Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1321 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 04 April 2008 - 14:24

Itachi is not dead.
To πνευμα του θα στοιχιωνει παντοτε τον Sasuke. xoxoxo:hahaha:

Posted Image

#1322 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 04 April 2008 - 14:34

αντε παλι...περιμενουμε την επομενη βδομαδα...δν τρογεται ο κισι...καλο τ μπλα μπλα,ωραιες οι ιστοριες αλλα σιγα σιγα ασ μπαινουμε στ ψητο
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1323 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 April 2008 - 14:46

Tα νευρα μου πιος σκατιαρης ειναι ο tobi??????
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1324 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 04 April 2008 - 14:53

Δεν ξερω ποιος ειναι,παντως εμενα μου μοιαζει ολο και πιο πιθανο να ειναι ο Pain final vilain.
Τωρα την ταυτοτητα του Τοbi ελπιζω να την μαθουμε στο επομενο chapter,παντως ειναι ο πιο ασχημος uchiha που εχω δει,δευτερος ειναι ο πατερας του Sasuke :hahaha::hahaha::hahaha:

#1325 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 04 April 2008 - 15:35

ααααααααααααααααααααααααα. δεν αντεχω την αγωνια. ελεος. ποιος ειναι ο tobi? σας ικευτευω ενα spoiler οσο το δυνατον πιο γρηγορα.
Posted Image

#1326 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 April 2008 - 15:41

Πλακα πλακα λες νανε κανας πατερας του κλαψουκε???hahaha:

Στo style "τελικα εγινες ο γιος που παντα ηθελα"....:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1327 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 04 April 2008 - 15:51

Πλακα πλακα λες νανε κανας πατερας του κλαψουκε???hahaha:

Στo style "τελικα εγινες ο γιος που παντα ηθελα"....:hahaha::hahaha::hahaha:

Πλακα θα ειχε.

Posted Image

#1328 Tenshi

Tenshi

Murciélago

• Members
  • 1,256 posts
  • LocationEl Salonica

Posted 04 April 2008 - 16:00

Να δούμε τι θα του πει ο Madara για τον Itachi. Και ναι είναι ψόφιος.

Δε ξέρω γιατί αλλά πιστεύω πάρα πολύ ότι θα του πεί πως αυτός ανάγκαζε τον Itachi να τα κάνει όλα αυτά με το ζόρι,και πως ήταν καλός και αθώος για όλα και πως αναγκάστηκε να πει ψέματα στον Sasuke για να τον κάνει να νευριάσει και να θέλει να τον σκοτώσει ώστε ο Madara να πάρει τα μάτια του Sasuke και το σώμα του.Και έτσι θα έχει triple Sharingan!!! Όλο αυτό το είχε σχεδιάσει απο την αρχή.Και απλά και ο Itachi ήταν ένα πιόνι του. Τι ύπουλος ο Madara!!!

Εγώ πιστεύω πως ο Tobi είναι η μια πλευρα που φαινεται γερικη ή καμένη δεν ξερω τι στο διάολο έχει να είναι ο Obito που απλώς να μην έπα8ε τιποτα το ματι του γιατι αν προσεξετε ειναι η πλευρα οπου επεσε ο βραχος.Το αλλο μισο καλυπτεται απο ενα πανι.Εεεε ειναι το ματι του Madara που ειναι μονιμο sharingan. Είναι μισος Obito και μισος Madara. Κάτι σαν τον Voldemord απο το HP!!

και αμα ειναι ετσι θελω credit Mr.Kishimoto ok??? :P

Tiger-stock-blog-header.jpg

#1329 Ptomahawk

Ptomahawk

Σενιορ Ρεσερτσερ στα ΒeeTas

• Members
  • 701 posts

Posted 04 April 2008 - 18:05

Παίδες, σκέφτεστε πως αν όντως είναι νεκρός ο Itachi το σώμα του εφόσον το περιμάζεψε ο Madara, μπορεί να το δώσει στον Pain; Αν επαληθευτεί αυτό και για τον Jiraiya μας βλέπω ο Naruto να τα έχει σκούρα.

OMG Pain με σώματα του στυλ Itachi, Jiraiya βάλε και καναν άλλο γνωστό. Φρίκη για τους αντιπάλους του.
Posted Image

#1330 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 April 2008 - 19:23

Οντως η μαχες μετα θα ειναι σχεδον αδυνατες!!!!Ειδακα με σωματα Jiraiya και itachi νταξ απο κει και μετα ο Pain δεν την παλευει!!!
Posted Image

#1331 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 04 April 2008 - 19:52

Δεν νομιζω οτι θα παρει και τα δυο σωματα,αν παρει θα παρει ενα σωμα γιατι ενα του λειπει.

Παρατηρησατε τον Sasuke καθολου ειναι λες και εχει παθει καταθλιψη

Λετε αυτο που ειχε πει ο Kakashi να γινει επιτελους?
Οπως ειχα ξαναπει καπου θα την πατησει ο Sasuke,περιμενα την μαχη με τον Ιτατσι αλλα τελικα δεν εγινε αυτο που περιμενα
το μονο σιγουρο ειναι οτι οσο πιο ψηλα ανεβαινεις τοσο πιο επωδυνη θα ειναι η πτωση σου

Που στο καλο ειναι η team hebi και ο Kisame?κανονικα επρεπε να ηταν εκει, αφου θα εμποδιζαν οποιονδηποτε να παρεμβει στην μαχη,λετε να τους εφαγε ο Καρχαριας και να επεσε για υπνο?

#1332 Lip3

Lip3

Anime Newbie

• Members
  • 45 posts

Posted 04 April 2008 - 20:04

Τωρα που το λες ο κισι μας χρωσταει την μαχη του kisame με τον χλαπατσα.Θα ειναι ωραια γιατι θα ειναι μαχη με σπαθια!!!

#1333 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 04 April 2008 - 20:16

Πριν ενα λεπτο διαβασα μια θεωρια και με εξεπληξε παρα πολυ, θεωρω απιθανο το ενδεχομενο να πραγματοποιηθει αλλα με εβαλε σε σκεψεις γιατι εστω και αν αυτα που λεει ειναι πολυ τραβηγμενα τα στηριζει σε γεγονοτα.

Θα ηθελα την γνωμη σας
Λοιπον Ο Κακασι ενεργοποιει το ms,γιατι το κανει αυτο?εγω τουλαχιστον δεν καταλαβα,για να μπω στο ζουμι ο φιλος λεει οτι ο Κακασι χρησιμοποιωντας το ms και εκτελοντας καποια τεχνικη μεταφορας,αλλαξε θεσεις με τον Σασουκε,για αυτο στο τελος βλεπουμε τον Sasuke να εχει μονο στο αριστερο ματι sharingan

ακουω:congrats:

#1334 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 04 April 2008 - 20:18

Μπα δεν νομιζω να συμβαινει αυτο.

Posted Image

#1335 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 04 April 2008 - 20:29

Hmm αρκετα καλο τολμω να πω!!!!!!
Posted Image