Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Ye olde Naruto manga thread (αχταρμάς inside)

• This topic is locked This topic is locked
2773 replies to this topic

#1816 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 11 May 2008 - 11:45

ποος δν θελει να δει 4ο????????????:wooi2::wooi2::wooi2:

εγω
Μπροστα στο μεγαλειο του γιου του και μελλοντα Hokage Naruto ο 4 δεν πιανει τιποτα:hahaha:
Sexy no jutsu

Edited by lordofblues, 11 May 2008 - 18:59.

Posted Image

#1817 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 May 2008 - 11:46

εγω
Μπροστα απο το μεγαλειο του γιου του και μελλοντα Hokage Naruto ο 4 δεν πιανει τιποτα:hahaha:
Sexy no jutsu

κακιασμενε..........:hahaha::hahaha::hahaha:
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#1818 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 11 May 2008 - 11:49

Εγώ πάντως είμαι υπερ του οριστικού θανάτου του Obito....Ήταν ωραίο εκείνο το επεισόδιο που πέθανε και δεν θα ήθελα να τον δω να ξαναπεθαίνει μέσω ενός αχρείου (βλ.Madara).:stubborn:Αν ο Kishimoto τον νεκραναστήσει και αυτόν λέω να αλλάξουμε το όνομα του manga και να το πούμε "ζόμπι"....

Ο Obito έχει πεθάνει στα σίγουρα αυτό που παίζεται είναι ο Madara να χει πάρει το σώμα του :nosey:

Όσο για το Sasuke δεν πιστεύω να γνωρίζει όλες τις τεχνικές που χρησιμοποιεί ο Orochimaru, πόσο πια ίμπα θα τον κάνει ο Kishimoto.......ενώ ο καημένος ο Naruto ξέρει μόνο δύο τρείς :emptyonexg1:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#1819 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 11 May 2008 - 12:15

Με αυτό που είπα εννοούσα να μην έχει πάρει ούτε το σώμα...

Και ο Sasuke είχε πάρει του Orochimaru και όταν πολεμούσε με τον Itachi (αν δεν κάνω λάθος) είχε βγει μισός ο Orochimaru απ' έξω και ήταν σαν να ξαναγεννήθηκε! Δεν τα θέλω αυτά τα κουλά....

Και θέλω να μου εξηγήσετε κάτι...από που ξέρουμε ότι ο Madara γνώριζε τον Obito?? Ok,ήταν στην ίδια clan αλλά νομίζω ότι είχαν και χρονική διαφορά...Ο Μadara είχε φύγει απ' την Konoha πριν να αναφερθεί ο Jiraiya που ήταν μαθητής του 3ου και μετά ακολούθησε ο 4ος που ήταν μαθητής του Jiraiya και μετά ήταν ο Οbito που ήταν μαθητής του 4ου, σωστά??

#1820 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 May 2008 - 12:18

παιδια ειναι θεωριες αυτα...δεν εχουν βασεις απλα ελπιδες οτι μπορει να υπαρχουν πιθανοτητες...απλα υπαρχουν πολλοοι ομπιτο φανς π τν θελουν ζωντανο...δν νομιζω να μας κανει κανα κουλο...ουτως η αλλως εγω στην προηγουμενη σελιδα ποσταρα την θεση μ πανω στ θεμα

#1821 Megi ♥

Megi ♥

.:DMS:.

• Members
  • 224 posts

Posted 11 May 2008 - 12:34

@archeria:

Δεν έχει τόση σημασία το αν γνωρίζει προσωπικά ο Madara τον Obito ή όχι, αν και είναι πρακτικά αδύνατον να γνωρίζονται. (εξάλλου το ότι ο Madara έχει πάρει το σώμα του Obito είναι απλές υποθέσεις τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα :nosey:)

...........μπορεί να βρήκε τον Obito στο δάσος μισοπεθαμένο και να του πήρε το σώμα. ( αν και χλωμό το βλέπω) Τα πάντα να περιμένεις από τον Kishi :orly:

Even though "I want to be loved" in my own way, it fills me, but I can't see you
I just have the feeling that I'll never see you again...
I want to tell you that, but I can't find the right words
Maybe it's okay if I lie, but I can't even say "Don't go away"

#1822 mihalakis21

mihalakis21

Natsu Dragonil

• Members
  • 280 posts

Posted 11 May 2008 - 13:03

εγω φημιζομαι για την ξεροκεφαλια μου γι αυτο και εχω ελπιδες να ζει ο obito. μου φενεται λιγο παραξενο ο kishi να εχει ενα τοσο δυνατο χαρτι (τον obito) για να μεγαλωσει την ιστορια και να ευχαριστησει τους naruto fans και επισης δεν μπορει να εβαλε τον obito στην ιστορια μονο για 2-3 chapter.ο obito φαινεται να αρεσει σε πολλους και για εμπορικους σκοπους θα τον συμφερε τον kishi να τον εχει ζωντανο.
Posted Image

#1823 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 May 2008 - 13:10

Ο Οbito αρεσει σε πολλους αλλα αυτοι δεν ειναι Ιαπωνες
Βεβαια ο Κακασι συνηθως ερχεται δευτερος στις ψηφοφοριες του manga στην Ιαπωνια
αλλα δεν φτανει σε καμια περιπτωση την δημοτικοτητα του Σασουκε

Εγω εχω πει την γνωμη μου για τον Obito,τωρα μονο ο χρονος θα δειξει τι θα γινει

#1824 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 11 May 2008 - 13:37

Τα πάντα να περιμένεις από τον Kishi :orly:

Xι, χι, χι....Λέω να κάνω μια λίστα με τα πιο απίθανα σενάρια που πραγματικά δεν τα περιμένω από τον Kishi...:ureshii:

• Να τα φτιάξει το γουρούνι της Tsunade με το βάτραχο του Naruto...:oo:
  • Nα πεθάνει ο Naruto στο τέλος από τον Sasuke και να πει ο τελευταίος: "Μπουάχα χα χα....μετά από το όνειρο μ να σκοτώσω τον Itachi θέλησα να γίνω εγώ hokage....":hahaha::hahaha:
  • Να γίνει κακός ο Shikamaru - :congrats: έλεος ....
  • H Sakura να τα φτιάξει με τον Choji....Ποιός Naruto & Sasuke???:erk:
  • Ο Kakashi να γίνει ο επόμενος Akatsuki leader.:orly:
  • Να πει ο Gaara :"ωχ, ξέμεινα από άμμο!!":OMG3:
  • Η Ino να νικήσει το Sasuke :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
  • Ο Sai να το αλλάξει σε γλυπτική....:tensai:
  • Να πεθάνει το σκυλί του Kiba. Aμάν πιά!!!! Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει!!!!:madtodeath:
  • Η Hinata να πάει με τον Sasuke:puke:
  • Ο Neji να νικηθεί από τον Konohamaru:8):
  • Tελική μάχη μεταξύ των μεγαλύτερων αντιπάλων: Gai - sensei και Lee!!!!!!:Crying2: Κι όποιος αντέξει!!!!:beaten:

#1825 RiDeLub

RiDeLub

- ΡίΝΤεΛουμπ -

• Members
  • 1,010 posts

Posted 11 May 2008 - 13:39

H γνωστή φάση με τον Obito βγήκς και δικαιολογήθηκε όταν πρωτοεμφανίστικε ο Tobi και η θεωρεία γινόταν και πιο υσχηρή κάθε φορά που ξαναεμφανιζόταν μέχρι που ακούστικε ο Mandara και έγινε της πο!@#$%^ας.
Μερικές θεωρείες είναι καλοδουλεμένες και δεν παρουσιάζουν κενά,έτσι που ακούγονται ως φυσική εξέληξη της ιστορίας.
Εγώ πιστεύω δεν θα υπάρχει σχέση με Obito γιατί την θεωρώ ως είναι χαζό τρόπο να μπλέξει τον Kakashi και με συναισθηματική φόρτηση στην όλη ιστορία.Αν επιλέξει αυτή την οδό ο Kishimoto θα φάω απλά μια καταστροφική ξενέρα και το σενάριο θα γίνει ως ένα σημείο υπερπροβλέψιμο.

Το θέμα είναι πότε θα δούμε αυτό το ηλίθιο πρόσωπο του Madara (ωστε να σταματήσουν οι θεωρείες).
Εκτός αυτού πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι καλό στο chapter 400;(σημαδιακό νούμερο)

Το καλύτερο που διάβασα ως απάντηση στο τελευταίο είναι (περίπου γιατί το είδα πριν καμια βδομάδα)

We will learn that all these until now were a genjutsu that Kakashi made to team 7 during the "bell" exam

- Επέζησα και εγώ από το φαγητό του Κ.Ε.Τ.Θ Αυλώνας -

Posted Image

#1826 JiMi-ClouD-

JiMi-ClouD-

Mendoxe...

• Members
  • 300 posts

Posted 11 May 2008 - 13:55

We will learn that all these until now were a genjutsu that Kakashi made to team 7 during the "bell" exam

φανταζεσαι???χαμος θα γινει :P αλλα δν το πολυπιστευω...

#1827 Kyuubi

Kyuubi

*Don't be like me*

• Banned
  • 148 posts

Posted 11 May 2008 - 18:56

ρε παιδια να ρωτησω κατι; γιατι ο κισι νομιζω δεν μας τα λεει πολυ καλα..

αφου αναφερει οτι ενας με σαρινγκαν θα μπορουσε να ελενξει τον kyuubi γιατι τοσοι uchiha απο την κονοχα δεν εκαναν τιποτα οταν επιτεθηκε;:hmmm:

#1828 archeria

archeria

pudding is delicious

• Members
  • 87 posts

Posted 11 May 2008 - 19:01

genjutsu που να κρατάει 3 χρόνια???:dazed:

Δεν το πολυπιστεύω.....

@kyuubi:

τί να πω???δύσκολη ερώτηση...

υπάρχει και το άλλο: εφόσον και ο Yamato (που έχει το DNA της senju clan) μπορεί να ελέγξει το chakra της kyubi, τότε και οι senju μπορούσαν τουλάχιστον να καθυσηχάσουν τα tailed beasts...οπότε δεν χρειάζονταν καν οι uchiha...

Edited by archeria, 11 May 2008 - 19:07.

#1829 Hatake Kakashi

Hatake Kakashi

Anime Professional

• Members
  • 985 posts

Posted 11 May 2008 - 19:01

Οσοι χουν sharingan μπορουν να το κανουν surpress οπως εκανε ο Σασουκε στον Ναρουτο αλλα summon και να το ελεγχει μονο ο Μανταρα μπορει τουλαχιστον αυτα θυμαμαι.

#1830 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 11 May 2008 - 19:09

Ασχετο αν ο Sasuke σκοτωσει τον Madara και του παρει τα ματια τοτε δεν θα μπορει και αυτος να ελεγχει τον Kyuubi?

Posted Image