οι ANBU εχουν μασκες ζωων.
Αυτό είπα και εγώ αλλά δεν με ακούνε

Posted 17 May 2008 - 14:32
οι ANBU εχουν μασκες ζωων.
Posted 17 May 2008 - 14:42
Αυτό είπα και εγώ αλλά δεν με ακούνε
Posted 17 May 2008 - 14:58
Posted 17 May 2008 - 15:03
Posted 17 May 2008 - 20:04
Posted 18 May 2008 - 17:04
Posted 18 May 2008 - 18:01
Δυσκολα τα πραγματα για τον σασκε σε αυτα τα τελευταια chapter,γτ ζουσε τοσα χρονια στιν δικη του ψευτικη πραγματικοτητα η οποια γκρεμιζεται σε 10 λεπτα
.Μια στιγμη μπορει να αλλαξει μια ολοκληρη ζωη
...
Η εξηστορηση του μανταρα σιγουρα δεν ειναι απολητα αληθεις αλλα σιγουρα κριβη μια μεγαλη δοση αληθειας.Παρ'ολ'αυτα δεν ειχει δοσει ακομα στο σασκε σοβαρους λογους να επιτηθει στο κονοχα,και μπορει να μην γινει αυτο,δλδ ο σασκε θα αποφασιζε:1) να δολοφονησει τα τρια προσωπα που ειναι υπαιτιοι για την σφαγη της κλαν(Danjou,and the elders of konoha) [λογικο κατα την αποψη μου]η'2)να σκοτωσει τον μανταρα που τον εβγαλε απο την πραγματικοτητα του (αν και παρατραβηγμενο σεναριακη)
Φενεται ακομα ακραιο να επιτεθει στο κονοχα για να παρει εκδηκισει για τον αδελφο του και την κλαν του μιας που μονο οταν πεθανε ο ιτατσι εμαθε την αληθεια imo
Ο Μανταρα μπορει να φοραγε την μασκα για να κρυψει το προσοπο του μετα απο τον θανατο του μπορει για πχ να εχει παραμορφοθει ποιος ξερει
Posted 18 May 2008 - 23:11
Posted 18 May 2008 - 23:14
Posted 18 May 2008 - 23:19
Lol! μεγαλη αδελφή? ποιος μπορει να το σκευτηκε αυτο παλιι??o orochimaru δυστηχος η ευτιχος δεν ειναι ακομα νεκρος. ανηπομονω να μαθω την ιστορια της οικογενιας του naruto. ειχα ακουσει καπου οτι ο naruto ειχε μεγαλητερη αδελφη. αληθευει η παλι μ@#$@κιες που βγαζουν για να περασει η ωρα???
Posted 18 May 2008 - 23:36
Posted 19 May 2008 - 00:15
Κοίτα να δεις πολλά ακούγονται.Ειδικά στο internet θα διαβάσεις άπειρα πράγματα.Άλλοι λένε ότι η μάνα του Naruto ζεί ακόμα κ.λ.π.Όσο αφορά τον Madara,όσα έχουν αποκαλυφθεί ώς εδώ δεν τα περίμενε νομίζω κανείς,οπότε δεν νομίζω ότι ο Madara έχει το σώμα του Tobi ή είναι ο Tobi.Θα έκανε το story αρκετά προβλέψιμο....πιστεύω πως κάτι θα γίνει που θα μας ξαφνιάσει,ακριβώς όπως με τον Itachi.hello σε ολους!!! Σχετικα με κατι το οποιο αναφερθηκε πιο πανω εχω παρατηρησει το εξης. Οταν πηγε ο madara να βγαλει την μασκα το ενα ματι ειναι καλυμμενο (η τουλαχιστον ετσι φανηκε) ακομη το ιδιο το σχεδιο της αφηνει περιθωρια για την χρηση μονο του ενος ματιου (το οποιο κατα συμπτωση ειναι το ακριβως αντιθετο απο του kakashi). Δεδομενου οτι δεν υπαρχουν και πολλοι μονοφθαλμοι uchiha να κυκλοφορουν γυρω γυρω μηπως εχει καποια σχεση με τον ομπιτο τον παιδικο φιλο του kakashi?
και κατι αλλο. Συγγνωμη εχει ακουσει κανεις τον ναρουτο να εκφραζει αποριες για την οικογενεια του? Εκτος αν μου εχει ξεφυγει κατι δεν τον εχω ακουσει να ρωταει για τους γονεις του η αν ειχε αλλους συγγενεις αδερφια ξαδερφια κτλ.
Posted 19 May 2008 - 00:27
Posted 19 May 2008 - 10:38
Παντως ο Tobi/ μου αρεσε πιο πολυ στην αρχη.... "Τobi is a good boyyy! Ouch!":hahaha: Αυτος νομιζω ηταν οντως uchihahas οπως ειχα δει και σε ενα βιντεακι προσφατα
.
Παντως εχει αρχισει και μπλεκεται πολυ το ζητημα και προσωπικα μου μενουν κενα.
Posted 19 May 2008 - 12:09
οχι αληθευει. οπως αληθευει οτι στην πραγματικοτητα, ο Orochimaru ηταν διδυμος αδελφος του δευτερου εξαδελφου του θειου του Kakashi, απο την πλευρα της μανας του. αληθεια!!!
το ειδα στον υπνο μου σας λεω!!!
btw , mihalakis το κειμενακι σου ( the hero uchiha itqachi) εινα ιspoiler οποτε αν θες αλλαξε το μην το δει κανεις και φωναζει
hello σε ολους!!! Σχετικα με κατι το οποιο αναφερθηκε πιο πανω εχω παρατηρησει το εξης. Οταν πηγε ο madara να βγαλει την μασκα το ενα ματι ειναι καλυμμενο (η τουλαχιστον ετσι φανηκε) ακομη το ιδιο το σχεδιο της αφηνει περιθωρια για την χρηση μονο του ενος ματιου (το οποιο κατα συμπτωση ειναι το ακριβως αντιθετο απο του kakashi). Δεδομενου οτι δεν υπαρχουν και πολλοι μονοφθαλμοι uchiha να κυκλοφορουν γυρω γυρω μηπως εχει καποια σχεση με τον ομπιτο τον παιδικο φιλο του kakashi?
και κατι αλλο. Συγγνωμη εχει ακουσει κανεις τον ναρουτο να εκφραζει αποριες για την οικογενεια του? Εκτος αν μου εχει ξεφυγει κατι δεν τον εχω ακουσει να ρωταει για τους γονεις του η αν ειχε αλλους συγγενεις αδερφια ξαδερφια κτλ.