Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World II : Rabbit Game

παλέρμο η νύχτα πέφτει the big bad wolf

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
135 replies to this topic

#46 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2017 - 19:43

HOUOUIN KYOMA(ghostprince)

tumblr_inline_nm43226jBF1qel4ls_500.png

*τρομαγμένος αρχίζει να μιλάει μπερδεύοντας τα λόγια του.*

Με έχουν βάλει στο στόχαστρο, δεν είναι δυνατόν, θέλουν να με εξοντώσουν, εμένα που το μόνο που θέλω είναι να σώσω τον κόσμο απ'το υπέρτατο κακό, ααααχ, αλλα αν τα καταφέρουν ποιός θα σώσει τον κόσμο, που μόνο εγώ έχω την ικανότητα του reeading steiner, ποιος θα επιφυλάξει το μέλλον μας !!

steinsgate-02-kyouma-dark-mystery.jpg

θα το αλλάξω, θα αλλάξω το μέλλον που με περιμένει , που μας περιμένει! Οι κατάσκοποι του ΣΕΡΝ δεν θα περάσουν έτσι!

*γυρνάει μια στροφή γελώντας*

Γυρνάει στον gurido (guns)....ΔΕΝ ΣΤΟ ΔΙΝΩ ΤΟ ΛΑΜΠ ΚΟΑΤ ΜΟΥ!

Δεν σε θεωρώ δολοφόνο ..αλλά θα σε έχω στο νου μου, ήθελα να σε δοκιμάσω, να δω πως θα αντιδράσεις, είσαι πραγματικά απ'τους πιο ύποπτους εδώ μέσα, αν δεν είσαι ο ένοχος είσαι σίγουρα κατάσκοπός τους.. μυαχαχαχαχαα!

Και το εκνευριστικό κοριτσάκι(takayama) που φαίνεται να το χεις ξεγελάσει , φαίνεται να σε συμπαθεί, μόνο και μόνο επειδή μοιάζεις στον αντίστοιχα παλαβό και δολοπλόκο φίλο της αν κρίνω απ'τα λεγόμενα της. Μήπως στην πραγματικότητα την χρησιμοποίησες για να αυξηθούν οι ψήφοι εναντίων μου κρατώντας τη φωλιά σου καθαρή, ψευτο-ενοχοποιώντας άλους ο ίδιος? θα το δούμε στη συνέχεια αυτο...μχαχαχα..

Εσύ απ'τη άλη κοκκινομάλλικο 3D κορίτσι(kamui) όπου το βλέμα σου δίχνει λες κιέχεις σκοτώσει ήδη 10 ανθρώπους στη καλύτερη, σταμάτα να χρησιμοποιείς τέτοιους χαρακτηρισμούς προς όλους! Η μαμά σου δεν σου μαθέ να μιλάς? αχ μερικός κόσμος εδώ μέσα.

86f204377158878884e8b17b31a83b57.jpg

Κιεσύ απ'την άλη Cross(blackkaiser) Δεν καταλαβαίνω προς τί η στοχοποίηση κι η ενοχοποίηση μου. Δεν μας τα λες καλά!

*πρέπει να στήλω ένα Dmail να αρχίσω να αποτρέπω τις επιθέσεις και τους θανάτους αθώων εδώ μέσα, ούτε μια μέρα δεν πρόλαβε να περάσει και κινδυνεύουμε απτούς ΕΙΤΖΕΝΤΣ*

useless assistant kurisutiiiiiiina που είσαι όταν σε θέλω!!!  όλα μόνος μου πρέπει να τα κάνω! τσσσς!

Ωστόσο θα γυρίσω την ψήφο μου στον νούμερο δύο υποψήφιο ΕΙΤΖΕΝΤ , τον πάριστον(οσάμα) που μας παριστάνει τον παντογνώστη εδώ μέσα, διακινητής των νημάτων μήπως; ΣΙΚΡΕΤ ΕΙΤΖΕΝΤ!!!.

big_1471952625_1387556279_image.jpg

*τρέχει πίσω απ'το αθώο αλλά εκνευριστικό κοριτσάκι και ψιθυρίζει*

ερου πσαη κονγκρου!

フカフカ

#47 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 12 Ιούνιος 2017 - 20:52

Greed(TheGunsmasha)

''Το έχω με τις γυναίκες ο άτιμος.'' Σχολίασε σταυρώνοντας τα χέρια του με περίσια κομπασμού ''Πολύ αλάνι θα είναι αυτός ο Accelerator, ήδη τον συμπάθησα. Ωρίστε ένα καλό παράδειγμα σωστού πολίτη. Πολλοί εδώ μέσα έχετε δηλώσει πως θεωρείτε αθώο το κοριτσάκι(Takayama) και εκείνη θεωρεί αθώο εμένα. Άρα αθώος στο τετράγωνο στα μάτια σας, έτσι δεν πάει?'' Γέλασε ειρωνικά πριν σοβαρέψει ξανά.

Sawa Nakamura

hana_zpsygeal7ox.jpg

Ήμουν σίγουρη ότι ο καπελωμένος (Fa_Tsa) δεν ήταν ο μόνος διεστραμένος εδώ μέσα.

Ο δεύτερος στη λίστα προτεραιότητας ήσουν εσύ εξαρχής.

Πρώτα κατηγορείς εκείνον ότι εμμένει σε ένα άτομο ενώ εσύ με το να μου ζητάς να ξεπεράσω τον εαυτό μου για να συνομιλήσω με ένα χυδαιογράφημα σαν εσένα νομίζεις ότι θα αλλάξω την ψήφο μου απο φόβο ότι θα θεωρηθεί πως ακολουθώ κάποιο ρεύμα.

Ή μήπως νομίζεις πραγματικά ότι ψηφίζω τον ματάκια (Fa_Tsa) για κάποιο λόγο που δεν εξήγησα ήδη;

Δεν υπάρχει κάτι άλλο που να χρειάζεται να μάθεις.

Οι ανώμαλοι θα φανερωθούν, και έχουμε ήδη τουλάχιστον δύο.

Ευτυχώς για σένα, εκείνος παραμένει σε σειρά προτεραιότητας.

O6rrvsU.jpg

#48 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.292 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 00:06

Cross Marian (Black Kaiser)

270?cb=20161011011520

"Mattaku"
Που είχε μπλέξει; Κοίταξε το πακέτο με τα τσιγάρα του. Δεν είχε παραπάνω από 6-7, και αναγκαστικά θα έπρεπε κάποια στιγμή να κάνει τράκα. Κοίταξε τον Amari(FAI). Σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα να μου δώσει μερικά από τα δικά του και να τα ξεπληρώσω όποτε μπορώ, έτσι δεν είναι; σκέφτηκε. H ψηφοφορία στο μεταξύ φαινόταν να μην οδηγεί πουθενά μιας και οι αθώοι φαίνονταν να φοβούνται να κάνουν έστω και μια προσπάθεια να οργανωθούν και πάνω από όλα ο εξορκιστής δεν άντεχε άλλο να βλέπει το "ήθελα-να-δω-την-αντίδραση-σου"-fest που είχε στηθεί την τελευταία ώρα. Συνάμα, μην αντέχοντας να ακούει άλλο τον Greed(Guns), προσπάθησε να εστιάσει αλλού την προσοχή του για λίγο και να καθαρίσει το κεφάλι του. Έριξε την ματιά του σε μια κολώνα που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από το παράθυρο που καθόταν.  "Huh...;" Πάνω στην κολώνα, ζωγραφισμένο στο χρώμα της πέτρας υπήρχε απεικονισμένο ένα κεφαλι λύκου με ορθάνοιχτα τα μεγάλα του σαγώνια. Το περίγραμμα του ίσα που μπορούσε να φανεί. Μέσα στο στόμα, ανάμεσα από τα μεγάλα δόντια του υπήρχε κάτι το οποίο ο Cross υπέθεσε πως ήταν κουνέλι. Κάποιος μας κάνει μεγάλη πλάκα. Ακολούθησε την κολώνα με τα μάτια του και είδε πως εκείνη χανόταν στο σκοτάδι της οροφής θυμίζοντας του τον καθεδρικό που φιλοξενούσε τα νέα αρχηγεία του Τάγματος στο Λονδίνο. Έπιασε τον εαυτό να θέλει να γυρίσει εκεί. Μπροστά στους τύπους με τους οποίους είχε ξεμείνει, μέχρι και ο Rouvelier άρχιζε να του λείπει. Ήλπιζε να μην άρχιζαν να του λείπουν και τα akuma.

Έπειτα, γύρισε προς έναν από τους παρευρισκόμενους και τον ρώτησε: "Σαν πολύ άγχος δεν έχεις, Nobutaka Oda(D.Scarlet);"

#49 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 00:40

Nobutaka Oda(Scarlet D.)

327256.jpg

Με εναν βαρύ αναστεναγμο κοιταξε στα ματια τον τυπα που καθοταν διπλα του, τον Cross Marian (Black Kaiser) και ειπε: "Πραγματικα θελεις να σπειρεις την διχωνια και σε εμας τους 3 τωρα; Αλλα δεν σε κατηγορω αφου το μονο που κανω ειναι να κατηγορω τους αλλους χωρις σχεδιο... η μαλλον νομιζετε οτι δεν εχω σχεδιο. Ακουσε με Cross εχω παιξει πολυ πιο επικυνδινα παιχνιδια απο αυτο εδώ, ειναι μωρουδιακα μπροστα σε αυτα που εχω κανει, ωστοσο για τωρα το μονο που μπορω να πω ειναι να με εμπιστευτεις και δεν θα βγει κανεις απο τους 3 σας χαμενος, εκτος φυσικα αν καποιος απο εσας ειναι οντως ο ενοχος..." λεει και ενεργοποιει το radar που ειχε απο το Btooom!, ωστόσο χωρίς καμια απόκρισει... "Α ναι" ειπε κρατωντας με το χερι του το κεφαλι του... "ξεχασα οτι κανεις εδώ δεν παιζει Btooom!, οπότε τώρα το μόνο που έχω είναι η βομβές μου τις οποιες ως ένδυξη καλής θέλησης θα πετάξω τώρα κάτω, είχα 10, μια βόμβα μου την εφαγέ το μαλακισμενο  καλο κοριτσακι που ασκοπα κατηγορησα οπότε μου μένουν 9, ορίστε και οι 9, Η Ψήφος μου ωστοσο παραμενει η ιδια!", και οντως εριξε 9 βομβες κατω στο εδαφος. 

#50 Fandom

Fandom

Anime Professional

• Members
  • 552 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 03:06

Monkey D. Luffy (Fandom)

luffy_eating_meat_by_asilaydyingjohnyyy.

luffy-monkey-d-luffy-34806180-500-265.gi

200.gif

tumblr_inline_opuz54LjM81uigifc_540.gif

ba1bd90f482cf96189d828d2db1e0cb38c347381

tumblr_m7h4g6EfQ31r8kmk7o1_500.gif

Burp

"Sanji (Osama) τι γίνεται; Ποιοι είναι όλοι αυτοί; Τι λέτε;

Τελειώνει το φαγητό.

Έχετε έρθει για φαγοπότι όλοι;

Τι ψηφίζουμε;

Αν σε ακολουθήσω θα μαγειρέψεις;

Όταν τελειώσει αυτό ας κάνουμε μια γιορτή."

Aizawa (Zura)

#51 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 10:27

Kim (NPC)

kim3_zpsjjhfnuah.jpg

Η ώρα κυλούσε βασανιστικά αργά. Μετά από δύο-τρεις άκαρπες προσπάθειες να πλησιάσει, οι οποίες τον τίναξαν πίσω, τα παράτησε. Ήταν βέβαιο ότι ό,τι κι αν έκανε, κάποιος θα φρόντιζε να μην μπορεί να παρευρεθεί μέσα σε αυτές τις συζητήσεις. Όλοι φαινόταν πολύ προβληματισμένοι. Οι ομιλίες τους ακούγονταν μεν, αλλά όχι εντελώς ξεκάθαρα. Στάθηκε όρθιος και παρακολουθούσε τις εκφράσεις όλων. Αν δεν μπορούσε να εκφράσει τη γνώμη του, τότε γιατί βρέθηκε εκεί.

Σκέφτηκε ότι ίσως αυτή να ήταν η ευκαιρία του να εξετάσει το πτώμα του Badou. Όλοι φαινόταν πολύ απασχολημένοι και προβληματισμένοι εκείνη τη στιγμή για να ασχοληθούν με εκείνον, ίσως τελικά να ήταν η ευκαιρία του, σκέφτηκε και έκανε μερικά προσεχτικά βήματα προς τα πίσω. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα, το βλέμμα του Cross έπεσε επάνω του. Τον διαπέρασε ένα ρίγος, χαμογέλασε αμήχανα. 

"Παλιοπαλιοκαραβάνα, έχει μάτια παντού," σκέφτηκε βλέποντας την ευκαιρία του να χάνεται, ήταν ξεκάθαρο ότι κάποιοι δεν σκόπευαν να τον αφήσουν από το οπτικό τους πεδίο. Δεν ήταν καλή ιδέα να φύγει, τουλάχιστον όχι μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η επίπονη διαδικασία.

"Και κατακτήσεις," σχολίασε ο Serious παρακολουθώντας τον και ο Kim έβγαλε απειλητικά την κινητή συσκευή του από την τσέπη. "Όχι-όχι, εντάξει, το βουλώνω."

ySss0UF.jpg

#52 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 11:40

Amari (Fa_Tsa)

Amari-Joker-Game-20160818045447_zpsjex26

Έψαξε μέσα στην τσέπη του και μ'ευκολία βρήκε το μισοάδειο πακέτο του - πρώτο από τα τρία - ΄ έβγαλε ένα με μία κίνηση και το φερε στα χείλη του. Το άναψε με αργές κινήσεις, και ρούφηξε τον καπνό. Παρατήρησε το βλέμμα που έριξε ο Cross(Kaiser) στο πακέτο κι έγνεψε θετικά. "Αν και δεν ήθελα να αφήσω τον κύριο Greed(Guns) να χαθεί στην αφάνεια - δηλαδή να του δώσω αυτό ακριβώς που ήθελε - παίρνοντας τα μάτια μου από πάνω του, νομίζω οι περιστάσεις με ξεπερνάνε."

Εξέπνευσε κι ένα συννεφάκι καπνού τον περιτριγύρισε.

"Κύριε Oda(Scarlet D), θέλετε να πιστέψουμε ότι προτιμήσατε να ψηφίσετε πρώτο και καλύτερο ένα μικρό κοριτσάκι(Misaka) μέσα από όλο το τσούρμο που είχε μαζευτεί εδώ με αρκετά πιο ενδιαφέροντα και ύποπτα άτομα, μόνο και μόνο για να κόψετε αντιδράσεις; Κι ενώ εγώ σας ανέφερα αλλά δε σας έριξα την ψήφο μου, εσείς δε μιλήσατε για να αντικορύσετε τις κατηγορίες μου, όμως με το που ο κύριος Aizawa(Ζura) αποφάσισε να ενδιαφερθεί μαζί μας σοβαρά, κι αποφάσισε να σας ψηφίσει, ξαφνικά λύνεται η γλώσσα σας κι όχι μόνο αποφασίζετε να μιλήσετε αλλά να γυρίσετε και την ψήφο πάνω του;"

Τα φρύδια του ανασηκώθηκαν, ενώ ένα ειρωνικό μειδίαμα εμφανίστηκε στα χείλη.

"Κάπως βιαστικό εκ μέρους σας, πόσο μάλλον όταν δώσατε έναν τέτοιο λόγο για την αιτία που το κάνατε. Μάλλον πανικοβληθήκατε που κάποιος σας πρόσεξε μου φαίνεται και σας έβαλε στο επίκεντρο, που όπως αποδεικνύεται έπρεπε εφόσον η αντίδρασή σας ήταν αρκετά...διαφωτιστική. Συγχαρητήρια, καταφέρατε να φανείτε πιο ύποπτος από τον κύριο Greed(Guns)."

Joker-Game-07-27_zpslrygrwdv.jpg

Τα μάτια του κύλησαν στον νεαρό με το απύθμενο στομάχι(Fandom). "Και πόσο βολικό που με το που ο κύριος Aizawa(Zura) συγκέντρωσε δύο ψήφους, να σου και ο τρίτος που ενώ δεν είχε μιλήσει καθόλου όλη τη μέρα, κι ήταν σχεδόν εξαφανισμένος γενικώς, έρχεται όταν κανείς δεν το περίμενε μόνο και μόνο για να τον καταδικάσει, χαρίζοντάς του την τρίτη."

Κάγχασε διασκεδασμένα.

"Αναφέρθηκε και πριν το γεγονός ότι δε γνωρίζουμε πόσοι ευθύνονται για τον θάνατο του Badou(NPC) αλλά έχω την εντύπωση πλέον πως δεν είναι μόνο ένας. Κι αν αυτό είναι αλήθεια, τότε ο νεαρός λάστιχο(Fandom) είτε είναι πολύ αγαθός - για να κάνει λάθος την ταυτότητα του Pariston(Osama) - είτε πολύ ένοχος και ξέρει να υποκρίνεται άριστα.

Όπως και να χει" ανασήκωσε τους ώμους του "δε θα σας αφήσω να θυσιάσετε το ένα άτομο(Zura) που με τις μέχρι στιγμής πράξεις και λεγόμενά του έχει φανεί πιο αθώο απ'τα υπόλοιπα...είτε αυτή η επίθεση είναι σχεδιασμένη από όλους τους εμπλεκόμενους είτε όχι."

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#53 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 13:38

Tsukushi Tsukamoto (Babba)

tumblr_o9plbyXZnK1rj3kkgo7_400.gif

Όχι, όχι αλήθεια, δε με πήρε ο ύπνος, πρόσεχα!

Δε κοιμήθηκα καλά, αλλά θα βάλω τα δυνατά μου!

Ε... Ο κ. Oda(Scarlet) το έκανε! Ε; Όχι; Τι όχι; Αλήθεια, πρόσεχα! 

ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΛΟΙ!

1-2-3 : Α-ΘΩ-ΟΙ!  

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#54 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 14:53

Nobutaka Oda

shot0494.jpeg

*Φανερά νευριασμένος κοιτάει με άγριο βλέμμα αυτούς που τον κρέμασαν.*

"Όποτε γουστάρω θα μιλάω κύριε Amari(Fa_Tsa) και όποτε το κρίνω σημαντικό. Εσείς απο την άλλη δεν έχετε σταματησει να μιλατε απο την ώρα που σας ειδα, δεν μου φαινεστε και τοσο καλός ηθοποιός και μου φαίνεται οτι ο ιδρωτας που σας τρεχει απο το μέτωπο δεν ειναι απο το καλοκαίρι"

*Ξαφνικα του ηρθε μια υποψια"

"Ωστόσο άλλον έχω βάλει στο μάτι μου τώρα και αυτός ο κάποιος δεν μου αρέσει καθόλου, εσεις κυριε Ψυχικο Καγκουρο (Ghostprince), απο την αρχη μου εχετε κινησει τις υποψιες αλλα μεχρι τωρα εκανα τον αδειαφορο για να δω που θα το πατε... η απαντηση ηταν απλη... πουθενα..., μου φαινεται οτι απλα ψηφιζετε οποιον σας ψηφησε μονο και μονο για ξεκαρφωμα για να μπορειτε να παιξεται τον ρολο σας"

*Βγαζει τα γυαλια και υστερα βγαζει απο την τσεπη του μια κουρευτική μηχανή... μετά απο 10 λεπτά*

uatkw10.jpg

"τερμα τα γυαλια και οι χαιτες, τωρα μιλαμε αντρας προς αντρα, ετσι κι αλλιως ο Shota ειναι αθώος! "τρελε επιστήμονα (Ghostprince)", Πείτε μου, το παίζατε παντα τρελος η τωρα σας ηρθε η φαϊνη ιδέα;)

#55 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 15:40

Ebegreedo Scrooge(TheGunsmasha)

16%2B-%2B1

''Εγώ ένα ξέρω πάντως. Τι άπλειστο και κερδοσκόπο γουρούνι με έχετε βγάλει. Τι επικύνδινο τέρας με ίχνος ανθρώπινων αρετών. Τι πάρλας που σας πρίζει την σιέστα. Τι ανώμαλος που γουστάρει δωδεκάχρονα homunculi. Κανείς δεν καταλήγει να με ψηφίσει εντέλει και να με διαολοστείλει, επειδή μόλις φύγω και φανεί ο ρόλος μου θα αρχίσουν οι κόμποι στον λαιμό και οι αμήχανες καταστάσεις. Ακόμα και ο Amari(Fa_Mp) μόλις είδες πως δεν είμαι πια της μόδας, απέσυρε την ψήφο του.

Δέχομαι την απάντηση πως είμαι πιο χρήσιμος στους δολοφόνους ζωντανός παρά νεκρός, μιας και κινώ ακόμα τις υποψίες. Και αυτή η περίπτωση το μόνο που επαλυθεύει είναι το ότι είμαι αθώος.''

Έβγαλε από το υπερπολύτιμο πορτοφόλι του, από δερμάτινη επένδυση και κεντινμένη επιγραφή πάνω του Bad Motherfucker, μια ντουζίνα χρυσές λίρες και άρχισε να παιζεί μαζί τους.

''Σημειώσεις'' άρχισε να ψέλλει ευλαβικά ''Ο Oda (Scarlet D.) παίζει υπερευαίσθητα προσπαθώντας να διατηρήσει το στάτους του. Δηλαδή όποιος με ψηφίζει δέχεται υποψία ή/και ψήφο. Η τελευταία του ψήφος στον επιστήμονα(Ghostprince) είναι επιβίωσης οπότε δεν την σκέφτομαι καν. Το πρόβλημα του δεν είναι ο τρόπος που αντιδρά, και εμένα αντιδραστική ήταν η ψήφος θα μπορούσε να πει κανείς, αλλά το ότι δικαιολογεί αμυδρά. Και πάλι. Θα περίμενε κανείς από έναν δολοφόνο με συμπαίκτες να τον έχουν συμβουλέψει καλύτερα στο τι να λέει.

Σε αντίστοιχη θέση είναι και ο Kyouma(GhostPrince), μόνο που αντί για αντιδραστικές, οι δικές του είναι προς τα άτομα με τα περισσότερα φώτα. Επίσης ο επιστήμονας μαζί με τον Amari(Fa_Mp) με ενοχοποίησαν και μετά με άφησαν στην ησυχία μου. Το ίδιο και ο Αντιπρόεδρος(Osama) αλλά για εκείνον ήταν η πρώτη αναγνωριστική ψήφος''

''Οι διάθεση ψήφου της Nakamura(Kamui) βασίζεται καθαρά στο κόμπλεξ της προς αρσενικά άτομα τα οποία προσεγγίζει ο,τιδήποτε θυληκό, και κουνούπι ακόμα, είναι δηλαδή θέμα βιογραφικού (RP). Αυτό μου λέει δύο πράματα. Η ψήφος της δεν έχει καμία παικτική αξία, και δεύτερον, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι κουρτίνα ώστε να ψηφίσει στην σειρά δύο πιθανούς αθώους. Εμένα(Guns) και τον Amari(Fa_Mp).

Το ίδιο ακριβώς ισχεί και για την Misaka(Taka) αν επιμείνει στον επιστήμονα.''

''Nakamura(Kamui) και Cross(Kaiser) έχουν έναν αστείο διχασμό κακού/καλού αστυνόμου ως προς το πρόσωπο του Amari(Fa_Mp). Αν είναι αθώος, θα ήταν ωραίο τέχνασμα ώστε να βγουν κερδισμένοι σε κάθε περίπτωση.''

''Η Misaka(Taka) με θεωρεί αθώο, όμως δεν με ακολουθεί στις ψήφους. Ο Luffy(Fandom) θεωρεί τον Parriston(Osama) αθώο, και συμφωνεί στα πάντα μαζί του.''

''Ο Aizawa(Zura) μου χρωστά ένα μηνιάτικο σε περίπτωση που όπως θεωρώ είναι αθώος, καθώς τέτοιο τρένο αθώωσης καιρό είχα να δω.''

''Ο Oda(Scarlet D.) έφαγε την τρίτη ψήφο που καίει από τον αγαπητό Amari(Fa_Mp) και την πιο ελαφριά τέταρτη από τον αθλητή(Babba). Τρίτη ψήφος που καίει έδωσε και ο λαστιχένιος(Fandom) στον Aizawa(Zura). Αλλά ο Αντιπρόεδρος(Osama) έχει καιρό να μιλήσει, οπότε μπορεί να πέσει στις 0 ο χίπης.''

Χωρίζει τα κέρματα σε ισόποσα ποσά ''Μιλά ρε μεταξοσκώλικα Parriston(Osama), γιατί τόση βουβή? Θα δουλέψεις για μένα με ολόκληρο ή μισό μηνιάτικο?''

''Μην νομίζετε πως δεν θα επανέλθω. Θεωρώ κύριους υπόπτους τους τρεις κιτρινισμένους και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικό σε έναν από τους τρεις, λογικά στον γνωστό, θα καταλήξω. Ψήφος Parriston(Osama) μέχρι να μιλήσει.'' Ολοκλήρωσε αφήνοντας μια λίρα να στροφάρει στον αέρα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#56 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 18:34

Pariston Hill

tumblr_static_tumblr_static_rp8fg9vzv0gw

Ας βγάλουμε πρώτα τα σημαντικά από την μέση.

'"Κύριε Pariston(Osama), σε τι βασίζετε την ψήφο σας προς τον κύριο Greed?"' ρωτάει η Misaka ενώ η Misaka προσεγγίζει νοχελικά τον υπέρλαμπρο κύριο."

"Ξέρετε τι κύριε Pariston? Η Misaka Misaka νιώθει οτι στοχεύεται τον κύριο Greed επειδή είναι πιο χαρισματικός απο σας! λέει με σιγουρία η Misaka Misaka λόγο των υπολογισμών του Misaka Netwrok, ενώ προσπαθεί όμως να μην εκνευρίσει τον κύριο Pariston.'

"Κύριε Pariston, κοιτάξτε τον καχύποπτο και σίγουρα κακό επιστήμονα που δεν έχει μιλήσει καθόλου, αυτός σίγουρα έχει δόσει περισσότερα δικαιόματα από όλους εμας, και πανω απ όλα είναι και επιστήμονας" λέει ψυθιριστά η Misaka καθώς η Misaka κρύβεται πίσω απο τον κύριο Pariston για να αποφύγει το βλέμα του κακού επιστήμονα(Ghost Prince).'

Αγαπητό μου κοριτσάκι, πιστεύω ότι χρειάζεσαι επειγόντως ένα ζευγάρι... ακουστικά βαρηκοϊας. Μίλησα ακριβώς πριν από εσένα και σταμάτησα να κατηγορώ τον Greed (Gunsmasha).

---------------------

Ας ακολουθήσουν τώρα τα ασήμαντα.

Αγαπημένοι μου συμφυλακισμένοι, εγώ, ο Pariston Hill, o αγαπημένος σας αντιπρόεδρος, θα σας εισάγω σε έναν όρο που χρησιμοποιούμε κατά κόρον στον συνδυκαλιστικό κόσμο:

Random Voting Stage ή RVS για τους φίλους.

Τι είναι το RVS; Με πολύ απλά λόγια είναι το πρώτο κομμάτι της πρώτης μέρας διαδικασιών παρόμοιας με αυτήν που έχουμε μπλέξει αυτήν την στιγμή. Είναι εκείνο το κομμάτι που λέμε όλοι αρλούμπες επειδή δεν έχουμε τίποτα να προσάψουμε στον συνάνθρωπό μας στα πλαίσια τους πισωμαχαιρώματος.

Πότε τελειώνει το RVS; Όταν κάποιος κάνει κάτι που σηκώνει συζήτηση και αρχίσουμε τα ατελειώτα conga lines απ' τα πισωμαχαιρώματα.

Βέβαια, εδώ είχαμε πάντα την κακή συνήθεια να θεωρούμε όλη την πρώτη μέρα RVS και να την αντιμετωπίζουμε σαν τέτοια, χάνοντας πολύτιμα στοιχεία στην πορεία.

Που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά;

Οι πρώτοι που μίλησαν αφότου άρχισαν τα πισωμαχαιρώματα ήταν ο gayPride(Gunsmasha), εγώ ο αντιπρόεδρος, ο Oda (Scarlet), το κοριτσάκι που το όνομά του μοιάζει με μυστικό σχέδιο των Ναζί (Takayama) και ο Amari (mpougatsa).

Γιατί σταμάτησα εδώ; Γιατί το RVS ουσιαστικά τελείωσε με το γεγονός ότι ο Amari άρχισε ένα ρεύμα, ακολουθώντας με εναντίον του Greed, ενώ οι συμμετέχοντες παραδοσιακά συνέχισαν το RVS λες και δεν συμβαίνει τίποτα

Είναι το γεγονός ότι κάποιος ψήφισε τον ίδιο με κάποιον άλλο λόγος αυτός καθ'αυτός να τελειώσει το RVS; Όχι. Αλλά το γεγονός ότι ο σχετικά έμπειρος Amari το έκανε είναι σίγουρα αξιοσημείωτο καθώς φαίνεται ότι είναι έμπειρος σε τέτοια θέματα και ξέρει ότι όλη η πρώτη μέρα αντιμετωπίζεται σαν ένα μεγάλο RVS, ακόμα και αν δεν ξέρει τι είναι το RVS. Ξέρει ότι τα πράγματα είναι τόσο μπάχαλο που μπορεί άνετα κάποιος να κρεμαστεί με δύο ή τρεις ψήφους, αλλά ξέρει επίσης ότι ακόμα και αν ακολουθήσουν άλλοι στο ρεύμα, αυτός θα φαίνεται όσο πιο αθώος γίνεται σε περίπτωση που κρεμαστεί ο Greed (Gunsmasha), καθώς μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο το RVS μπάχαλο σαν δικαιολογία.

Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κρατάει τις επιλογές του ανοιχτές, όπως είπε και κάποιος άλλος, του δίνει ένα φάουλ μέχρι στιγμής.

Επόμενος στο ρεύμα του Greed είναι ο Rintaro (Ghostprince). Είμαι αρκετά σίγουρος ότι αν ο Amari (mpougatsa) είναι δολοφόνος, ο Rintaro δεν είναι. Συνήθως ένας τόσο ενθουσιώδης και αεροκέφαλος τύπος όσο ο Rintaro θα απέφευγε να μπει και να ενισχύσει το ίδιο ρεύμα που ενίσχυε ένα συνάδελφος δολοφόνος. Το γεγονός ότι ο Amari απαντάει και δεν αλλάζει την ψήφο του το ενισχύει αυτό. Επίσης, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να κατηγορήσει τον Rintaro (Ghostprince) αν χρειαστεί, καθώς και εμένα. Τέλος, μην αλλάζοντας την ψήφο του είναι σαν να δηλώνει ότι δεν έχει θέμα με ένα μεγαλύτερο ρεύμα εναντίον του Greed, συνεπώς φαίνεται να μην έχει θέμα εάν ένας από εμάς λυντσαριστεί για φαινομενικά ηλίθιους λόγους.

H αλλαγή της ψήφου του στον Oda (Scarlet) είναι απλώς η εύκολη λύση. Γνωρίζει ότι η άποψη του Cross (Black Kaiser) έχει βαρύτητα, οπότε πιστεύει ότι θα υπάρξει ρεύμα, όπως και υπάρχει και μπορεί άνετα μετά να χρησιμοποιήσει την δικαιολογία, "μα εγώ ακολούθησα τον Cross που φαίνεται έξυπνος".

Που αλλού φαίνεται ότι δεν δίνει δεκάρα για το ποιος θα κρεμαστεί; Στο γεγονός ότι οι δικαιολογίες που χρησιμοποιεί για να δικαιολογήσει την ψήφο του την τελευταία φορά που μίλησε είναι αέρας ηπειρώτικος κοπανιστός:

"Κύριε Oda(Scarlet D), θέλετε να πιστέψουμε ότι προτιμήσατε να ψηφίσετε πρώτο και καλύτερο ένα μικρό κοριτσάκι(Misaka) μέσα από όλο το τσούρμο που είχε μαζευτεί εδώ με αρκετά πιο ενδιαφέροντα και ύποπτα άτομα, μόνο και μόνο για να κόψετε αντιδράσεις; Κι ενώ εγώ σας ανέφερα αλλά δε σας έριξα την ψήφο μου, εσείς δε μιλήσατε για να αντικορύσετε τις κατηγορίες μου, όμως με το που ο κύριος Aizawa(Ζura) αποφάσισε να ενδιαφερθεί μαζί μας σοβαρά, κι αποφάσισε να σας ψηφίσει, ξαφνικά λύνεται η γλώσσα σας κι όχι μόνο αποφασίζετε να μιλήσετε αλλά να γυρίσετε και την ψήφο πάνω του;"

Αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, φίλτατε Amari. Ένας αθώος χωρίς εμπειρία και ένας δολοφόνος χωρίς εμπειρία θα συμπεροφέρονταν με τον ίδιο τρόπο στην θέση που βρίσκεται o Oda (Scarlet).

Μιλώντας λοιπόν για τον Cross, ας ασχοληθούμε λίγο με τις δύο φορές που μας έκανε την τιμή να μιλήσει:

Κάτι ακόμα που επίσης συνειδητοποίησε ήταν πως θα ήθελε η κουστωδία που βρισκόταν μαζί του, να μην επιβεβαιώσει την αρχική του άποψη για αυτήν και να μην αφήσει να λιντσαριστεί κάποιος τυχαία την πρώτη μέρα, αλλά να προσπαθήσουν να σημαδέψουν χαμηλών τόνων (σε ουσία) άτομα που υπήρχε περίπτωση όταν αναγκάστηκαν να μοιραστούν τη "γνώμη τους" η κύρια τους έννοια ήταν να παραστήσουν πως συμπεριφέρονται "κανονικά". Μια πάρα πολύ καλή επιλογή θα ήταν να ψηφίσουν τον Okabe Rintaro (Ghost Prince).

Γιατί τον Rintaro (Ghostprince) συγκεκριμένα τότε; Σχεδόν κανείς δεν είχε πει τίποτα ουσίας μέχρι εκείνη την στιγμή. Tι ακριβώς τον έκανε να ξεχωρίσει;

Που είχε μπλέξει; Κοίταξε το πακέτο με τα τσιγάρα του. Δεν είχε παραπάνω από 6-7, και αναγκαστικά θα έπρεπε κάποια στιγμή να κάνει τράκα. Κοίταξε τον Amari(FAI). Σίγουρα δεν θα έχει πρόβλημα να μου δώσει μερικά από τα δικά του και να τα ξεπληρώσω όποτε μπορώ, έτσι δεν είναι; σκέφτηκε. H ψηφοφορία στο μεταξύ φαινόταν να μην οδηγεί πουθενά μιας και οι αθώοι φαίνονταν να φοβούνται να κάνουν έστω και μια προσπάθεια να οργανωθούν και πάνω από όλα ο εξορκιστής δεν άντεχε άλλο να βλέπει το "ήθελα-να-δω-την-αντίδραση-σου"-fest που είχε στηθεί την τελευταία ώρα.

Αυτό εδώ το κομμάτι του κατά τα άλλα συμπαθητικού Cross δεν μου αρέσει, ειδικά το συγκεκριμένο σημείο που τόνισα στην ηχογράφηση παραπάνω. Δεν μπορώ καταλάβω την φύση αυτού του σχόλιου σε συνδυασμό με την ψηφο και τη αφαίρεση της ψήφου από τον Rintaro, καθώς φαίνεται σε έναν ταπεινό αντιπρόεδρο όπως εμένα ότι ψήφισες τον Rintaro ακριβώς ώστε να κόψεις αντιδράσεις.

Οπότε συνολικά τι δεν μου αρέσει στον Cross; To γεγονός ότι φαίνεται να θελει να προγγίξει άτομα που είναι εμφανές ότι δεν έχουν εμπειρία σε διαδικασίες όπως αυτή, προκειμένου να κάνουν λάθη και να τους λυντσάρουμε για αυτά. Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό και δεν είναι ενδεικτικό ότι κάποιος είναι δολοφόνος. Δεν είναι όμως ενδεικτικό ότι κάποιος είναι αθώος επίσης καθώς είναι η πλέον εύκολη λύση ώστε ένας δολοφόνος να φαίνεται ότι κυνηγάει δολοφόνους λυντσάροντας αθώους, χρησιμοποιώντας την δικαιολογία ότι "δεν έφταιγα εγώ που τον λυντσάραμε, αλλά αυτός που αντιδρούσε σαν δολοφόνος".

Επίσης, μιας και έγινε κατανοητό ότι η ψήφος μου θα πάει στον Amari (mpougatsa), δεν μου αρέσει το γεγονός ότι δεν έχει ασχοληθεί καθόλου μαζί του, αλλά αυτό είναι δευτερεύον.

#57 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 19:07

Tsukushi Tsukamoto(Babba)

tumblr_odc6wn8SpR1qe7wb7o1_540.gif

Ναι! ΕΜΠΡΟΣ Pa-ri-ston(osama)!
1-2-3 PA-RI-STON!

Βασικά... δεν κατάλαβα τι λέει, αλλά τα λέει τόσο ωραία!
Κύριε Amari(FAI), σ-σ-συγγνώμη, εγώ...
Εγώ την κ. Nakamura(kamui) ήθελα αλλά πού να ξέρω εγώ! 
Είμαι τόσο άχρηστος... 

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#58 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 19:07

Shota Aizawa (Zura)

5Kga9EC.jpg

Οι εικασίες στο μυαλό του οδηγούσαν όλο και περισσότερο στο να πιστεύει ότι κάποιοι ήταν αθώοι. Ήλπιζε αυτή η διαίσθηση του να ήταν σωστή, και αν έκανε λάθος δεν μπορούσε να γυρίσει το χρόνο πίσω. Παρακολουθούσε σιωπηλά όλη τη διαδικασία, όλους αυτούς που μιλούσανε ακατάπαυστα χωρίς να βάζουν γλώσσα μέσα. Πώς μπορούσαν για τόση ώρα; Ο Pariston (Osama) και ο Greed (Guns) ήταν σαν να έβγαζαν τον προεκλογικό τους λόγο. Για τον πρώτο θα ταίριαζε κιόλας.

"Αλλάζω τη ψήφο μου στον Αmari (Μπουγάτσα)," είπε κοφτά αφού τελείωσαν όλοι να μιλάνε. Και είδομεν, σκέφτηκε από μέσα του ο Aizawa ξίνοντας το μέτωπό του, σταυρώνοντας τα χέρια και αποχωρόντας από το κέντρο της αίθουσας προς του καναπέδες.

#59 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 19:30

Pariston Hill

139a6c33776a791dea3a0e9468715d81.jpg

Α, παραλίγο να το ξεχάσω. Τώρα που μίλησα, θα παρακαλούσα τον φίλτατο Greed (Gunsmasha) να αλλάξει την ψήφο του. Το κόκκινο χρώμα δεν ταιριάζει καθόλου με τα μάτια μου.

(ψήφος η ίδια)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 13 Ιούνιος 2017 - 19:30

#60 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιούνιος 2017 - 19:36

Greed(TheGunsmasha)

greed_fma_by_cavaferdi-d30if04.jpg

Α, παραλίγο να το ξεχάσω. Τώρα που μίλησα, θα παρακαλούσα τον φίλτατο Greed (Gunsmasha) να αλλάξει την ψήφο του. Το κόκκινο χρώμα δεν ταιριάζει καθόλου με τα μάτια μου.

''Προσλαμβάνεσαι(Osama)! Λαέ υποχοίρεια μου. Μιλήσα. Ακούσατε. Διατάξατε. Εκτελώ!''

Amari(Fa_Mp). Ξέρετε γιατί.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

Also tagged with one or more of these keywords: παλέρμο, η νύχτα πέφτει, the big bad wolf