμέσως προς την παλιά τηλεόραση που άνοιξε χωρίς προειδοποίηση και έπειτα ο ένας προς τον άλλον αναζητώντας το άτομο που είχε ανακαλύψει το τηλεχειριστήριο, όμως δεν υπήρχε τίποτα τέτοιο στα χέρια του οποιουδήποτε. Η οθόνη τρεμοέπαιξε και οι άσπρες γραμμές έδωσαν τη θέση τους σε εικόνα.

«Μια φορά και έναν καιρό ήταν δεκατέσσερα μικρά λαγουδάκια», ξεκίνησε μία άγνωστη, βαθιά φωνή και οι εικόνες στην οθόνη ακολουθούσαν την αφήγηση του. «Τα λαγουδάκια ζούσαν ανέμελα και ανύποπτα σε ένα δάσος, η ζωή τους φαινόταν ήσυχη και όλα έρεαν ήρεμα. Ανόητα μικρά λαγουδάκια. Πού να ήξεραν; Ανάμεσα τους μεταμφιεσμένοι ζούσαν μερικοί λύκοι. Παραμόνευαν στη γωνία, μεθούσαν με τη μυρωδιά τους, ανυπομονούσαν να χορτάσουν με τη σάρκα τους. Κανείς δε θα το πίστευε μέχρι που το πρώτο λαγουδάκι χάθηκε. Τα υπόλοιπα λαγουδάκια έδειχναν ταραγμένα. Ποιος το προκάλεσε άραγε όλο αυτό; Πράγματι, ήταν μία τραγωδία και δεν θα συνέβαινε ξανά ποτέ. Όμως οι αμφιβολίες έτρωγαν και έτρωγαν τις αθώες ψυχές τους, προσποιόντουσαν ότι όλα ήταν καλά αλλά δεν ήταν. Και τότε οι αμφιβολίες φούσκωσαν και το ένα λαγουδάκι άρχισε να υποπτεύεται το άλλο… μέχρι που οι αμφιβολίες μετατράπηκαν σε πράξεις και έτσι το πρώτο λαγουδάκι, το κρέμασαν στο πιο κοντινό δέντρο…
»

 

Η αφήγηση διακόπηκε, όλοι είχαν παγώσει στις θέσεις τους, κανένας δεν άρθρωσε λέξη, κοίταζαν μόνο ο ένας τον άλλον και τότε το χρυσό άγαλμα μετακινήθηκε και μέσα από το πάτωμα αναδύθηκε ένα στρογγυλό τραπέζι. Δεν φάνηκε κανένας πρόθυμος να το εξετάσει, στο τέλος ο Kim πήρε την απόφαση ότι δεν θα έπρεπε να μείνουν άλλο άπραγοι.

 

 

“Τι λέει;” ρώτησε η Sawa.

 

 

Ο Kim διάβασε. “Τα 14 λαγουδάκια παγιδεύτηκαν στο δάσος. Όλα τους όμως ένα ένα, χώθηκαν μέσα σε μία τρύπα να προστατευτούν από τη βροχή”.

 

 

Δεν έδωσε σημασία στις αντιδράσεις των άλλων. Παρατήρησε μόνο την τρύπα που βρισκόταν ακριβώς επάνω με την οθόνη όπου έτρεχαν τα κεφαλαία πράσινα γράμματα.

 

 

“Θαρρώ πως εδώ χωράει το χέρι κάποιου,” είπε.

 

“Τι ανοησίες είναι αυτές;” ρώτησε κουρασμένα ο Cross, ενώ ο Tsukushi κάλυψε τρομαγμένα το χέρι του.

 

 

“Η πόρτα του κάστρου είναι κλειδωμένη,” τους πληροφόρησε αλαφιασμένα ο Badou επιστρέφοντας πίσω στην αίθουσα. Ούτε που είχαν παρατηρήσει πότε είχε φύγει.

 

“Ε, τότε δεν έχουμε παρά να το εξετάσουμε!¨

 

 

Ο Pariston έκανε στην άκρη όσους βρισκόταν μπροστά του και έβαλε μέσα το χέρι του χωρίς δισταγμό. Ένα κλικ ακούστηκε και ο Pariston έβγαλε το χέρι του έξω ελαφρά απορημένος. Τον καρπό του πλέον κοσμούσε ένα χοντρό, στρόγγυλο, γκρίζο βραχιόλι με μία πορτοκαλί κουκίδα που αναβόσβηνε. Οι άλλοι ανακάθισαν. Τι σήμαινε αυτό;

 

 

“Τελικά δεν ήταν τίποτα,” δήλωσε θριαμβευτικά ο Pariston όμως πριν καλά καλά τελειώσει τον θριαμβευτικό του λόγο ο Oda είχε βάλει επίσης με τη σειρά του το χέρι του με τα ίδια αποτελέσματα. "Είδατε;” συνέχισε ο Pariston. “Ίσως να είναι το κλειδί που ψάχναμε.”

 

 

Ο Badou κούνησε το κεφάλι του και έβαλε κι εκείνος το χέρι του μέσα. Ακολούθησε ο Greed που δε φάνηκε να επηρεάζεται καθόλου από τα γεγονότα και έδειχνε να το βλέπει περισσότερο σαν παιχνίδι. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, ο μικρός Tsukushi δοκίμασε αμέσως μετά, ύστερα ο Amari και κάπου εκεί η προθυμία των παρευρισκομένων άρχισε να φθίνει. Ο Kim θεώρησε ότι δεν είχε άλλη επιλογή από το να ακολουθήσει κι εκείνος το παράδειγμα των προηγούμενων. Και πάνω που όλα έδειχναν ότι κυλούσαν ομαλά, αυτό που ακολούθησε μετά το κλικ προκάλεσε μερικά αναφωνήματα στην αίθουσα.

 

 

Κρύος ιδρώτας κύλησε στη ράχη του Kim. Το βραχιόλι που αυτή τη φορά βγήκε από την τρύπα ήταν μπλε σε αντίθεση με των υπολοίπων, το λευκό φωτάκι του έμενε σταθερό. Κάποιοι πλησίασαν να το περιεργαστούν καλύτερα. Στα πρόσωπα όλων ήταν ζωγραφισμένη η ίδια απορία, τι μπορεί να σήμαινε αυτό; Πράγματι, τι μπορεί να σήμαινε κάτι τέτοιο; Ο ήχος της παλιάς οθόνης τους διέκοψε και πάλι.

 

 

«Τα 14 λαγουδάκια κρύφτηκαν όλα μαζί στην τρύπα. Τι αγαλλίαση να έχουν μια κάλυψη μέσα στη βροχή! Θα έπρεπε να είναι ευγνώμονες. Λίγα όμως ήξεραν. Ένα λαγουδάκι ανακάλυψε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με αυτή τη τρύπα, η μυρωδιά σε αυτό το λαγούμι ήταν περίεργη, μα πώς να έλεγε στα άλλα λαγουδάκια να αφήσουν την προστασία τους μέσα σε αυτή τη βροχή; Όμως ήξερε, ήξερε και δεν έλεγε τίποτα και πίστευε πως έπραττε σωστά. Έπραττε όντως σωστά όμως ή μήπως απλά δεν το ένοιαζε για τα υπόλοιπα; Τα υπόλοιπα λαγουδάκια σύντομα πρόσεξαν τη συμπεριφορά του, θα έπρεπε όντως να το εμπιστευτούν; Γιατί πια ήταν πολύ αργά, κανένα λαγουδάκι δεν μπορούσε να βγει από το λαγούμι.»

 

 

"Ορίστε;" ο Badou γύρισε αγριεμένος προς τον Kim. "Ξέρεις κάτι για όλα αυτά;"

"Χέσε σε μας με τα λαγουδάκια," αγανάκτησε ο Greed.

 

“Όχι, σταθείτε,” o Kim τα έχασε. Αν όλο αυτό ήταν στημένο εξ αρχής ποιος και πώς ανακάλυψε ότι είχε επιλέξει να μη μοιραστεί μία πληροφορία.

 

“Θα ήταν προτιμότερο να μιλήσεις,” χαμογέλασε ο Pariston και το χαμόγελο του ξαφνικά φάνηκε αρκετά απειλητικό.

 

“Σταθείτε, δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε,” προσπάθησε να εξηγήσει.

 

“Και τότε τι είναι;” ρώτησε ο Greed. “Μήπως να τον ξεκάνουμε μια και καλή να τελειώνουμε;”

 

 

Ομιλίες, διαμαρτυρίες και φωνές που συμφωνούσαν αναμείχθηκαν μεταξύ τους και ο Kim δεν πίστευε τη θέση στην οποία ξαφνικά βρέθηκε καθώς κάποιοι πλησίαζαν με απειλητικές διαθέσεις προς το μέρος του. Ακόμη και ο Cross που συνήθως καθόταν κάπως πιο απόμακρα σηκώθηκε θεωρώντας ότι ίσως να χρειαζόταν να παρέμβει.

 

 

“Νομίζω ότι έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό…”

 

 

Οι υπόλοιποι στράφηκαν προς τον Eraserhead που έμεινε με το βλέμμα καρφωμένο πάνω από το στρογγυλό τραπέζι. Αναστέναξε βαριά και έδειξε με το δάχτυλο τα γράμματα που περνούσαν.

 

 

«Πέντε λαγουδάκια ήπιανε νερό, ήταν μολυσμένο, τους βρήκε το κακό. Μόνο ένας τρόπος μένει να σωθούν, οι σύντροφοί τους το ίδιο νερό να πιουν.»

 

 

Χτύπησε το δάχτυλό του επάνω στην οθόνη, όπου στην άκρη της είχε αρχίσει μία πεντάλεπτη αντίστροφη μέτρηση.

 

 

“Δηλαδή;” ρώτησε η Misaka νιώθοντας πως η Misaka χρειαζόταν περισσότερες εξηγήσεις για να κατανοήσει την κατάσταση. “ Η Misaka δεν καταλαβαίνει…”

 

“Δηλαδή, αν δεν βάλουμε κι εμείς το χέρι μας εκεί μέσα ήμαστε κι εμείς χαμένοι, κανένας δε μας λέει όμως ότι δε θα καταλήξουμε στην ίδια μοίρα,” εξήγησε ο Aizawa.

 

“Και δεν βλέπω να έχουμε πολύ χρόνο να τα σκεφτούμε,” σχολίασε ο Cross.

 

“Δεν βλέπω να υπάρχει λόγος να σκεφτείτε κάτι…” κοίταξε έκπληκτος ο Amari.
“Δεν είναι ότι μπορείς να τους αναγκάσεις,” είπε ψύχραιμα ο Oda.
“Ούτε και κάποιος λόγος να αρνηθούμε παρόλα αυτά,” σημείωσε Okabe. “Θέλω να πω…” ξεροέβηξε όταν τα βλέμματα γύρισαν επάνω του. “Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί σε εμάς σε περίπτωση που δεν το κάνουμε.”

 

“Ε-Εγώ… Εγώ δε θέλω να δοκιμάσω,” αντέδρασε ο Kaiji βρίσκοντας το κουράγιο να δηλώσει την άρνησή του και απέσπασε μερικά εκνευρισμένα βλέμματα. “Δεν ξέρουμε τι μπορεί πραγματικά να συμβ-“

 

 

Τον διέκοψε ο Badou αρπάζοντας τον από την μπλούζα. “Θες να μας πεις ότι προτιμάς να μας δεις να πεθαίνουμε από το να βάλεις το χέρι σου εκεί μέσα;”
“Κανείς δεν μας λέει ότι αυτή η απόφαση δεν κρύβει κινδύνους,” τον υπερασπίστηκε ήρεμα ο Cross
“Πράγματι, θα μπορούσε να είναι παγίδα, δεν αναφέρει καν αν θα σωθούν οι πέντε πρώτοι, όλοι ή ένα μέρος από όλους μας και υπάρχει και το θέμα αν όντως θα πρέπει να εμπιστευτούμε αυτό που λέει, θα μπορούσε να μην υπάρχει καν κίνδυνος και απλώς κάποιος να παίζει μαζί μας.”

 

 

Καθώς οι υπόλοιποι διαπληκτιζόντουσαν μεταξύ τους ο Okabe έβαλε το χέρι του μέσα στην τρύπα και διέκοψε την αντιπαράθεση που είχε ξεκινήσει, σπέρνοντας την αμηχανία. Τους κοίταξε όλους αθώα και αποτραβήχτηκε εξετάζοντας το βραχιόλι που μόλις είχε αποκτήσει. Ο Aizawa τον ακολούθησε χωρίς πολλά λόγια, όπως και η μυστηριώδης φιγούρα που δεν δίστασε να απλώσει ένα τεράστιο χέρι σαν από λάστιχο κάνοντας τους πάντες να τα χάσουν και να το ξανατραβήξει πίσω αλλά και η Nakamura που κούνησε αδιάφορα τους ώμους της πριν βάλει κι εκείνη το χέρι της μέσα. Οι εναπομείναντες ακολούθησαν είτε νιώθοντας μερικές ενοχές βλέποντας την κίνηση των υπολοίπων είτε και αυτοί με τη θέληση τους με τον Kaiji να μένει τελευταίος και ο τον χρόνο να τελειώνει καθώς οι υπόλοιποι προσπαθούσαν να τον πείσουν.

 

 

“Τι θα κάνετε; Θα με αναγκάσετε;” στο μυαλό του νέου η επιλογή να μη φορέσει το βραχιόλι ήταν και η καλύτερη, δεν έβλεπε κανέναν λόγο να υποβάλλει τον εαυτό σου εαυτό.

 

“Μάντεψε,” είπε ο Greed και βουτώντας το χέρι του Kaiji το έχωσε μέσα στην τρύπα.

 

 

Το τελευταίο κλικ ακούστηκε και ο χρόνος μηδενίστηκε. Το κείμενο εξαφανίστηκε από την οθόνη του τραπεζιού αλλά τι θα έπρεπε να κάνουν από εκεί και πέρα;

 

 

«Πόνεσε η κοιλιά τους, μα τι πανικός, όμως έτσι πράττει ο φίλος ο σωστός. Είχαν μια ευκαιρία από την τρύπα αυτή να βγουν όμως επέλεξαν σαν φίλοι να φερθούν. Απλώθηκε ο πόνος, δες τι συμφορά, τώρα τους μένουν μόνο μερικά λεπτά…»

 

 

“Πάλι οι ίδιες βλακείες;” ρώτησε εκνευρισμένα ο Greed.

 

“Tsukushi!” φώναξε η Last Order.
“Δεν είναι τίποτα,” προσπάθησε να καθησυχάσει ο νεαρός προσφέροντας ένα αδύναμο χαμόγελο όμως δεν κατάφερε να πείσει κανέναν.

 

 

Η τεράστια γιγαντοοθόνη άναψε και μία αντίστροφη μέτρηση δεκαπέντε λεπτών ξεκίνησε πριν καλά καλά προλάβουν να συνειδητοποιήσουν τι γίνεται ενώ από την τρύπα όπου πριν από λίγο είχαν αποκτήσει τα βραχιόλια τους αναδύθηκε μία στρογγυλή πλάκα η οποία κάλυψε το κενό. Πάνω της ήταν σκαλισμένα κάποια σχήματα τα οποία μπορούσαν να μετακινηθούν.

 

 

“Παζλ;” ο Amari το κοίταξε καλύτερα.

 

“Ποιος έχει όρεξη για τέτοια τώρα;” ρώτησε ο Greed.

 

“Καλύτερα να ψάξουμε μέσα στο δωμάτιο για κάποιο αντίδοτο,” πρότεινε ο Okabe.

 

“Βγάζεις κάποια άκρη;” ρώτησε ο Cross τον Amari ενώ η Misaka.

 

 

Μόνο τότε αποφάσισε η μυστηριώδης φιγούρα να ξεμυτίσει πίσω από την κουρτίνα, μασουλώντας με όρεξη κάτι μέσα στα φουσκωμένα μάγουλά του, συνειδητοποιώντας ότι κάτι ανησυχητικό συνέβαινε.

 

 

“Αλήθεια τώρα;” σχολίασε ο Greed, βλέποντας πρώτος τη στοίβα από τις άδειες κονσέρβες που υψωνόταν μπροστά από το παράθυρο. “Και μετά θεωρούν εμένα άπληστο γουρούνι.”

 

 

Οι υπόλοιποι στου μεταξύ είχαν χωριστεί σε ομάδες, σε εκείνους που προσπαθούσαν να κάνουν φύλλο και φτερό το δωμάτιο και σε όσους θεωρούσαν ότι θα έβρισκαν κάποια άκρη μέσω του παζλ και πίστεψαν πως τη βρήκαν. Όπως όταν το σχέδιο στο οποίο καταλήξανε έμοιαζε να είναι η λύση του προβλήματος δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση, τότε ήταν όταν άρχισε να σπέρνεται ο πανικός ανάμεσα τους.

 

 

“Δεν μπορεί, κάτι πρέπει να μας διαφεύγει,” ο Pariston έσκυψε από πάνω και κοίταξε το σχήμα με μεγάλη περιέργεια.

 

“Χμμμ; Θα ορκιζόμουν ότι κάτι μου θυμίζει,” έξυσε το κεφάλι του ο Greed.

 

“Ίσως το κλειδί να βρίσκεται εδώ μέσα…” είπε ο Aizawa.

 

“Έι, μπορείτε να ψάξετε για κάτι που μπορεί να σας θυμίζει κάτι τέτοιο; Και καλύτερα όσο πιο γρήγορα γίνεται, δεν μας μένει και πολύς χρόνος,” ο Amari έδειξε την οθόνη.

 

 

amari_13336.jpg?1483379683

 

“Εύκολο να το λες, δοκίμασε κι εσύ να ψάξεις,” κοντοστάθηκε ο Badou κάπως ενοχλημένος και πλέον εμφανώς καταβεβλημένος.

 

 

Ο Kaiji κοντοστάθηκε με τη σειρά του, ένιωθε ήδη πιο αδύναμος και έκρινε πως το άγχος του έπαιζε μεγάλο ρόλο σε αυτό. Τα πιο ψύχραιμα άτομα στην αίθουσα φαινόταν να βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση. Έφερε το χέρι επάνω στο στήθος του και το έσφιξε στο στέρνο του όταν έπιασε το μενταγιόν που είχε ανακαλύψει επάνω του νωρίτερα. Το κοίταξε κάπως αδιάφορα, όμως ξαφνικά ένιωσε μία αναλαμπή. Κοίταξε τους άλλους γύρω του έναν προς έναν ενώ πλέον απέμενε ελάχιστος χρόνος, όταν τελικά το μάτι του έπεσε ακριβώς επάνω σε αυτό που ήθελε. Διέσχισε το δωμάτιο με βαριά βήματα, νιώθοντας το σώμα του να εξαντλείται, χάνοντας μερικές φορές τον βηματισμό του όρμησε επάνω στον Oda και άρπαξε το κρεμαστό του. Οι υπόλοιποι τον κοίταξαν έκπληκτοι, θεώρησαν ότι τα έχασε, ο Aizawa θέλησε να τον σταματήσει όταν ο Cross του έκανε νόημα να μείνει πίσω ο Oda έγνεψε συγκαταβατικά.

 

 

“Τι στο διάολο;” ρώτησε με απορία ο Badou.

 

 

Έφτασε με κόπο στο τραπέζι, αναρωτήθηκε αν κάποιοι είχαν δεχτεί πιο δυνατή δόση από τους άλλους και άφησε κάτώ το κρεμαστό. Έβαλε το κρεμαστό του Oda μέσα στις χαραματιές και περίμενε. Χρειάστηκαν μερικά δευτερόλεπτα για να ακουστεί το κλικ και ο Kaiji άφησε ένα δυνατό γέλιο ανακούφισης και θριάμβου.

 

kaiji.jpg

 

Το παζλ έδωσε σύντομα τη θέση του σε μία 3 σειρές που είχαν συνολικά 13 φιαλίδια. Όλοι κοιτάχτηκαν μεταξύ τους και έπειτα στράφηκαν στον Kim.

 

 

“Ώστε κάτι σήμαιναν τελικά…” μονολόγησε σιγανά ο Amari.

 

 

Δεν χρειάστηκε καν να ρωτήσουν, ούτε να συζητήσουν την περίπτωση του, άρπαξαν τα 13 φιαλίδια και μερίμνησαν να δώσουν αμέσως τη πρώτη δόση στον Tsukushi ενώ οι υπόλοιποι φρόντισαν οι ίδιοι για τον εαυτό τους. Ο Kim δεν μπορούσε να ξέρει πού θα οδηγούσε όλο αυτό το παιχνίδι εναντίων του, όπως είχαν φανεί ήδη τα πρώτα κακά σημάδια. Έπρεπε να νιώσει ανακούφιση που όλο αυτό τελείωσε; Μάλλον όχι, άλλωστε όποιος κι αν ήταν αυτός που τους είχε φέρει σίγουρα διασκέδαζε με τα γεγονότα και δεν σκόπευε να τους αφήσει ακόμη σε ηρεμία.

 

 

“Μυρίζομαι μπελάδες…” σχολίασε ο Serious.

 

 

«Συγχαρητήρια. Καταφέρατε να μείνετε ενωμένοι όμως τίποτα δεν τελείωσε. Μέσα στη ζεστή φωλιά παραμονεύει ο κίνδυνος και δε θα αργήσει να χτυπήσει. Και τι χειρότερο από το να μην προστατεύεις τη φωλιά σου; Γι’ αυτό σύντομα θα πρέπει να αποφασίσουν όλοι, είτε το θέλουν είτε όχι… Για το ποιος θα μείνει και το ποιος είναι ο ένοχος, μέχρι η φωλιά να καθαρίσει ή να εξαφανιστεί για πάντα…»

 

 

Ήταν το μήνυμα που βρέθηκε κάτω από το κουτί στο οποίο ήταν τοποθετημένες οι φιάλες.

 

 

 

 

 

Μοιράζονται οι ρόλοι.

Σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού δεν γράφετε στη συζήτηση μέχρι

να μοιραστούν όλοι οι ρόλοι και να δοθεί η έναρξη.

Μετά την έναρξη ξεκινάει η 1η Ημέρα όπου θα αρχίσετε να ψηφίζετε ποιον θεωρείτε ένοχο.


ySss0UF.jpg


#21 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 11 June 2017 - 14:18

¨Θέλει να μας πει ότι θα πρέπει να αποφασίσουμε ποιος είναι ένοχος και ποιος όχι;” ρώτησε η Misaka.

 

“Νομίζω είναι ξεκάθαρο,” είπε ο Cross.

 

“Εγώ δεν βλέπω κανέναν ύποπτο παρόλο αυτά, τουλάχιστον όχι κάποιον περισσότερο ένοχο από αυτόν,” ο Badou είπε ξεκάθαρα τη γνώμη του δαχτυλοδείχνοντας τον Kim ο οποίος ένιωθε την ατμόσφαιρα να στρέφεται όλο και περισσότερο εναντίων του.

 

 

Στο μεταξύ  ο Amari κούνησε τον πάτο του κουτιού, του φαινόταν πιο βαρύ από ό,τι έπρεπε, άνοιξαν τον χοντρό του πάτο και μέσα ανακάλυψαν 14 κλειδιά, το καθένα είχε πάνω του έναν αριθμό που αντιστοιχούσε προφανώς σε κάποιο δωμάτιο.

 

 

“Ε, εντάξει, τώρα νιώθω πιο ασφαλής,” κάγχασε ο Greed.

 

 

tumblr_n8eudfGLww1rianyjo1_500.gif

 

O Pariston για άλλη μια φορά μπήκε στη μέση. “Ελάτε-ελάτε-ελάτε, ας μην προτρέχουμε, άλλωστε ο κύριος Kim δεν είχε ως τώρα την ευκαιρία να απολογηθεί για τίποτα. Εγώ λέω να ηρεμίσουμε και να σκεφτούμε αύριο με καθαρό μυαλό για την επόμενη μας κίνηση. Όσο για τον κύριο Kim τον ίδιο, νομίζω θα ήταν προτιμότερο και για εκείνον και για εμάς, να παραμείνει κλειδωμένος στο δωμάτιο του για σήμερα το βράδυ.”

 

“Συμφωνώ,” βιάστηκε να συμφωνήσει μαζί του ο Amari . “Πιστεύω πως είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή, από τη στιγμή που η πλειοψηφία δείχνει να μην εμπιστεύεται τον κύριο Kim. Ακόμη κι αν δεν είναι επικίνδυνος, το γεγονός και μόνο ότι ακούστηκαν υπόνοιες πως μπορεί να γνώριζε κάτι είναι λογικό να δημιουργήσει αμφιβολίες στους περισσότερους εδώ, ειδικά μετά από την κατάσταση στην οποία βρεθήκαμε.”

 

 

“Δεν διαφωνώ…” απάντησε τελικά ο Kim νιώθοντας να τον πνίγει το δίκιο, υποκύπτοντας ωστόσο κάτω από τις καχύπτοπτες ματιές των γύρω του.

 

kim2_zpstqqanho3.png

 

Αποφάσισαν πως ήταν ώρα να αποσυρθούν, όλοι χρειάζονταν λίγη ξεκούραση. Ο καθένας αποφάσισε σε ένα δωμάτιο και όλοι πήραν το κλειδί που τους αντιστοιχούσε πέρα από τον Kim. Δέχτηκε μάλιστα να του δέσουν τα χέρια μετά από απαίτηση μερικών, ήθελαν να είναι όσο πιο ήσυχοι γινόταν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Εκείνος ωστόσο δεν μπορούσε να κοιμηθεί, δεμένος όπως ήταν στο κρεβάτι του, στριφογύριζε παίζοντας ξανά και ξανά τα γεγονότα των προηγούμενων ωρών μέσα στο μυαλό του μέχρι που ένιωσε τα μάτια του να βαραίνουν, η κούραση τελικά τον νίκησε. Λίγο πριν κλείσει τα μάτια του νόμισε πως είδε ένα αμυδρό φως έξω από την πόρτα του όπως δεν άκουσε κανέναν παραπάνω θόρυβο και ήταν πολύ κουρασμένος για να σκεφτεί πλέον.

 

 

Τελικά κοιμήθηκε βαριά, ανενόχλητος από τους θορύβους της νύχτας και δεν τα ξανάνοιξε για ώρες, μέχρι που μία γενική αναστάτωση γέμισε με θορύβους το κτίριο. Ανοιγόκλεισε τα μάτια του προσπαθώντας να συνηθίσει το φως. Είδε άτομα να τρέχουν απ’ έξω μέσα από τη χαραμάδα της πόρτας και σηκώθηκε ανήσυχος. Κανένας ωστόσο δε φάνηκε να έρχεται για εκείνον.

 

 

 

 

"Τι συμβαίνει;” φώναξε τελικά χωρίς να λάβει καμία απόκριση. Χρειάστηκε να το επαναλάβει τουλάχιστον άλλες τρεις φορές πριν τελικά ανοίξει η πόρτα και δει τον Amari να τον κοιτάζει βλοσυρά. “Τι συνέβη;” ξαναρώτησε αλλά ο Amari απλώς κούνησε λυπηρά το κεφάλι του. “Τον σκούντηξε εκνευρισμένος και προχώρησε κάπως ατσούμπαλα προς την άκρη της σκάλας όπου είχαν συγκεντρωθεί οι περισσότεροι.

 

 

Στην άκρη των σκαλοπατιών, ο θερμόαιμος, κοκκινομάλλης νεαρός βρισκόταν στο έδαφος μέσα σε μία λίμνη αίματος.

 

 

“Πώς μπορεί να συνέβη;” αναρωτήθηκε ο Okabe.

 

“Ή ποιος μπορεί να το προκάλεσε…” διόρθωσε η Nakamura.

 

 

Ο Kim κοίταξε το νεκρό σώμα του νεαρού αναστατωμένος. Από επάνω του ο Aizawa με τα χέρια του ακουμπισμένα στους γοφούς και ο Cross αντάλλαζαν σύντομες κουβέντες εμφανώς προβληματισμένοι. Είχαν δοκιμάσει και πάλι να βγουν έξω αλλά δεν τα κατάφεραν. Δοκίμασαν να σπάσουν τα τζάμια αλλά όση δύναμη κι αν έβαζαν δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, σαν τα πάντα να προστατεύονταν από ένα δυναμικό πεδίο. Κατέληξαν ότι θα έπρεπε να κάνουν κάτι για το άψυχο σώμα όπως και να έχει έτσι για αρχή αποφάσισαν να το μεταφέρουν σε ένα δωμάτιο.

 

 

Όμως το δυσάρεστο γεγονός δεν ήταν η μόνη έκπληξη που τους περίμενε εκείνο το πρωί. Μέσα στο σαλόνι εκεί που το προηγούμενο βράδυ βρισκόταν το μικρό στρογγυλό τραπέζι, πλέον τους περίμενε ένα πολύ μεγαλύτερο τετράγωνο, όπου πάνω του, μέσω μία οθόνης αφής, υπήρχαν οι εικόνες όλων, όπως τον πληροφόρησε τελικά ο Amari.

 

 

Πάνω από το τραπέζι είχε ξεκινήσει ήδη μία αντίστροφη μέτρηση. Δεν υπήρχε αμφιβολία, επρόκειτο για τη ψηφοφορία…

 

shouta-aizawa-64821_zps6todenwz.jpg

 

«Δεκατρία λαγουδάκια έμειναν μαζί, ένα όμως του έμελλε τη νύχτα να χαθεί…» ο Aizawa τους έδειξε το μήνυμα που βρέθηκε επάνω στον Badou.

 

 

Ο Kim κοίταξε το σημείο όπου λίγο πριν βρισκόταν το άψυχο σώμα. Μια μικρή λίμνη αίματος βρισκόταν ακόμη στο πάτωμα, κανείς δεν είχε μπει στον κόπο να την σκουπίσει οι περισσότεροι ήταν πολλοί ταραγμένοι για να το κάνουν άλλωστε. Τι έκανε ο Badou έξω από το δωμάτιο του μέσα στη νύχτα; Πώς έγινε όλο τόσο αθόρυβα; Θα ήθελε να εξετάσει το πτώμα, όμως μπορούσε να κρίνει πως από τα βλέμματα που έπεφταν επάνω του πως δεν θα τον άφηναν, έπρεπε να βρει κάποιον άλλον τρόπο. Για κάποιον λόγο ήξερε όπως ήξεραν και οι άλλοι, όταν δεν συγκαταλεγόταν πλέον ανάμεσα τους. Τότε για ποιον λόγο είχε βρεθεί εκεί…;

 

kim1_zps93nxxuwe.png

 

"Όπως το φαντάστηκα..." είπε ο Cross ενώ κοιτούσε ιδιαίτερα προβληματισμένος το τραπέζι. "Να με συγχωρείς Kim," τον διέκοψε την ώρα που κόντευε να κατεβεί τη σκάλα. "Ίσως θα ήταν καλύτερο να μείνεις έξω από αυτό... Τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση," συνέχισε. "Ούτως ή άλλως, δεν βλέπω το λόγο να είσαι εδώ όταν δεν μας δίνεται καν η επιλογή να σε επιλέξουμε..."
"Τι πράγμα;" ο Aizawa έδειξε για πρώτη φορά πραγματικά έκπληκτος και κατέβηκε γρήγορα την σκάλα.

 

Με την κίνηση του αυτή, υψώθηκε ένα ημιδιαφανές δυναμικό πεδίο γύρω τους. Ήταν πλέον όλοι συγκεντρωμένοι στην αίθουσα. Όλοι εκτός από τον Kim. Οι αντιδράσεις ήταν ποικίλες. Κάποιοι επιχείρησαν να βγουν έξω χρησιμοποιώντας τη δύναμη τους χωρίς αποτέλεσμα, ήταν σαν να τους απέκρουε μια αόρατη δύναμη.

 

"Όπως το περίμενα," o Cross επιβεβαιώθηκε. "Τουλάχιστον δεν έχεις ούτε εσύ τη δυνατότητα να επιλέξεις κάποιον από εμάς.

"Αυτό είναι άδικο!" διαμαρτυρήθηκε ο Kaiji.

"Πρήξε μας, δεν μας εμποδίζει κανένας να τον κανονίσουμε αργότερα," είπε αδιάφορα ο Greed.

"Δεν βλέπω τον λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο πριν ανακαλύψουμε ποιον είναι ο ρόλος του σε όλα αυτά," αντιπαράθεσε ο Oda και μερικοί κούνησαν το κεφάλι σε συμφωνία.

"Το θέμα είναι τι κάνουμε τώρα εμείς για να βγούμε από εδώ," ο Amari έπιασε το πιγούνι του προβληματισμένος.

 

Nakamura.Sawa.full_zpsfeyhfm1e.png

 

"Δεν είναι προφανές;" ρώτησε η Nakamura που ως τότε παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα σχεδόν αμέτοχη. "Θα σκοτώσεις ή θα σκοτωθείς," έδειξε με απάθεια την αντίστροφη μέτρηση στη γιγαντοοθόνη ακριβώς από επάνω της. "Εκτός κι αν θεωρείτε ότι αυτό μπορεί να εξυπηρετεί σε κάτι άλλο..." 

 

palermo1final_zpskjlzj97w.png

palermo2final_zps04dvurvz.png

palermoFK_zpsuixwibvv.png

 

 

Λίστα Παικτών

 

 

01. Babba || Tsukushi Tsukamoto Days
02. Osama || Pariston Hill Hunter x Hunter
03. Ghost Prince || Okabe Rintaro Steins;Gate
04. Mpougatsa || Amari Joker Game
05. Zura || Aizawa Shota Boku no Hero Academia
06. Black Kaiser || Cross Marian D.Gray Man 
07. BlasoN || Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji
08. Scarlet D. || Nobutaka Oda Btoom

09. Great General || Sawa Nakamura Aku no Hana
10. Takayama Yuuichi || Last Order To Aru Majutsu no Index
11. TheGunsmasha || Greed FMA

12.  Fandom || Monkey D. Luffy

 

_____________________________________________

 

Ξεκινάει η Μέρα και η Ψηφοφορία είναι πλέον ανοιχτή.
Μιας και είναι η πρώτη φορά, η μέρα θα διαρκέσει μέχρι και

την Τρίτη 9.30μ.μ.


 


ySss0UF.jpg


#22 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 June 2017 - 14:46

Greed(TheGunsmasha)

greed_fma_by_billieblack.jpg

 

 

''Έχουμε ένα παιχνίδι στα χέρια μας, και τι παιχνίδι!'' Σήκωσε τα μυώδη χέρια του.

 

''Ποιός είναι ο πρόδοτης ανάμεσα μας. Είναι σαν να μυρίζω ήδη τον φόβο του. Ήταν τα χρύσα φράγκα? Υποσχέσεις μεγαλείου από έναν κρυφό εχθρό? Σίγουρα πάντως η απληστία του θα είναι σχεδόν ισάξια με την δική μου, ώστε να θέλει και την πίτα ολοκλήρη και τον σκύλο χορτάτο. Σχεδόν ισάξια.'' Κοίταξε τον Kaiji(BlasoN) με τα γαμψά του μάτια.

 

''Καταλαβαίνεις Aizawa(Zura), η νοθρότητα αποτελεί ύψιστη αμαρτία στην κατάσταση μας. Ας ακούσουμε την φωνούλα σου και λίγο. Όπως και τον υπόλοιπων που δεν έχουν βγάλει μιλιά ακόμα. Σας θέλω δικηγόρους με πτυχίο μέχρι το τέλος αυτή της περιπέτειας.'' 


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#23 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 11 June 2017 - 15:55

Pariston Hill

(Αντιπρόεδρος με Α κεφαλαίο™)

 

tumblr_inline_o2iigmrwfN1sjcjal_540.png

 

Αγαπητοί συγαγωνιστές και συνφυλακισμένοι, μην ανησυχείτε. Ο αντιπρόεδρός σας βρίσκεται εδώ.

 

Ως εκ τούτου, ας μην μπλεκόμαστε με ψηφοφορίες και χαζομάρες. Σαν ο επίσημος αντιπρόεδρος, προτείνω απλώς να αποφασίσω εγώ ποιος θα πεθάνει σήμερα ώστε να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα. Απλά, ήρεμα και ανώδυνα πράγματα για όλους μας.

 

Ε, τι λες Greed (Gunsmasha);

 



#24 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 June 2017 - 16:07

Greed(TheGunsmasha)

 

format,jpg

 

''Κάποιος δεν πήρε την προαγωγή του σε ηχοβολέα με καλό μάτι. Για κάτσε όμως, άνθρωπε, από πότε ο αντιπρόεδρος αποφασίζει εν παρουσία Προέδρου(Gunsmasha)?'' Άφησε το χαμόγελο του ελεύθερο, σαν σε φωτογραφία.

 

''Σε αντίθεση με τον Υπερήφανο(Osama) εργαζόμενο μου, εγώ είμαι δημοκράτης ηγέτης. Ψηφοφορία και ξερό ψωμί!''

 

Ψήφος η ίδια(BlasonN)


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#25 Scarlet D.

Scarlet D.

    Έχω δει και χειρότερα.

  • Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 11 June 2017 - 16:32

Noburaka Oda

shot0494.jpeg


Ξεκινησε ηδη το παιχνιδι..

ειμαι παλι στο ιδιο survival game... kill or be killed... βλεπω 2 ανθρωπους να δειχνουν με το δαχτυλο τους εναν τυπα... αραγε εχουν κινητρο; αραγε συνεργαζονται;
Φαινονται σαν να προσπαθουν να καλυψουν κατι... Ωστοσο χωρις στοιχια στο πλευρο μου μονο ο χρονος να δειξει τον ενοχο, για αρχη το ατομο που δεν εμπιστευομαι περισσοτερο απ' ολα ειναι η Last order(Takayama).
το οτι "Ηταν με τον φιλο της και μετα χαθηκε" μου φαινεται υπερβολικα ευκολη δικαιολογια, last order η ναρκη μου εχει φυτευτει διπλα σου, προσεχε τα βηματα σου!



#26 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

    Anime Fan

  • Members
  • 155 posts

Posted 11 June 2017 - 17:54

Last Order

to_aru_majutsu_no_index___last_order_by_

'"Κύριε, κύριε! Nobutaka σας λέγανε έτσι δεν είναι;" λεει η Misaka Misaka καθώς η Misaka πλησιάζει τον κύριο Nobutaka με μικρά πηδηματάκια.'

'"Δεν είναι δικαιολογία, πάντα είμαι με τον Accelerator αλλα χωριζόμαστε συχνά επειδή μας ενοχλούν διάφοροι κακοί!" λεεί η Misaka Misaka όσο η Misaka παίζει με την νάρκη του κυρίου Nobutaka.'

 

Ύστερα απο λίγα μόλις δευτερόλετα η νάρκη είναι αφοπλισμένη και διάσπαρτη σε κομματάκια.

 

'"Ορίστε! Μάζεψέ το αυτό εδώ, ήταν επικίνδυνο αλλά το έφτιαξα για σένα!" λέει η Misaka Misaka ενώ η Misaka απλώνει το χέρι της στο οποίο κρατάει την αφοπλισμένη και κομματιασμένη νάρκη προς τον Nobutaka.'

 

'"Είδες κύριε Nobutaka(Scarlet), είδες; H Misaka Misaka μπορεί να σε βοηθήσει αμα χρησιμοποιησει το Misaka Network!" λεει η Misaka Misaka θέλωντας να δείξει πόσο έξυπνη είναι.'

 

Ευχαριστημένη που αφόπλισε την επικίνδυνη νάρκη η Last Order αφήνει τον Nobutaka Oda με την νάρκη του και στρέφει την προσοχή της προς την Sawa Nakamura.

 

'"Δεσποινίς Sawa(Kamui), τι θα έλεγες να φυλάμε η μια τα νώτα της άλλης? ρωτάει η Misaka ενώ η Misaka τραβάει σιγά την μπλούζα της δεσποινίς Sawa για να της τραβήξει την προσοχή.'

 

'"Η Misaka Misaka έχει συνηθησει πολύ περισσότερο να είναι μαζί με κορίτσια επείδη στην Academy City η Misaka Misaka έχει 9967 αδελφές με τις οποίες παίζει συχνά!" λέει η Misaka Misaka μην μπορώντας να κρύψει την περιφάνια της για τις αδελφές της.

 

Χωρίς να δόσει ευκαιρία στην Sawa να απαντήσει η Last Order συνεχίζει το μπαράζ ερωτήσεων.

 

'"Δεσποινίς Sawa, δεσποινίς Sawa, εσείς πρεπεί να ξέρετε ποιός είναι ο Αccelerator έτσι δεν είναι; Ελπίζω έρθει να με πάρει γρήγορα από εδώ γιατί φοβάμαι τον επιστήμονα(Ghost Prince) και με ανησυχεί ο υπερβολικά καλούλης κυριούλης(Fa_Tsa)" λέει η Misaka Misaka προσπαθώντας να κρύψει την ανησυχεία απο το πρόσωπο της."



#27 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 11 June 2017 - 18:18

Amari(Fa_Tsa)

 

5826e462436c3a101ee3f0a9646ed916_zps3x6y

 

 

Τα τελευταία πέντε λεπτά, o Amari είχε απομείνει να κοιτά με νοσταλγία την φωτογραφία που είχε πάντα κρυμμένη μέσα στην τσέπη του μαντηλιού του ΄ για την ακρίβεια, το μαντήλι ήταν διπλωμένο γύρω της, προστατεύοντάς την από τα περισσότερα καιρικά φαινόμενα, κρατώντας την ασφαλή. Όταν είχε ευχηθεί να γινόταν κάτι και να έφευγε έστω και για μια στιγμή μακριά από την καθημερινότητά του, δεν είχε κάτι τέτοιο στο νου. Ούτε περίμενε ποτέ ότι θα του έλειπε τόσο πολύ η Emma σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, μα έλα που είχε αρχίσει να νιώθει έντονα την ανάγκη να τη δει, να σιγουρευτεί ότι είναι καλά, να την ακούσει να μιλάει για δελφίνια με ενθουσιασμό.

 

Φυσικά, δεν ήθελε να δείξει τίποτα απ'όλα αυτά, και να κρατάει τα συναισθήματά του κρυμμένα ήταν πάνω κάτω αυτό που έκανε όλη του τη ζωή, αλλά...πολλά τα τεκτενόμενα και οι εκπλήξεις έρχονταν απανωτές. Και για μια φορά στη ζωή του, ήθελε να νιώσει κανονικός άνθρωπος. Βέβαια, ήταν ακριβώς εκείνη την ευάλωτη στιγμή, που αναπολούσε το πόσο του έχει λείψει η Emma, που διάλεξε ο δήθεν ακραίος(Scarlet D) να κατηγορήσει τη μικρή Misaka(Takayama)...τα μάτια του γλύστρησαν άμεσα προς αυτόν κι έπρεπε πρώτα να τιθασεύσει τα τέρατα που μένονταν στο στήθος του για να καταφέρει να μιλήσει.

 

"Ένας ενήλικος άνθρωπος, άντρας μάλιστα, που φέρεται να έχει επιβιώσει από παρόμοιες συνθήκες στο παρελθόν, διαλέγει να απομονώσει και να επιτεθεί σε ένα κοριτσάκι ούτε δώδεκα χρόνων σαν πρώτη του επιλογή. Ενδιαφέρον." Ένα φρύδι σηκώθηκε. "Καταλαβαίνω πως το υπεράνω πάσης υποψίας δεν ισχύει, αλλά νομίζω ότι σαν πρώτη σου επιλογή, είναι αρκετά άνανδρη και δειλή, πόσο μάλλον εφόσον σκεφτούμε ότι έχει πολύ καλύτερες επιλογές ανάμεσά μας."

 

Δεν ανέβασε ποτέ τον τόνο της φωνής του, αλλά η έλλειψη οποιασδήποτε συμπάθειας ήταν προφανής.

 

Greed(Guns) πρώτος και καλύτερος θα έλεγα, εφόσον το μόνο που κάνει είναι να υποτιμά την ανθρώπινη ζωή, να συμπεριφέρεται λες κι ο κόσμος του ανήκει ενώ ισχυρίζεται ότι είναι αθάνατος. Μέχρι πριν δέκα λεπτά ήσουν τόσο σίγουρος ότι ο Kim(NPC) ήταν μπλεγμένος, ακολουθώντας τα λεγόμενά μας, όμως τώρα που δε μπορεί να θυσιαστεί στο βωμό σου, κατευθείαν πας στον δεύτερο πιο εύκολο στόχο. Δεν ξέρω αν είσαι αφελής, βαλτός ή τρομερά καιροσκόπος. Αν και θα σεβαστώ το ότι φαίνεται να έχεις επιβιώσει από δύσκολες συνθήκες...βέβαια συνήθως αυτοί που επιβιώνουν λένε ότι είναι αυτοί που τρέχουν γρηγορότερα. Κι αν σκεφτούμε ότι αντί για το προφανές, ή την πιο δύσκολη επιλογή, πήγες σ'αυτήν που θα σου έφερνε λιγότερους μπελάδες...η δειλία είναι σίγουρη.

Εξάλλου, είναι προφανές ότι ο Badou(NPC) δεν πέθανε από μόνος του. Όποιος κι αν τον σκότωσε, ελπίζεις να μην εκνευριστεί αρκετά μαζί σου τώρα έτσι προτείνεις να ψηφίσουμε ένα θύμα. Υπέροχα. Ακόμα κι ο υπερενεργητικός μικρός(Babba) θα έκανε καλύτερο ένοχο από αυτήν."

 

Εκεινη τη στιγμή, η μικρή Misaka(Takayama) μίλησε προς υπεράσπισην του εαυτού της και ο Amari κοίταξε τον Oda(Scarlet D) με νόημα. "Ορίστε, ακόμα και η μικρή ξέρει πως εγώ(Fa_Tsa) είμαι πιο ύποπτος από ένα δεκάχρονο κορίτσι." Γύρισε να την κοιτάξει. "Αν και δεν χαίρομαι που είσαι τόσο επιφυλακτική μαζί μου, χαίρομαι που είσαι επιφυλακτική γενικώς, μπράβο. Έτσι κάνουν τα καλά κορίτσια με τους αγνώστους."

 

Η σπάνια αυτή συναισθηματική στιγμή πέρασε όμως, και αμέσως γύρισε πάλι προς αυτό το περίεργο πεδίο τριγύρω του, επεξεργάζοντάς το. Προσπάθησε να αγνοήσει το παράπονο που δημιουργήθηκε μέσα του από τα λόγια της μικρής κι επικεντρώθηκε στην έρευνα. Με το χέρι στο πηγούνι, άρχισε να κάνει εικασίες "Είναι προφανές ότι δε θα είναι δυνατό να βγούμε από εδώ, τουλάχιστον όχι τώρα. Θεωρώ ότι ο Kim(ΝPC) χωρίστηκε από εμάς επειδή ήταν προφανές ότι οι περισσότεροι τον θεωρούσαμε ύποπτο και όποιος σκέφτηκε αυτό το άρρωστο παιχνίδι ήθελε να μας δει να τρωγώμαστε μεταξύ μας, άρα το να είχαμε κάποιον που συμφωνούμε ότι πρέπει να φύγει, δε θα ήταν το ίδιο διασκεδαστικό γι αυτόν, ή αυτήν."

 

Συνέχισε να σκέφτεται φωναχτά. "Και ο Badou(NPC) δεν πέθανε από τον άνθρωπο που διοργάνωσε όλο αυτό, εφόσον ο θάνατός του ήταν βίαιος και μέχρι στιγμής δεν είναι διατεθειμένος να λερώσει τα χέρια του. Άρα ήταν ένας από μας. Βέβαια, όλοι μας φαινόμαστε ύποπτοι αυτήν τη στιγμή, κι εφόσον τόσο λίγοι από μας έχουν μιλήσει, δεν είναι λογικό να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα" τα μάτια του έτρεξαν στους Cross(Kaiser) και Aizawa(Zura) "γι αυτό δε νιώθω άνετα να καταδικάσω κάποιον ακόμα, όσο κι αν και ο κύριος Greed(Guns) φαίνεται μια εξαίρετη επιλογή, εφόσον ο θάνατος πρέπει να είναι πάντα η έσχατη λύση..."

 

Έστω κι αν ο ίδιος είχε εκαπιδευτεί με τη λογική: μη σκοτώσεις, μη σκοτωθείς. Κάτι μέσα του του έλεγε ότι αυτό ήταν πολύ διαφορετικό από τη ζωή του κατασκόπου που είχε μάθει να κάνει.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#28 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 11 June 2017 - 18:27

Shota Aizawa (Zura)

 

5Kga9EC.jpg

 

''Καταλαβαίνεις Aizawa(Zura), η νοθρότητα αποτελεί ύψιστη αμαρτία στην κατάσταση μας. Ας ακούσουμε την φωνούλα σου και λίγο. Όπως και τον υπόλοιπων που δεν έχουν βγάλει μιλιά ακόμα. Σας θέλω δικηγόρους με πτυχίο μέχρι το τέλος αυτή της περιπέτειας," είπε ο Greed (Guns) ξεκινώντας τη συζήτηση. Δεν είχε απολύτως άδικο. Το γεγονός στο ότι μάλλον δεν είχε μιλήσει κανείς ακόμη ήταν γιατί προσπαθούσε να καταλάβει την κατάσταση στην οποία βρισκόντουσαν και τι έμελλε γι' αυτούς, ή απλώς κάποιος ήθελε να καλύψει τα νότα του. Από την άλλη, το να βγαίνει κάποιος μπροστά ανάλογα με τον χαρακτήρα θα μπορούσε να φανεί ύποπτο. Αλλά για τον άνδρα με τα κοφτερά δόντια δεν ήταν σίγουρος, ο συγκεκριμένος συμπεριφερόταν με τον ίδιο τρόπο από τη στιγμή που πάτησε το πόδι του μέσα στο κάστρο. Το ότι δύο άνδρες ήταν έτομοι να δείξουν με το δάχτυλο κάποιον άλλον από την αρχή, ήταν ένα σημάδι που δεν τους βοηθούσε ιδιαίτερα, είτε στη δική του κρίση είτε στην κρίση των αλλωνών που παρευρισκόντουσαν σε αυτό το δωμάτιο. Από την άλλη, ο καθένας θα έβρισκε την ευκαιρία να κατηγορήσει ο ένας τον άλλον με οποιαδήποτε επιχείρημα κατέβαινε στο κεφάλι τους εκείνη τη στιγμή και βάση των λεγόμενων του άλλου.Το περιστατικό είδε τον είχε ανησυχήσει και τον προβλημάτισε, άλλωστε μετά από αυτό δεν είχε καταφέρει να κοιμηθεί και σίγουρα του χρειαζόταν. Το θέμα ήθελε περισσότερο προσοχή και σίγουρα δεν μπορούσε να κατηγορήσει κάποιον χωρίς να έχει τα κατάλληλα στοιχεία. Μόνο παρατηρήσεις ερωτήσεις ήταν εύκολο να κάνει.

 

"Κύριε Greed (Guns), η φωνή μου μέχρι τώρα δεν χρειάστηκε να ακουστεί από τη στιγμή που σας γνώρισα. Μη βιάζεστε και εσείς, Amari (Mpougatsa), να αναφέρετε τόσα ονόματα στους υπόπτους σας μόνο γιατί δεν ακούσατε τη φωνή τους. Δεν χρειαζόταν να ακολουθήσουμε το παράδειγμά σας άλλωστε. Από την άλλη, με το περιστατικό που συνέβη κάτι από τη μύτη μας, όλοι πρέπει να μιλήσουμε και κατανοώ ότι θέλετε να ακούσετε και εμένα. Βέβαια, ο νεαρός που κατηγορείτε (BlasonN) δε μου φαίνεται παρά άκακος και ούτε πιστεύω ότι θα κατέληγε να σκοτώσει κάποιον για τις κονσέρβες για τις οποίες μιλούσατε εχθές. Βέβαια και ο ίδιος πρέπει να ξεπεράσει αυτούς του φόβους που φαίνεται ότι τον κατακλύουν," ξερόβηξε και αναστέναξε πριν συνεχίσει. "Δεν γνωρίζω για εσάς Pariston (Osama) αλλά η θέση που κρατάτε δεν σας βοηθάει και ιδιαίτερα, όταν θέλετε να σας δώσουμε απλώς τη δυνατότητα να αποφασίσετε εσείς και μας αραδιέζετε στοιχεία για τον καθέναν που θα ήταν λογικό να μη γνωρίζετε, όπως στην περίπτωση του Cross (Black Kaiser). Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι για να ξεφύγετε ή αν όντως είστε αθώος, αλλά θα δείξει στην πορεία," είπε και ακούμπησε την πλάτη του προς τον τοίχο σταυρώνοντας τα χέρια του. "Ούτε έχω σκοπό να μπλεχτώ και να κατηγορίσω ένα μικρό κοριτσάκι (Takayama), όπως ο κύριος με τα γυαλιά (Scarlet D.), χωρίς να έχω στοιχεία στα χέρια μου".

Αναστέναξε βαθιά και κοίταξε και τους υπόλοιπους, "Καλό θα ήταν να μιλήσουν και οι υπόλοιποι χωρίς να βγάζω τον εαυτό μου στην απέξω," είπε χωρίς να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που μπλέχτηκε σε μια κατάσταση και θα άκουγε τόσα άτομα να μιλάνε και όχι ξεκάθαρα. Δεν του άρεσε όλο αυτό το σκηνικό που είχε στηθεί και η κατάσταση στην οποία βρέθηκαν όλοι, ποιον θα μπορούσε να επιστευτεί από όλους αυτούς και όντως δεν υπήρχε λύση να φύγουν από αυτό το κάστρο;

 

ΥΓ. Edit: γιατί μου άφηνε κενό στις προτάσεις, δεν άλλαξα κάτι στη ψήφο. Έβαλα και χρωματάκι στον Black Kaiser!

 


Edited by Kamen Tantei Zura, 11 June 2017 - 18:35.


#29 TheGunsmasha

TheGunsmasha

    Μεθυσμένο τζίνι

  • Members
  • 548 posts

Posted 11 June 2017 - 19:12

Greed(TheGunsmasha)

greed_again_by_billieblack.jpg

 

''Έτσι να βλέπω τις γλώσσες να ρέουν σαν ποτάμια!'' έφερε το πρόσωπο του εκατοστά απέναντι από το πρόσωπο του Kaiji(BlasoN) ''Ακόμα περιμένω μια απάντηση τζογγαδόρε!''

 

''Για δείτε ποιός(Fallen Mpougatsa) αποφάσισε πρώτος πρώτος να ακολουθήσει τον Parriston(Osama). Με εμένα απών εκείνος θα γίνει πρόεδρος και εσύ αντιπρόεδρος! Χαλίφης στην θέση του χαλίφη δηλαδή! Εύλογη ψήφος. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν ο λόγος σου είναι πραγματικά τόσο αυθόρμητος ή εσύ κάκιστος ψεύτης και ρήτορας!'' Χτυπάει τις παλάμες στο τραπέζι και αναπηδά με ορμή πάνω του.

''Σε χίλιες λέξεις έχωσες μέσα ένα κατηγορούμενο και τέσσερις- Aizawa, Cross, Oda, Tsukushi- υπόπτους, ώστε μόλις φύγω εγώ, να έχεις εσύ να ψηφίζεις. Και μην μου πεις πως το κάνεις ώστε να τους παρακινήσεις να μιλήσουν. Ο δικός μου τρόπος το κάνει. Ο δικός σου κρατά αντζέντα.'' Με ένα άλμα κατεβαίνει κάτω με γδούπο.

 

''Μας έκανες την τιμή να μιλήσεις Aizawa(Zura). Στα ίδια πλαίσια κυμάνθηκε και ο δικός σου λόγος. Πιο περιεκτικός και στοχευμένος, ωστόσο. Δείγμα καλού παίχτη. Είτε αθώου, είτε δολοφόνου. Θα φανεί στην συνέχεια.'' Γύρισε την πλάτη του και όδεψε προς τον καναπέ του.

 

''Και οι δύο συμπεριφορές είναι κλασικές δολοφόνου, μόνο που του ενός είναι χύμα και του άλλου κυριλέ. Θα πάω στον πρώτο για την ώρα, γιατί πολύ απλά με ψήφισε.''


a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb


''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018


#30 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 11 June 2017 - 19:13

Pariston Hill

(putting the "me" in "fabulous" since 2011)

 

HorribleSubsHunterXHunter-137480p2014-07

 

 

 

 

Δεν γνωρίζω για εσάς Pariston (Osama) αλλά η θέση που κρατάτε δεν σας βοηθάει και ιδιαίτερα, όταν θέλετε να σας δώσουμε απλώς τη δυνατότητα να αποφασίσετε εσείς και μας αραδιέζετε στοιχεία για τον καθέναν που θα ήταν λογικό να μη γνωρίζετε, όπως στην περίπτωση του Cross (Black Kaiser). Δεν ξέρω αν αυτό είναι κάτι για να ξεφύγετε ή αν όντως είστε αθώος, αλλά θα δείξει στην πορεία," είπε και ακούμπησε την πλάτη του προς τον τοίχο σταυρώνοντας τα χέρια του. "Ούτε έχω σκοπό να μπλεχτώ και να κατηγορίσω ένα μικρό κοριτσάκι (Takayama), όπως ο κύριος με τα γυαλιά (Scarlet D.), χωρίς να έχω στοιχεία στα χέρια μου".

 

 

Με έχετε παρεξηγήσει, αγαπητέ Aizawa (KTZ). Εγώ δεν σκόπευα ποτέ να ξεφύγω και δεν δίνω δεκάρα αν είμαι ή όχι αθώος.

 

Η πρόταση που έκανα σχετικά με την ψηφοφορία πηγάζει από το γεγονός ότι είμαι ένας απλός και ταπεινός αντιπρόεδρος με εικοσαετή εμπερία σε εκλογές, ψήφους και τα συναφή και είναι καλύτερο να αφήνεις τους ειδικούς να κάνουν την δουλειά, όπως καμιά φορά ισχυρίζεστε εσείς οι ένδοξοι υπερήρωες, παρά να αφήνεις κόσμο που ουδεμία σχέση έχει με τον χώρο να ασχοληθεί.

 

Μάλιστα, είμαι τόσο ταπεινός και προσγειωμένος, που δήλωσα "αντιπρόεδρος" και όχι "πρόεδρος" αντίθετα με τον Greed (TheGunsmasha) που ίσως θα έπρεπε να λέγεται gayPride αν λάβουμε υπόψην μας το πως συμπεριφέρετε μέχρι στιγμής, ώστε να δείξω πόσο κατάλληλος είμαι για την δουλειά.

 

Δεν είμαι υπέροχος;


Edited by Osama Bin Laden, 11 June 2017 - 19:15.




Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, η νύχτα πέφτει, the big bad wolf