Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
2773 replies to this topic

#1351 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 15:42

Λαθος μετα φραση εεεεε.....
freak27 δεν ειμαι σιγουρος... καταλαβενεις τι εννοω:P

Ptomahawk νωμιζω οτι παλε ποτε εποχες ειχαμε δει τον kimimaru συνδεδεμενο με pc εξαλου ο Oro μια ζωη με τα pc και με τιν χημεια ειναι.....:P
Δημοσιευμένη  εικόνα
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1352 skanjos

skanjos

kya!!! echiiii

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 16:38

όντως αν αφαιρέσανε και την μπούρδα απο τον σάσουκε τι του έμεινε?...(τον οροτσιμάρου τον σκότωσε ο ιτάτσι )πάνε τα μισά του σκίλ.κράζανε όλοι που έγινε πολύ δυνατός και έφαγε τρελό νέρφ όντως

ο πιο nerfed χαρακτήρας όμως είναι ο ναρούτο δεν το συζητάω,παρε κuybi αλλά δεν θα το χρησιμοποιείς πάλι γιατί είναι σούπερ ντούπερ επικίνδυνο,πάρε ράσεν σούρικεν αλλά ούτε και αυτό θα το ξαναχρησιμοποιήσεις ,έλεος δλδ ,ένα απλό ράσενγκαν του αφίσανε και το καγκεμπούσιν πως θα κάνει pvp ο ναρούτο ένας θεός ξέρει.....

εγώ θέλω να μάθω επιτέλους πως πήρε το σάριγκαν ο κακάσι,απο το 5-6 επεισόδιο αναρωτίεμαι

#1353 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 16:46

όντως αν αφαιρέσανε και την μπούρδα απο τον σάσουκε τι του έμεινε?...(τον οροτσιμάρου τον σκότωσε ο ιτάτσι )πάνε τα μισά του σκίλ.κράζανε όλοι που έγινε πολύ δυνατός και έφαγε τρελό νέρφ όντως

ο πιο nerfed χαρακτήρας όμως είναι ο ναρούτο δεν το συζητάω,παρε κuybi αλλά δεν θα το χρησιμοποιείς πάλι γιατί είναι σούπερ ντούπερ επικίνδυνο,πάρε ράσεν σούρικεν αλλά ούτε και αυτό θα το ξαναχρησιμοποιήσεις ,έλεος δλδ ,ένα απλό ράσενγκαν του αφίσανε και το καγκεμπούσιν πως θα κάνει pvp ο ναρούτο ένας θεός ξέρει.....

εγώ θέλω να μάθω επιτέλους πως πήρε το σάριγκαν ο κακάσι,απο το 5-6 επεισόδιο αναρωτίεμαι

to sharingan το πήρε από εναν φίλο τον obito π του το έδωσε πριν πεθάνει
ο naruto παίζει να ξέρει κ ultimate rasengan...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1354 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 17:28

ο naruto παίζει να ξέρει κ ultimate rasengan...

Το odama rashengan λες?
Skanjos δεν εχεις διαβασει το kakashi gaiden?Αμα θες να το διαβασεις ειναι στο volume 27

#1355 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 20:01

Εγω παιδες παντως πιστευω οτι το Naruto θα τελειωσει με τις παρακατω δυο μαχες:
1.Sasuke vs Madara
2.Naruto vs Pain

Χρονολογικα πιστευω πρωτα θα δουμε τον Sasuke με τον Madara.
Προσωπικη προβλεψη: Αυτη η μαχη θα σημανει και το τελος της καταραμενης φυλης των Uchiha. Αμφιβαλλω να ζησει κανενας απο τους δυο τους υστερα απο αυτη τη μαχη.
Και τελος Pain vs Naruto οπου η λεξη κλειδι ειναι η εκδικηση.
Επιτελους θα δουμε εναν dead serious Naruto.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1356 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 21:13

Πολλα ερωτηματα το καινουριο μανγκα ,το MS γιατι το εκανε τελικα ο kakashi???παντος αποκλειεται να μην δειξει ο κισι τον Obito ζωντανο γτ εχει την συνηθεια να φανερωνει το παρελθον των χαρακτηρων απο τα γεγονοτα που διαρδαματιζονται

Δεν μπορω να κανω οικασιες για το τι μαχες θα γινουν στο μελλον αλλα αρχιζω να νοσταλγω τα πρωτα ναρουτο πριν το shippuuden οπου καθε μαχη ειχε ενα νοημα , ι ηρωες δν ειχαν αναπτηχτει ακομα και υποσχονταν πολλα . Θελω να καταληξω οτι στο shippuuden στηριζεται κυριος στο suspens του:canthelp: και γινονται αρκετα κουλα π.χ. οτι ζει ακομα ο Madara ακομα να το χωνεψω ,και με το Orochimaru που δν λεει να ψοφησει

#1357 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 23:24

το αποκλειετε να προτεινει o tobi στον sasuke να ξαναφτιαξουν την uchiha clan και για να γινει αυτος ο σκοπος να χρειαζονται το kyubi η να καταστρεψουν την konoha η κατι τετοιο. και ετσι να τον εκπαιδευσει ο madara τον sasuke και να δουμε καμια τρελη μαχη naruto vs sasuke.

επισης αν προσεξατε στο manga οταν παει o tobi και o zetsu στον sasuke και στον itachi οταν φτανουν ο tobi λεει στον zetsu οτι αργησε και ο zetsu απανται οτι δεν ειναι τοσο γρηγορος οσο και το φως (ενοωντας την ταχητυτα του tobi). ο 4th hokage ονομαζοταν και konoha's yellow flash=αστραπι αρα εχει σχεση με φως. αυτο σημαινει οτι η τεχνικη του tobi ειναι μαλλον η ιδια με του 4th hokage. αρα υπαρχει μια συνδεση μεταξυ τους.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1358 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Απρίλιος 2008 - 23:28

Αμα γινει αυτο εγω δεν θα ξαναδω ναρουτο ποτε βαρεθικα να γινετε τουμπανο ο σασουκε συνεχεια καιρος να τον αφησει ο κισι και να πιασει τον ναρουτο να του μαθει τιποτα οχι να κανει μονο τους κλωνους κατανταει βαρετο πια...

#1359 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 01:05

θα του μαθει ρε...............Kage-bunshin-no-rasengan............ΕΛΕΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ. ο ναρουτο μου θυμιζει το frost specc......(frostbolt-ice lance-frostbolt)
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1360 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 17:27

δεν γινεται συγκριση μεταξυ naruto και frost mage απο το wow. πιστευω παντως οτι ο naruto θα μαθει πολλα jutsu του πατερα του. επισης θελω να μαθει να χρησιμοποιει chakra sword.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1361 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 19:00

ΓΙΝΕΤΑΙ!!!! Και τα 2 ειναι βαρετα και επαναλαμβανομενα......
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1362 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 19:11

Sorry για το off-topic αλλα ο frost mage εχει 10 skills και απλα κανει spam σε 2 ο Ναρουτο απο την αλλη εχει 2 skills αρα δεν εχει επιλογη:hahaha:

#1363 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Απρίλιος 2008 - 22:29

Θα κανω τον δικηγορο του διαολου

εχω βαρεθει το kage bunshin rasengan πραγματικα εχει καταντησει κουραστικο,αλλα πιο πολυ εχω βαρεθει κατι αλλο που το εχουμε δει πολυ περισσοτερες φορες,
και ξερετε ποιο ειναι?
ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ sharingan,sharingan IS COOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μπορει να αντιγραψει τα παντα,δινει χρωμα στο chakra,πεταει φωτιες,σε στελνει σε αλλη διασταση,ελεγχει το kyubi,εχει τεραστια ποικιλιααααααααα
το εχουν χαρακτηρες cool σαν τον Κακασι(αναθεμα την ωρα)και τον ItachI!!!!!!!!ooooo τι ωραια τι καλα!!!!!!!!οοοο ξεχασα το εχει και o tobi
το sharingan ειναι τοσο μαγικο!!!!!!!!και εχει και αναβαθμισεις ms και ems
σε λιγο θα φτιαχνει και παστιτσιο και θα πλενει και τα ρουχα,αλλα εμενα δεν με πειραζει τοσο οσο τo rasengan,γιατι ειναι τοσο cool!!!!!!!!! ειμαι uchiha fungirl και γουσταρω!!!!!!!!

Χεσε μας ρε Κισι πια,αν κατι το εχουμε δει 10000000 φορες αυτο ειναι το sharingan που βεβαια αναβαθμιζεται συνεχως,σε λιγο θα εχουμε να κανουμε με τα ματια μονο και οχι με τεχνικες.
Αν ο Ναρουτο ειχε γεμισει πολλες και uber τεχνικες το manga εκτος οτι θα ειχε τελιωσει,θα μειωνε και την ποιοτητα του αρκετα
Τα ειπα και ησυχασα:hahaha:

ωρες ωρες καταριεμαι τον obito

οπως εχω γραψει και σε προηγουμενα ποστ,Ο Naruto ειναι ο πιο ανολοκληρωτος χαρακτηρας του manga
αυτο θα αλλαξει βεβαια μετα το frog mountain(ελπιζω τουλαχιστον)

Αλλα τωρα ειναι η ωρα του Κακασι:wooi2:

ΥΓ:Μην ξεχναμε οτι το kagebunshin καταλαβαμε γιατι ηταν απαγορευμενη τεχνικη,Θελω να πω οτι αν και το βαριεμαι ελλεινα,σε πιθανη μελλοντικη προπονηση θα ηθελα να το ξαναδω.

#1364 TAL

TAL

Anime Newbie

• Members
  • 60 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 00:07

nice post, καιρο τα σκεφτομουνα αυτα...δωσε ναρουτο στο λαο ρεεεεεεεεεεεε

#1365 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Απρίλιος 2008 - 00:13

Όντως, όλοι έχουν περίεργα μάτια σε αυτό το anime. Η χαρά του οφθαλμίατρου:P
Ειδικά το Sharingan έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε να κάνει τα πάντα και εμείς να παόρούμε αν το sharingan δεν είναι η υπέρτατη τεχνική με των ματιών, τότε το rinengan τι μπορεί να κάνει.

Ο Naruto δεν θέλω να πάει στο frog mountain. Το να του πει ο forg-sage το μέλλον του θα είναι αντίθετο με την ιδέα του Naruto ότι μπορείς να αλλάξεις το μέλλον σου με κόπο.
Δημοσιευμένη  εικόνα