Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1936 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 18:08

εν παση περιπτωση εγω θρηνω ακομη τον πιο προσφατο μακαριτη που ηταν και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας... ΑΑΑΑχχχχ :nanana: μα συγγνωμη τωρα ηταν αναγκη να συμβει κατι τετοιο? (θα μου πειτε ναι αλλα εγω εξακολουθω να ενισταμαι)

#1937 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 19 May 2008 - 20:29

εξακολουθα... ^_^
Posted Image

#1938 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 20 May 2008 - 12:16

εν παση περιπτωση εγω θρηνω ακομη τον πιο προσφατο μακαριτη που ηταν και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας... ΑΑΑΑχχχχ :nanana: μα συγγνωμη τωρα ηταν αναγκη να συμβει κατι τετοιο? (θα μου πειτε ναι αλλα εγω εξακολουθω να ενισταμαι)

Δεν είσαι η μόνη και εγώ μια από τα ίδια είμαι :emptyonexg1:
Όσο το αν ήταν ανάγκη η όχι σε αυτό ξέρεις την απάντηση, πιστεύω :orly:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#1939 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 20 May 2008 - 12:21

Kριμα και τον εφαγε ο Kishimoto εντελως αδοξα.
Και το κακο ειναι οτι τωρα ασελγει πανω στη μνημη του.
Anyway εγω θα τον θυμαμαι σαν τον αταραχο δολοφονο της clan του, που δεν εδεινε λογαριασμο σε κανενα.

Posted Image

#1940 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 20 May 2008 - 12:50

σε φαγαν οι κληκες ρε itachi.κλαψ:zetsubou::emptyonexg1:
υπαρχει ελπιδα να μην εχει πεθανει, η καλα σαραντα???
Posted Image

#1941 freak27

freak27

Sparking

• Members
  • 622 posts

Posted 20 May 2008 - 13:01

δεν εχουμε δει πτωμα... ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι πλεκτανη του Madara.
Posted Image

#1942 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 20 May 2008 - 13:08

δεν εχουμε δει πτωμα... ποτε δεν ξερεις μπορει να ειναι πλεκτανη του Madara.

Αυτο θα ελεγε πολυ.
Xaxa νομιζες οτι με νικησες μικρε και ανοητε αδερφε.
εε μαντεψε ξανα i'm back:kakaka::kakaka::kakaka:

Posted Image

#1943 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 20 May 2008 - 13:21

Αναρoτιέμαι αν δεν έχει πεθάνει και εμφανιστή τι θα κανί ο Suske?Αλλά ας μην ελπίζουμε και πολλά ο Itachi είναι και πολύ νεκρός:nanteee:(κρίμα και μου θύμιζε το εαυτό μου σε αρκετά σημεία:hihi2::hehehe:)

#1944 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 20 May 2008 - 13:22

Σας κατανοώ όλους...ο Itachi ήταν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από Naruto...άδοξο τέλος μιας ένδοξης νιότης,για τον δυνατότερο Shinobi που έχουμε δει στο Naruto ως εδώ...και τελικά αποδυκνείεται και ήρωας...respect:if::if::if::if:
Posted Image

#1945 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 20 May 2008 - 13:30

θελω rematch itachi-σασκε και να τον σκοτωσει τον σασκε ο itachi
Posted Image

#1946 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 May 2008 - 13:32

Οσο και αν σιχαινομαι που το λεω μαλλον ο Itachi τα τιναξε τα πεταλα οριστικα και αμετακλητα. Πτωμα δεν εχουμε δει επειδη μαλλον το εφαγε η Aloe Vera. Εγω μια απορια εχω: Αφου ολοκληρος itachi δεν τα εβγαλε περα με τον madara ποιος θα τα βγαλει??? Ο πλεον ημιτρελος Σασουκε:Crying2:? Ο τρεις λαλουν και δυο χορευουν ναρουτο:beaten:? Η ο kakashi :kakashithumbup:που οσο τελειος και να ειναι μετα την αντιπαραθεση με τον itachi ειχε μεινει σε αφασια?????

#1947 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 20 May 2008 - 13:36

θελω rematch itachi-σασκε και να τον σκοτωσει τον σασκε ο itachi

Πέστα,πέστα!!!Κάθε βράδυ αυτό το όνειρο βλέπω!Ότι ο Sasuke ψήνεται από ένα Amaterasu!Πάντως ο Sasuke αν μάθει να χρησιμοποιεί το Mankegyu του Itachi...και απ' αυτό το γεγονός νομίζω ότι (δυστυχώς) ο Itachi είναι οριστικά νεκρός...
Posted Image

#1948 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 20 May 2008 - 14:01

Οσο και αν σιχαινομαι που το λεω μαλλον ο Itachi τα τιναξε τα πεταλα οριστικα και αμετακλητα. Πτωμα δεν εχουμε δει επειδη μαλλον το εφαγε η Aloe Vera.

:hahaha::hahaha::hahaha:aloe vera!!!. btw συμφωνω

Ο πλεον ημιτρελος Σασουκε

για αυτο εχουμε αποδειξεις ( εχω καιρο να ασχοληθω ), ή το λες χαριν υπερβολης? οχι οτι πριν δεν ηταν ψιλοσφυριγμενος...

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1949 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 20 May 2008 - 14:03

Ειπαμε ο Kishimoto επηρεαζεται απο τους fans διολου απιθανο να επιστρεψει ο Itachi.
Το σεναριο του Χριστου ξανασταυρωνεται ειναι χαζομαρα που παει να μας πουλησει τωρα.
Και μην ξεχνατε οτι το σωμα του κατα 99% το εχει ο Pain τωρα αμα ειναι νεκρος.

Posted Image

#1950 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 20 May 2008 - 14:13

Και μονο το προσωπο του στο τελευταιο καρε του manga τα λεει ολα.(δυστυχως δεν ξερω πως λειτουργει ακομη το συστημα και δεν μπορω να κανω upload την εικονα) Αν και δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο μισος εναντια στον sasuke ποτε δεν περιμενα οτι θα εφτανα σε σημειο που να τον λυπηθω πραγματικα. Παει λαλησε το κακομοιρο...
Και οχι παιδια μην ελπιζετε τον θανατο του sasuke. Aν οχι για λογους συμπαθειας σκεφτειτε μονο για ποσα επεισοδια η τομους θα βλεπουμε τον ναρουτο να κλαιει και να οδυρεται φωναζοντας Sasukeeeeeeeeeeee (αυτη η τσιριδα μαζι με το Raseeengan εφιαλτης μου εχει γινει)......

Edited by iristella, 20 May 2008 - 14:21.