Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 31 March 2008 - 20:54

Posted 31 March 2008 - 20:55
ναι. το εδειχνε το καλοκαιρι αλλα νομιζω και τωρα αλλα στο cine plus που χρειαζεται αποκωδικοποιητηεχει φερει το FMA το νετ???????????????????[δν βλεπω κθλου TV]

Posted 31 March 2008 - 21:02
Λοιπόν ο Τομπι είναι ο Ομπιτό.!! Πιστεύω πως ο Ομπιτο σαν μαθητής του 4th έμαθε το skill που είχε ο τεταρτος με το teleportation.Κανένας άλλος δεν το ήξερε.Κάτι παίζει πάντως με τον Ομπιτο!! Είχε δει και απο κοντα το move που εκανε ο Yondaime και πιστέυω με κάπιο τρόπο πως το έμαθε και το τελειωποιήσε!!
Ο Μαντάρα τώρα απο την άλλη μπορεί να είναι μέσα στον Ομπιτο!Δεν παίζει ρε διάολε να κουρέυτηκε ο Μανταρα!!! Έλεος δηλαδη.Κανέναν δεν είδαμε μετα απο τόσα χρόνια να έχει αλλο μαλλί!! Δίκιο δεν έχω?? Σε όλους μένει ίδιο!! Και ο Κακασι ταράχτηκε γιατι είδε το sharingan και αναρωτιέται?? "Τι στο...κι άλλο Sharingan??" Αφού όλη η Uchiha clan έχει πε8άνει!!?? Κάτι παίζειιιι!!
συμφωνω απολυτα μαζι σου. και εγω πιστευω πως κατα 99% ο tobi ειναι ο obito.
2 ερωτησεις. διαβασα καπου 2 πραγματα.
1) οτι ο tobi κατω απο τον μανδυα του εχει κατι bolts. τι ειναι τουτο. σημαδια???
2)οτι για να βγαλουν το kyubi απο τον naruto οπως εκαναν στον gaara χρειαζονται 3 uchiha που να εχουν το mangakyou sharingan. λετα να ισχυει??? γιατι αν ισχυει τοτε σημαινει οτι χρειαζονται τον sasuke ζωντανο.

Posted 31 March 2008 - 21:21

1) Αν ο Obito είχε μάθει την τεχνική πριν πεθάνει, τότε δεν θα πέθαινε, γιατί απλά θα έκανε την τεχνική και θα έσωζε τον Kakashi χώρις πρόβλημα.Το να μάθεις μια τεχνική αφού πεθάνεις μόνο στο Dragonball γινόταν, οπότε μάλλον δεν ήξερε την τεχνική.
2)Στο internet ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει. καμιά εικόνα να τα δούμε υπάρχει;
3)Ελπίζω να διάβασες το τελευταίο chapter. Ο Zetsu είπε πως ο Itachi είναι νεκρός και ο Madara πως το περίμενε. ΑΝ τους χρειαζόταν και τους 2 μάλλον δεν θα άφηνε τον Itachi να πεθάνει, αν πέθανε.

Posted 31 March 2008 - 22:09

Posted 31 March 2008 - 23:02

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 31 March 2008 - 23:12

Posted 01 April 2008 - 00:27

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 01 April 2008 - 00:42
Posted 01 April 2008 - 00:48
Το μονο hint Που εχουμε ειναι αυτο που ειπε o pain για το jutsu που για να το εκτελεσει χρειαζεται ολους τους demons(το chakra τους?)διορθωστε αν δεν θυμαμαι καλα
οσο για τα ματια του αγαλματος,οταν βαζουν εναν δαιμονα μεσα ενα ματι παραμενει ανοιχτο.
Posted 01 April 2008 - 00:52

Posted 01 April 2008 - 00:54
Για το αγαλμα τον Ακατσουκι δεν γνωριζουμε πολλα πραγματα
Το μονο hint Που εχουμε ειναι αυτο που ειπε o pain για το jutsu που για να το εκτελεσει χρειαζεται ολους τους demons(το chakra τους?)διορθωστε αν δεν θυμαμαι καλα
οσο για τα ματια του αγαλματος,οταν βαζουν εναν δαιμονα μεσα ενα ματι παραμενει ανοιχτο.
Ναι καλα θυμασαι Kakashi, ουσιαστικα μαζευουν τεραστιες ποσοτητες chakra.
Posted 01 April 2008 - 00:59
Μαλιστα ειπα και εγω κατι εγηνε επαθα παρανια ξεχασα το ονομα μου τι εγινε??? Aπο οτι βλεπω ειναι μεσα τα μελη με τα σποιλερς οποτε παιδες για πητε μου...
Spoiler:
FAKE!!!!100%
O Τοbi ειναι σαν τον ξαδερφο του chouji με τη μυτη της ino
επισης ο Ναρουτο δεν ειναι καλα σχεδιασμενος
Και ο Κισιμοτο χωρις παρεξηγηση ομως τους uchiha τους κανει πιο θηλυπρεπεις

Επισης
Gai>>>>>>>tobi

Posted 01 April 2008 - 01:02
FAKE!!!!100%
Και ο Κισιμοτο χωρις παρεξηγηση ομως τους uchiha τους κανει πιο θηλυπρεπεις:hahaha:(μην με σκοτωσεις Seraph πλακιτσα κανω)
Επισης
Gai>>>>>>>tobi
Θηλυπρεπεις

Κakashouko με ανακουφησες αυτος ο tobi ειναι εντελος εσχος περιμενο ποοοολυ καλυτερο char για αυτον!!!

Posted 01 April 2008 - 01:25
FAKE!!!!100%
Και ο Κισιμοτο χωρις παρεξηγηση ομως τους uchiha τους κανει πιο θηλυπρεπεις:hahaha:(μην με σκοτωσεις Seraph πλακιτσα κανω)

Επισης ο Ομπιτο στην παραπανω εικονα, ειναι σαν αποτελεσμα χειρουργικης επεμβασης,κ αποτυχημενης μαλιστα...Πρεπει να κανει μυνηση στον πλαστικο που την εκανε...K ακουγεται τοσο νεος στο ανιμε...
Επισης στο κειμενο γραφει "shigatsu orokamono",ΑΚΑ Πρωταπριλια (αν κ το σωστο ειναι shigatsu baka)
Εντιτ: ΕΔΩ Ειναι το φαναρτ απο εκει που πηραν τη παραπανω εικονα...
ΥΓ: Ελπιζω να μην εχουμε πολλα φεϊκ λογο ημερας...λες να φτιαξω κ γω ενα :Ρ