Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 26 March 2008 - 23:59
ουτε και εμενα μου φαινετε οτι ο Tobi είναι ο Madara Naruto 364 page 17 | One MangaΠάντως ότι ο Tobi είναι ο Madara δεν είμαι ακόμα 100% σίγουρος.Κρατάω και μια πισινή.Ο Madara φαίνεται πολύ σοβαρός,αδίστακτος κτλ ενώ ο Tobi είναι ότι να ναι.Πολύ χαβαλέ κάνει.
1)Συμφωνω οτι στο μανγα που μαθενουμε οτι ο Tobi είναι ζωντανος τελικα μιλαει στον pain & σταν conan σαν αρχηγος
2)Οταν λεει "the true power of sharingan....my power ...uchiha madara's power" ,μου φαινετε οτι ειναι σαν να λεει οτι θελει ταν δηναμη του madara η' τεσπα οτι συνεργαζεται με τον madara ο οποιος ειναι αποδηναμομενος
3)ο στοχος των akatsuki ειναι να συλεξουν τhν δηναμη των demons και να κυβερνησουν τουλαχιστον οπος λεει ο pain (δεν την χρειαζεται αυτην την δυναμη o madara για να κανει ultimate sharingan right???))
4)Περιεργο μου φαινετε ειναι το ατομο που οργανωσε τους akatsuki και να τον κανουν recruit μετα με το ονομα tobi
5)Η συμπεριφορα του δεν εξηγειτε πως ο ιδιος τοσο χρονον να συμπεριφερετε σαν παιδι για ξεκαρφομα σε ατομα που εχουν το δικο τους παρελθον το οποιο δεν το αναφερουν απλος
6)Πως στο κορακα κατεφερε να ζησει τοσο πολυ o madara????
τεσπα πολλα ειπα απλος δεν μου φενεται να κολαει κατι η' ολα μαλλον,φωτιστεμαι ρε παιδια

Posted 27 March 2008 - 00:08
Posted 27 March 2008 - 01:55
ουτε και εμενα μου φαινετε οτι ο Tobi είναι ο Madara Naruto 364 page 17 | One Manga
1)Συμφωνω οτι στο μανγα που μαθενουμε οτι ο Tobi είναι ζωντανος τελικα μιλαει στον pain & σταν conan σαν αρχηγος
2)Οταν λεει "the true power of sharingan....my power ...uchiha madara's power" ,μου φαινετε οτι ειναι σαν να λεει οτι θελει ταν δηναμη του madara η' τεσπα οτι συνεργαζεται με τον madara ο οποιος ειναι αποδηναμομενος
3)ο στοχος των akatsuki ειναι να συλεξουν τhν δηναμη των demons και να κυβερνησουν τουλαχιστον οπος λεει ο pain (δεν την χρειαζεται αυτην την δυναμη o madara για να κανει ultimate sharingan right???))
4)Περιεργο μου φαινετε ειναι το ατομο που οργανωσε τους akatsuki και να τον κανουν recruit μετα με το ονομα tobi
5)Η συμπεριφορα του δεν εξηγειτε πως ο ιδιος τοσο χρονον να συμπεριφερετε σαν παιδι για ξεκαρφομα σε ατομα που εχουν το δικο τους παρελθον το οποιο δεν το αναφερουν απλος
6)Πως στο κορακα κατεφερε να ζησει τοσο πολυ o madara????
τεσπα πολλα ειπα απλος δεν μου φενεται να κολαει κατι η' ολα μαλλον,φωτιστεμαι ρε παιδια
Read my post carefully before respond
Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα
Ο Tobi ναι μεν ειχε πει το παραπανω αλλα ξεχνατε κατι σημαντικο που επιβεβαιωνει οτι ο Madara ειναι O tobi (η εστω τον ελεγχει ο Μανταρα με καποιο τροπο αγνωστο σε μας)και αυτο ειναι οτι ο Pain kai ο Zetsu δεν τον αποκαλουν Tobi αλλα Madara Naruto 383 page 14 | One Manga
O Madara ηδη εχει το Ems(eternal ms)δεν νομιζω να υπαρχει και τεταρτη αναβαθμισh στο sharingan γιατι θα καταντησει γελοιο.
Τωρα οσων αφορα για την αλλαγη προσωπικοτητας του Tobi και μενα μου φαινεται αλλοκοτη,η ειναι τοσο καλος στο να μην φανερωνει την ταυτοτητα του η κατι παιζει(:λετε να σκοτωσε την uchiha clan γιατι ηταν πολλη σοβαρη και ξενερωτη για αυτον

Tobi=Obito
Μια απο τις παλαιωτερες θεωριες στο Μανγκα
Μου θυμιζει λιγο Την θεωρια που εφαγε ακυρο
Akatsuki Leader=Yondaime που τελικα ηταν ο Pain
Προσωπικα πιστευω οτι αυτη η θεωρια δεν εχει πολλες πιθανοτητες,αλλα δεν ειναι και απιθανο,η μονη περιπτωση να στεκει αυτη η θεωρια συμφωνα με οσα γνωριζουμε ειναι ο Μαdara να εχει καταλαβει το σωμα του Obito κατι που θα εξηγουσε πως εζησε τοσα χρονια.
Ο Madara στο τσαπτερ αυτης της εβδομαδας εμφανιζεται να εχει space time jutsu,Δηλαδη μια τεχνικη μεταφορας προς οποιο σημειο θελει,αυτη την τεχνικη την ειχε και ο τεταρτος,το λεγομενο Hiraishin no jutsu που ηταν ο φοβος και ο τρομος των εχθρων της Κονοχα,αλλα ο Madara την κανει χωρις handseals και tags,Οπως λεει ο Κακασι που εχει μεινει εκπληκτος αυτο την κανει πιo δυνατη ακομα και απο του yondaime και αυτο γιατι ο madara την κανει αμεσα.
Πως ομως ο Madara μπορει να χρησιμοποιησει μια τετοια τεχνικη
Πιστευω πως ειτε την αντεγραψε απο τον τεταρτο η ειναι απο το ems sharingan που εχει(οπως ειπε ο Ιτατσι το sharingan toy Madara εχει μια διαφορετικη τεχνικη)
Οσοι ειστε fans του TOBI=OBITO διαβαστε προσεκτικα,
Ο obito εδωσε το sharingan του στο κακασι
Το ms του Kakashi τι κανει?space time jutsu και αυτο,για την ακριβεια attacking space time jutsu,το sharingan του Τοbi τι κανει?(αν παρουμε οτι ειναι αυτο υπευθηνο για την τηλεμεταφορα του)space time jutsu και αυτο
ομως ειναι πιο defensive για μενα γιατι με αυτο αποφευγεις τις επιθεσεις
Αν δουμε τον Ιτατσι απο το αριστερο sharingan ειχε το αματερασου και το δεξι
το σουσανο.Μπορει να σας φαινεται παραλογο αλλα συνδεσα τα δυο sharingan μεταξυ τους για τους fans του tobi=Obito theory,ελπιζω σε αυτους να φανει καπως λογικο.
Οταν βλεπουμε τον madara οπως ηταν παλια βλεπουμε μονο το αριστερο του ματι ενω οταν βλεπουμε τον tobi μονο το δεξι του(περιεργο δεν ειναι)
O Itatsi επισης ανεφερει οτι ο Madara ειναι μονο μια αθλια εικονα του ενδοξου
παλιου εαυτου του.
Περιμενω πως και πως το κλειδι να φτασει στα χερια του Ναρουτο ειμαι σιγουρος οτι ο τεταρτος ηξερε τι εκανε και εκτος απο to kyuubi to ying-yang
ειναι πιθανον να εχει σχεση με το space time jutsu,η και ακομα με το 6 elementπου ακομα δεν γνωριζουμε πιο ειναι.
Posted 27 March 2008 - 03:03
Read my post carefully before respond
Λοιπον ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα
Ο Tobi ναι μεν ειχε πει το παραπανω αλλα ξεχνατε κατι σημαντικο που επιβεβαιωνει οτι ο Madara ειναι O tobi (η εστω τον ελεγχει ο Μανταρα με καποιο τροπο αγνωστο σε μας)και αυτο ειναι οτι ο Pain kai ο Zetsu δεν τον αποκαλουν Tobi αλλα Madara Naruto 383 page 14 | One Manga
O Madara ηδη εχει το Ems(eternal ms)δεν νομιζω να υπαρχει και τεταρτη αναβαθμισh στο sharingan γιατι θα καταντησει γελοιο.
Τωρα οσων αφορα για την αλλαγη προσωπικοτητας του Tobi και μενα μου φαινεται αλλοκοτη,η ειναι τοσο καλος στο να μην φανερωνει την ταυτοτητα του η κατι παιζει(joke:λετε να σκοτωσε την uchiha clan γιατι ηταν πολλη σοβαρη και ξενερωτη για αυτον:hahaha:)
Tobi=Obito
Μια απο τις παλαιωτερες θεωριες στο Μανγκα
Μου θυμιζει λιγο Την θεωρια που εφαγε ακυρο
Akatsuki Leader=Yondaime που τελικα ηταν ο Pain
Προσωπικα πιστευω οτι αυτη η θεωρια δεν εχει πολλες πιθανοτητες,αλλα δεν ειναι και απιθανο,η μονη περιπτωση να στεκει αυτη η θεωρια συμφωνα με οσα γνωριζουμε ειναι ο Μαdara να εχει καταλαβει το σωμα του Obito κατι που θα εξηγουσε πως εζησε τοσα χρονια.
Ο Madara στο τσαπτερ αυτης της εβδομαδας εμφανιζεται να εχει space time jutsu,Δηλαδη μια τεχνικη μεταφορας προς οποιο σημειο θελει,αυτη την τεχνικη την ειχε και ο τεταρτος,το λεγομενο Hiraishin no jutsu που ηταν ο φοβος και ο τρομος των εχθρων της Κονοχα,αλλα ο Madara την κανει χωρις handseals και tags,Οπως λεει ο Κακασι που εχει μεινει εκπληκτος αυτο την κανει πιo δυνατη ακομα και απο του yondaime και αυτο γιατι ο madara την κανει αμεσα.
Πως ομως ο Madara μπορει να χρησιμοποιησει μια τετοια τεχνικη
Πιστευω πως ειτε την αντεγραψε απο τον τεταρτο η ειναι απο το ems sharingan που εχει(οπως ειπε ο Ιτατσι το sharingan toy Madara εχει μια διαφορετικη τεχνικη)
Οσοι ειστε fans του TOBI=OBITO διαβαστε προσεκτικα,
Ο obito εδωσε το sharingan του στο κακασι
Το ms του Kakashi τι κανει?space time jutsu και αυτο,για την ακριβεια attacking space time jutsu,το sharingan του Τοbi τι κανει?(αν παρουμε οτι ειναι αυτο υπευθηνο για την τηλεμεταφορα του)space time jutsu και αυτο
ομως ειναι πιο defensive για μενα γιατι με αυτο αποφευγεις τις επιθεσεις
Αν δουμε τον Ιτατσι απο το αριστερο sharingan ειχε το αματερασου και το δεξι
το σουσανο.Μπορει να σας φαινεται παραλογο αλλα συνδεσα τα δυο sharingan μεταξυ τους για τους fans του tobi=Obito theory,ελπιζω σε αυτους να φανει καπως λογικο.
Οταν βλεπουμε τον madara οπως ηταν παλια βλεπουμε μονο το αριστερο του ματι ενω οταν βλεπουμε τον tobi μονο το δεξι του(περιεργο δεν ειναι)
O Itatsi επισης ανεφερει οτι ο Madara ειναι μονο μια αθλια εικονα του ενδοξου
παλιου εαυτου του.
Περιμενω πως και πως το κλειδι να φτασει στα χερια του Ναρουτο ειμαι σιγουρος οτι ο τεταρτος ηξερε τι εκανε και εκτος απο to kyuubi to ying-yang
ειναι πιθανον να εχει σχεση με το space time jutsu,η και ακομα με το 6 elementπου ακομα δεν γνωριζουμε πιο ειναι.
ελπιζω να βοηθησα και να μην ηταν το κειμενο πολυ βαρετο
Η μεγαλυτερη m@l@k1@ που ακουσα ποτε ειναι η τελευταια τελευταια γραμει του post!!!!!!

Για πες τη αλλο ανελυσε κατι ακομα....

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 27 March 2008 - 03:13
Η μεγαλυτερη m@l@k1@ που ακουσα ποτε ειναι η τελευταια τελευταια γραμει του post!!!!!!
Για πες τη αλλο ανελυσε κατι ακομα....
Εισαι κακος
Posted 27 March 2008 - 03:52
πεζει να ειναι κανα ritual και να μαζευονται ολες οι δυναμεις τον uchiha σε ενα σωμα?
ετσι δικαιολογειτε το γιατι σκωτωσε ο itachi ολλο το clan του για να φταξει τον super-uchiha
και το πως μπορει να ειναι ο tobi ο obito (πχ αν το σωμα στο οποιο εγινε το ritual ηταν το δικο του)

My blog http://cultureofaboy.blogspot.com για comic/movie informal reviews

Posted 27 March 2008 - 13:07
Δείτε τι γίνεται στο επόμενο!!!
NARUTO MANGA 395 SPOIL
みんなうちの親父のストーリーを聞いてね
Alright guys, be good little boys and girls and listen to this story from my dad.
志乃[いけ!]
Shino: Go!
虫が跳びを襲う!軽く買わされる。
The bugs attack Tobi. He dodges them smoothly.
跳び[うわ!キモイって]
Tobi: Uwah! Disgusting, I tell ya!
奈留と[何だよ簡単にかわされてんじゃねーかよ!]
Naruto: Gimme a break, he's dodging them like nothing!
カカス[アブラメ一族は一点集中形の攻撃ではなく空間を大きくとった広範囲形攻撃を得意とするんだ]
Kakashi: The Aburame clan doesn't specialize in pin-point attacks, but rather in those of the wide range variety.
木場[成人お前は志乃と組んだ任務が少ないからな。ここは志乃に任せてみてろ!虫の邪魔になる。]
Kiba: Naruto, you've hardly ever been on a mission with Shino before...just leave it to him, you'll see! Let the bugs do their job.
志乃[ちれ!]
Shino: Spread!
虫が跳びの周りを囲む。
The bugs encircle Tobi.
カカス[虫をすべてカワスノハ不可能だ]
Kakashi: It's impossible to dodge *all* the bugs.
志乃[かわしてるのかすり抜けているのか、あいつの術をみきってやる。やれ。秘術、虫玉!
Shino: Whether you're dodging things or having them slip through, I'm getting to the bottom of your jutsu! Go! Hijutsu, Mushidama*!
*Secret Jutsu: Bug ball! (yes, bug-ball - Iwa).
虫が跳びを覆う。
The bugs cover Tobi.
完全に跳びを虫が覆う!
Tobi's completely covered by bugs.
カカス[ヒナタどう?]
Kakashi: Well, Hinata?
ヒナタ[チャクラは確認できてます。確かに志乃君の虫たちの中にいます!]
Hinata: Chakra verification complete. He's most definitely beneath Shino kun's bugs!
カカス[ヤマト!]
Kakashi: Yamato!
山登[はい!いつでも攻撃できます]
Yamato: Ready! Standing by to attack!
志乃[手応えは感じる。何故なら虫がチャクラを吸い取っている活発な動きが見て取れる]
Shino: There's definitely a reaction - the reason being the bugs' movements indicate they're absorbing chakra!
成人[そのまま吸い尽くせ!]
Naruto: Have them keep on sucking 'till there's no more left!*
跳びがいきなり消える!
Tobi suddenly vanishes!
志乃[!どういう事だ?チャクラに反応していた虫が突然奴を見失った。ありえない。]
Shino: What on earth!? The bugs lost sight of him even as they absorbed chakra. Impossible.
佐倉[シュンシンの術?]
Sakura: Shunshin no jutsu?
志乃[いやちがう。何故ならもしシュンシンなら虫たちは奴が飛んだ方向へ反応する。ニガシハしない。
Shino: Not quite. The reason being the bugs would've instantly pursued in the direction he went. They don't lose their targets.
カカス[時空間忍術を使ったのか!?ありえない。]
Kakashi: You're telling me he used space-time ninjutsu!? You gotta be kidding!
カカス[印も結ばず口寄せもなしに空間を飛んだのか?それじゃ四代目以上の時空間忍術だぞ!]
Kakashi: This means he jumped through space-time without having to perform seals or kuchisoye* ....That'd make his space-time ninjutsu greater than even the Fourth's!
ヒナタ[白目!見つけた!あそこ!]
Hinata: Byakugan! Found him! Over there!
跳び[イヤー!ども。]
Tobi: Howdy, folks!
跳びの横にゼツが出てくる!
Zetsu appears right beside Tobi.
跳び[どうだった?]
Tobi: Well?
ゼツ[終わったよ。]
Zetsu: It's over.
佐倉[何あれ?]
Sakura: Who's that?
ゼツ[刺すけの勝ち!イタチェは死亡。]
Zetsu:Sasuke won. Itachi died.
成人達呆然!
Naruto and Co. are shocked.
跳び[信じらんない!なんてね思った通りだ]
Tobi: Oh-my-god...NOT! Just as I figured.
ゼツ[刺すけも倒れちゃったけど、結構ギリギリかも」
Zetsu: Sasuke collapsed himself, though. He might just be hanging on by a thread.
成人達みんなで!!!
Naruto and Co: !!!
成人[そこのトゲトゲアロエヤロー!刺すけはどこにいる?]
Naruto: Yo! Aloe-man! Where's Sasuke?
ゼツ「アロエだとぉ!
Zetsu: Aloe-man!?
カマウナ。
Zetsu(the other one): Leave him be.
カカスが跳びのシャリんに気づく!
Kakashi notices Tobi's sharingan!
跳び[キサマラの相手はまた今度だ]
Tobi: We'll have to do this some other time.*
(Looks like he's in full "Bad-ass Madara mode" when he says this, going by his choice of words - Iwa).
跳びのシャリんアップ はいおわり
It ends with a close up on Tobi's Sharingan.
Posted 27 March 2008 - 14:52
Εισαι κακος
Εμ αμα μου λες οτι ειναι βαρετο και εγω το διαβαζω σαν με αφωσιοση μαθητη του 20!!!!
Ελα τωρα ξερεις οτι τα μ' αρεση ο προπος σου πως αναλιεις και εξηγεις!!

THe_Champloo_mastahh!Mη εισαι και συγουρος οτι ειναι βλακια το ναρουτο βλεπουμε ξεχασες???

TheLastQuincy ακομα δεν πιστευω στην θεορια obito=tobi!!!

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 27 March 2008 - 15:11
αντε να αρχισει το αρκ του Κακασι εχω παθει στερηση
Posted 27 March 2008 - 15:38
κριμα που δεν θα γηνει μαχη!!!(συμφωνα με το μανγκα)

Ναι μαλλον τον κλαινε η ρεγγες το ιτατσι μας!!!

Posted 27 March 2008 - 15:41
τελικα ο Itachi-san πεθανε??????????????????????
Ο Madara και ο Zetsu τον θεωρουν νεκρο
Κατι ειχε κανει ο Madara στον Ιτατσι,αλλιως πως εξηγεις οτι περιμενε να χασει ο Ιτατσι?
Uchiha clan=super lame

Posted 27 March 2008 - 15:44
Uchiha clan=super lame
Eμ αφου ειναι ολοι τους ψωνια και προσπαθουν να περασουν ο ενας τον αλλο αντι για να συνεργαζονται ομαδικα και να ειναι η καλυτεροι!!!

Posted 27 March 2008 - 15:59
Gust
Mystery Man (Tobi), begin to move!!
The next chapter notice:
Tobi's destination? And Sasuke?
next issue "On the high speed
Να δουμε τι καταλαβε o Kakashi για την ταυτοτητα του mystery man