Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 30 March 2008 - 14:47
περιμενουμε να δουμε τι συμβαινει κ με τον kisame..αν εχασε κ αυτος...ελεος ..xD
Posted 30 March 2008 - 16:09
o kisame ειναι πιθανον να πεθανε απο το αματερασου οποσ φισικα και η heabi team πλακα πλακα αν δειτε το πλανο στο 394 μανγκα που δειχνει το αματερασου να καιει το δασοςπολυ καλο το τσαπτερ...για να δουμε τι 8α γινει τωρα που ο kakashi ειδε το sharingan του tobi...
περιμενουμε να δουμε τι συμβαινει κ με τον kisame..αν εχασε κ αυτος...ελεος ..xD
Posted 30 March 2008 - 18:52
Καλο αυτο!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 30 March 2008 - 20:43
o kisame ειναι πιθανον να πεθανε απο το αματερασου οποσ φισικα και η heabi team πλακα πλακα αν δειτε το πλανο στο 394 μανγκα που δειχνει το αματερασου να καιει το δασος
Spoiler:.....απλα σκεφτιτε τιν πιθανοτιτα ....οι καοιμενοι οι κομπαρσοι χοιροτερα και απο τους νιντζα που κραταγαν το κιιουμπι μεχρει να ερθει ο προτος χοκαγκε (στο προτο επισοδειο)
Plz γραψε greeklish ή βαλε ορθογραφικο ελεγχο
ΕΔΙΤ: Σορρυ για το οφ τοπικ (δεν το σβηνω για να μην λετε οτι προσπαθω να κρυψω τις αποτροπαιες πραξεις μου)

Posted 30 March 2008 - 21:12
Plz γραψε greeklish ή βαλε ορθογραφικο ελεγχο
Παρακαλω αυτες ειναι βλακιες το να κανει καπιος ορθογραφικα ναι μεν ειναι καπος κακο αλλα ειναι και δικο του προβλημα!!!Καλο θα ηταν να κοιταμε πισω απο της λεξεις και να μην κοιταζουμε τα ορθογραφικα λαθη!!!Απο την στιγμη που το forum δεν θελει greeklish δεν το κανουμε οποτε απλα δεν εχουμε και λογο να κατακρινουμε τα members που κανουν ορθογραφικα λαθη!!!Αυτος δεν ειναι υποχρεωμενος να βαλει ελεγχο εσυ ομως εισαι υποχρεωμενος να βλεπεις τα λαθη του χωρις να τα τονιζεις σκεψου τον εαυτο σου στην θεση σου....Δεν του επειτρεπεις να εκφραστει και εκτος αυτου εισαι και off topic!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 30 March 2008 - 22:56
η αλιθεια ειναι οτι δεν γινεται να μιν κανω ορθογραφικα φιλε sory αν σε χαλαει τοσο πολυ αλλα ειμαι δισλεκτικοσ οποτε στα @@@ τα ορθογραφικα ............. μπορω στα αλιθια να γραφω με greeklish? .....εχο σεινειθεισει ........μονο στο anime gr γραφω ελληνικαPlz γραψε greeklish ή βαλε ορθογραφικο ελεγχο
ΕΔΙΤ: Σορρυ για το οφ τοπικ (δεν το σβηνω για να μην λετε οτι προσπαθω να κρυψω τις αποτροπαιες πραξεις μου)
Posted 30 March 2008 - 23:11
ΟΝ ΤΟΠΙΚ: Πως να μην τραβηξει τοσο πολυ το ανιμε και το μανγκα τοσο εμπορικα που ειναι; Φανταζεστε κατα ποσο θα μειωθουν τα εσοδα της εταιρειας αν τελειωσει τι Ναρουτο. Πιστευω να μην το καταντησουν να μην βλεπεται πια ουτε να διαβαζετε
Posted 31 March 2008 - 01:24
Posted 31 March 2008 - 01:34
ΟΝ ΤΟΠΙΚ: Πως να μην τραβηξει τοσο πολυ το ανιμε και το μανγκα τοσο εμπορικα που ειναι; Φανταζεστε κατα ποσο θα μειωθουν τα εσοδα της εταιρειας αν τελειωσει τι Ναρουτο. Πιστευω να μην το καταντησουν να μην βλεπεται πια ουτε να διαβαζετε
Ο Κισι θελει να το τελιωσει οπως εχει δηλωσει σε συνεντευξεις του.
οποτε αυτο που θελουμε πολλοι απο μας δηλαδη ενα νεο timeskip μαλλον θα μεινει ονειρο.
ηδη ο Κισι σχεδιαζει το επομενο μανγκα του που θα λεγεται αν θυμαμαι καλα Mario και θα εχει σχεση με την μαφια lol
Posted 31 March 2008 - 13:26
ηδη ο Κισι σχεδιαζει το επομενο μανγκα του που θα λεγεται αν θυμαμαι καλα Mario και θα εχει σχεση με την μαφια lol
Πωπο θα χαραμιστει ο ανθρωπος, αλλα που ξερεις καμια φορα, πιστευω να παιζει τπτ υπερφυσικο για να μην ξενερωσω
Posted 31 March 2008 - 13:45
δηδαδη θα να μας πουν σαν πληροφορια οτι στο τελος ο ναρουτο εγινε hokage?
Posted 31 March 2008 - 14:13
Posted 31 March 2008 - 14:19
Ο Κισι θελει να το τελιωσει οπως εχει δηλωσει σε συνεντευξεις του.
οποτε αυτο που θελουμε πολλοι απο μας δηλαδη ενα νεο timeskip μαλλον θα μεινει ονειρο.
Τι εγινε ζηλεψε το Hitman Reborn o Kishi?

Posted 31 March 2008 - 15:16
εχει σκεφτει καπιοσ οτι ειπαρχει περιπτοση να γεινει κατι σαν το dragonball που ειπειρχε το απλο dragonball και μετα βγεικε το dragonball z και μετα αναγκασαν τον σεναριογραφο να γραψει το gt επιδει ειχε μεγαλεσ πολισεισ η ετερια που το εβγαζε και σε manga και σε anime και τορα δηλαδει με τον ναρουτο να εχει εξισου μεγαλεσ πολισεισ ειναι πολυ πιθανον να τραβειξει ακομα πιο πολυ και απο το dragonball
Λες να ζησουμε μια νεα Λαμψη; Μακαρι οχι; ΞΟΥΞΟΥ, αλλα δυστυχως οπως το βλεπω εγω ετσι θα γινει