Pariston Hill
''Πολύ άμεσα.''
Πολύ καλά.
''Care to elaborate? Ή δεν μας χρειάζεσαι?''
Όχι, δεν σας χρειάζομαι ιδιαίτερα. Αλλά αν καταλαβαίνατε θα κάνατε καλό σε εσάς, όχι σε εμένα.
(ψήφος ή ίδια)
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 03:27
Pariston Hill
''Πολύ άμεσα.''
Πολύ καλά.
''Care to elaborate? Ή δεν μας χρειάζεσαι?''
Όχι, δεν σας χρειάζομαι ιδιαίτερα. Αλλά αν καταλαβαίνατε θα κάνατε καλό σε εσάς, όχι σε εμένα.
(ψήφος ή ίδια)
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 03:40
Greed(TheGunsmasha)
''Αύριο μην είσαι πάλι Skiap όμως και σκάσεις μύτη δύο ώρες πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Σε θέλω από την αρχή ώστε να μου κάνεις καλό.''
Ίδια.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 03:48
Pariston Hill
Χε, χε, χε.
(ψήφος η ίδια)
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 09:29
Shota Aizawa (Ζura)
"Για πες μας ποιος είναι ο δεύτερος, να μάθουμε και εμείς, έστω ότι είναι τρεις," είπε ο Aizawa προς τον Pariston (Osama). "Ή μήπως έχεις παραισθήσεις και βλέπεις μεγάλα κεφάλια στους ουρανούς;"
Ψήφος η ίδια (Fandom)
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 12:51
Luffy (Fandom)
Chris (Black Kaiser)
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 12:59
Pariston Hill
O κόσμος δεν προσέχει καθόλου πλέον. Έτσι, όταν του δίνεις τις απαντήσεις στο πιάτο, τις πετάει και πηγαίνει να φάει McGnomalds από χάρτινη συσκευασία.
Γιατί είμαι τόσο σίγουρος ότι δολοφόνοι είναι τρεις, καταρχήν; Τι με κάνει τόσο σίγουρο;
Το γεγονός ότι ίσως έχω κάποια πληροφορία για τον αριθμό των δολοφόνων ή/και άλλων ειδικευόμενων ρόλων δεν είναι μια καλή πιθανότητα;
Ας τα κάνουμε λιανά τότε.
Είτε έχω κάποιο ρόλο που δουλειά του είναι να ξέρει πόσοι ρολίστες υπάρχουν στο παιχνίδι.
Είτε είμαι κάποιος ρολίστας που εμμέσως μπορεί να μαντέψει πόσοι δολοφόνοι υπάρχουν στο παιχνίδι με κάποιον τρόπο.
Είτε, πιο σίγουρα, είμαι δολοφόνος που δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα να στείλει όλον τον κόσμο στην αγχόνη, φίλους και εχθρούς, δεδομένου ότι οι αθώοι σε αυτήν την διαδικασία παίζουν απαράδεκτα κακά και οποιοσδήποτε με λίγο μυαλό μπορεί να τους κάνει ό,τι ακριβώς θέλει, όπως συνέβη μέχρι στιγμής, όπου δύο μισοτελειωμένες και ελλειπής, αλλά σίγουρα καλογραμμένες και πομπώδεις απόψεις (η δικιά μου και η δικιά μου feat. Nakamura (Kamui)) είναι αρκετές ώστε να σας κάνουν να ξεχάσετε οτιδήποτε έχετε σκεφτεί και να ακολουθήσετε τυφλά σαν τα άσπρα παχουλά προβατάκια που είστε.
Γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί δεν δίνω δεκάρα τι θα αποδειχθεί ο Luffy (Fandom), καθώς έχω ήδη κερδίσει.
Ο πρόεδρος Greed (Gunsmasha) θα ήταν περίφανος με εμένα.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 13:09
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 18:12
Τι μέρα κι αυτή. Ο εκνευρισμός είχε αρχίσει να απλώνεται ανάμεσα στα μέλη και οι αλληλοκατηγορίες πήγαιναν και έρχονταν, μόνο ο Pariston φαινόταν ανενόχλητος κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, μιλώντας στο Skiap του μέσω του κινητού του. Ο Kim, αναγνωρίζοντας την εφαρμογή, εντελώς περασμένης τεχνολογίας για την εποχή του, αναρωτήθηκε αν θα μπορούσε με κάποιον τρόπο να καταφέρει να συνδεθεί κι εκείνος στο ίντερνετ και σημείωσε ότι θα έπρεπε ίσως την επόμενη ημέρα να ρωτήσει τον Pariston όχι μόνο πώς να τα καταφέρει αλλά και γιατί φαινόταν να είναι ακόμα πιο παλιομοδίτης σε θέματα τεχνολογίας από εκείνον, όχι ότι ήδη δεν φαίνονταν ότι υπήρχαν παντού σημάδια ότι όλοι ήταν σαν να προέρχονταν από διαφορετική εποχή αλλά για κάποιον λόγο ήταν λες και είχαν συμφωνήσει άτυπα να μην μιλάει κανένας γι' αυτό.
Αν μη τι άλλο, για άλλη μια φορά, οι συγκεντρωμένοι φάνηκαν να συμφωνούν για άλλη μια φορά στο μεγαλύτερο ποσοστό τους, άσχετα αν μερικές φωνές παραφωνίας έλεγαν το αντίθετο και όλοι στράφηκαν εκνευρισμένοι προς τον λαίμαργο νεαρό που δεν έκανε τίποτα παραπάνω από το να μασουλάει και να δείχνει άλλους με το δάχτυλο.
Όμν... Όμν... χλαπ...
Για άλλη μια φορά δεν έδειχνε να τον νοιάζει τίποτα άλλο. Του πήρε μερικά λεπτά να καταλάβει ότι η πλειοψηφία γύρω του είχα αποφασίσει ότι ήταν ένοχος και ήθελαν να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση μια και καλή. Οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι δεν χρειαζόταν να προσποιείται άλλο, όσο περισσότερο δεν έλεγε κάτι για να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τόσο περισσότερο τους εκνεύρισε. Ο Luffy σηκώθηκε όρθιος και κοίταξε τους άλλους με απορία. Την ίδια στιγμή μία κονσέρβα έπεσε από την τσέπη του και κύλησε το πάτωμα. Ο Greed και ο Kaiji την κοίταξαν καθώς κυλούσε προς το μέρος τους και έπειτα γύρισαν προς εκείνον, ο Greed γρυλίζοντας εκνευρισμένος και ο Kaiji έκπληκτος. Ναι, ήτα ένοχος, αλλά όχι γι' αυτό που τον κατηγορούσαν, αλλά για την εξαφανισμένη κονσέρβα. Όπως και να είχε οι υπόλοιποι ήταν πεπεισμένοι ότι τον βάραιναν πολύ περισσότερα κρίματα.
Βλέποντας την αντίδραση τους για την πεσμένη κονσέρβα ο Luffy κατάλαβε... Κατάλαβε ότι ήθελαν να του πάρουν το φαγητό. Ανεπίτρεπτο! Την ίδια στιγμή η αντίστροφη μέτρηση έληξε. Όλοι σκέφτηκαν το ίδιο. Έπρεπε να του επιτεθούν πριν λήξει αλλά κανένας δεν τόλμησε να πάρει το κρίμα και να το κάνει νωρίτερα. Το πεδίο απλώθηκε για άλλη μια φορά σε όλο το κτίριο. Όλοι τους έκαναν να του επιτεθούν όταν το κρεμαστό στο λαιμό του Luffy έλαμψε και μπροστά τους ξεπρόβαλε ένα παπί μεγάλων διαστάσεων ντυμένο σαν λόρδος. Σήκωσε τη μαγκούρα του, άνοιξε το στόμα του και έκραξε...
"10 άτομα δεν έχουν ποστάρει συνολικά τον τελευταίο μήνα ξέρω γω και βρέθηκαν σε μία μέρα για Παλέρμο. Seems legit.... legit~ legit~ it~"
Οι λέξεις αντήχησαν ανάμεσα στο δυνατό κράξιμο της πάπιας από το οποίο οι παρευρισκόμενοι είχαν πέσει ήδη στα γόνατα καλύπτοντας τα αυτιά τους ενώ ταυτόχρονα στο άκουσμα της απόκοσμης φωνής τους κατέλαβε μία περίεργη αίσθηση ενοχής, πλην του Parriston που ακόμη χαμογελούσε ανεπηρέαστος μη νιώθοντας τίποτα.
Στο μεταξύ, και μέχρι ο οργησμένος πάπιος να εξαφανιστεί από μπροστά τους, ο Luffy είχε μαζέψει και τις υπόλοιπες κονσέρβες και το είχε σκάσει προς το πάνω πάτωμα αποφασισμένος να υπερασπιστεί το δικαίωμα του στο φαγητό. Όταν οι υπόλοιποι έφτασαν επάνω δεν κατάφεραν να βρούνε ούτε ίχνος του και αυτό τους γέμιζε ανασφάλεια. Στο τέλος αποφάσισαν ότι ο καθένας θα έπρεπε να φροντίσει να υπερασπιστεί τον εαυτό του στην περίπτωση που ο Luffy αποφάσιζε να εκδικηθεί για την απόφαση που είχανε πάρει.
Αυτή τη φορά ο Kim αρνήθηκε να αφήσει το κλειδί του στον οποιονδήποτε. Όπως είπε δεν μπορούσε να ξέρει αν το κλειδί του βρισκόταν σε χέρια δολοφόνου ή όχι και είχε δικαίωμα κι εκείνος να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως κάθε άλλος εκεί πέρα. Υπήρξαν κάποιες αντιδράσεις αλλά βλέποντας ότι μερικοί τα παράτησαν, σκεπτόμενοι ότι όπως και να έχει αυτό που είχαν να κάνουν ήταν να κοιτάξουν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, τον άφησαν να πάρει το κλειδί του στα χέρια του.
Το ίδιο βράδυ ο αστυνομικός γλίστρησε έξω από το δωμάτιο του και βρέθηκε στην αχρησιμοποίητη αίθουσα όπου είχαν τοποθετήσει τα πτώματα, καλύπτοντας όσο μπορούσε τη μύτη του για να αντέξει την απαίσια μυρωδιά που πλανιόταν. Άνοιξε αμέσως το σεντόνι που κάλυπτε τον Badou και αφού μόρφασε, εξέτασε το πτώμα του και έπειτα το σκάναρε με το κινητό του. Έτσι διαλύθηκαν και οι τελευταίες αμφιβολίες που είχε για τον θάνατο της πρώτης νύχτας. Ο Badou δεν είχε πέσει μόνος του από τις σκάλες και σίγουρα δεν είχε συναντήσει κανέναν ύποπτο στο διάδρομο για να τον ρίξει απλώς από εκεί. Υπήρχαν σημάδια πάλης, όπως και ότι το πτώματα σύρθηκε για κάποια απόσταση. Ξεφύσηξε και γύρισε προς τους άλλους δύο, όταν παρατήρησε κάτι αφύσικο στον τρόπο που ήταν τυλιγμένο το σώμα του Amari... τουλάχιστον ο ίδιος δε θυμόταν να είχε τυλιχτεί έτσι αφού είχε πάρει και ο ίδιος μέρος στη διαδικασία. Το ξετύλιξε αγχωμένα... Τα μάτια του άνοιξαν διάπλατα... Άφησε τα χέρια του να πέσουν αδύναμα στα πλευρά του....
"Νεκροζώωωωντανοι~" είπε με ψεύτικα τρεμουλιαστή φωνή ο Serious και αυτή τη φορά ο Kim δεν έδωσε καμία σημασία. Έπρεπε να ειδοποιήσει πάση θυσία τους υπόλοιπους ακόμη κι αν τραβούσε περισσότερες υποψίες επάνω του.
Στο μεταξύ, έξω από την πόρτα ενός εκ των υπολοίπων, κάποιος ή κάποιοι τα είχαν βρει σκούρα. Το πλεονέκτημα που υποτίθεται ότι έδινε η νύχτα αυτή τη φορά αποδείχτηκε άχρηστο. Η πόρτα ήταν τόσο ενισχυμένη που δεν έλεγε να ανοίξει. Τι μπορεί να σήμαινε αυτό; Όλες οι υπόλοιπες δεν είχαν την ίδια αντοχή, ήταν επιβεβαιωμένο. Όπως και να είχαν τα πράγματα η ευκαιρία χάθηκε και ο θυμός από την αποτυχία μεγάλωνε. Εκείνη τη νύχτα κάποιος γλίτωσε, όμως τελικά βρέθηκε εναλλακτικό θύμα.
Ήταν ο Luffy... που νωρίτερα, σαν καλό κουτορνίθι, προσπαθούσε να κρύψει τον θησαυρό του, δηλαδή τις κονσέρβες που είχε σουφρώσει και άθελα του πάτησε τον διακόπτη μια καταπακτής που οδηγούσε στον κάτω όροφο του κτηρίου μέσα μια σχεδόν ατελείωτης τσουλήθρας. Γλίστρησε ως εκεί προστατεύοντας το φαγητό που είχε στην αγκαλιά του με σθένος και στη συνέχεια είδε τη λεία, κατηφορική επιφάνεια να μετατρέπεται σε σκάλες πίσω του. Έτριψε τα πονεμένα του οπίσθια και μετά αναφώνησε ενθουσιασμένος στη θέα ενός τεράστιου οπλοστάσιου. Όχι μόνο είχε βρει μέρος να τις κρύψει αλλά είχε και τα μέσα να το υπερασπιστεί, ήταν βέβαιος πως θα άρεζαν επίσης και στους συντρόφους του, που όπως υπολόγιζε είχαν αρχίσει πολύ να έρθουν να τον βρουν.
Λίγα όμως ήξερα, σύντομα είχαμε νέα άφιξη στο κρυφό δωμάτιο και η παρουσία του Luffy εκεί δεν ήταν αρεστή. Όχι μόνο χαλούσε τα σχέδια τους αλλά και δεν θα ήταν λάθος να υποθέσουν ότι θα πήγαινε με το μέρος του αφού ο νεαρός δεν έλεγε να καταλάβει την πρόταση τους και όχι μόνο δεν κατάλαβε αλλά έδειξε να εκνευρίζεται όταν τελικά κατάλαβε τι είχε απέναντί του. Σύντομα ξέσπασε μάχη, μια μάχη που αποδείχτηκε άδοξη για τον Luffy αφού προς μεγάλη του έκπληξη τα όπλα που είχε εξασφαλίσει η αντίθετη πλευρά ήταν ικανά να τον τραυματίσουν και μάλιστα θανάσιμα. Όταν τελείωσαν με εκείνον το θέαμα ήταν αποτρόπαιο, δολοφόνος ή μη, θα ήταν αδύνατον να μην το παραδεχτεί κάποιος. Η αντίσταση όμως του νεαρού, δεν τους στέρησε όμως χρόνο και όπλα αλλά και ένα καίριο για εκείνους σημείο αφού η κατάληξη του έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη μεταφορά του και ομολογουμένως το ξέσπασμα οργής επάνω του θα προκαλούσε ακόμη περισσότερη οργή όταν το ανακάλυπταν.
Αυτή η ανακάλυψη δεν άργησε και πολύ. Την ίδια ώρα που ο Kim επέστρεφε στο δωμάτιο του, άκουσε βιαστικά βήματα και το μόνο που κατάφερε ήταν να δει μία σκιά να βγαίνει από μία καταπακτή πριν καλύψει τρομαγμένα τον εαυτό του. Ήταν η χειρότερη χρονική στιγμή. Ποιος ξέρει τι θα γινόταν αν συναντούσε κάποιον υπαίτιο για τους προηγούμενους φόνους την ίδια στιγμή που επέστρεφε από την πτέρυγα που ήταν συγκεντρωμένα τα πτώματα. Περίμενε προσπαθώντας να κρατήσει την αναπνοή του, ακόμη και αφού χάθηκαν τα βήματα, χωμένος σε μία σκοτεινή γωνία, με το smart pen του κρυμμένο στην εσωτερική φόδρα του παντελονιού του ρυθμισμένο να καταγράψει τα πάντα, ελπίζοντας πως αν συνέβαινε το μοιραίο, κάποιος θα το ανακάλυπτε. Για μια στιγμή θα ορκιζόταν ότι ένιωσε κάποιον να πλησιάζει, ωστόσο όποιος και αν ήταν και αν όντως ήταν, στο τέλος απομακρύνθηκε. Κατέληξε να μην κουνηθεί από το σημείο που βρισκόταν μέχρι που έπεσαν οι πρώτες ακτίνες του ηλίου.
Όταν οι πρώτοι ένοικοι των δωματίων βγήκαν από το δωμάτιο τους. Το πρώτο πράγμα που αντίκρισαν μπροστά τους ήταν τον Kim να ψάχνει σαν τρελός, λουσμένος στον ιδρώτα, κολλημένος επάνω στον τοίχο, με τη γραβάτα του χαλαρωμένη κάθε σπιθαμή επάνω του.
"Ήξερα πως όλοι εδώ είσαστε ανώμαλοι, αλλά φτάσαμε σε νέα επίπεδα," σχολίασε η Nakamura.
Οι υπόλοιποι ήταν σχεδόν βέβαιοι ότι ο αστυνομικός είχε λυγίσει κάτω από την πίεση και είχε αρχίσει να χάνει τα λογικά του, μάλιστα κάποιοι προσπάθησαν να τον απομακρύνουν χωρίς επιτυχία. Ο αστυνομικός αντιστάθηκε στις προσπάθειες τους και ενώ οι υπόλοιποι είχαν μείνει να τον κοιτάνε, μην μπορώντας να αποφασίσουν για το τι έπρεπε να κάνουν, εκείνος τελικά το βρήκε. Πίεσε ένα τούβλο επάνω στον κρύο τοίχο και οι υπόλοιποι είδαν ξαφνικά την ίδια καταπακτή που είχε δει και ο ίδιος το προηγούμενο βράδυ να ανοίγει... Αναφώνησε θριαμβευτικά και σχεδόν σύρθηκε προς την είσοδο της... Ομολογουμένως δεν βρισκόταν και στην καλύτερη ψυχική κατάσταση. Κοίταξαν ο ένας τον άλλον και στο τέλος ο Oda πήρε την πρωτοβουλία να κατεβεί. Ότι και να έβλεπε άλλωστε εκεί κάτω... σίγουρα θα είχε δει και χειρότερα.
Οι περισσότεροι όμως δεν ήταν πραγματικά προετοιμασμένοι γι' αυτό που τελικά είδαν....
Και η ώρα της ψηφοφορίας όλο και πλησίαζε...
03. Ghost Prince || Okabe Rintaro Steins;Gate04. Mpougatsa || Amari Joker Game // Τα πίνει με τον Saito στον άλλον κόσμο
05. Zura || Aizawa Shota Boku no Hero Academia
06. Black Kaiser || Cross Marian D.Gray Man
07. BlasoN || Kaiji Gyakkyou Burai Kaiji
08. Scarlet D. || Nobutaka Oda Btoom
09. General Kamui || Sawa Nakamura Aku no Hana
10. Takayama Yuuichi || Last Order To Aru Majutsu no Index
11. TheGunsmasha || Greed FMA12. Fandom || Monkey D. Luffy // Μαγκουφιάζει παρέα με τον Σκρουτζ
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 18:26
Pariston Hill
Greed (Gunsmasha), είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα βρεις να πεις για να τα μπαλώσεις τώρα.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 18:48
Greed, the Avaricious(TheGusmasha)
Η απλειστία προσωποποιημένη έπαιζε με την άδεια κανσέρβα του πειρατή όταν μαζεύτηκαν και οι τελευταίοι. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση το βλέμμα του έπεσε πάνω στον Parriston(Osama).
''Επιθεωρητής δεν είσαι για να με ενοχοποιείς. Επίσης, και να ήμουν δολοφόνος, δεν υπάρχει καλός ρόλος που ξέρει και τον ακριβή αριθμό των δολοφόνων και την ταυτότητα ενός ή περισσοτέρων. Δεν υπάρχει λόγος να έβγαινες στην φόρα αν ήσουν δολοφόνος, οπότε είσαι ρόλος προσκείμενος στους δολοφόνους. Τσιράκι.'' Τα θαμπά γυαλιά του πλέον φανέρωσαν στιγμιαία τα ακόρεστα μάτια του.
''Ο χλεχλές(Οσάμα) πρέπει να έχει ρόλο που κερδίζει με τους δολοφόνους, και η ιδιότητα του είναι να ξέρει τον αριθμό τους ή την ταυτότητα του ενός μόνο.'' Κοίταξε τους υπόλοιπους ''Για την αθωότητα μου, έχω να προσάψω πως πάνω στις δικές μου πλάτες βγήκε ο άλλος και κάρφωσε τον Amari. Ναι, ήταν η ρητορική του που σας έπεισε. Με τα δικά μου επιχειρήματα δε. Θα μπορούσα κάλιστα μετά την πρώτη ανταλλαγή ψήφων να αλλάξω στόχο, αντί να ρισκάρω να τον προσέξουν και άλλο.''
''Για τους δολοφόνους. Ο Cross(Kaiser) ξόδεψε ολόκληρο γύρο χωρίς να δώσει επιχείρημα. Σε άλλες αντίστοιχες καταστάσεις, θα κατηγορούσε τους πάντες. Αν υπάρχει άλλος, είναι ένας εκ των Misaka(Taka) ή Kaiji(BlasoN). Έχω εξηγήσει γιατί τους υποπτεύομαι από χθες.''
''Και μπράβο στον ρολλίστα που έσωσε την νύκτα.''
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 19:18
Pariston Hill
Αξιότιμε Πρόεδρε (TheGunsmasha), μιλάς πολύ, με κουράζεις, λες ασυναρτησίες και πάνω απ'όλα αποδείχθηκες πολύ κατώτερος των προσδοκιών μου. Δεν χρειαζόταν καν να χρησιμοποιήσω την ιδιότητά μου ως επιθεωρητή για να σε καταλάβω.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 19:35
Greed(TheGunsamsha)
Αξιότιμε Πρόεδρε (TheGunsmasha), μιλάς πολύ, με κουράζεις, λες ασυναρτησίες και πάνω απ'όλα αποδείχθηκες πολύ κατώτερος των προσδοκιών μου. Δεν χρειαζόταν καν να χρησιμοποιήσω την ιδιότητά μου ως επιθεωρητή για να σε καταλάβω.
''Δεν έχεις καμία απόδειξη πως είσαι επιθεωρητής. Σταμάτα την καραμέλα. Είμαι όλος αφτιά να ακούσω τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και τι έχω να ΜΠΑΛΩΣΩ από τον τρόπο παιχνίδιου μου. Θέλω παραδείγματα.''
Αγαπητός Αντιπρόεδρος(Osama)
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 19:54
Pariston Hill
''Δεν έχεις καμία απόδειξη πως είσαι επιθεωρητής.
Αγαπητός Αντιπρόεδρος(Osama)
Oύτε έχω κάποια απόδειξη ότι είμαι αντιπρόεδρος, αλλά όλοι έτσι με αποκαλούν. Παρ'όλα αυτά, αδυνατώ να πιστέψω ότι εσύ, ένας έμπειρος σχετικά παίκτης, δεν κατάλαβες τις αρκετές ενδείξεις που άφησα την προηγούμενη μέρα.
Ας παίξουμε ένα παιχνίδι τότε αγαπητέ Greed (TheGunsmasha). Ονομάζεται claiming/counterclaiming.
Αυτήν την στιγμή, είμαι ο μόνος που έχει ισχυριστεί ότι είναι επιθεωρητής. Εάν δεν βγει κάποιος άλλος και ισχυριστεί ότι είναι επιθεωρητής, τότε είναι λογικό να θεωρήσετε ότι είμαι ο μόνος επιθεωρητής. Εάν βγει κάποιος άλλος και ισχυριστεί επιθεωρητής, τότε μέσα στους δύο επιθεωρητές κρύβεται ένας δολοφόνος, καθώς ένας τόσο μικρός αριθμός ατόμων όπως εμείς θα ήταν αδύνατο να ισορροπήσει δύο επιθεωρητές. Έτσι, οι αθώοι κερδίζουν, ό,τι και να γίνει.
Σταμάτα την καραμέλα. Είμαι όλος αφτιά να ακούσω τις ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και τι έχω να ΜΠΑΛΩΣΩ από τον τρόπο παιχνίδιου μου. Θέλω παραδείγματα.
Φυσικά! Θα έρθει και αυτή η ώρα, ένδοξε και τιμημένε δολοφόνε. Ετοιμάζω τον επικήδειο λόγο σου από την πρώτη κιόλας μέρα.
Οι υπόλοιποι αξιότιμοι κύριοι και κυρίες εδώ μέσα, δεδομένου ότι ο Amari αποδείχθηκε δολοφόνος, μπορείτε να μου πείτε γιατί ο Greed (TheGunsmasha) είναι δολοφόνος;
Hint
Έχει να κάνει κατά 90% με την πρώτη μέρα.
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 20:16
Greed(TheGunsmasha)
Oύτε έχω κάποια απόδειξη ότι είμαι αντιπρόεδρος, αλλά όλοι έτσι με αποκαλούν
''Έχουμε.''
Αυτήν την στιγμή, είμαι ο μόνος που έχει ισχυριστεί ότι είναι επιθεωρητής. Εάν δεν βγει κάποιος άλλος και ισχυριστεί ότι είναι επιθεωρητής, τότε είναι λογικό να θεωρήσετε ότι είμαι ο μόνος επιθεωρητής. Εάν βγει κάποιος άλλος και ισχυριστεί επιθεωρητής, τότε μέσα στους δύο επιθεωρητές κρύβεται ένας δολοφόνος, καθώς ένας τόσο μικρός αριθμός ατόμων όπως εμείς θα ήταν αδύνατο να ισορροπήσει δύο επιθεωρητές. Έτσι, οι αθώοι κερδίζουν, ό,τι και να γίνει.
Τα μάτια του άστραψαν ''Λάθος!!! Αυτό θα ίσχυε αν υπήρχε απόδειξη πως υπάρχει ο ρόλος του επιθεωρητή. Στο δικό μας παιχνίδι οι ρολίστες είναι κρυφοί, και ΑΝ υπάρχουν! Άρα, ο καθένας, πόσο μάλλον ένα villain ρολίστας, μπορεί να ρισκάρει να ισχυριστεί ότι θέλει. Και μπορεί να του κάτσει κιόλας!''
''Ας συνεχίσουμε αυτό το παιχνίδι που προτείνεις. Μου αρέσει.''
Ίδια ψήφος(Osama)
-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 16 Ιούνιος 2017 - 20:30
Pariston Hill
Τα μάτια του άστραψαν ''Λάθος!!! Αυτό θα ίσχυε αν υπήρχε απόδειξη πως υπάρχει ο ρόλος του επιθεωρητή. Στο δικό μας παιχνίδι οι ρολίστες είναι κρυφοί, και ΑΝ υπάρχουν! Άρα, ο καθένας, πόσο μάλλον ένα villain ρολίστας, μπορεί να ρισκάρει να ισχυριστεί ότι θέλει. Και μπορεί να του κάτσει κιόλας!''
''Ας συνεχίσουμε αυτό το παιχνίδι που προτείνεις. Μου αρέσει.''
Τι εννοείς αν υπάρχουν; Μόλις αποδείχτηκε ότι υπάρχει γιατρός.
Απάντησε μου, λοιπόν. Με βάσει όσα ισχυρίζεσε, γιατί έχεις ισχυριστεί πολλά σήμερα, ποιο νομίζεις ότι είναι το setup μας; Τι ρόλους έχουμε κατανεμημένους;
ψήφος η ίδια (Greed (TheGunsmasha)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 16 Ιούνιος 2017 - 20:35