Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1921 Neuro

Neuro

Anime Professional

• Members
  • 730 posts

Posted 17 May 2008 - 14:32

οι ANBU εχουν μασκες ζωων.

Αυτό είπα και εγώ αλλά δεν με ακούνε:emptyonexg1:

#1922 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 17 May 2008 - 14:42

Αυτό είπα και εγώ αλλά δεν με ακούνε:emptyonexg1:

ειπα παιδια οκ εχουν μασκες ζωων οι ΑΝΜΠΟΥ,αλλα εννοουσα και root μαζι π οι root δν ξερουμε τι εχουν για μασκες...μαλλον αλλοι δν ακουνε:P
τεσπα οκ απλα ειπα οτι θα μπορουσε να γινοταν μν το συζητατε αλλο μια σκεψη ηταν,δν ειπαμε οτι ντε και καλα ειναι,θεμα ληξαν:P
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1923 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 17 May 2008 - 14:58

Ετσι και αλλιως ο Madara ολη την ωρα μασκα φοραει.
Η γνωμη μου ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση με τους ANBU.
Επισης αυτο που δεν με αρεσε ηταν οτι ο Madara εγινε εξωριστος επειδη η φυλη του δεν συμφωνουσε με την ιδεολογια του.
Τελικα μετα απο χρονια αποφασιζουν οτι ο Madara ειχε δικιο και θελουν να κανουν επανασταση. Ε αυτο ειναι ηθικη νικη του Madara και οχι λογος για να τους καθαρισει.

Δηλαδη και αλλη τρυπα στην ιστορια του Madara. Προφανως κρυβει σημαντικες λεπτομερειες γυρω απο την σφαγη.

Posted Image

#1924 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 17 May 2008 - 15:03

Βασικά κάτι πρέπει να περιμένουμε από την μάσκα.Πάντως το να είναι ΑΝΒU κάτω από την μύτη του Hokage είναι δύσκολο.Για root δεν ξέρω.

Πιστεύω ότι έχουμε δει μια μάσκα root στο παρελθόν:
Spoiler:

Δεν μοιάζει ακριβώς με ζώο.

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1925 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 17 May 2008 - 20:04

Δυσκολα τα πραγματα για τον σασκε σε αυτα τα τελευταια chapter,γτ ζουσε τοσα χρονια στιν δικη του ψευτικη πραγματικοτητα η οποια γκρεμιζεται σε 10 λεπτα:sadist:.Μια στιγμη μπορει να αλλαξει μια ολοκληρη ζωη:borednn9:...
Η εξηστορηση του μανταρα σιγουρα δεν ειναι απολητα αληθεις αλλα σιγουρα κριβη μια μεγαλη δοση αληθειας.Παρ'ολ'αυτα δεν ειχει δοσει ακομα στο σασκε σοβαρους λογους να επιτηθει στο κονοχα,και μπορει να μην γινει αυτο,δλδ ο σασκε θα αποφασιζε:1) να δολοφονησει τα τρια προσωπα που ειναι υπαιτιοι για την σφαγη της κλαν(Danjou,and the elders of konoha) [λογικο κατα την αποψη μου]η'2)να σκοτωσει τον μανταρα που τον εβγαλε απο την πραγματικοτητα του (αν και παρατραβηγμενο σεναριακη)
Φενεται ακομα ακραιο να επιτεθει στο κονοχα για να παρει εκδηκισει για τον αδελφο του και την κλαν του μιας που μονο οταν πεθανε ο ιτατσι εμαθε την αληθεια imo
Ο Μανταρα μπορει να φοραγε την μασκα για να κρυψει το προσοπο του μετα απο τον θανατο του μπορει για πχ να εχει παραμορφοθει ποιος ξερει
Posted Image

#1926 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 18 May 2008 - 17:04

Παιδιά πρέπει να δείτε πάση θυσία το εξώφυλλο του βιβλίου "όσα δεν έγραψα" του Στάμου Ζούλα. Είναι απίστευτο πόσο μου θυμίζει τους hokage της konoha!!!!:hahaha: Καμία βέβαια ομοιότητα μτξ προσώπων όσο απόδοσης. Εντελώς τυχαία το είδα και έμεινα....:dazed:

Και φυσικά δεν θέλω να αρχίσει καμία συζήτηση περί τέτοιου θέματος....:chigau:
Spoiler:

Σόρρυ που δεν γράφω κάτι για την υπόθεση του manga αλλά δεν ξέρω τί άλλο να πω...:canthelp: Αν δεν βγει το επόμενο τεύχος....

#1927 sgouver

sgouver

One Piece Maniac

• Members
  • 540 posts

Posted 18 May 2008 - 18:01

Δυσκολα τα πραγματα για τον σασκε σε αυτα τα τελευταια chapter,γτ ζουσε τοσα χρονια στιν δικη του ψευτικη πραγματικοτητα η οποια γκρεμιζεται σε 10 λεπτα:sadist:.Μια στιγμη μπορει να αλλαξει μια ολοκληρη ζωη:borednn9:...
Η εξηστορηση του μανταρα σιγουρα δεν ειναι απολητα αληθεις αλλα σιγουρα κριβη μια μεγαλη δοση αληθειας.Παρ'ολ'αυτα δεν ειχει δοσει ακομα στο σασκε σοβαρους λογους να επιτηθει στο κονοχα,και μπορει να μην γινει αυτο,δλδ ο σασκε θα αποφασιζε:1) να δολοφονησει τα τρια προσωπα που ειναι υπαιτιοι για την σφαγη της κλαν(Danjou,and the elders of konoha) [λογικο κατα την αποψη μου]η'2)να σκοτωσει τον μανταρα που τον εβγαλε απο την πραγματικοτητα του (αν και παρατραβηγμενο σεναριακη)
Φενεται ακομα ακραιο να επιτεθει στο κονοχα για να παρει εκδηκισει για τον αδελφο του και την κλαν του μιας που μονο οταν πεθανε ο ιτατσι εμαθε την αληθεια imo
Ο Μανταρα μπορει να φοραγε την μασκα για να κρυψει το προσοπο του μετα απο τον θανατο του μπορει για πχ να εχει παραμορφοθει ποιος ξερει

Θα ειναι χαζο να στραφει εναντια της κονοχα επειδη πολυ απλα ο itachi θυσιασε την ζωη του για την προστασια της...
Γιατι να την διαλυσει ο σασουκε?
Δεν μπορω να φανταστω τι θαγινει στην συνεχεια αλλα η αληθεια ειναι πως με κουρασε η ιστορια του σασουκε-ιτατσι το τραβηξε πολυ ενω το background της ολης φασης ηταν προβλεπομενο....

Το ζητημα ειναι να δουμε πανω απο ολα καλες combo μαχες οπως παλια, να συμετασχουν και οι αλλοι καλοι χαρακτηρες και επιτελους να ξανασχολιθουμε με τον παρατημενο ,ανωριμο ναρουτο που εχει μεινει ακομα στο kage bushin.

Παντως χωρις orochimaru,jiraiya kai itachi...τα κοβω δυσκολα τα πραγματα ως προς το ενδιαφερον της σειρας.

#1928 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 18 May 2008 - 23:11

o orochimaru δυστηχος η ευτιχος δεν ειναι ακομα νεκρος. ανηπομονω να μαθω την ιστορια της οικογενιας του naruto. ειχα ακουσει καπου οτι ο naruto ειχε μεγαλητερη αδελφη. αληθευει η παλι μ@#$@κιες που βγαζουν για να περασει η ωρα???
Posted Image

#1929 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 18 May 2008 - 23:14

οχι αληθευει. οπως αληθευει οτι στην πραγματικοτητα, ο Orochimaru ηταν διδυμος αδελφος του δευτερου εξαδελφου του θειου του Kakashi, απο την πλευρα της μανας του. αληθεια!!!
το ειδα στον υπνο μου σας λεω!!!

btw , mihalakis το κειμενακι σου ( the hero uchiha itqachi) εινα ιspoiler οποτε αν θες αλλαξε το μην το δει κανεις και φωναζει

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#1930 MaSaKa

MaSaKa

Anime Freak

• Members
  • 342 posts

Posted 18 May 2008 - 23:19

o orochimaru δυστηχος η ευτιχος δεν ειναι ακομα νεκρος. ανηπομονω να μαθω την ιστορια της οικογενιας του naruto. ειχα ακουσει καπου οτι ο naruto ειχε μεγαλητερη αδελφη. αληθευει η παλι μ@#$@κιες που βγαζουν για να περασει η ωρα???

Lol! μεγαλη αδελφή? ποιος μπορει να το σκευτηκε αυτο παλιι??

#1931 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 18 May 2008 - 23:36

hello σε ολους!!! Σχετικα με κατι το οποιο αναφερθηκε πιο πανω εχω παρατηρησει το εξης. Οταν πηγε ο madara να βγαλει την μασκα το ενα ματι ειναι καλυμμενο (η τουλαχιστον ετσι φανηκε) ακομη το ιδιο το σχεδιο της αφηνει περιθωρια για την χρηση μονο του ενος ματιου (το οποιο κατα συμπτωση ειναι το ακριβως αντιθετο απο του kakashi). Δεδομενου οτι δεν υπαρχουν και πολλοι μονοφθαλμοι uchiha να κυκλοφορουν γυρω γυρω μηπως εχει καποια σχεση με τον ομπιτο τον παιδικο φιλο του kakashi?
και κατι αλλο. Συγγνωμη εχει ακουσει κανεις τον ναρουτο να εκφραζει αποριες για την οικογενεια του? Εκτος αν μου εχει ξεφυγει κατι δεν τον εχω ακουσει να ρωταει για τους γονεις του η αν ειχε αλλους συγγενεις αδερφια ξαδερφια κτλ.

#1932 Manbearpig

Manbearpig

You wanna get high?

• Members
  • 87 posts

Posted 19 May 2008 - 00:15

hello σε ολους!!! Σχετικα με κατι το οποιο αναφερθηκε πιο πανω εχω παρατηρησει το εξης. Οταν πηγε ο madara να βγαλει την μασκα το ενα ματι ειναι καλυμμενο (η τουλαχιστον ετσι φανηκε) ακομη το ιδιο το σχεδιο της αφηνει περιθωρια για την χρηση μονο του ενος ματιου (το οποιο κατα συμπτωση ειναι το ακριβως αντιθετο απο του kakashi). Δεδομενου οτι δεν υπαρχουν και πολλοι μονοφθαλμοι uchiha να κυκλοφορουν γυρω γυρω μηπως εχει καποια σχεση με τον ομπιτο τον παιδικο φιλο του kakashi?
και κατι αλλο. Συγγνωμη εχει ακουσει κανεις τον ναρουτο να εκφραζει αποριες για την οικογενεια του? Εκτος αν μου εχει ξεφυγει κατι δεν τον εχω ακουσει να ρωταει για τους γονεις του η αν ειχε αλλους συγγενεις αδερφια ξαδερφια κτλ.

Κοίτα να δεις πολλά ακούγονται.Ειδικά στο internet θα διαβάσεις άπειρα πράγματα.Άλλοι λένε ότι η μάνα του Naruto ζεί ακόμα κ.λ.π.Όσο αφορά τον Madara,όσα έχουν αποκαλυφθεί ώς εδώ δεν τα περίμενε νομίζω κανείς,οπότε δεν νομίζω ότι ο Madara έχει το σώμα του Tobi ή είναι ο Tobi.Θα έκανε το story αρκετά προβλέψιμο....πιστεύω πως κάτι θα γίνει που θα μας ξαφνιάσει,ακριβώς όπως με τον Itachi.
Posted Image

#1933 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 19 May 2008 - 00:27

Παντως ο Tobi/ μου αρεσε πιο πολυ στην αρχη.... "Τobi is a good boyyy! Ouch!":hahaha: Αυτος νομιζω ηταν οντως uchihahas οπως ειχα δει και σε ενα βιντεακι προσφατα:kakaka: .
Παντως εχει αρχισει και μπλεκεται πολυ το ζητημα και προσωπικα μου μενουν κενα.

#1934 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 19 May 2008 - 10:38

Παντως ο Tobi/ μου αρεσε πιο πολυ στην αρχη.... "Τobi is a good boyyy! Ouch!":hahaha: Αυτος νομιζω ηταν οντως uchihahas οπως ειχα δει και σε ενα βιντεακι προσφατα:kakaka: .
Παντως εχει αρχισει και μπλεκεται πολυ το ζητημα και προσωπικα μου μενουν κενα.

σιγα σιγα θα ξεκαθαρισουν...κανε υπομονη...οπως ολοι μας κανουμε:hahaha:(η απλα προσπαθουμε)

αν θες τωρα για την θεωρια obito=tobiμπορεις να πας στισ πιο πισω σελιδες π ειχαμε κανει συζητηση και να δεις facts και επιχειρηματα and decide for yourself if it is true or not:D(σορυ ξεφυγα λιγο και τα εγραφα στ αγγλικα)
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1935 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 19 May 2008 - 12:09

οχι αληθευει. οπως αληθευει οτι στην πραγματικοτητα, ο Orochimaru ηταν διδυμος αδελφος του δευτερου εξαδελφου του θειου του Kakashi, απο την πλευρα της μανας του. αληθεια!!!
το ειδα στον υπνο μου σας λεω!!!

btw , mihalakis το κειμενακι σου ( the hero uchiha itqachi) εινα ιspoiler οποτε αν θες αλλαξε το μην το δει κανεις και φωναζει

:hahaha::hahaha::hahaha:lol. ωραια θεωρια:hahaha::hahaha::hahaha:.
οκ με το κειμενακι, το αλλαξα.

και εγω πιστευω πως ο tobi ειναι ο φιλος του kakashi,δηλαδη ο obito.
α και καλος ηρθες στο forum:hi:
Posted Image