Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)
Posted 25 March 2008 - 02:06
Kishimoto... Αντε μην πω κανά βαρύ βραδιάτικα με τις βλακείες του...
Posted 25 March 2008 - 02:09
Αποψη μου για τα παραπανω? Δεν νομιζω να φαει ο Ζετσου τον Ιτατσι,αν κ εχει φαει τους αλλους,γιατι να κανει εξαιρεση? Απλα κατι δεν μου κολλαει σε αυτο. Παντως αυτο με τον Σινο κ τον Τομπι μου φαινεται οτι θα μπορουσε να το γραψει ο Κισιμοτο...Ειναι νωρις ακομα για καλο (κ αληθινο) σποϊλερ,αλλα απο το τιποτα :Ρ
ΥΓ: Ασε που εχω καιρο να ποσταρω σποϊλερ :Ρ
Posted 25 March 2008 - 02:15
Ο ιαπωνας που δινει τα δευτεριατικα σποιλερς ειπε οτι θα τα δωσει αυριο,οσες φορες εχουμε παρει σποιλερς την δευτερα απο αλλη πηγη ποτε δεν ηταν αληθινα για αυτο εχω αμφιβολιες ωστοσο δεν ειναι καθολου περιεργο το πρωτο.
Και μην ξεχνάμε, πως παρόλο που το έμαθε, δεν μπορεί να το χρησιμοποιεί γιατί καταστρέφει και τα δικά του κύτταρα......
Kishimoto... Αντε μην πω κανά βαρύ βραδιάτικα με τις βλακείες του...
Ναι εχεις δικιο και μην ξεχναμε οτι το εχει ολοκληρωσει στο 50%
Posted 25 March 2008 - 04:35

Μα καλα δλδ ποοοοσο πιο δυνατο να γηνει....???και εφοσον δεν ειναι ολοκληρομενω τοτε ο kakashi γιατι δεν το αντεγραψε????(η μηπως το αντεγραψε και δεν μασ το λεει

Κολυσα help....

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 25 March 2008 - 05:56
Το πρωτο σιγουρα θα μπορουσε να ειναι αληθινο.
Ο ιαπωνας που δινει τα δευτεριατικα σποιλερς ειπε οτι θα τα δωσει αυριο,οσες φορες εχουμε παρει σποιλερς την δευτερα απο αλλη πηγη ποτε δεν ηταν αληθινα για αυτο εχω αμφιβολιες ωστοσο δεν ειναι καθολου περιεργο το πρωτο.
Ναι εχεις δικιο και μην ξεχναμε οτι το εχει ολοκληρωσει στο 50%
Αν στο 50% του δεν μπορεί αν το χρησιμοποιήσει, στο 100% του γιατί να μπορεί; Εκτός αν το κάνει έτσι που να μην τον καταστρέφει και τον ίδιο..
Posted 25 March 2008 - 10:38

Posted 25 March 2008 - 11:55
μια απαντηση για τον freak27..ρε φιλε μ φαινεται οτι δρας αντι-sasuke τελειως...δλδ δεν σκεφτεσαι τπτ μονο οτι ο sasuke πρεπει να ειναι φλωρος,αδυναμος και ο,τι κανει τα κανει λογο κισιμοτο...σκεψου λιγο πριν ποσταρεις αυτα τα anti-sasuke π λες...ρε παιδια δν υπαρχει αυτο π οταν τελειωνει το chakra πσοφασ...μν λεμε οτι θελουμε!!!αν ηταν ετσι ο ναρουτο θα ειχε πεθανει γτι αν θυμαστε καλα στ μαχη με neji του ειχε κλεισει ολεσ τισ τρυπες....π συμαινε οτι δν ειχε chakra...αρα οπως υποστηριζει ο freak θα ψοφουσε και αυτος...δν υπαρχει τπτ περι chakra...τλχστν δν μας εχουν αναφερει τπτ
Για ολους τους αλλους ισχυει καννοικα για το naruto οχι ο naruto εχει κοκκινο chakra δεν εχει αναγκει απο τετεια πραγματα

Βασικα ρε συ και εγω ειμαι εντελος αντισασουκε κριμα ειναι και ο freak εγω του τα εχω ψαλει του σασουκε πιο εντονα οποτε οχι μονον εναν....Διεκδικο τον τιτλο του αντικλαψουκε και εσυ μου χαλας τα κονε αιντε απο εκει.....

Εγω λεω να χαλαρωσουμε

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!
Posted 25 March 2008 - 12:39
Amen to that...μια απαντηση για τον freak27..ρε φιλε μ φαινεται οτι δρας αντι-sasuke τελειως...δλδ δεν σκεφτεσαι τπτ μονο οτι ο sasuke πρεπει να ειναι φλωρος,αδυναμος και ο,τι κανει τα κανει λογο κισιμοτο...σκεψου λιγο πριν ποσταρεις αυτα τα anti-sasuke π λες...ρε παιδια δν υπαρχει αυτο π οταν τελειωνει το chakra πσοφασ...μν λεμε οτι θελουμε!!!αν ηταν ετσι ο ναρουτο θα ειχε πεθανει γτι αν θυμαστε καλα στ μαχη με neji του ειχε κλεισει ολεσ τισ τρυπες....π συμαινε οτι δν ειχε chakra...αρα οπως υποστηριζει ο freak θα ψοφουσε και αυτος...δν υπαρχει τπτ περι chakra...τλχστν δν μας εχουν αναφερει τπτ
Για ολους τους αλλους ισχυει καννοικα για το naruto οχι ο naruto εχει κοκκινο chakra δεν εχει αναγκει απο τετεια πραγματα
:haha:
Βασικα ρε συ και εγω ειμαι εντελος αντισασουκε κριμα ειναι και ο freak εγω του τα εχω ψαλει του σασουκε πιο εντονα οποτε οχι μονον εναν....Διεκδικο τον τιτλο του αντικλαψουκε και εσυ μου χαλας τα κονε αιντε απο εκει.....
Εγω λεω να χαλαρωσουμε
Αν θυμαμαι καλα οταν ο Ιτατσι κ ο Κισαμε συναντησαν τον Ναρουτο,πηγε να χρησιμοποιησει το κοκκινο τσακρα και με μια κινηση δεν μπορουσε να το χρησιμοποιησει γιατι οπως ειπε ο Ναρουτο "Δεν μπορουσε να νιωσει τσακρα πια" (κατι τετοιο).

Επισεις χαιρομαι που πηστευει οτι το jutsu του naruto ειναι το πιο δυνατο εαν και πηστευω οτι το jutsu του σασθκε εφαγε πιο πολυ προωθησει απο τον kishi.....
Το Κιριν,δεν εφαγε μισο τσαπτερ για να μας δειχνει απο διαφορετικες οπτικες γωνιες την εκρηξη κ τη ζημια που εκανε,ενω στο Ρασενσουρικεν το εκανε :Ρ
Posted 25 March 2008 - 13:04
Btw Του sasuke του βγήκε η πίστη να rip τον Deidara ενώ ο Naruto καθάρισε τον άλλον με ένα jetsu(ο ίδιος ο akatsuki είχε πει,"what teriffying zetsu,so thats the power of kuybi,if it hits me im dead"κάτι τέτοιο από ότι θυμάμαι,άρα το πιο ισχυρό jetsu π έχουμε δει είναι του Naruto ίσως κ του Jiraya το Ultimate Rasengan π είχε κάνει ενάντια στον Pain
ps το ultimate rasengan παίζει να το έμαθε κ ο Naruto^^,3 χρόνια εκπαίδευση...
Posted 25 March 2008 - 14:26
Αν στο 50% του δεν μπορεί αν το χρησιμοποιήσει, στο 100% του γιατί να μπορεί; Εκτός αν το κάνει έτσι που να μην τον καταστρέφει και τον ίδιο..
Φιλε μου λαθος με καταλαβες δεν ηθελα να πω οτι στο 100% θα μπορει να το χρρησιμοποιει,απλα οτι το εχει στο 50%.Εγω πιστευω οτι μπορει να το χρησιμοποιησει με κλωνους ισως.
Σε 2-3 ωρες θα εχουμε τα σποιλερς λογικα.
Posted 25 March 2008 - 15:20
δειτε το παιδια ο ναρουτο θα γινει ο δυνατοτερος,οποιος λεει οτι ο σασουκε τν εχει πιστευω οτι ειναι επειηκως μπουρδες.ασ μν ξεχασουμε οτι ειναι ο μαιν χαρακτερ οποτε ειτε τ θελετε ειτε οχι (οπως παντου)θα γινει ο καλυτερος.τωρα δλδ π ο κισι θα ζουμαρει στν κακασι δλδ τι???θα αρχισετε να λετε οτι τν προωθει ο κισι??χαλαρωστε
ο ναρουτο χαλαρα εχει ενα πολλυ δυνατο ζουτσου τωρα(ασχετο)...και λογικα εχει και αλλα...και μν λετε βλακειες οτι τραβηξε πολυ τν μαχη γτι αυτν τν μαχη τν περιμεναμε απο το 3ο τσαπτερ...δλδ τ θελατε???να τν τελειωσει τακα τακα??και στ κατω κατω και να ηθελε υπαρχουν και αλλοι απο πανω π τν πιεζουν...
τεσπα αντε κακασι θελουμε spoilers!!!!

Posted 25 March 2008 - 16:56
(Jiraiya vs Pain, Sasuke vs Itachi ) μπορουμε να πουμε οτι πια ειμαστε σε πολυ κρισιμο σεναριακο σημειο.
1. Ο Sasuke επιτελους απεβαλε απο πανω του το αχαρο αυτο φορτιο της εκδικησης που κουβαλουσε και τωρα πια μενει να δουμε τι αποφασεις θα παρει απο εδω και περα.
2. Η ταυτοτητα-ρολος του Pain παραμενει αγνωστη προς το παρον αλλα ειναι θεμα χρονου να την μαθουμε.
3. Επιτελους θα χρειαστουμε καποια επιπλεον στοιχεια για τον Madara.
Ειναι τελικα αυτος ο εγκεφαλος που κρυβεται πισω απο ολα?
4.Επισης αυτο το φιδι ο Orochimaru βαρεθηκα να τον βλεπω να αναστηνεται.
Ελπιζω αυτη τη φορα ελπιζω να ψωφισε μια και καλη.
Posted 25 March 2008 - 17:12
http://dl01.mangashare.com/manga/Naruto/090/005.jpg
οποτε ναι, ψοφαει
Posted 25 March 2008 - 17:36
CANT WAIT!!!!!!!!!!!!
Θα κανω Edit για τα σποιλερς σε λιγο
full text
Πεθανα στα γελια με τον Ναρουτο
λεει στον Ζετσου
Naruto: Yo! Aloe-man! Where's Sasuke?
ΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑ
Posted 25 March 2008 - 17:55