Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1126 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 25 March 2008 - 02:06

Και μην ξεχνάμε, πως παρόλο που το έμαθε, δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί γιατί καταστρέφει και τα δικά του κύτταρα......

Kishimoto... Αντε μην πω κανά βαρύ βραδιάτικα με τις βλακείες του...
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#1127 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 March 2008 - 02:09

Spoilerκια που δεν εχουν επιβεβαιωθει ακομα,αλλα τα ποσταρω για να εχουμε να συζηταμε...Here i go!

Spoiler:

Spoiler:

Αποψη μου για τα παραπανω? Δεν νομιζω να φαει ο Ζετσου τον Ιτατσι,αν κ εχει φαει τους αλλους,γιατι να κανει εξαιρεση? Απλα κατι δεν μου κολλαει σε αυτο. Παντως αυτο με τον Σινο κ τον Τομπι μου φαινεται οτι θα μπορουσε να το γραψει ο Κισιμοτο...Ειναι νωρις ακομα για καλο (κ αληθινο) σποϊλερ,αλλα απο το τιποτα :Ρ

ΥΓ: Ασε που εχω καιρο να ποσταρω σποϊλερ :Ρ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1128 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 25 March 2008 - 02:15

Το πρωτο σιγουρα θα μπορουσε να ειναι αληθινο.
Ο ιαπωνας που δινει τα δευτεριατικα σποιλερς ειπε οτι θα τα δωσει αυριο,οσες φορες εχουμε παρει σποιλερς την δευτερα απο αλλη πηγη ποτε δεν ηταν αληθινα για αυτο εχω αμφιβολιες ωστοσο δεν ειναι καθολου περιεργο το πρωτο.

Και μην ξεχνάμε, πως παρόλο που το έμαθε, δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί γιατί καταστρέφει και τα δικά του κύτταρα......

Kishimoto... Αντε μην πω κανά βαρύ βραδιάτικα με τις βλακείες του...

Ναι εχεις δικιο και μην ξεχναμε οτι το εχει ολοκληρωσει στο 50%

#1129 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 25 March 2008 - 04:35

kakashi εχει ολοκληροσει μονο το 50% να και κατι που δεν το ειχα προσεξει..... μονο το 50% :o.Ο στειλε please που το λεει αυτο να γουσταρω:)

Μα καλα δλδ ποοοοσο πιο δυνατο να γηνει....???και εφοσον δεν ειναι ολοκληρομενω τοτε ο kakashi γιατι δεν το αντεγραψε????(η μηπως το αντεγραψε και δεν μασ το λεει:P)...αλλα αν θυμαμαι καλα λεει οτι δεν μπορει να το αντηγραψει????

Κολυσα help....:(
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1130 SSJGojeta

SSJGojeta

Anime Fan

• Members
  • 145 posts

Posted 25 March 2008 - 05:56

Το πρωτο σιγουρα θα μπορουσε να ειναι αληθινο.
Ο ιαπωνας που δινει τα δευτεριατικα σποιλερς ειπε οτι θα τα δωσει αυριο,οσες φορες εχουμε παρει σποιλερς την δευτερα απο αλλη πηγη ποτε δεν ηταν αληθινα για αυτο εχω αμφιβολιες ωστοσο δεν ειναι καθολου περιεργο το πρωτο.

Ναι εχεις δικιο και μην ξεχναμε οτι το εχει ολοκληρωσει στο 50%

Αν στο 50% του δεν μπορεί αν το χρησιμοποιήσει, στο 100% του γιατί να μπορεί; Εκτός αν το κάνει έτσι που να μην τον καταστρέφει και τον ίδιο..
I am a proud "human" obsessed with anime and manga. And i am proud with that obsession:wis:

#1131 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 25 March 2008 - 10:38

μια απαντηση για τον freak27..ρε φιλε μ φαινεται οτι δρας αντι-sasuke τελειως...δλδ δεν σκεφτεσαι τπτ μονο οτι ο sasuke πρεπει να ειναι φλωρος,αδυναμος και ο,τι κανει τα κανει λογο κισιμοτο...σκεψου λιγο πριν ποσταρεις αυτα τα anti-sasuke π λες...ρε παιδια δν υπαρχει αυτο π οταν τελειωνει το chakra πσοφασ...μν λεμε οτι θελουμε!!!αν ηταν ετσι ο ναρουτο θα ειχε πεθανει γτι αν θυμαστε καλα στ μαχη με neji του ειχε κλεισει ολεσ τισ τρυπες....π συμαινε οτι δν ειχε chakra...αρα οπως υποστηριζει ο freak θα ψοφουσε και αυτος...δν υπαρχει τπτ περι chakra...τλχστν δν μας εχουν αναφερει τπτ
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1132 Goggeta SSJ6

Goggeta SSJ6

Anime Professional

• Members
  • 742 posts

Posted 25 March 2008 - 11:55

μια απαντηση για τον freak27..ρε φιλε μ φαινεται οτι δρας αντι-sasuke τελειως...δλδ δεν σκεφτεσαι τπτ μονο οτι ο sasuke πρεπει να ειναι φλωρος,αδυναμος και ο,τι κανει τα κανει λογο κισιμοτο...σκεψου λιγο πριν ποσταρεις αυτα τα anti-sasuke π λες...ρε παιδια δν υπαρχει αυτο π οταν τελειωνει το chakra πσοφασ...μν λεμε οτι θελουμε!!!αν ηταν ετσι ο ναρουτο θα ειχε πεθανει γτι αν θυμαστε καλα στ μαχη με neji του ειχε κλεισει ολεσ τισ τρυπες....π συμαινε οτι δν ειχε chakra...αρα οπως υποστηριζει ο freak θα ψοφουσε και αυτος...δν υπαρχει τπτ περι chakra...τλχστν δν μας εχουν αναφερει τπτ

Για ολους τους αλλους ισχυει καννοικα για το naruto οχι ο naruto εχει κοκκινο chakra δεν εχει αναγκει απο τετεια πραγματα:):haha:

Βασικα ρε συ και εγω ειμαι εντελος αντισασουκε κριμα ειναι και ο freak εγω του τα εχω ψαλει του σασουκε πιο εντονα οποτε οχι μονον εναν....Διεκδικο τον τιτλο του αντικλαψουκε και εσυ μου χαλας τα κονε αιντε απο εκει.....:P

Εγω λεω να χαλαρωσουμε:)
Posted Image
Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!

#1133 Seraphimon-T.K.

Seraphimon-T.K.

Ο Δεκαπτέρυγος

• Members
  • 1,409 posts

Posted 25 March 2008 - 12:39

Amen to that...

Για ολους τους αλλους ισχυει καννοικα για το naruto οχι ο naruto εχει κοκκινο chakra δεν εχει αναγκει απο τετεια πραγματα:):haha:

Βασικα ρε συ και εγω ειμαι εντελος αντισασουκε κριμα ειναι και ο freak εγω του τα εχω ψαλει του σασουκε πιο εντονα οποτε οχι μονον εναν....Διεκδικο τον τιτλο του αντικλαψουκε και εσυ μου χαλας τα κονε αιντε απο εκει.....:P

Εγω λεω να χαλαρωσουμε:)

Αν θυμαμαι καλα οταν ο Ιτατσι κ ο Κισαμε συναντησαν τον Ναρουτο,πηγε να χρησιμοποιησει το κοκκινο τσακρα και με μια κινηση δεν μπορουσε να το χρησιμοποιησει γιατι οπως ειπε ο Ναρουτο "Δεν μπορουσε να νιωσει τσακρα πια" (κατι τετοιο). :nosey:

Επισεις χαιρομαι που πηστευει οτι το jutsu του naruto ειναι το πιο δυνατο εαν και πηστευω οτι το jutsu του σασθκε εφαγε πιο πολυ προωθησει απο τον kishi.....

Το Κιριν,δεν εφαγε μισο τσαπτερ για να μας δειχνει απο διαφορετικες οπτικες γωνιες την εκρηξη κ τη ζημια που εκανε,ενω στο Ρασενσουρικεν το εκανε :Ρ

Posted Image

ΧΙΝΑΤΑ, και τι δεν θα έδινα να σκύψεις να πιάσεις τη ΚΑΝΑΤΑ....:: LiveJournal ::. = DeviantArt = \o/MADAOmon FanSubs :3 \o/
Spoiler: Υφυπουργός Γαστρονομιας και Επίσημος Κρατικός Μπαρτέντερ

#1134 Nobody

Nobody

Anime Fan

• Members
  • 195 posts

Posted 25 March 2008 - 13:04

O Naruto έμαθε jetsu π χρειάζονται πολλά χρόνια για να μάθεις σε πολύ λιγο χρόνο με την "ειδική εκπαίδευση",Αυτό το zutsu ούτε ο 4th Hokage δεν μπόρεσε να το καταφέρει,αφού όμως Ο Naruto το κατάφερε κ έχουμε ότι 4th>Sasuke==>Naruto>Sasuke:wooi2:

Btw Του sasuke του βγήκε η πίστη να rip τον Deidara ενώ ο Naruto καθάρισε τον άλλον με ένα jetsu(ο ίδιος ο akatsuki είχε πει,"what teriffying zetsu,so thats the power of kuybi,if it hits me im dead"κάτι τέτοιο από ότι θυμάμαι,άρα το πιο ισχυρό jetsu π έχουμε δει είναι του Naruto ίσως κ του Jiraya το Ultimate Rasengan π είχε κάνει ενάντια στον Pain

ps το ultimate rasengan παίζει να το έμαθε κ ο Naruto^^,3 χρόνια εκπαίδευση...
Posted Image

#1135 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 25 March 2008 - 14:26

Αν στο 50% του δεν μπορεί αν το χρησιμοποιήσει, στο 100% του γιατί να μπορεί; Εκτός αν το κάνει έτσι που να μην τον καταστρέφει και τον ίδιο..

Φιλε μου λαθος με καταλαβες δεν ηθελα να πω οτι στο 100% θα μπορει να το χρρησιμοποιει,απλα οτι το εχει στο 50%.Εγω πιστευω οτι μπορει να το χρησιμοποιησει με κλωνους ισως.
Σε 2-3 ωρες θα εχουμε τα σποιλερς λογικα.

#1136 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 25 March 2008 - 15:20

παιδια εγω τα λεω ηρεμα..απλα πιστευω οτι πολλοι εδω περα ειναι αντισασουκε..οκ κανενα προβλημα,ο καθενας εχει τις αποψεις του,εγω τις σεβομαι απολυτως απλα πιστευω οτι πολλοι το παρακανουν μερικες φορες...relax...και να σκεφτεστε κατι πριν το λετε και να το δικαιολογειται...οχι αρχιζουμε βρισιδια στν κισι"βλακα π πρωθεισ και μπλα μπλα και αι στν κορακα π ο ναρουτο μπλα μπλα"

δειτε το παιδια ο ναρουτο θα γινει ο δυνατοτερος,οποιος λεει οτι ο σασουκε τν εχει πιστευω οτι ειναι επειηκως μπουρδες.ασ μν ξεχασουμε οτι ειναι ο μαιν χαρακτερ οποτε ειτε τ θελετε ειτε οχι (οπως παντου)θα γινει ο καλυτερος.τωρα δλδ π ο κισι θα ζουμαρει στν κακασι δλδ τι???θα αρχισετε να λετε οτι τν προωθει ο κισι??χαλαρωστε

ο ναρουτο χαλαρα εχει ενα πολλυ δυνατο ζουτσου τωρα(ασχετο)...και λογικα εχει και αλλα...και μν λετε βλακειες οτι τραβηξε πολυ τν μαχη γτι αυτν τν μαχη τν περιμεναμε απο το 3ο τσαπτερ...δλδ τ θελατε???να τν τελειωσει τακα τακα??και στ κατω κατω και να ηθελε υπαρχουν και αλλοι απο πανω π τν πιεζουν...

τεσπα αντε κακασι θελουμε spoilers!!!!
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1137 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 25 March 2008 - 16:56

Υστερα απο τις δυο αυτες σημαντικοτατες μαχες για την πορεια του manga
(Jiraiya vs Pain, Sasuke vs Itachi ) μπορουμε να πουμε οτι πια ειμαστε σε πολυ κρισιμο σεναριακο σημειο.
1. Ο Sasuke επιτελους απεβαλε απο πανω του το αχαρο αυτο φορτιο της εκδικησης που κουβαλουσε και τωρα πια μενει να δουμε τι αποφασεις θα παρει απο εδω και περα.
2. Η ταυτοτητα-ρολος του Pain παραμενει αγνωστη προς το παρον αλλα ειναι θεμα χρονου να την μαθουμε.
3. Επιτελους θα χρειαστουμε καποια επιπλεον στοιχεια για τον Madara.
Ειναι τελικα αυτος ο εγκεφαλος που κρυβεται πισω απο ολα?
4.Επισης αυτο το φιδι ο Orochimaru βαρεθηκα να τον βλεπω να αναστηνεται.
Ελπιζω αυτη τη φορα ελπιζω να ψωφισε μια και καλη.

Posted Image

#1138 SetAbominae

SetAbominae

Manga Καμενος

• Members
  • 68 posts

Posted 25 March 2008 - 17:12

λοιπον για να τελειωσει το θεμα αν πεθαινει οποιος χαλασει ολο το chakra οριστε

http://dl01.mangashare.com/manga/Naruto/090/005.jpg

οποτε ναι, ψοφαει

#1139 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 25 March 2008 - 17:36

Σε αυτο το τσαπτερ Η κονοχα μαθαινει οτι ο Ιτατσι ειναι νεκρος,και επισης ο Μανταρα κατι κανει που μοιαζει σαν το hiraishin του Yondaime(Ετσι εξηγειτε πως εξαφανιστηκε αν θυμαμαι καλα Απο την μαχη Σασουκε με Deidara)

CANT WAIT!!!!!!!!!!!!

Θα κανω Edit για τα σποιλερς σε λιγο

full text
Spoiler:

Πεθανα στα γελια με τον Ναρουτο
λεει στον Ζετσου

Naruto: Yo! Aloe-man! Where's Sasuke?

ΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑ

#1140 psofia

psofia

Retired troll

• Members